عکس هاي من از رژه 31 شهريور ماه 86

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

عکس هاي من از رژه 31 شهريور ماه 86

پست توسط R@mtin »

می دونم خیلی از دوستان منتظر بودن که مثل رژه 29 فروردین دوباره عکس های خودم رو از رژه بذارم. توی این چند ماه فعالیتم در نت خیلی کم بود و تا عید هم نیستم. اما بازم تصمیم گرفتم یک گلچين از عکس هایی رو که گرفتم بذارم. چون وبلاگ ارتش رو حذف کردم فقط عکس ها رو در میلیتاری و سنترال می ذارم.
روز ارتش بیش از 100 تا عکس خوب گرفتم اما این دفعه هر چی بلا بود بر سرم نازل شد. اول اینکه کلا دیر رسیدم و رژه یگان های پیاده رو از دست دادم. بعدشم مترو مارو دو ایستگاه مونده به حرم امام پیاده کرد و مجبور شدیم تا حرم با یک وانت بریم. بعدشم که به انتهای صف ادوات رسیدیم تا جایگاه رو پیاده دویدیم. به همین دلیل این دفعه به جای اینکه از رژه عکس بگیریم بیشتر از پشت صحنه رژه عکس گرفتم. از بد شانسی من دوربینم هم باطری خالی کرد و منم که نمی خواستم یک سری از صحنه هارو از دست بدم با گوشی عکس گرفتم. خلاصه روز عجیب و به یاد موندنی شد برام

عكس اول بلدوزر كنترل از راه دوره سپاه كه هنوز تا جايگاه خيلي فاصله داره و ايستاده. من عكسي ازش توي خبرگزاري ها نديدم.

تصویر

اين عكس در حال دويدن گرفته شده... در همين لحظه چتربازان جلوي جايگاه در حال فرود بودن

تصویر

اينم يگان هاي دوش پرتاب كه دارن براي رژه آماده ميشن

تصویر

اينم تانك ذوالفقار قبل از رسيدن به جايگاه

تصویر

تانك ذوالفقار از نزديك ... واقعا ابهت خاصي داره

تصویر

شهاب3 پس از رد شدن از جلوي جايگاه ... براي اولين بار بود اين موشك رو از نزديك مي ديدم. به نظرم عظمت و ابهت شهاب 3 هم خيلي بيشتر از چيزيه كه تو عكس ها ديده ميشه

تصویر

شهاب 3

تصویر

اينم محل نگهداري سگ هاي نيروهاي امنيتي بود كه دقيقا در پشت جايگاه قرار داشت... حيفم اومد ازش عكس نگيرم

تصویر

اژدر كوسه

تصویر

موشك ضد تانك توفان

تصویر

فرمانده نيروي درياي ارتش پس از رژه

تصویر

خودروي نيروهاي مرزي ... مل كه نفهميديم اينا چي بود. آرم جلوشون شبيه تويوتا بود اما توياتو نبودن.

تصویر

اين دو موتور سواري كه ميبينيد جزو تيم رهايي گروگان سپاه پاسداران هستند.

تصویر

اينم آخر رژه

تصویر

------------------------------
قبل از موشك شهاب 3 يك موشك رد شد كه من حواسم بهش نبود اما بعدا شنيدم اسمش قدر بوده و مي گفتن بردش 2400 كيلومتره.

دست نيروهاي مخصوص سپاه هم تفنگ خيبر رو ديدم اما موفق نشدم عكس بگيرم.

بازم ببخشيد كه من دير رسيدم و نتونستم عكس هاي درست و حسابي بگيرم.
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

R@mtin عزیز مثل همیشه تصاویرت ناب و عالی بود . سپاس و تشکر . :razz: :razz: :smile: :smile:
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار
تماس:

پست توسط hamidreza6620 »

R@mtin جان
ممنون از تصاوير نابي كه گذاشتي! فقط كاش از موشك قدر هم يه تصوير داشتي! اونجور كه ديروز من تو اخبار خوندم، اعلام شده بود كه برد اين موشك از شهاب 3 ، 500 كيلومتر بيشتره!!! اگه واقعا اين جور باشه كه عاليه :m:a :grin: اگه عكسي از اين موشك گير آوردي حتما بذار. ممنون
به ياد دشته باش... امروز، همان فرداييست كه ديروز منتظرش بوديم و همان ديروزيست كه فردا حسرتش را خواهيم خورد...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”