
سرلشکر "نیکولای سالاوتسوف" فرمانده نیروهای موشکی استراتژیکی روسیه اطلاع داد که نیروهای تحت فرماندهی وی امسال به آزمایش مجموعه های موشکی "توپول-ام" و "بولاوا" ادامه خواهد داد.
وی به خبرنگاران گفت: "ما امسال هم به اجرای پرتاب های آموزشی -نظامی به منظور آزمایش تجهیزات جنگی جدید برای مجموعه های موشکی "توپول-ام" و مجموعه های "بولاوا" برای نیروی دریایی ادامه خواهیم داد".
وی همچنین اطلاع داد که تا پایان سال نیروهای موشکی استراتژیکی روسیه قصد دارند که چند پرتاب آزمایشی در خصوص تمدید تاریخ مصرف و تمرین آمادگی نظامی انجام دهند.
"توپول-ام" اولین مجموعه موشکی است که توسط کمپانی صنعتی روسیه با بکارگیری آخرین دستاوردهای علمی و فنی تولید شده است.
"بولاوا" موشک بالستیکی دریایی است که برای تجهیز مدرن ترین زیر دریایی های اتمی طرح 995 "بورا" در نظر گفته شده است. زیر دریایی اصلی این مدل به نام "یوری دولگاروکی" در ماه آپریل سال جاری از اسکله مجموعه دفاعی "سوماش" در سورودوینسک" به آب انداخته شد.
نووستی

های موشکهای بولاوا (گرز)