
پس از آنکه در نزدیکی حریم هوایی انگلستان هواپیماهای بمب افکن روسی دیده شدند، ناتو نظارت خود بر آزمایش زیردریایی روسی را تشدید می کند. این مطلب را روز جمعه روزنامه Telegraph اطلاع داد.
این روزنامه می نویسد که با در نظر داشتن حاد شدن روابط شرق و غرب، زیردریایی ها و کشتی های ناتو که در ترکیب آنها کشتی های نیروی دریایی انگلیس نیز قرار دارند، سعی دارند اطلاعاتی درباره آزمایش زیردریایی "آمور" در دریای بالتیک بدست آورند.
چنین توجهی، تا حدی پاسخ به تصمیم مسکو برای از سر گیری پرواز ناوگان استراتژیک بمب افکن خود در مناطق دور دست، در نزدیکی حریم هوایی ناتو است که یادآور زمان جنگ سرد بین دو اتحاد سیاسی است.
طی سه ماه اخیر، دو بار بمب افکن های روسی توپولوف-95 نزدیک حریم هوایی انگلیس شده و در رادارهای دفاع ضد هوایی این کشور پدیدار شدند. در آن زمان دو جنگنده انگلیسی نیز در مقابل به هوا بلند شدند.
این روزنامه اطلاع می دهد که آزمایش امکانات زیردریایی آمور، در راستای آزمودن توان دفاعی ناتو در آبهای آن است، همان طور که مانور بمب افکن های روسی نیز در راستای آزمودن توان دفاعی نیروی هوایی اتحاد بودند.
[External Link Removed for Guests]
اخبار مرتبط: جنگندههای انگليسی بمب افكنهای روسيه را رهگيری كردند