نصب صدها سكوي موشك پاتريوت در خليج فارس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط mehdi321 »

JavadRadical نوشته شده:mehdi321 عزیز :razz:
میشه کمی بیشتر در مورد زاویه ی شارژ توضیح بدید ؟ حقیقتشو بخواهید تو گفته ی شما در مورد زاویه ی شارژ ایهام وجود داره !
من هنوز متوجه نشدم که شما میگید کلاهک رو زاویه دار رو موشک نصب میکنند یا اینکه . منظورتون همون زاویه ای هست که اهرم های هیدرو لیکی کلاهک رو روی موشک قرار میدن ؟! ولی در هر صورت زاویه ی شارژ تو مسیر کلاهک تاثیری نداره :-o

حرف شما رو در مورد قابلیت پرتاب با زاویه ی صفر درجه برای موشک شهاب 3 منهم شنیدم برای همین به اون اشاره داشتم اما خودم ندیدم . جای خوشحالی داره اگر به چنین فن اوری دست پیدا کرده باشیم :D
:) :) :razz: :razz:

JavadRadical , جان

منظور بنده هم همون زاویه اهرم های هیدرولیکی بود . اصلا خودت یه لحظه فکر کن ببین میشه کلاهک رو با زاویه روی موشک نصب کرد!؟! :-O :-O

به هر حال عذر می خوام اگه ابهامی توی نوشتم بود. در مورد تاثیر زاویه شارژ در مسیر کلاهک هم من چیزی رو نوشتم که شنیده بودم ( راست و دروغش پای نویسندش )

در مورد پرتاب با زاویه صفر هم بنده چیزایی رو نوشتم که خونده بودم و منم مثل شما امیدوارم که صحت داشته باشه ...
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

JavadRadical عزیز ممنون از عکسهای جالبی که میذاری..
نمیشه سرو گوشی آب بدی که ببینی این نفربرها از چه نوعی هستند؟
یعنی در تهران و کارخانجات تانک سازی ارتش تولید میشن و بعد به مراکز نظامی منتقل میشن؟
عالیه...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

نميدونم تا بحال فيلم شليک موشک رعد را ديده ايد يا نه . البته موشک رعد يک موشک درياييه ولي در فيلمي که من ديدم موشک با زاويه کمتر از 45 درجه شليک شد و از يک موتور کمکي استفاده ميکرد که آتش پشتش چند برابر آتش موتور اصلي موشک بود . و پس از گذشت سه ثانيه از شليک موشک و زماني که موشک شتاب لازم را گرفت , موتور کمکي از موشک اصلي جدا شد . حالا همه اينها را نوشتم براي اين که بگم براي شهاب 3 که چند برابر رعد وزن و طول داره حتي اگر هم برايش موتور کمکي بزارن نميشه اون رو با زاويه 0 درجه شليک کرد . خيلي واضح بگم , اين ماجراي شليک موشک شهاب 3 با زاويه 0 درجه من را به ياد ماجراي نصب موتور RD-33 روي صاعقه ميندازه .
باز هم ميگم هيچ موشک بالستيکي حتي اگر از موتور کمکي استفاده کنه , نميتونه با زاويه 0 درجه شليک بشه . البته من نميگم شما دروغ ميگيد , من ميگم اصل خبر اشکال داره .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

پست توسط kpars »

با اجازه دوستان جناب «KH.I.A.2500» درست میگویند.

موشک بالیستیک در پرواز افقی یا نزدیک به ان استفاده مفید ندارد. موشکهایی مثل رعد و نور موشکهای نوع کروز هستند که با استفاده از بالهایشان «Lift» درست می کنند و میتواند پرواز افقی داشته باشند در حالیکه موشکهای بالیستیک از بالهایشان برای تغیییر مسیر و کنترل پرواز استفاده می کنند و برای پرواز افقی از لحاظ ایرودینامیکی و در نتیجه مقدار سوخت کارامد بالایی ندارند.
Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

برای من هم شلیک موشک بالستیک با آن جثه و وزن بصورت افقی، غیر واقعی بنظر میرسه..میشه داشتن زاویه کمتر از 90 درجه رو پذیرفت اما شلیک با زاویه صفر درجه با افق اونهم برای موشک بالستیک کمی غیر عادیه...

KH.I.A.2500 عزیز:
من یه سوال در مورد همین موشک رعددارم...
درسته که این موشک دریایی رو از روی کرم ابریشم طراحی کردند و برد اون بیش از 300 کیلومتره؟ و آیا شلیک موشکی با چنین برد و سرعت 0.9 ماخ موفق خواهد بود؟ منظورم اینه که با این سرعت و برد زیاد احتمالاً تمام سیستم های راداری و پدافندی ناو دشمن میتونن وارد عمل بشن..نه؟
امیدوارم روزی خبر طراحی یه موشک ضدکشتی ایرانی رو بشنویم که بردی بیش از 200 کیلومتر و سرعتی در حد 2.5 ماخ داشته باشه. یعنی میشه اون روز رو ببیینم؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام خدمت شما ,
اين موشک را از روي کرم ابريشم طراحي کرده اند و گفته شده سه برابر بيشتر از موشک نور برد دارد ( موشک نور بردي معادل 120 کيلومتر دارد ) .
ابتدا اينکه سرعت 0.9 ماخ براي موشکهاي کروز دريايي يک سرعت نسبتا خوب هستش و چيز کمي نيست . ضمن اينکه بيشتر موشکهاي کروز دريايي سرعتشان در همين حدود است . البته زدن اين موشک براي يک ناو بزرگ با اون مسلسلها و سيستمهاي پيشرفته کار زياد سختي نيست .
در حال حاضر هم موشک روسي سانبرن با برد بيش از 200 کيلومتر در ايران هست که اگر اشتباه نکنم سر جنگي اش بيش از 300 کيلو گرم وزن داره و قدرت بالايي داره . سرعت اين موشک هم 3 ماخ هست . البته نميدانم ايران تونسته اين موشک را بسازه يا خير ؟؟؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

TOPGUN دوست عزيز من به خوبي متوجه نوشته هاي شما نشدم اما صرفا برد موشك رو نميشه دليل بر اين گذاشت كه فرضا اگه از اين سر تا اون سر ايران مثلا 1500 كيلومتر پس 5 تا سيستم s300 براي اين قسمت از ايران كافيه بلكه چيزي كه در بحث پدافند حايز اهميت حجم بالاي اتش
اگه به تصاوير نگاه كنيم هر سيستم چند موشك داره؟برد موشك مهم نيست چيزي كه اهميت داره اينه كه رادار مي تونه هدف رو در فاصله ي چند كيلومتري شناسايي كنه به هر صورت تا رادار هدف رو پيدا نكنه موشكي هم شليك نخواهد شد
اگه حمله با 60 فروند هواپيما انجام شد با 4 تا موشك كاري ميشه انجام داد ؟ شارژ اين سيستم هم زمان مي خواد تا مجدد موشك ها بار گذاري بشند حمله تموم شده البته اگه خود سيستم رو نابود نكرده باشند به دليل وسعت بالاي ايران ما به تعداد بسيار زيادي از سيستم هاي ضد هوايي نياز داريم ....
Furious Poster
Furious Poster

پست توسط armanmodern »

KH.I.A.2500 عزیز:
من هم خبر وجود سانبرن در ایران رو چند جا شنیدم اما هیچ شواهدی دال بر وجودش نیست. توی هیچ رژه و مانوری هم نشون ندادنش و حتی یک شلیک آزمایشی اعلام شده هم نداشته...
منم امیدوارم اولاً وجود و بکارگیری سانبرن در نیروی دریایی ارتش حقیقت داشته باشه و دوماً بزودی خبر طراحی یه موشک ایرانی با همین خصوصیات رو بشنویم...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”