نصب صدها سكوي موشك پاتريوت در خليج فارس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط Boyka »

david68 نوشته شده:دوستان من هم با گفته جناب ياسمين موافقم همونطور كه ميدونيد علم و تكنولوژي داره روز به روز پيشرف ميكنه اگه يه روزي امريكا بتونه يه سيستم دفاع موشكي درست كنه كه 90 درصد موشكها رو بتونه مهار كنه اونوقت ميخواهيم كجا رو بزنيم ؟؟؟ ما بايد علاوه بر اين موشكهاي شهاب به فكر تكنولوژي هاي ديگر هم باشيم كه بهترينش بمب اتمي هست خدارو شكر كه ما نفت زيادي داريم كه همه جا مشتري داره وگرنه در مقابل تحريمهاي امريكا قافيه رو ميباختيم .

خوب اون روزی که امریکا همچین سیستم ضد موشکی درست کنه ایران هم که تو صنعت موشک خوب پیشرفته مطمعنا بهتر هم خواهد شد ....
در مورد بمب هسته ای هم بگم که واقعا خوبه که ایران داشته باشه چون الان تو دنیا نماد قدرت هست (چه از نگاه نظامی و چه صلح امیز)...ولی نه استفاده کردن ازش اسونه و همچنین واقعا اثرات بدی داره و جبران نا پذیز هنوز هم ما تو هیروشیما داریم میبینیم که پس از گذشت چند نسل هنوز با چه مشکلاتی روبرو هستند تازگیهاهم خبر استفاده از اورانیوم ضعیف شده در افغانستان رو میبینیم چون کودکای ناقص زیاد داره بوجود میاد .... در کل امید وارم که هیچ وقت هیچ کشوری در هیچ صورتی از این قدرت بلامانع(نابودگر زندگی بشری) استفاده نکنه به فرض یه دونه ایران به امریکا بزنه و بلعکس....(چه شود)به نظر من 10 سال جنگیدن از این بهتره ببخشید زیاد نوشتم.... :-o
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

منم با نظرات yasamine موافقم. اگه زیاد بر روی یک تواناییمون اصرار داشته باشیم همون توانایی تبدیل میشه به پاشنه آشیلمون و یه وقت می بینیم که خودمون رو با ساده انگاری فریب دادیم.
باید در زمینه موشکی چندین نوع موشک با بردها و تونایی های متفاوت داشته باشیم و بهینه شون کنیم که الحمدلله داره اینکار بخوبی انجام میشه.
در زمینه دریایی و هوایی هم دشمن از ما سرتره اما میشه از سیاست روسها و چینی ها استفاده کرد. درسته ما به مثل امریکا ناو و هواپیما نداریم اما میتونیم به ازای هر ناو موشکی بسازیم که اون ناو رو مطمئناً نابود کنه. "یک موشک برای یک ناو"
میشه از "سانبرن" و "یاخونت" مهندسی معکوس کرد و ناوگان زیرسطحی رو با زیردریایی های کوچک و کمصدا تقویت کرد که این کار هم در حال انجامه.
در زمینه پدافندی و جنگنده مشکل داریم..این بخش رو باید جدی بگیریم...
در بخش زمینی که خدا رو شکر تقریباً خودکفا هستیم و یکی از بهترین و قویترین نیروهای زمینی رو داریم.
منتها باید در تسلیحات انفرادی مون و بخش زرهی یه بروزرسانی اصولی انجام بدیم. کلاش و تانک تی-55 برای جنگ های امروزی ضعیف هستند.
در زمینه موشک های ضد زره که در حد خوبی هستیم..
بقیه موارد از جمله توپخانه رو هم باید تقویت کنیم..
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

از اونجايي که اعراب از ترس حمله نظامي ايران به پايگاه هاي امريکا در خاکشون , خودشون رو در ظاهر دوست ايران نشان ميدادند و حاضر نبودند حداقل براي ظاهر سازي جلوي ايران هم که شده به امريکا بعضي اختيارات را بدهند , امريکاييها آمدند و اين سيستم موشکي نه چندان مطمئن را در خاک کشورهاي عربي کار گذاشتن تا به اعراب بگن که ديگر خطري شما را تهديد نميکنه تا آنوقت اعراب هم با جرات و گستاخي بيشتري بتونن جلوي ايران حرف بزنن و با سياستهاي امريکا پيش برن .
فکر کنم در آينده اي نه چندان دور دوباره چندتايي رزمايش داشته باشيم :-)

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

yasamine دوست عزیز .
من تنها یک مسئاله ی علمی رو برای شما مطرح کردم . انهم بر اساس مطالعاتی که داشتم و....... از صحت مطالبم اطمینان کامل دارم .
هیچ تاکید خاصی هم روی موشک شهاب 3 و یا عاشورا ندارم و بهتره بگم تفاوتی نداره حتی موشکهای نودونگ کره ای . موشک جریکو رژیم صهیونیستی . غوری و هاتف و..... خیلی از این موشکها و یا موشکهای بالستیک دیگر قابلیت پرتاب با زاویه شارژ صفر درجه با سطح افق رو دارا هستن . اگر کمی مطالعاتتون رو گسترش بدید متوجه میشید . اکثر موشکها ی بالستیک زمان پرتاب به وسیله موتور های هیدرازینی اقدام به تصحیح مسیر میکنند که البته این اقدام زمان حرکت رفت صورت میگیره . علاوه بر این توسط فرامین کنترلی هم مانند باله ها توانایی انجام این کار رو دارن . توسط همین فرامین در زمان رفت میتونن در صورت نیاز موشک رو از مسیر خودش منحرف کنند و یا هدف جدیدی برای اون تعیین کنند .
اینها دلایل علمی بودن . اگر شما دارای اطلاعات کامل تری نسبت به من هستید من هیچ اصراری برای پافشاری روی حرف هام ندارم .
دوست عزیز david68 حرف شما کاملا درست است . اما دونستن این نکته خالی از لطف نیست که میگه تکامل شکار و شکارچی باهم صورت میگیره . همونطور که سیستم های دفاع موشکی به مرور زمان پیشرفته تر میشن . به همون صورت هم موشکهای بالستیک پیشرفته تر میشن
:-)

armanmodern چند روزی هستش که به دلیل یک گرفتاری کوچیک یا بهتره بگم یک امر خیر :o به شرق تهران نزدیک افسریه جایی نزدیک پایگاه پدافند هوایی شهید ستاری برم و مهمان یکی از دوستان باشم . محل زندگی ایشون مشرف به جاده مواصلاتی امام رضا ( خاوران ) هست که کلا سه بار تو تمام عمرم گذرم به اینجا افتاده بود اونم برای رفتن به مشهد مقدس از راه زمین . در تمام این چند روزی که من مهمان هستم اکثر روزها که نزدیک خیابون میام و یا از ساختمان خیابون رو تماشا میکنم بارها دیدم که تانکبر ها در حال حمل تجهیزات هستن دیروز برای اولین بار تو عمرم 30 دستگاه هویتز رو دیدم . چند روز قبل هم حدود 13 نفر بر رو دیدم که در حال انتقال بودن ظاهر تمام تجهیزات هم کاملا نو به نظر میرسید . :)
از یکی از همسایه ها که تو یکی از پایگاه های پدافندی خدمت میکنه شنیدم تو جنوب شرق تهران پدافند s-300 از چند ماه پیش راه اندازی شده که برام جالب بود . ایشون گفتن که قبلا s-250 هم در اون پایگاه وجود داشته . :D
به نظر من ایران هم دست رو دست نگزاشته و در حال تقویت نیرو های خودش هست و همونطور که دشمن ایجاد تهدید میکنه ایران هم با راهی برای مقابله با تهدیدات در پیش میگیره .
دوستان لطفا اون بخش پدافند s-300 رو نقل قول نکنند چون من مسئولیتی به عهده نمیگیرم . :grin: . من فقط حرفهای یکی از افراد پدافندی رو گفتم بقیش پای خودش :-) .
:) :) :( :( :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

هویتز

پست توسط JavadRadical »

اینهم عکس هویتز :grin: :grin:
تصویر

تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

yasamine نوشته:
JavadRadicla دوست عزيز مسير حركت يك موشك و در نظر گرفتن معادله ي پرتاب فرضي محسوب ميشه و اين كه شما مبدا رو نسبت به كجا در نظر بگيري كه مسلما زمين رو به عنوان مبدا در نظر مي گيرن پس شليك موشك با زاويه ي صفر امكان پذير نيست ..
JavadRadical نوشته:
من تنها یک مسئاله ی علمی رو برای شما مطرح کردم . انهم بر اساس مطالعاتی که داشتم و....... از صحت مطالبم اطمینان کامل دارم .
هیچ تاکید خاصی هم روی موشک شهاب 3 و یا عاشورا ندارم و بهتره بگم تفاوتی نداره حتی موشکهای نودونگ کره ای . موشک جریکو رژیم صهیونیستی . غوری و هاتف و..... خیلی از این موشکها و یا موشکهای بالستیک دیگر قابلیت پرتاب با زاویه شارژ صفر درجه با سطح افق رو دارا هستن
دوست گرامي زاويه ي پرتاب و زاويه ي شارژ 2 مسله ي متفاوت هستند كه شما در اين جمله اشاره كرديد :
خیلی از این موشکها و یا موشکهای بالستیک دیگر قابلیت پرتاب با زاویه شارژ صفر درجه با سطح افق رو دارا هستن
قابليت پرتاب با زاويه ي شارژ صفر درجه ؟؟؟
دوست من اين جمله كلا اشتباه زاويه ي شارژ به زاويه اي گفته ميشه كه موشك روي سكوي پرتاب بارگذاري ميشه و اماده ي شليك مجدد ميشه
اگر به نقل قول من دقت كنيد بنده زاويه ي پرتاب موشك رو اشاره كردم نه زاويه ي شارژ !
بهتره قبل از زير سوال بردن سواد يكديگر جملات رو با دقت بيشتري بخونيم كه البته من ادعايي درباره ي با سواد بودن يا نبودن ندارم...
براي صحت اين حرف ها مي تونيم به سايت زير مراجعه كنيم پاراگراف اخر
[External Link Removed for Guests]
Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

JavadRadical عزیز:
اولاً امیدوارم امر خیر به خوبی پیش بره. :)
در مورد اطلاعات و خبری که گفتید هم عالیه...عکسی گه گذاشتید شبیه هویتزر رعد 1 باشه که توپ 122 میلیمتری داره...
امیدوارم در تمام زمینه ها خبر طراحی طرح های داخلی و تولیداتشون درست باشه.
در مورد موشک شهاب 3 من هم شنیدم که زاویه شارژ صفر هم داره و این قابلیت رو بهش اضافه کردند و زمان آماده سازی برای پرتابش هم به نیم ساعت کاهش پیدا کرده. البته اطلاعات من در حد شما نیست. میخواستم بپرسم زاویه شارژ و زاویه پرتاب لزوماً یکی هستند؟
امیدوارم خبر نصب سیستم پدافندی اس-300 درست باشه و طبق اون خبر ماههای قبل در 5 پایگاه پدافندی کشور (تهران، اصفهان،بندرعباس، بوسهر و خوزستان) نصب بشه. :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

armanmodern عزیز :razz:

از شما سپاس گذارم :o امیدوارم انشا الله همه چی به خوبی پیش بره :AA:

در مورد جابجایی تجهیزات باید بگم من فقط چند بار این جابجایی هارو تو جاده دیدم . مطمئنا اگر تو یه بازه 24 ساعته این جاده زیر نظر گرفته بشه حجم بسیار بیشتری تجهیزات رو جابجا خواهند کرد . :-) از بعضی افراد که اونجا بودن پرسیدم گفتن تقریبا تمام روزها این جابجایی ها وجود داره . برای منکه جای خوشحالی داشت . :D .
در مورد سوال هم باید بگم که خیر زاویه ی شارژ و پرتاب موشک در اغلب موشکها با هم متفاوت هستند .
در بسیاری از موشکهای بالستیک میان برد و دور برد کلاهک موشک جدای از خود موشک نگه داری میشه . کلاهک روی پرتابگر و جدا از موشک هست . و زمانی که قصد پرتاب موشک رو دارن کلاهک به وسیله ی اهرم های هیدرولیکی روی موشک بارگذاری میشه و سپس موشک رو شلیک میکنند .
شارژ موشک عبارت است از مجموعه عملیاتهای قرار دهی موشک روی پرتابگر . سوار کردن کلاهک روی موشک و .... .
که در بعضی موشکها مثل اسکاد تنها زمانی امکان شارژ یا اقدامات قبل از پرتاب وجود داره که موشک در زاویه ی 90 درجه یا بیش از 60 درجه بر روی پرتابگر خودش شارژ بشه .
ولی زاویه ی پرتاب موشک همون زاویه ای هستش که موشک حین پرتاب با سطح افق داره .
تنها تعداد معدودی از موشکهای بالستیک هم قابلیت شارژ صفر درجه و قابلیت پرتاب با زاویه ی صفر از سطح افق رو دارا هستن که مثل اینکه سری جدید موشکهای بالستیک ایران جزء این دسته از موشکها هستن .

به این دلیل موشکهای کمی این قابلیت رو دارن چون هر موشک به طور معمول وزنی بالق بر 14 تا 20 تن و یا حتی بیشتر رو داراست و قرار گیری با زاویه ی پرتاب صفر درجه برای چنین وزنی و نیروی گرانشی که بهش وارد میشه بسیار سهمگینه به این علت که در زاویه های بالاتر نیروی گرانش در یک نقطه ی عمودی به موشک وارد میشه و متور با قدرت خودش به اون قلبه میکنه اما در چنین حالتی نیروی گرانش در یک مقطع عرضی به موشک وارد میشه و کار رو خیلی سخت میکنه .
برای فرض بهتر ( تصور کنید که به شما کنده چوب 3 متری رو میدن و میگن اجازه ی بلند کردن اون رو تنها از یک متر انتهایی دارید تنها راه منطقی که شما برای بلند کردن اون دارید این است که کنده رو به حالت عمودی در اورده و به صورت عمودی بلند کنید )

در چنین حالتی موشک نه تنها باید دارای سیستم موتور بسیار قدرتمندی باشد بلکه باید توانای بسیاری در هدایت و سطوح هدایتی داشته باشد . چون باید با همین سطوح هدایتی و موتور های جانبی موشک رو به زاویه ی مورد نظر جهت در مسیر قوسی خودش برسونند . چنین کاری مستلزم داشتن فناوری پیشرفته ای هست :-(
من امیدوارم متخصصان ما به فناوری های پیشرته تر تکنولوژی نظامی دست پیدا کنند .
( لطفا این مطالب بالا رو نقل قول نکنید )

پدافند S-300 رو هم طوری که من از اون فرد شنیدم تو سایت پدافندی پارچین واقع در جنوب شرقی استان و در کوههای البرز قرار داره . مثل اینکه برای حمایت از مجموعه های نظامی اونجا قرارش دادن . امیدوارم تو سایت های پدافندی شهری تهران هم این سیستم رو قرار داده باشن تا امنیت پایتخت به طور کامل تامین بشه هرچند که همین الان هم به امید خدا هیچ یک از شهرهای مهم کشور و مراکز تمرکز جمعیت برای هواپیما های دشمن دست یافتنی نیست . :-o

:) :) :( :( :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط soroush.b »

بحث درباره ي زاويه ي پرتاب و زاويه ي شارژ به سرانجام رسيد :D
اما درباره ي پاتريوت 231 سكوي پرتاب موشك در كشورهايي كه پايگاه هاي امريكايي اونجا هستند نصب شده كه هر سكو قابليت شليك 4 موشك رو دارند و اين يك زنگ خطر مي تونه براي ما باشه !

Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

JavadRadical عزیز
ممنون از توضیح کامل و جامع شما. ابهام موجود ، برای من برطرف شد. من هم از شنیدن خبر اینچنین جابجایی هایی خوشحال میشم..نشون میده که تلاش های خوبی برای نوسازی و افزایش تجهیزات ارتش در جریانه...
راستی اگه ایران دانش و تکنولوژی پرتاب موشک با زاویه صفر درجه از سطح افق رو داره چرا تو اکثر فیلمهایی که از پرتاب موشک شهاب-3 از تلویزیون پخش شده زاویه پرتاب 90 درجه یا چیزی نزدیک به اون بوده؟
در مورد s-300 هم میخواستم بگم..مگه برد آتش پدافند این سیستم بیش از 100 کیلومتر نیست؟ یعنی میخوام بپرسم اگه سیستم s-300 در مجتمع پارچین نصب بشه نمیتونه حریم هوایی تهران رو پوشش بده؟ و آیا حتماً باید سیستمی هم در سایت های پدافندی تهران نصب بشه؟

اگه کسی از دوستان دیگر هم در این مورد اطلاع داره خوشحال میشم ابهامم رو رفع کنه. :razz:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط soroush.b »

armanmodern دوست عزيز درباره ي وجود s300 اطلاعات موثقي دردست نيست البته خيلي از منابع بر وجود اين سيستم در ايران تاكيد دارند خيلي از اين منابع هم وجود 2 گردان s300 رو در ايران تاييد كردن
برد موشك هاي اين سيستم 300 كيلومتر نيازي نيست حتما توي يك منطقه ي نظامي باشه مي تونه جايي قرار بگيره كه پوشش راداري اونجا قوي تر باشه به هر صورت از رادار قدرتمندي هم سود مي بره كه حتي مي گن b2 رو هم مي تونه شناسايي كنه البته در فاصله ي كمتر از 300 كيلومتر
به هر صورت اين سيستم زماني مي تونه خاصيت بازدارندگي داشته باشه كه تعداد ان هم انبوه باشه كه تلاش زيادي هم براي خريد اين سيستم در حال انجام اين سيستم از پاتريوت قوي تره
پرتاب با زاويه ي صفر درجه وجود خارجي نداره ....
s300

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

زاويه شارژ موشک به زاوي اي گفته ميشه که در آن زاويه مخزن سوخت موشک را پر ميکنن .
زاويه شارژموشک با زاويه پرتاب , زمين تا آسمان فرق دارد .
شهاب 3 هم با زاويه 0 درجه ميتواند شارژ شود ولي به هيچ وجه نميتوان آنرا با زاويه 0 درجه شليک کرد ! شهاب 3 موشک سنگيني هست و اگر ديده باشيد موقع شليک به آرامي از زمين بلند ميشه . شهاب 3 را با زاويه کمتر از 90 درجه نميتوان شليک کرد . در غير اينصورت موشک قطعا همانجا روي زمين خواهد افتاد و منفجر خواهد شد . شليک موشک با زاويه کمتر از 90 درجه نيازمند موتوري بسيار پرقدرت و وزن پايين موشک است , آنهم با زاويه مايل به افق . نه با زاويه 0 !!!!!! مثل فاتح 110 که تا شليک ميشود يکدفعه از جا کنده شده و با سرعت از جلوي چشم ناپديد ميشود . حتي همين فاتح 110 در مسير شليکس داراي يک ريل بلند ميباشد که موشک را تا چند متر اوليه صاف هدايت ميکند تا يکوقت موشک منهدم نشود . شليک موشک بالستيکي مثل شهاب 3 به صورت افقي مثل اين است که خمپاره را افقي شليک کنند .
کجاي دنيا موشک 16 متري را افقي شليک ميکنند !!!؟ اصلا شليک موشک بالستيک با زاويه 0 درجه مغاير با اصول کار و توانمنديهاي موشکهاي بالستيک است .
در ضمن سيستم S300 خيلي بهتر از پاتريوت امريکاست . خود روسها ميگفتند ما از لحاظ موشکي چندين سال از دنيا جلو هستيم و هنوز هم موشکهاي امريکايي به پاي موشکهاي روسي نميرسن .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”