خريد سنگين نيروي هوايي ( سوخو 30 ، ميگ 31 ، ميگ 29 )

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط aliaminfar »

با سلام من آخرش فرق بین su-27 su-30 su-35 su-37 رو نفهمیدم کسی میتونه یه توضیح کوچیک بده :AA:
ناپلئون بناپارت : کساني که روح ناميد دارند مقصرترين مردم هستند.
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

M_Tomcat نوشته شده:Palang mah gerefteh عزيز
اهميت ساخت مدرسه و پژوهش که شما به آن اشاره کرديد براي کسي پوشيده نيست ولي ساخت مدرسه با خريد جنگنده چندان ربطي به هم ندارند
مساله امنيت کشور در ميان است. به هر حال ما به تسليحات براي ايجاد امنيت نياز داريم. الان کشور ما در وضعيتي نيست که براي خود جنگنده کارآمد بسازد. پس ناچاريم که از يک کشور ديگر خريد کنيم و براي اين کار هم بايد بهاي آن را بپردازيم.

M_Tomcat عزیز
آنچه به امور امنیتی کشور و ضروریات تسلیحاتی ارتش ایران در شرایط کنونی مربوط می شود، من هم با شما موافق هستم. ولی فکر می کنم که بین کمبود مدرسه از یکسو و فقر از سوی دیگر در ایران با خرید سلاح آنهم با چنین حجم قابل توجهی، رابطۀ مستقیمی وجود دارد. و علاوه براین چنین واقعه ای را بنحو خاصی جنگ تحمیلی از راه دیگر می دانم، در هر صورت موضوع اقتصاد همیشه یکی از ارکان جنگ بوده و هست و موضوع همواره بر سر چپاول ذخیرۀ دیگری ست. اگر چه من نیز براین باور هستم که امور تسلیحاتی در شرایط حاضر از اولویت خاصی برخوردار است. با این وجود پرسشهایی مطرح هستند که دو ستان کمابیش مطرح کرده اند که غالبا پیرامون موضوع قابل اطمینان بودن این هواپیماها در مواجهه با دشمن کاملا مشخص می باشد.
بعنوان مثال دوستمان Reza 103 پرسیده بود آیا سوخو 30 قویتر است یا اف 18 سوپر هورنت. البته من با مراجعه به ویکیپدیا فورا پی بردم که سوخوی 30 از هر نظر از اف 18 سوپر هورنت قویتر است:

سال ورود بخدمت

اف 18 سوپر هورنت 1983 سوخو 30 1996

سرعت اوج گیری

15000 متر در دقیقه 18300 در دقیقه

سرعت

1.8 ماخ 2 ماخ در ارتفاع بالا

وزن خالی

16850 کیلو گرم 24900 کیلو گرم

وزن با مهمات

23400 کیلو گرم 34500 کیلوگرم

شعاع عملیاتی
535 کیلو متر 3000 کیلو متر

ولی ما باید سوخوی 30 را با اف 22 مقایسه کنیم. در هر صورت زدن هواپیماهای آمریکایی کار ساده ای نخواهد بود. آموزش خلبانان نیز مطرح می باشد...
اف 18 را ببینید
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط M_Tomcat »

Palang mah gerefteh
درست است. خريد هاي اين چنيني بر اقتصاد کشور فشار وارد مي کند ولي چاره اي نيست بايد قبول کرد.
در مورد کيفيت بد اين محصولات با شما موافق نيستم ولي با فرض اين که آن قدر هم با کيفيت نباشند راه حل چيست ؟ امکان دست يابي به F-22 داريم؟ يا اين که خودمان جنگنده اي در حد F-22 بسازيم؟
قطعا هر دو جواب منفي است.
حالا شما راهي پيشنهاد کنيد که هم جنگنده مدرن داشته باشيم هم با کيفيت, بدون اين که اثر منفي بر اقتصاد گذاشته شود :?
Captain I
Captain I

M_Tomcat نوشته شده:Palang mah gerefteh
درست است. خريد هاي اين چنيني بر اقتصاد کشور فشار وارد مي کند ولي چاره اي نيست بايد قبول کرد.
در مورد کيفيت بد اين محصولات با شما موافق نيستم ولي با فرض اين که آن قدر هم با کيفيت نباشند راه حل چيست ؟ امکان دست يابي به F-22 داريم؟ يا اين که خودمان جنگنده اي در حد F-22 بسازيم؟
حالا شما راهي پيشنهاد کنيد که هم جنگنده مدرن داشته باشيم هم با کيفيت, بدون اين که اثر منفي بر اقتصاد گذاشته شود :?

M_Tomcat عزیز امیدوارم که حق با شما باشد و کیفیت این محصولات بشکلی باشند که شما می گویید. در هر صورت نظریات من در این زمینۀ مشخص کاملا آماتوری ست و به هیچ عنوان خودم را آدم صلاحیت داری در این زمینه یعنی زمینۀ فنی در هواپیما سازی نمی دانم. ولی روشن است و همگی می دانیم که سلاحهای روسی ده سال پیش قابل مقایسه با سلاحهای جدید نیست. همین حالا در این سایت یک تاپیک یوروفایتر باز شده است که در آن می توانید بخوانید که خلبانان هندی از چابکی یورو فایتر شگفت زده شده اند!
البته من از راه دیگری نیز به این واقعه نگاه می کنم. واقعه چنین است که در دنیا یک غرب وجود ندارد، دو تا غرب وجود دارد، یکی غرب رمی ست (آمریکا و انگلیس و فرانسه...و مرز این غرب باید در اطراف لهستان و آنطرفها باشد) و دیگری غرب بیزانسی که همین روسیه و اقمار او می باشند. این دو تا غرب علی رغم تمام اختلافاتشان در طول تاریخ همیشه با هم همکاری کرده اند، خصوصا وقتی موضوع بر سر آسیا بوده باشد. بر این اساس من یکبار در همین سایت در یکی از این تاپیکها نوشتم که من ترجیح می دهم که سرمایه های موجود صرف پژوهش و گسترش زیر بناهای ساخت شکاری شود، حتی اگر شده به قیمت تعطیل شدن موقتی نیروی هوایی بیانجامد. چه فایده اگر این هواپیماها در جنگ الکترونیکی کاملا منفعل بشوند؟ 250 تا نه 2500 تا سوخوی 30. البته عرض کردم این تنها یک نظریه است. من بارها در کلیپهای نظامی از ارتشیهای خودمان شنیده ام که با چه گرمی و اطمینان خاطری از تحریمهای اقتصادی حرف می زنند، انگار که بال و پر تازه ای گرفته باشند. که تمام پیشرفتهای اساسی ارتش ما در مواقعی بوقوع پیوسته است که در موقعیت تحریم قرار گرفته است. این یک مسئلۀ معنی داری ست. در هر صورت امیدوارم که نظریه شما هم درست باشد و بدون تردید کادر فنی نیروی هوایی خودش هم برای بهینه سازی در این هواپیما ها اقدام خواهد کرد. اینکار مثل اینکه تبدیل شده به یک سنّت. هیچگاه سلاحهای خریداری شده را همینطوری استفاده نمی کنند. و کاری با آن انجام خواهند داد که خود روسها هم اگر با هواپیمای خودشان مواجه شوند آنرا باز نخواهند شناخت.
Captain I
Captain I

نمی خواستم نفوس بد بزنم ولی اینهم هست نگاه کنید.

Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط M_Tomcat »

Palang mah gerefteh
خريد تسليحات لازم است و ايجاد صنعت بومي براي ساخت اين ادوات لازم تر.
اين دو بايد با هم انجام شود چون خريد بدون داشتن دانش و سر رشته حماقت است (مثل اين عربستان) . از آن طرف کسب دانش و تجربه و طراحي و ساخت و ....هم زمان بر.
گيريم ما در 20 سال آينده جنگنده اي مدرن بسازيم با اين حال نمي توانيم انکار کنيم که الان چنين جنگندهاي نداريم.

در ضمن اين آدرسي هم که گذاشتيد ف_ * ل*_ ت ر است. :-?
New Member

پست توسط rishe »

اي خدا ببين سرمايه مملکت رو چطوري بخاطر افکار شوم اين ريژِم به اسم تسليحات چطوري حروم ميکنن
يه مشت عرب پرست شدن اداره کننده ايران
از کوروش و داريوش فقط اسمي مانده
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1110 بار
سپاس‌های دریافتی: 360 بار

پست توسط mogtaba-pilot »

D - GH نوشته شده:ولی تنها مشکل بی جربزه بودن سران ایران هست که از این کار ها بلد نیستن و همین موضوع باعث شک میشه .
:-o

این حرف شما اصلا ً منطقی نیست !
اصلا ً بهتره ببپرسیم سران مملکت چه کسانی هستند و بودند؟
شهید بابایی ، شهید فکوری و ...
وامثال اینها که الان شکر خدا زنده هستند و دارن خدمت می کنند.
شرمنده ولی مگه اونها با کارهایی که تو جنگ کردند، تو دهن امریکا نزدند؟
میشه چهارتا آدم با جربزه به معرفی کنید؟

rishe نوشته شده:اي خدا ببين سرمايه مملکت رو چطوري بخاطر افکار شوم اين ريژِم به اسم تسليحات چطوري حروم ميکنن
يه مشت عرب پرست شدن اداره کننده ايران
از کوروش و داريوش فقط اسمي مانده

ببخشید زمانی که تو رژیم قبل اون شاه نگون بخت تون می رفت نوکری امریکایی های از خدا بی خبر رو می کرد ، تو اون وضع اقتصادی ، میلیارد میلیارد تو جیب شرکت های امریکایی میرخت تا یه وقت پروژه هایی که بعدا ً علیه خودمون استفاده شدند ،روزمین نمونه ، کسی جرئت حرف زدن نداشت؟؟؟
امریکایی ها هم نفتمون رو غارت می کردند و هم ....
اونوقت چند تا هواپیما و... به ما میدادن تا دلمون رو خوش کنند ، درست مثل اینکه یه تیکه گوشت جلوی یه سگ بندازی تا دهنشو ببندی، هیچ کس زبون حرف زدن نداشت، هیچ کس به فکر سرمایه های مملکت نبود؟ اما حالا که هیچ خبری نیست و همش شایعه است، نگران سرمایه های مملکت شدید؟؟؟
تصویر

!!!A good controller is a  PROCEDURAL  controller
تصویر ... sincerely yours
Captain I
Captain I

اين دو بايد با هم انجام شود چون خريد بدون داشتن دانش و سر رشته حماقت است (مثل اين عربستان) . از آن طرف کسب دانش و تجربه و طراحي و ساخت و ....هم زمان بر.
گيريم ما در 20 سال آينده جنگنده اي مدرن بسازيم با اين حال نمي توانيم انکار کنيم که الان چنين جنگندهاي نداريم.

مطالبی که شما مطرح کردید بسیار بسیار اساسی هستند، و من معتقد هستم که اساسا با چنین چشم اندازی برای خرید اسلحه است که می توانیم آنرا توجیه کنیم. یعنی خودکفایی و مدرنیزاسیون ارتش ایران. مدرن اساسا یعنی اینکه انسان (فرد آدمی) بر جهان پیرامون خود تسلط داشته باشد و به سرنوشت خود احاطه پیدا کند.
در مورد آدرسی هم که فیلتر شده است ، متأسفانه. نمی دانم چرا ؟ در هر صورت صحنه عبارت است از پرواز (احتمالا نمایشی) سوخوی 30 در فاصلۀ بسیار نزدیک با زمین و آتش گرفتن و سقوط آن. امیدوارم خلبانش زنده بیرون آمده باشد. البته من خودم هم تردید داشتم که این فایل را بگذارم یا نه. چند بار خواستم خودم آنرا حذف کنم. چونکه برای روحیۀ جمعی چندان خوب نیست. ولی در عین حال بخودم گفتم گه واقعیت را هم نباید انکار کرد. سوانح هوایی روی می دهند که البته عمومیت ندارد. سقوط هواپیما امری ست محتمل. در هر صورت کار از محکمکاری عیب نمی کند و موضوع اصلی اطمینان حاصل کردن از اعتبار این نوع هواپیماهاست. دو تا سوخوی 27 در هند افتاده یکی هم اینجا و تا اینجا ما از سقوط سه سوخو خبرداریم. حال باید دانست چرا و به چه علتی این سوخوها سقوط کرده اند؟
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط M_Tomcat »

Palang mah gerefteh نوشته شده:

مطالبی که شما مطرح کردید بسیار بسیار اساسی هستند، و من معتقد هستم که اساسا با چنین چشم اندازی برای خرید اسلحه است که می توانیم آنرا توجیه کنیم. یعنی خودکفایی و مدرنیزاسیون ارتش ایران. مدرن اساسا یعنی اینکه انسان (فرد آدمی) بر جهان پیرامون خود تسلط داشته باشد و به سرنوشت خود احاطه پیدا کند.
در مورد آدرسی هم که فیلتر شده است ، متأسفانه. نمی دانم چرا ؟ در هر صورت صحنه عبارت است از پرواز (احتمالا نمایشی) سوخوی 30 در فاصلۀ بسیار نزدیک با زمین و آتش گرفتن و سقوط آن. امیدوارم خلبانش زنده بیرون آمده باشد. البته من خودم هم تردید داشتم که این فایل را بگذارم یا نه. چند بار خواستم خودم آنرا حذف کنم. چونکه برای روحیۀ جمعی چندان خوب نیست. ولی در عین حال بخودم گفتم گه واقعیت را هم نباید انکار کرد. سوانح هوایی روی می دهند که البته عمومیت ندارد. سقوط هواپیما امری ست محتمل. در هر صورت کار از محکمکاری عیب نمی کند و موضوع اصلی اطمینان حاصل کردن از اعتبار این نوع هواپیماهاست. دو تا سوخوی 27 در هند افتاده یکی هم اینجا و تا اینجا ما از سقوط سه سوخو خبرداریم. حال باید دانست چرا و به چه علتی این سوخوها سقوط کرده اند؟

سقوط هواپیما می تواند دلایل متعددی داشته باشد و فقط موضوع کیفیت نیست. F-16 با این همه سقوط که برای آن ثبت شده هواپیما ناکارآمدی است؟
همان طور که خودتان اشاره کردید Su-30 از هر نظر بر F-18 برتری دارد . در مانوری هم که Su-30 های هند با F-15 های آمریکا داشتند F-15 تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداشت F-16 های سنگاپور هم همین طور.
علت پافشاری شما بر ناکارامدی این جنگنده را نمی دانم :-x قابلیت های خانواده فلنکر بر هیچ کس پوشیده نیست :smile:
New Member

پست توسط rishe »

mogtaba-pilot,

مثل اينکه هنوز يادت رفته74 فروند اف 14 آمريکا به ايران زمان شاه فقيد به ايران تحويل داده شد
همين اف 14 ها مثل فيوز جلوي ضربات شکننده ميگ هاي ايراني را تا حد بسيار بالائي گرفتند

رژِيم ايران خودش نامشروع است بعدش به رژيم نامشروع اسراييل گير داده ديگ به ديگ ميگه روت سياه
ما همه قبول داريم صهيونيست يک رژيم دروغي انگليسي است و 80 درصد مردم ايران هم توي دل خودشون ميدونند که رژيم جمهوري اسلامي يک رژيم دروغي است
ميدونيد چرا ميگم چون سال 57 امام خميني گفته بود من کاري به دولت دارم اين شکرو متعلق به مردم ايران است
پس چرا اينقدر خميني و بهشتي و منتظري ...و اين چند تا ذهن مردم را بخاطر قدرت و با نام اسلام فريب دادند
الان خود دولت اسلامي ايران مشکل داره بسياري از احکام ثانويه تغيير داده شده براي ريا و نيرنگ بر مردم
بعدش مملکت رو دارن به سوريه و لبنان ميفروشن جمهوري اسلامي توي اين کشور هاي سامانه تربيت تروريست باز کرده
همون شاه فقيد که ميگيد بد بود عوضش جوري ارتش رو تقويت کرد که 8 سال همين ارتش مانع نفوذ دشمن شد
جالبه تعداد شهداي ارتش رو با سپاه و بسيج مقايسه کنيد
New Member

پست توسط rishe »

M_Tomcat,

اينو بدونيد سوخو 30 جديدتره و اف 15 و اف 18 قديمه هستند
سوخو 30 بايد با اف 14 يا اف 22 مقايسه بشه
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”