صهیونیستها از ابتدا با حمله آمریکا به عراق مخالف بودند!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

صهیونیستها از ابتدا با حمله آمریکا به عراق مخالف بودند!

پست توسط ghalamman »

کارشناس کهنه کار سیاسی در آمریکا مدعی شد :
صهیونیستها از ابتدا با حمله آمریکا به عراق مخالف بودند!
«نمايندگان اسرائيل اندكي بعد از آنكه از تصميم بوش براي حمله به عراق مطمئن شدند، به سرعت به آن واكنش نشان دادند و به ما پیغام دادند كه دشمن اصلي، عراق نيست؛ بلكه ايران است. »
يكي از اعضاي سابق هيات برنامه ريزي سياسي وزارت امور خارجه آمريكا و رئیس سابق اين هيات در دوران كالين پاول، از هشدارهای مکرر رژیم صهیونیستی به آمريكا در سال 2001 در خصوص حمله نظامی به عراق خبر داد.
به گزارش رجانیوز، پايگاه خبري APS در گزارشي با بيان اين مطلب به نقل از «لارنس ويلكرسون» مدعی شد: اسرائيل در آن زمان همچنين از دولت بوش خواسته بود تا به جای عراق، حمله به ايران، به عنوان اصلي ترين دشمن آمريكا را بررسي کند.
ويلكرسون در مصاحبه اختصاصي خود با APS گفته است: نمايندگان اسرائيل اندكي بعد از آنكه از تصميم بوش براي حمله به عراق مطمئن شدند، به سرعت به آن واكنش نشان دادند و به ما پیغام دادند كه د شمن اصلي، عراق نيست؛ بلكه ايران است.
این کارشناس کهنه کار آمریکایی تاكيد كرده است: اسرائيل در پيغامي که در اوايل سال2002 به دولت بوش ارسال نمود، تاكيد كرد که اگراستراتژی شما ايجاد بي ثباتي در تعادل قوا در خاورمیانه هم هست، می بایست اين اقدام( حمله نظامی) را برضد اصلي ترين دشمن خود( ایران) انجام دهيد.
این طراح ارشد سیاسی در آمریکا در ادامه مصاحبه خود تاکید کرده است: این هشدار از سوي بسياري از مسئولان اسرائيلي از جمله شخصيتهاي مطرح سياسي و اطلاعاتي و همچنین شماري ديگري از مسئولان دولتي اسرائيل در همان زمان مطرح شد.
ويلكرسون گفته است: البته قصد اسرائيل از انجام چنين مكاتباتي، پيشنهاد موضوع حمله فوري آمريكا به ايران نبود، بلكه اصرار داشت تا مقامات آمريكايي را قانع كند كه نبايد حمله به عراق و سرنگوني صدام، واشنگتن را از توجه به تهديدهاي ايران غافل کند.
APS در ادامه اين گزارش که به قلم « گارس پورتر» نوشته شده، آورده است: « باب وودوارد» خبرنگار آمريكايي و نویسنده كتاب «طرح حمله»، در همین کتاب افشا كرد كه دونالد رامسفلد ، وزير دفاع وقت آمريكا در چهارم دسامبر2001 به ژنرال « تامي فرانكس » فرمانده مركزي آمريكا دستور داد تا نخستين گزارش درباره طرح جنگ در عراق را ارائه دهد.
پورتر ، با بيان اينكه از اين زمان به بعد بود كه مشاجراتي گسترده و جدي درباره طرح حمله به عراق مطرح شد، افزود: اندكي بعد از آغاز گفتگوها درباره جنگ برضد عراق ،«آريل شارون » نخست وزير وقت اسرائيل خواستاربرگزاری نشست خصوصی با بوش شد تا با وي درباره تصميمهاي جنگی واشنگتن برضد عراق بحث و تبادل نظر كند.
درادامه گزارش گارس پورتر که خود نیز از جمله كارشناسان سياست امنيت ملي آمريكا به حساب مي آيد، آمده است: هفتم فوريه2002 و چند هفته قبل از برگزاري نشست بوش و شارون، شماري از مسئولان اسرائيلي با ارسال پيامي به دولت بوش به وي تاكيد كردند كه ايران تهديد بزرگتري در مقايسه با عراق به حساب مي آيد.
پورتر در ادامه این گزارش با اشاره به مصاحبه وزير دفاع وقت اسرائيل با واشنگتن پست که طی آن مدعی شده بود «در حال حاضر ايران خطرناك تر از عراق است » نوشته است: در عين حال، واشنگتن براي حمله به عراق خواهان حمايت علني اسرائيل هم نبود و حتی انتظار داشت كه اسرائيل به منظور جلوگیری از براگیختن واکنش منفی اعراب ، از حمايت آشكار از جنگ علیه عراق خودداري كند.
این كارشناس امنیتی آمریکا در ادامه گزارش خود نوشته است: در ماه اكتبر همان سال، هم فرمانده ارتش و هم فرمانده اطلاعات نظامي اسرائيل با انتشار بيانيه هايي، به روند صعودي برتري نظامي اسرائيل بر عراق از زمان جنگ خليج فارس در سال 1991 اشاره کردند و موضع دولت بوش مبنی بر « تهديد بزرگ» بودن برنامه تسليحاتي عراق را به شدت زير سوال بردند.
از سویی دیگر ژنرال « اهارون فاركاش » رئيس اطلاعات مركزي اسرائيل نیز در همان زمان در برنامه اي تلويزيوني، با بيان اينكه عراق داراي هيچ موشكي نيست كه بتواند بطور مستقيم اسرائيل را هدف قرار دهد، اظهارات دولت بوش درباره احتمال توسعه تسليحات هسته اي عراق در کوتاه مدت را كاملا بي ارزش خواند و اعلام کرد كه عراق، حداقل تا چهار سال پس از آن هم قادر به دسترسي به تسليحات هسته اي نخواهد بود.
این نویسنده آمریکایی در بیان علت مخالفت رژیم صهیونیستی با اولویت جنگ در عراق نوشته است: بيشتر استراتژيستهاي اسرائيلي هشدار داده بودند كه سرنگوني رژيم صدام حسين، تعادل قوا ميان ايران و عراق را در خاورميانه برهم می زند.
پورتر در ادامه اين گزارش به علاقه دیرین رژیم صهیونیستی برای حمله آمریکا به ایران اشاره کرد و به ارائه مستنداتی در این زمینه نیز پرداخت:
در سال1996 ، نومحافظه كاران وابسته به حزب راستگراي ليكود از استراتژي مشترك و تهاجمي آمريكا و اسرائيل برضد دشمنان خود در خاورميانه و از جمله ايران سخن به ميان آورده بودند. اين استراتژي که از سوی کارگروه آمریکایی به رهبری ريچارد پرل، هم مورد تایید قرار گرفت، قرار بود تا با سرنگوني صدام و جايگزيني یک دولت طرفدار غرب در عراق آغاز شود.
پورتر در عین حال تاکید کرده است: بنابراین نومحافظه كاران آمريكايي و مسئولان اسرائيلي در هر حال، بر ضرورت حمله به عراق با يكديگر هم عقیده بودند، با این تفاوت كه اسرائيل بيش از هر چيز از تهديدهاي نظامي ايران نگران بود،اما نومحافظه كاران دولت بوش بر سرنگوني صدام و تغيير رژيم در عراق به عنوان سرآغازي براي ايجاد تغييرات سياسي مورد دلخواه خود در كل خاورميانه پافشاري مي کردند.
APS در پايان اين گزارش، به دلیل اصلی اولویت یافتن حمله به عراق اشاره و تاكيد کرده است:در هر حال نبايد فراموش كرد كه ضعف نظامي رژيم صدام،اولویت حمله نظامی به عراق را به هدفي عقلاني براي امريكايي ها مبدل ساخت و باعث شد تا نیروهای آنان در بيستم مارس2003 به اين كشور حمله كند .


منبع: [External Link Removed for Guests]
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”