پايگاه دريايي فرانسه ( ناتو ) در مجاورت تنگه هرمز!!؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پايگاه دريايي فرانسه ( ناتو ) در مجاورت تنگه هرمز!!؟

پست توسط Shahbaz »

[External Link Removed for Guests]

فرانسه قصد دارد در آينده نزديك در ابوظبي، پايگاه دريايي مستقر كند.

كاخ رياست جمهوري فرانسه در اين بيانيه، امارات را كشور ثروتمند و از نظر تاريخي مهم‌ترين كشور منطقه!!!!! نام برده و تاسيس اين پايگاه را موقعيتي براي تقويت همكاري نظامي بين دو كشور دانسته است .

روزنامه لوموند در شماره اخير خود به نقل از كاخ رياست جمهوري فرانسه اعلام كرد كه سفر ساركوزي به ابوظبي قرار است با يادداشت توافقي براي تاسيس نخستين پايگاه دائمي دريايي فرانسه در امارات همراه باشد.
اين يادداشت براساس توافق‌نامه دفاعي دو كشور بوده است كه در ژانويه ‪ ۱۹۹۵‬و تنها يكسال بعد از توافق مشابه با قطر، امضا شده بود.
روزنامه لوموند مكان استقرار پايگاه دريايي را در ابوظبي كه داراي بيشترين تمركز ذخاير نفتي و گازي است، عنوان كرد.
لوموند يادآوري كرد كه به دنبال نخستين جنگ خليج فارس در سال ‪ ۱۹۹۱‬كه با حمله عراق به كويت آغاز شد، كشورهاي خليج فارس به شدت خواستار حمايت دفاعي كشورهاي غربي از خود به ويژه از سوي آمريكا، انگليس و فرانسه شدند.
----------------------------------------------------------------------------------------------

اروه مورن" وزير دفاع فرانسه اعلام كرد: هدف از ايجاد پايگاه نظامي فرانسه در ابوظبي مقابله با ايران نيست!!!

وي روز چهارشنبه درگفت وگو باشبكه تلويزيوني العربيه افزود: هيچ هدف نظامي مربوط به ايران در ارتباط با ايجاد پايگاه نظامي فرانسه در ابوظبي وجود ندارد.
مورن افزود: اين پايگاه ازكمترين نيرو برخوردار است و باهدف مقابله با ايران ساخته نمي‌شود، بلكه نتيجه توافق ‪ ۱۹۹۵‬بين امارات متحده عربي و فرانسه در مشاركت‌هاي راهبردي در زمينه‌هاي نظامي است.
--------------------------------------------------------------

با موافقت امارات فرانسه در مجاورت تنگه هرمز پايگاه نظامي احداث مي كند
امارات به فرانسه اجازه داد در مجاورت تنگه هرمز پايگاه نظامي دايمي احداث و كنترل ناتو و غرب را بر اين تنگه استراتژيك تقويت كند.
به نوشته شرق الاوسط، اين پايگاه در نزديكي تنگه استراتژيك هرمز، كه نزديك به 40درصد مصرف نفت جهان از اين مكان صادر مي شود، قرار دارد.
ژنرال «جاك مازار» فرانسوي كه مسئول مذاكره درباره اين پايگاه نظامي است، گفته است: تعداد نظاميان در اين پايگاه بين 400 تا 500 نظامي از نيروهاي چند مليتي است و واحدهايي از نيروهاي زميني و هوايي و دريايي در اين مكان مستقر مي شوند.
Captain I
Captain I
پست: 623
تاریخ عضویت: جمعه ۱۱ اسفند ۱۳۸۵, ۱۲:۳۵ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

دربارۀ سياست و ماهيت ناتو ، پيشنهاد مي کنم مقالۀ «قدرت و اعتبار، ضرورت امپراتوري» نوشتۀ نوآم شومسکي را در تاپيک « کارگاه : نقدي بر فيلم سقوط شاهين سياه...» را حتما بخوانيد. البته ترجمۀ اين متن هنوز به پايان نرسيده و بتدريج پست خواهد شد. ولي از هم اکنون مي توانيد بخشهاي ترجمه شده را بخوانيد.

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 214#154214

تصویر
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1780
تاریخ عضویت: شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۶, ۳:۵۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

اول سلام، دوم اي امارات :-? :-? .دو روز ديگه وقتي شب عيد شد متاسفانه صف هم وطنان ماست که به طرف امارات سرازير ميشوند و جيب اين شيخها رو پر از دلار ميکنند.بعد از شون هم که به بپرسي هي اين رژيم رو فحش مي دن و از کوروش تعريف ميکنند.به خدا اگر کوروش هم زنده بود از اونها راضي نبود.اما راجع به پايگاه برادران فرانسوي:ما که عمري با اربابش ساختيم ،حالا اين جوجه ها هم روش.چند تا نور و کوثر بيشتر مي ذاريم لبه تنگه.باکتون نباشه رفقا. :::P :::P
Old soldiers never die.They just fade away
Senior Poster
Senior Poster
پست: 797
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ فروردین ۱۳۸۶, ۹:۱۱ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

فرانسويها بعد از دست دادن نفت عرا ق حسابی به تکا پو افتادن

با برزيل يه قرارداد بستن که برزيل جنگنده رفعيل رو توليد کنه

يه زيردرييی اتمی بسازه با ارژ انتين ..... چون يه هزه نفتی بزرگ برزيل پيدا کرده
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

[External Link Removed for Guests]


هشدار به ایران!!؟

مانور نظامی مشترک میان کشورهای امارات متحده عربی، فرانسه و قطر در امارات خاتمه یافت.

مانور به صورت زمینی، دریایی و هوایی در خاک امارات و آب های بین المللی نزدیک تنگه هرمز برگزار شد

"وستی.رو" گزارش می دهد که مدرن ترین تجهیزات نظامی مانند جنگنده های "میراژ"، سیستم های آتشبار، زره پوش ها و تانک ها از جمله تانک های سنگین "لکلر" فرانسوی در این مانور شرکت داده شده است.
چهارهزار نظامی از سه طرف عملیات مشترک یگان های ویژه را تمرین نموده و اهداف فرضی را با موفقیت نابود کردند.

نمایندگان نیروهای مسلح کشورهای شرکت کننده در این مانور آن را موفقیت آمیز نامیدند. ناظران معتقدند که مانور هشداری به ایران بود که عملکرد آن کل منطقه را متشنج نگاه داشته است!!
Senior Poster
Senior Poster
پست: 797
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ فروردین ۱۳۸۶, ۹:۱۱ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

دوستان عزيز

من فکر ميکنم که فرانسه شديداً در حال توسعه فضای ژوپليتيکيش هست

بخصوص بعد از شکستش در لبنان و عراق

ايران سعی در اخراج فرانسه از خاور ميآنه دارد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1249
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۷:۴۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

Re: پايگاه دريايي فرانسه ( ناتو ) در مجاورت تنگه هرمز!!؟

پست توسط Achilles »

shahbaz نوشته شده:[External Link Removed for Guests]

فرانسه قصد دارد در آينده نزديك در ابوظبي، پايگاه دريايي مستقر كند.

كاخ رياست جمهوري فرانسه در اين بيانيه، امارات را كشور ثروتمند و از نظر تاريخي مهم‌ترين كشور منطقه!!!!! نام برده و تاسيس اين پايگاه را موقعيتي براي تقويت همكاري نظامي بين دو كشور دانسته است .




با توجه به سابقه آقای سارکوزی در زنبارگی و شهرت کشور همسایه مسلمانمان! در فراهم آوردن فضای شهوترانی، کاخ ریاست جمهوری فرانسه زیاد هم بیراه نگفته.

بله، مهمترین کشور منطقه از نظر آقای سارکوزی امارات است. :grin:
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

  نظامی دائمی فرانسه در امارات بزودی افتتاح می شود  



"آلن ازوائو" (Alain Azouaou) سفیر فرانسه در امارات متحده عربی روز جمعه در پایتخت امارات اعلام نمود که
پایگاه دائم نظامی فرانسه در بهار سال 2009 میلادی در ابوظبی افتتاح می شود که در آن 500 نظامی فرانسوی، از جمله از نیروهای هوایی، دریایی و زمینی حضور خواهند داشت.

فرانسه و امارات متحده عربی توافقنامه همکاری نظامی و ایجاد پایگاه نظامی را در ژانویه 2008 در زمان سفر "نیکلا سارکوزی" رئیس جمهور فرانسه به دوبی امضا کرده بودند.

ازوائو در مصاحبه ای با روزنامه The National که روز جمعه منتشر شد، اظهار داشت: "ساخت پایگاه جدید نظامی طی چند ماه آینده پایان خواهد یافت".

وی خطار نشان نمود که "با توجه به اهمیت فزاینده آسیا در امنیت بین المللی، تصمیم به ایجاد پایگاه نظامی دائمی در امارات متحده عربی بخشی از سیاستی است که باید تامین کننده حضور فرانسه در جاهایی باشد که لازم است در آنجا حضور داشته باشد".

به گفته سفیر، انتظار می رود که سارکوزی در مراسم افتتاح این پایگاه حضور بیابد.





نووستی
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

Re: پايگاه دريايي فرانسه ( ناتو ) در مجاورت تنگه هرمز!!؟

پست توسط Shahbaz »

 
افتتاح پايگاه نظامي فرانسه تحولي مهم در روابط ابوظبي و پاريس   

رئيس جمهور فرانسه اولين پايگاه نظامي کشور در کشورهاي حوزه خليج فارس را در امارات افتتاح مي کند.

به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره محمود حمدان خبرنگار اين شبکه در ابوظبي
در گزارشي درباره پايگاه نظامي فرانسه در امارات که نيکلا سارکوزي رئيس جمهور اين کشور امروز آنرا افتتاح خواهد کرد گفت.. افتتاح اين پايگاه تحولي بزرگ در روابط ديپلماتيک و نظامي امارات و فرانسه است.
وي ادامه داد..
مساحت اين پايگاه حدود دوازده هکتار است و بر اساس اطلاعات اوليه داراي يک اسکله سيصد متري است.

سارکوزي در چارچوب سفر خود به امارات براي افتتاح اين پايگاه نظامي چندين توافقنامه نيز با مقامات اماراتي امضا خواهد کرد
که تقويت توافقنامه امضا شده در سال هزار و نهصد و نود و پنج و همچنين برخي توافقنامه هاي مربوط به امنيت داخلي از آن جمله خواهد بود.


در این پایگاه که به "اردوگاه صلح" معروف شده، بین 400 تا 500 نظامی فرانسوی در سه موقعیت، پایگاه دریایی، پشتیبانی لجستیک در بندر ابوظبی و پایگاه هوایی مستقر می‌شوند و علاوه بر اردوگاه آموزشی، سه جنگنده نیز مستقر می‌شود.

سارکوزی: ما نیز می‌خواهیم مثل آمریکا سهم داشته باشیم

سارکوزی در گفت‌وگویی که مجله "دیپلماسی" آن را منتشر کرد، در توجیه ایجاد این پایگاه دائمی در خارج از خاک فرانسه گفت: این پایگاه نقشی مهم در ثبات منطقه که در توازن جهانی جایگاهی اساسی دارد، ایفا خواهد کرد.
به شکلی واضح‌تر فرانسه همانند آمریکا تمایل دارد در این منطقه راهبردی که 40درصد نفت جهان از آن عبور می‌کند، پایگاهی داشته باشد.
یک منبع آگاه در قصر ریاست جمهوری فرانسه نیز گفت: برنامه ما در این پایگاه بازدارندگی و پاسخگویی به هرتهاجم احتمالی است.
برپایه این گزارش، سارکوزی قصد دارد با اغتنام از فرصت دیدار 24 ساعته خود از ابوظبی، علاوه بر پیگیری مسایل ژئو‌پلتیک، طرف اماراتی را به انعقاد قراردادهایی با شرکت‌های فرانسوی ترغیب کند.
بازار انرژی، سلاح، هواپیمایی و خدمات عمومی در امارات، شرکت‌های فرانسوی از جمله توتال، "وای‌ای‌دی‌اس"، "ایرباس"، "داسو"، "بویینگ" و "اریفا"، "جی‌دی‌اف" و "سویز" را ترغیب کرده که مدیرانشان در این دیدار حضور پیدا کنند.
افزایش نگرانی‌ها از درگیری ناخواسته فرانسه در خلیج فارس

در همین حال مخالفت‌ها در فرانسه با ایجاد این پایگاه در امارات بالا گرفته است. " فرانسوا بایرو" یک رهبر حزبی میانه‌رو در فرانسه، این اقدام را "تحولی بسیار خطرناک در سیاست فرانسه در خلیج فارس" خوانده و از این که فرانسه وارد درگیری ناخواسته شود، ابراز نگرانی کرده است.
اگرچه نزدیکان سارکوزی انتظار ندارند در این سفر قراردادهایی امضا شود اما رییس‌جمهور فرانسه در دیدارش با رییس دولت امارات و ولیعهد این کشور از پیشبرد دو معامله بزرگ با امارات صرفنظر نخواهد کرد. فرانسه امیدوار است که ابوظبی اولین مشتری خارجی برای "رافال" باشد.
اماراتی‌ها سال گذشته از نیت جدی خود برای جایگزین کردن 60 فروند هواپیمای میراژ 2000 خود با تولیدات شرکت داسو فرانسه سخن گفته‌اند.
برپایه این گزارش، پاریس تلاش دارد در رقابتی شدید با آمریکا موقعیت ممتازی در بازار محلی انرژی هسته‌ای با امضای توافقنامه همکاری با امارات بدست آورد و بر همین اساس کنسرسیوم نیروگاه‌های اریفا و "جی.دی.اف" و "سویز-‌توتال" را پیشنهاد کرده است.



واحد مرکزي خبر / ایران  
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  
           
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 1606
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۱:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

Re: پايگاه دريايي فرانسه ( ناتو ) در مجاورت تنگه هرمز!!؟

پست توسط shola »

چاره کار خدای ناکرده اگه جنگی چیزی شده فاتح110 است سانت به سانت پادگاه رو میشه با این موشک به جهنم تبدیل کرد
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 191
تاریخ عضویت: جمعه ۲۸ فروردین ۱۳۸۸, ۹:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

Re: پايگاه دريايي فرانسه ( ناتو ) در مجاورت تنگه هرمز!!؟

پست توسط atlantik »

چهار تا کوچولو اومدن و دارن برای ما مانور میدن ...........بابا همه این شیخ های اطراف هم با هم جمع بشن فکر نمی کنم انداره نصفی از تهران خودمون جمعیت داشته باشن ...حالا مساحتش بماند که تا چند تا تانک میندازی توش نصفی از کشورشون پر میشه
عجب زمونه ای شده این ملخ خور ها هم ادم شدن .........این پول لامسب که چکار نمی کنه
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
Junior Poster
Junior Poster
پست: 188
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۸ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

Re: پايگاه دريايي فرانسه ( ناتو ) در مجاورت تنگه هرمز!!؟

پست توسط پارس3000 »

مدتهاست دارم از كنجكاوي ميميرم ايا در گذشته به غير از بحرين بقيه كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس هم مال ايران بودن :-P
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”