ايران، پيروز لشكركشي هاي آمريكا به خاورميانه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 84
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۵, ۱۰:۱۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

ايران، پيروز لشكركشي هاي آمريكا به خاورميانه

پست توسط geologist »

يك هفته نامه غربي اذعان كرد كه سياست هاي خصمانه و توسعه طلبانه دولت آمريكا در منطقه و اقدامات آن در خاورميانه در پنج سال گذشته پيش از آنكه به نفع اين كشور باشد به نفع ايران بوده و به عبارت ديگر بوش با اين اقدامات پيروزي را تقديم ايران كرد.
هفته نامه «ساندي تايمز» در تحليل سياست هاي بوش درباره خاورميانه و ايران نوشت: سياست هاي آمريكا درباره عراق و خاورميانه سبب روي كارآمدن گروه هاي شيعه در اين منطقه شد و به عبارت ديگر مي توان ايران را پيروز لشكركشي آمريكا به خاورميانه ناميد.
اين نشريه انگليسي افزود: از آن گذشته سياست بوش در پنج سال گذشته در قبال خاورميانه، سبب قدرت گرفتن و شناخته شدن حزب الله لبنان در جهان شد و هم اكنون حزب الله لبنان كه ارتباط گسترده اي با ايران دارد به عنوان يكي از قدرت هاي اصلي در لبنان مطرح است، يعني ايران علاوه بر عراق در لبنان نيز حضوري گسترده دارد.
تهديد خواندن ايران
خيال است
معاون وزير خارجه روسيه گفت: تهديدي كه آمريكا مدعي است از سوي ايران جهان را هدف قرار داده فرضي و خيالي است.
«الكساندر گروشكو» در گفت وگو با روزنامه كامرسانت، در خصوص سامانه دفع موشكي آمريكا در اروپا و مخالفت روسيه با آن افزود: مسلم است كه سيستم هاي دفاع ضدموشكي آمريكا به امنيت آمريكا، اروپا و روسيه كمكي نمي كند و اين عاملي بي ثبات كننده در موازنه جهاني امنيت خواهد بود. حقيقت اين است كه نه اروپا و نه هم پيمانان آمريكا در ناتو از واشنگتن نخواسته اند تا در برابر تهديد موشكي ايران از آنها، آنگونه كه امروز آمريكا قصد اجراي آن را دارد، دفاع كند.
از سوي ديگر يك مقام نظامي امارات با هشدار به كشورهاي غربي درباره پيامدهاي وحشتناك هرگونه ماجراجويي نظامي عليه ايران اذعان كرد: ايران امروز از نظر توان نظامي هرگز با ايران اواخر دهه هشتاد قابل مقايسه نيست و هرگونه اقدام برضد اين كشور بر روابط اعراب و غرب تأثير منفي خواهد گذاشت.
سپهبد «ضاحي خلفان تميم» به كشورهاي غربي هشدار داد كه هرگونه حمله نظامي به ايران، پيامدهاي منفي بر روابط اين كشورها با هم پيمانان عرب آنها خواهد گذاشت.
خلفان تميم در سميناري درباره «امنيت اقتصادي در منطقه خليج فارس» كه بامداد امروز در چارچوب گردهمايي هاي رمضاني در دبي برگزار شد، گفت: ما به عنوان رهبران اين منطقه بايد به آمريكا بگوييم كه هرگونه حمله، پيامدهاي منفي خواهد داشت و حتي ممكن است روابط ما و شما را تيره كند.
آبزرور: تهديدهاي آمريكا را نبايد جدي گرفت
در همين حال هفته نامه «آبزرور» از قول كارشناسان انگليسي نوشت: تهديدهاي آمريكا عليه ايران را نبايد جدي گرفت.
براين اساس «پاتريك مرسر» كه به تازگي به عنوان يكي از مشاوران نخست وزير انگليس منصوب شده، گفت: هر چند نومحافظه كاران آمريكايي تلاش مي كنند تا ايران را به عنوان يك تهديد جدي براي آمريكا معرفي كنند، اما به اعتقاد من بايد با ترديد فراوان به توجيه هايي كه از جانب آمريكايي ها براي حمله به ايران ارائه مي شود، نگريست.
مرسر كه پيش از انتصاب به عنوان مشاور براون، سخنگوي وزارت كشور دولت در سايه انگليس بوده و به تازگي نيز به ايران سفر كرده، درباره ديدگاه مقام هاي انگليسي حاضر در تهران در مورد تهديدهاي آمريكا عليه ايران خاطرنشان كرد: زماني كه در تهران بودم بارها اين جمله را از مقام هاي انگليسي مي شنيدم كه مي گفتند «در مورد سخنان آمريكايي ها درباره ايران بسيار هوشمندانه برخورد كنيد» و به اعتقاد خود من نيز توجيه حمله به ايران به هر دليلي كاملاً اشتباه بوده و درباره تهديدهاي آمريكا عليه ايران بايد با احتياط بسيار بالا برخورد شود، زيرا اين تهديدها يا تبليغاتي هستند يا لفاظي و يا حقيقت. آبزرور در ادامه مي نويسد: هر چند فرماندهان انگليسي رايزني هاي گسترده اي را درباره توان نظامي ايران با آمريكايي ها انجام داده اند، اما در صورت حمله احتمالي جنگنده هاي آمريكايي به ايران، مطمئناً لندن از واشنگتن حمايت نخواهد كرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران اظهارات مشاور نخست وزير انگليس درباره لفاظي هاي آمريكا و توصيه هايش به مقامات انگليسي مبني بر اينكه بايد در قبال تهديدهايي كه از سوي آمريكا عليه ايران مطرح مي شود با احتياط برخورد كرد و نبايد آنها را جدي گرفت موجب شده كه تنش ها ميان آمريكا و انگليس درباره نحوه تقابل با ايران افزايش يابد.
پنتاگون آمادگي اقدام
عليه ايران را ندارد
از سوي ديگر روزنامه كريستين ساينس مانيتور در تحليلي تاكيد كرد كه پنتاگون آمادگي اقدام عليه ايران را ندارد.
به گزارش رجانيوز، اين روزنامه در اين مقاله با اشاره به سخنان كنث پولاك كارشناس برجسته خاورميانه در موسسه بروكينگز كه در ماههاي اخير همراه با تصميم سازان دولت بوش در حال بررسي وضعيت عراق بوده است نوشت: پولاك بر اين اعتقاد است كه جنگ با ايران نفعي براي آمريكا ندارد، هرچند ارتش از فعاليت هاي ايران در عراق عصباني و خواستار برخورد شديد با ايران است اما به نظر مي رسد در پنتاگون و دولت كسي آماده اقدام نظامي بر ضد ايران نيست.
كريستين ساينس مانيتور افزود: سفر احمدي نژاد به نيويورك و توافق ايران با آژانس بين المللي انرژي اتمي براي حل و فصل مسائل باقي مانده به معناي آن است كه احتمال درگيري رويارويي نظامي دو كشور كاهش يافته است.
همچنين با وجود روابط خصمانه دو كشور مقامات عالي رتبه آمريكايي از جمله رابرت گيتس وزير دفاع و ويليام فالون فرماندهي مركزي آمريكا خواستار كاربرد ديپلماسي در قبال ايران شده اند.
ديپلمات آمريكايي: دليلي براي مداخله نظامي در ايران نداريم
از سوي ديگر يك ديپلمات كهنه كار آمريكايي به روزنامه زمان چاپ تركيه گفت كه آمريكا براي مداخله نظامي در ايران دليل قانع كننده اي ندارد.
ريچارد هولبروك كه قبلا معاون وزارت خارجه آمريكا بوده، افزود: ما بهانه اي براي مداخله نظامي در ايران نداريم. وي در عين حال اتهامات واهي مقامات آمريكايي همچون حمايت ايران از تروريسم و... را تكرار كرد
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 390
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۵, ۱۰:۳۵ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

اينهم برداشت "کيهان" از اتفاقات بين المللي. ::ss
بايد امشب بروم...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”