دوستانی که از قبل تر تو سایت عضو هستن نسبتا بنده رو میشناسن. امسال هم کارتم جور شد و رژه رو رفتم و اومدم تا گلچینی از عکس هارو اینجا قرار بدم. هر چند حس و حال رژه رو نداشتم و خیلی خوابم میومد ولی پرواز هواپیماها خواب رو از کله م پروند

پارسال که یک بالون هم پرواز نکرد ولی امسال جبران کردن. رژه چیز خاص و جدید نداشت. همه چیز مثل پارسال بود و قبلا هم نشون داده بودن: مثل نمایش تانک های تی72 و چیفتن و ذوالفقار و موشک های نازعات و زلزال و بمب قاصد و...
فقط موشک قدر، آواکس و پرواز میراژ ها از نکات جالب و جدیدش بود. البته اینم بگم رژه نیروهای پیاده مون خیلی پسرفت کرده بود و اصلا هماهنگ نبودن.

فکر می کردم مثل پارسال پروازی در کار نیست. شرمنده دیگه. دوربینم مسلح نبود.
اف14
میگ29
هواپیمای پیش اخطار هوابرد ای-50 (آواکس)
من نمی دونم کی به اینا گفته این قدر بالا پرواز کنن؟؟؟ نمی گن یکی لنز واسه دوربینش نیاورده باشه؟

من بعد از رژه از سرتیپ خلبان حسین چیت فروش رییس سازمان تحقیقات نیروی هوایی در مورد توانایی این آواکس پرسیدم که گفت: فعلا فقط پرواز می کنه!!!
شینوک
میراژها هم که از دستم در رفتن

بدون شرح
بدون شرح
اینم کارگردان تلویزیونی

راهنمایی و رانندگی ارتش !!!!!!!

جایگاه، هنگام ورود رییس جمهور
موشک قدر که از دستاوردهای وزارت دفاعه ( برد 2000 کیلومتر) و فعلا دست هیچ کدوم از نیروهای نظامی نیست. از بالای داربست گرفتم اینو

جوشکاری زیر آب. اول هر چی نگاه کردم نفهمیدن اون دو تا تو آب چی کار می کنن که بعدا فهمیدم در حال جوشکاری زیرآبی بودن!
بدون شرح

بدون شرح
بدون شرح
چون حجم عکس ها زیاد بود مجبور شدم کمش کنم ولی سعی کردم زیاد از کیفیتشون کم نشه!
بازم به بزرگی خودتون ببخشید اگه نور و زاویه و سایز بعضی از عکس ها خوب نیست. بالاخره باید یه فرقی بین من و عکاس های مهر و فارس که با دوربین 5 میلیونی میان باشه دیگه (حالا تجربه شون به کنار)