روز ارتش بیش از 100 تا عکس خوب گرفتم اما این دفعه هر چی بلا بود بر سرم نازل شد. اول اینکه کلا دیر رسیدم و رژه یگان های پیاده رو از دست دادم. بعدشم مترو مارو دو ایستگاه مونده به حرم امام پیاده کرد و مجبور شدیم تا حرم با یک وانت بریم. بعدشم که به انتهای صف ادوات رسیدیم تا جایگاه رو پیاده دویدیم. به همین دلیل این دفعه به جای اینکه از رژه عکس بگیریم بیشتر از پشت صحنه رژه عکس گرفتم. از بد شانسی من دوربینم هم باطری خالی کرد و منم که نمی خواستم یک سری از صحنه هارو از دست بدم با گوشی عکس گرفتم. خلاصه روز عجیب و به یاد موندنی شد برام
عكس اول بلدوزر كنترل از راه دوره سپاه كه هنوز تا جايگاه خيلي فاصله داره و ايستاده. من عكسي ازش توي خبرگزاري ها نديدم.
اين عكس در حال دويدن گرفته شده... در همين لحظه چتربازان جلوي جايگاه در حال فرود بودن
اينم يگان هاي دوش پرتاب كه دارن براي رژه آماده ميشن
اينم تانك ذوالفقار قبل از رسيدن به جايگاه
تانك ذوالفقار از نزديك ... واقعا ابهت خاصي داره
شهاب3 پس از رد شدن از جلوي جايگاه ... براي اولين بار بود اين موشك رو از نزديك مي ديدم. به نظرم عظمت و ابهت شهاب 3 هم خيلي بيشتر از چيزيه كه تو عكس ها ديده ميشه
شهاب 3
اينم محل نگهداري سگ هاي نيروهاي امنيتي بود كه دقيقا در پشت جايگاه قرار داشت... حيفم اومد ازش عكس نگيرم
اژدر كوسه
موشك ضد تانك توفان
فرمانده نيروي درياي ارتش پس از رژه
خودروي نيروهاي مرزي ... مل كه نفهميديم اينا چي بود. آرم جلوشون شبيه تويوتا بود اما توياتو نبودن.
اين دو موتور سواري كه ميبينيد جزو تيم رهايي گروگان سپاه پاسداران هستند.
اينم آخر رژه
------------------------------
قبل از موشك شهاب 3 يك موشك رد شد كه من حواسم بهش نبود اما بعدا شنيدم اسمش قدر بوده و مي گفتن بردش 2400 كيلومتره.
دست نيروهاي مخصوص سپاه هم تفنگ خيبر رو ديدم اما موفق نشدم عكس بگيرم.
بازم ببخشيد كه من دير رسيدم و نتونستم عكس هاي درست و حسابي بگيرم.