جدول مقایسه توان نظامی ایران و آمریکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

دوست عزيز

عرق ملي و ايمان در ميان آمريکائيان هم هست آنها هم وطن خودشان را دوست دارند و به خدا هم اعتقاد دارند حتي اسرائيليها و سياهپوستان آفريقا و آمريکا هم عرق ملي دازند.

بله در همه جا اين حس وطن پرستي و ايمان وجود دارد اما تفاوت در ميزان ان و مکان ان است
معمولا کشورهايي که در حال دفاع هستند از انگيزه بيشتري برخوردارند
در زمان جنگ و موقع درگيري شرايط انچنان سخت مي شود که از خود مي پرسي من براي چه اينجا هستم؟
در ان لحظه کسي که ميزان ايمانش بيشتر باشد در محل مي ماند

امروزه امريکا به علت کمبود نيرو از مزدوران استفاده مي کند
و...

جنگ نا متقارن گفتين : يعني ايران توان داره نيروهاي خودشو هلي برد کنه به آمريکا و اونجا جنگ نا متقارن انجام بده ؟ يا ميخواد موشک در کنه و از سپر دفاعي اون رد بشه و 15000 کيلومت اونورتر بره بخوره به کاخ سفيد ؟!

ما قرار نيست بريم امريکا اين امريکا است که در منطقه حضور داره و دنبال درگيري است
جنگ نامتقارن (نا همطراز) يک جنگ غير کلاسيک است که بر اصول جنگهاي چريکي و پارتيزاني ، استتار و اختفا ، تحرک پزيري و واکنش سريع و .. پي ريزي شده است
به اندازه کافي در منطقه هدفهاي امريکايي موجود است.

بمب هيدروژني که با ليزر و ماهواره هدايت شد بصره رو با همه سوسکهاي لاي ديوارش و با سگ و گربه هاش جزغاله کرد. نيازي به جنگ متقارن و نا متقارن نميمونه موشکهاي هدايت شونده خودشون ميدونن که کجا بايد برن.

به نظر مي رسد نمي داني که بمب هيدروژني چيست؟
بمب هيدروژني قدرتمند ترين بمبهاي اتمي کنوني دنياست و تاکنون استفاده نشده است.
و قدت تخريب ان به اندازه است که نياز به هدايت ليزي ندارد

حزب الله هم يه طبل توخالي بيشتر نيست اين پول نفت سر سفره ما بود که حزب الله رو پيروز کرد

اين ديگه از اون حرفهاست
ايا چند ميليون دلاري که ايران به حزب الله داده در برابر چند ميلياردي که به اسرائيل کمک شده پول محسوب ميشه؟
اگر تنها پول کسي را پيروز مي کرد الان کشورهاي حوزه خليج فارس ابرقدرت بودند
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

از جناب Frogfoot واقعا سپاسگذارم از توضيحات خوب و مفصل و دستشون درد نکنه چون من هم بعضي اوقات مي خواهم يکسري از سوء برداشتهاي عزيزاني را با توضيح مرتفع کنم اما يکي اينکه مثل ايشان اينقدر حوصله ندارم که تايپ کنم و در ثاني اعتقاد دارم که بيشتر آدمها راه خودشون رو انتخاب کردند و با توضيحات و دليل و منطق و برهان مسير ديگه اي را انتخاب نمي کنند.
اما تنها عده قليلي هستند که با ديدن حقايق و رسيدن کلام درست به آنها موفق به تغيير راه و روش خود مي شوند.

حالا شما دائم توضيح بديد، مثال بياريد و ... کسي که راهش رو انتخاب کرده ديگه رفته در مسير خودش و در ضمن هر کسي هم فکر مي کنه که راه خودش درست است. اينم گفتم تا خرده نگيرند که حالا ما درست مي گيم و بقيه غلط؛ از اينرو خدا در قران گفته که در قيامت بين شما (کساني که اختلاف دارند) حکم کرده مي شود. در اين دنيا هرکسي ميگه من حقم اما بالاخره يکجايي هست که معلوم ميشه که حق با کي بود.

دوست عزيز گفتند آمريکايي ها هم عرق ملي دارند، آره شايد اگه بهشون حمله بشه (در خاک خودشون) غيرت کنن و بجنگند اما براي چه بايد در هزاران کيلومتر دورتر از سرزمين خود به کشور ديگري حمله کنند و از جان خود مايه بگذارند.
در همين ايران خودمونم عده اي پيدا ميشن که وقتي براي دفاع هم مي خواهي اقدام کني ميگن براي چه بايد بيخود زحمت بکشيم. بيايم و دو دستي کشور را به آمريکا تحويل بديم تمام مشکلاتمون تموم مي شه (البته مثل عراق).

وقتي کساني در کشور خود ما حاضر نيستند کمک ناچيزي که ايران به حزب الله مي کند را ببينند و دائم بهانه گيري مي کنند ( حتي اين موضوع را نمي بينند که اگر اسرائيل از پس حزب الله بر مي آمد الان حتما جرات حمله به ما را هم به خود مي داد ) ديگر شما فکر مي کنيد در جامعه آمريکا که جامعه سرمايه داري و رفاه طلبي است کسي فکر دادن جون خودشه.
همين کساني هم که حاضرند در عراق و افغانستان بجنگند براي پول است يا براي کشورشان.

[/quote] يعني ايران توان داره نيروهاي خودشو هلي برد کنه به آمريکا و اونجا جنگ نا متقارن انجام بده ؟ يا ميخواد موشک در کنه و از سپر دفاعي اون رد بشه و 15000 کيلومت اونورتر بره بخوره به کاخ سفيد ؟![/quote]

خيال شما راحت تا حالا تمام نقاط ضعف آمريکا در آورده شده و در آمريکا انقدر گروه و شبه نظامي مخالف دولت هست که فقط شما گرا بده خودشون ميزنن.
در ضمن ايران قطعا براي هدف قرار دادن آمريکا در خاک خودش برنامه داره ولي بستگي به نوع تهديد و حمله دشمن هم داره.
دوست من جوامع پيشرفته تر و وابسته به تکنولوژي نقاط آسيب پذيري بيشتري نسبت به جوامع سنتي دارند. جنگ آينده جنگ سايبرنتيک خواهد بود همين آمريکا برقش رو قطع کني خودشون خدمت خودشون ميرسن. (چند سال پيش که يادتون نرفته برق قطع شد چه آشوبي به پا کردن).
فکر مي کنيد سپاه هاي استاني با اختيارات کامل براي چه بوجود آمدند؟

در هر صورت به گفته دوستمان Frogfoot اگه کسي ميترسه بهتره از ايران بره چون ما که در برابر متجاوز کوتاه نمي آييم و آمريکايي ها هم به دوست و دشمن خودشون رحم نميکنن و بمب هاي هوشمند آنها هم آنقدر هوشمند نشدن که دوستان آمريکا را نزنند.
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

اگه سوري هاي نامرد با اسراييل صلح کنند در ان صورت چه بر سر حزب الله و حماس و جهاداسلامي و ساير
گروه هاي طرفتار جمهوري اسلامي ايران خواهد امد؟
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

اگه سوري هاي نامرد با اسراييل صلح کنند در ان صورت چه بر سر حزب الله و حماس و جهاداسلامي و ساير

براي حزب الله يه کمي کار سخت تر ميشه
اما همونجوري که به بوسني در قلب اروپا کمک کرديم
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

سوریه در اوج جنگ ایران و عراق، با وجود آنکه یک کشور عربی بود، اما لحظه ایی در حمایت از ایران در برابر عراق کوتاهی نکرد. البته ایده آل های آنها با ما فرق میکنه، ولی خودشون هم می دانند که در صورت قطع ارتباط با گروه های لبنانی و فلسطینی، و ایران، نتیجه ایی عایدشون نمیشه. سوریه درک کرده که به خاطر وجود همین گروه ها هست که اسرائیل تمایل به نرمش از خودش نشان داده، وگرنه سوریه برای اسرائیل حریف جدی محسوب نمی شد. سوریه در اوج قدرت نظامی خودش و در حالی که با مصر و اردن هم پیمان بود، بلندی های جولان را از دست داد، پس بخوبی می داند که هویت فعلی خودش را از اتحاد با ایران و گروه های مبارز داره، نه از سیاست و قدرت خودش.
البته ما نباید به پیمان با سوریه دل خوش کنیم، آنها اهداف خود را دارند، بالاخره زمانی مسیر ما از مسیر آنها جدا می شود. فقط دقت کنید که تمام این تحرکات برای حمله به ایران هست. خیلی ها فکر می کنند که آمریکا کاری به کار ما نداره و افرادی مثل احمدی نژاد با حرف های خود آمریکا را تحریک می کنند تا به ما حمله کنه، و اینها هم از خدا خواسته برند شهید بشند! نه، تمام تلاش آمریکا در منطقه اینه که به ایران حمله کنه، فقط شما آمریکا را مثل یک فردی تصور کن که از شدت عصبانیت می خواد بلند شه و شما را بزنه، ولی انواع و اقسام بند و ریسمان به دست و پاش بسته هست. هی داره تقلا میکنه که این بندها را باز کنه. سوریه، حزب الله، حماس، عراق، افغانستان، توان دفاعی ایران، ایمان ایرانیان، همبستگی ایرانیان در مقابله با متجاوز، و... همه و همه همون بندهایی هستند که به دست و پای آمریکا بسته شدند. تلاش برای منزوی کردن سوریه، ترغیب سوریه به صلح، تلاش برای از میان برداشتن حزب الله، تلاش برای صلح با حماس، یا درگیر کردن آن با جنبش فتح، تلاش برای کسب رضایت کشورهای همسایه ایران، تلاش برای نا امن کردن ایران، تلاش برای ناراضی کردن مردم از وضع اقتصادی، و... هم تلاش هایی ست که آمریکا تا به امروز انجام داده تا بتواند این بندها را باز کند.
ما نباید درباره اینکه چه کنیم که آمریکا کاری به کار ما نداشته باشه، بحث کنیم، بلکه باید بحث کنیم که چه کنیم که هزینه حمله به ایران برای آمریکا و متحدینش آنقدر زیاد باشد که همچین توانی را در خود نبینند. البته نباید انتظار داشت که آمریکا تا زمانی که ابرقدرت هست، روزی از در سازش با ما در بیاد. همچین چیزی در مرام آمریکای فعلی نیست. باید یاد بگیریم که پشت هر بحرانی، بحران دیگه ایی ست. آمریکا بعد از پایان قائله انرژی هسته ایی آرام نمیشینه، ما هم نباید آرام بشینیم. آمریکا 30 سال هست که در هر مقطعی هر دشمنی که توانسته، به ما نشان داده، فکر نکنیم که می توانست حمله نظامی بکند و نکرد، نه، نمی توانست، هزینه اش بالاتر از توان آمریکا بود. الان فکر می کنند که هزینه حمله به ایران کمتر از سابق هست، برای همین هم بوش و چینی اصرار دارند که حتما در همین چند ماه باقی مانده این بندها را از دست و پای خودشان باز کنند و به ایران حمله کنند.
با وجود این دشمنی ها، باید یاد بگیریم که دائم در حال حرکت رو به جلو باشیم، و هر اتفاقی که افتاد، مانع ما نشود، بلکه حتی از اتفاقات بد هم برای حرکت به جلو استفاده کنیم. اگر لحظه ایی بایستیم و بگیم، "آخیش، شر فلانی کم شد!"، همون موقع بهترین فرصت برای دشمنان هست که به ما حمله کنند. برای همین هست که میگم کسی که می خواد روی آسایش را ببینه، بهتره وقتش را اینجا تلف نکنه. اینجا به آسایش و رفاه و خوردن و خوابیدن نمیرسه. البته ما هم از رفاه بدمون نمیاد، ولی وقتی می دانیم اگر مشغول این خوشی ها بشیم، یک عده مثل عجل معلق بالای سرمان حاضر میشند، ترجیح میدیم که زمانی خوشی کنیم که شر این افراد کنده شده. شما هم مطمئن باشید که تا در دنیا دولت حق حکم فرما نشه، این افراد شرشون کنده نمیشه، یک روز مغول هست، یک روز یونان، یک روز انگلیس، یک روز آمریکا، روز دیگه یکی دیگه! این همه گفته شده که دنیا لهو و لعب هست، پس نباید خیلی براش خودمون رو به آب و آتیش بزنیم. نه اینکه از نعمات دنیا استفاده نکنیم! استفاده کنیم، ولی از آنها برای رشد و ارتقاء خودمان استفاده کنیم. از دنیا و خوشی های آن برای حرکت رو به جلو استفاده کنیم، نه اینکه خودمان را مشغول و دلبسته به آنها بکنیم. اگر دیدمان این باشد، نیازی به ریاضت کشی نداریم. خانه و ماشین و موبایل و همسر و فرزند همه نعمت هستند، خیلی هم خوب هستند، ولی طوری زندگی کنیم که اگر روزی هم از دستشان دادیم، از شدت ناراحتی پس نیافتیم. من هر وقت تصویر اون پیرزن لبنانی که در جریان جنگ 33 روزه باهاش روی خرابه های خانه اش مصاحبه می کردند را می بینم، تعجب می کنم؛ خانه اش خراب شده، میگه خانه ام در روستا هم از از بین رفته، ولی همه اش فدای مقاومت، خدا سید حسن را حفظ کند. من نگاه می کنم می بینم اگر یک روز همین کامپیوترم خراب بشه، تا زمانی که درست بشه، از زمین و زمان گله دارم، ولی بعضی ها هستند که درویش و مراتاض و ... هم نیستند، آدم معمولی هستند، ولی وقتی که تمام زندگی دنیویشان از بین می رود، باز هم چندان که ما ناراحت میشویم، ناراحت نمی شوند، فقط به هدف پیش روی خود فکر می کنند و همه چیز را ابزار آن هدف می دانند!
در غرب این مفهوم فهمیده نمیشه، و چون فهمیده نمیشه، میگن غیر عقلانی هست، برای همین هم به هر کسی که حاضر باشه از از وابستگی به دنیا راحت دست بکشه، میگن بنیادگرا، رادیکال - بطور ساده تر، مجنون! چون این روش زندگی با معیارهای آنها همخوانی نداره، برای همین هم همیشه در محاسبه اشتباه می کنند. مثلا در تحلیل علل روی آوردن فلسطینیان به حملا استشهادی، تحلیل می کنند که اینها از شوق رسیدن به حوری خود را به کشتن می دهند، چون اسلام در اینحا راه آنها برای رسیدن به لذایذ جنسی را بسته است! اینها جوک نیست، خودم از یک کارشناس امنیتی اسرائیل در یک مصاحبه شنیدم!
سعی کنیم در دنیا باشیم، از نعمات دنیا هم استفاده کنیم، ولی گرفتار دنیا نباشیم. آن وقت کسی حریف ما نمیشه، حالا می خواد بمب اتم هم داشته باشه!
New Member
نمایه کاربر

پست توسط کوروش 2568 »

سلام تازه اين سلاح هاي عادي ايران است تا حالا پيش خودتون فکر کرديد تصليحات محرمانه ي ايران چيه؟
پاينده باد ايران
پاينده باد ايراني
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

کوروش جان تا حلا 10 تا پست زدي ولي همش احساسي بوده.حواهش ميکنم واقع نگر باش.منظورم تکذيب اين حرفت نبود ولي در کل عرض کردم.اگه پست هاي من رو بخوني ميبيني من هم تغريبا مثل خودت هستم.ولي شما يکم داري اغراق ميکني.بازم ميگم منظورم اين پستت نبود ولي فقط مي خوام بگم اگه ميشه يه کم بيشتر در مورد موارد نظامي مطالعه کن.نمونش جريان موشک هاي فينيکس در در هليکوپتر هاي شيرودي در تاپيک طراحي هليکپتر ملي در وزارت دفاع.
يه کم رعايت کن.ممنون.يا علي.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط iranp301 »

همينه ديگه. تو جنگ احد هم يه لحظه غفلت کلي تلفات داد.
چرا فکر ميکنين که آمريکا نشسته و ما فقط داريم کار مي کنيم ؟ آمريکا مزدور نداره ؟ مزد بگير نداره ؟ جاسوس نداره. همه اين عربها تقي به توق ميخوره ميرن بغل آمريکا آغوش عمو بوش.

تسليحات نظامي ايران به هيچ وجه قابل مقايسه با امريکا نيست.

دوستان احساس تو جنگ معني نداره. وقتي اسرائيل سربازهايي که از زنا متولد شدن رو تغيير ژنتيکي ميده با دو تا " Y " ميفرسته جنگ مادر اينو جلوي چشماش جر بدي ککش هم نميگزه.
تو جنگ نميگن آقا يه لحظه وايسا منم بيام بعد.

بمب هيدروژني بصره 200 کيلوگرم وزن داشت. و استفاده هم شده. الان ديگه دوره زمونه روي مين خوابيدن تموم شده. دير بجنبي کلت رو هواست.

فقط اينو بگم که خسارت ما تو جنگ خيلي بيشتر از امريکايي ها ميشه.

8 سال جنگ کرديم الان 30 ساله نتونستيم خودمونو جمع و جور کنيم !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

با اين حرفت موافقم ولي در جنگ همه چيز تسليحات نيست.گاهي اوقات ميشه با يک دکترين نظامي خوب و يک استراتژي مناسب حتي با دست خالي هم دشمن رو شکست داد.اين تحليل ها از من و شما ساخته نيست.متخصص در امور خود رو مي طلبه.
مادر اينو جلوي چشماش جر بدي ککش هم نميگزه.

اين حرفت يکم زشت بود.لطفا از اين به بعد يه کم از نظر ادبي رعايت کن.واژه هاي بهتي هم براي ابراز احساسات موجود هست.
بمب هيدروژني بصره 200 کيلوگرم وزن داشت. و استفاده هم شده

فکر کنم در مورد بمب هيدروژني هيچ چيز نميدوني :x .استفاده بمب هيدروژني از بمب اتمي هم مشکل تره و فقط به عنوان يک قدرت بازدارنده در تهديدات به کار مياد ::ss .بعد از اون واحد سنجش قدرت بمب اتمي و هيدروژني کيلوتن هست نه کيلوگرم.ميدوني يه بمب هيدروژني به وزن 200 کيلوگرم چه قدرت تخريبي داره؟اگه يه همچين بمبي به گفته شما در بصره استف :sad: اده ميشد الان من و شما و تمام ناوهاي امريکايي در ابهاي خليج فارس روي کره ماه بر روي هم تل انبار شده بودند.
اگه ميخواي اطلاعات بيشتري در مورد بمب هيدروژني بدست بياري يه سري به اين لينک ها بزن.

[External Link Removed for Guests]

موفق و سربلند باشيد. يا علي.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

iranp301 نوشته شده:همينه ديگه. تو جنگ احد هم يه لحظه غفلت کلي تلفات داد.
چرا فکر ميکنين که آمريکا نشسته و ما فقط داريم کار مي کنيم ؟ آمريکا مزدور نداره ؟ مزد بگير نداره ؟ جاسوس نداره. همه اين عربها تقي به توق ميخوره ميرن بغل آمريکا آغوش عمو بوش.

دوستان احساس تو جنگ معني نداره. وقتي اسرائيل سربازهايي که از زنا متولد شدن رو تغيير ژنتيکي ميده با دو تا " Y " ميفرسته جنگ مادر اينو جلوي چشماش جر بدي ککش هم نميگزه.
تو جنگ نميگن آقا يه لحظه وايسا منم بيام بعد.

بمب هيدروژني بصره 200 کيلوگرم وزن داشت. و استفاده هم شده. الان ديگه دوره زمونه روي مين خوابيدن تموم شده. دير بجنبي کلت رو هواست.

فقط اينو بگم که خسارت ما تو جنگ خيلي بيشتر از امريکايي ها ميشه.

8 سال جنگ کرديم الان 30 ساله نتونستيم خودمونو جمع و جور کنيم !

مشکل اینجاست که اونا قصد حمله دارن و همیشه هم تهدید به حمله میکنن ، شما برو این حرفا رو اونا بزن تا همین جاش هم که به ایران حمله نشده به خاطر نیروی دفاعی قوی بوده که داشتیم وگرنه اونا به خون ما تشنن

تمام کشورها ، گروها ، مذاهبی که تو دنیا مخالف آمریکا هستن نتونستن ابهت آمریکا رو بشکنونن به جز ایران ! این جمله رو نه روی تعصب گفتم نه از روی ناآگاهی اگه به تاریخ آمریکای بعد شوروی دقت کنیم متوجه منظور من میشید . وقتی ابهت یک ابر قدرت بشکنه و ترس مردم از رویارویی با اون بریزه باید کار اون قدرت رو تموم شده دونست . تا چند وقت دیگم با این بلند پروازی های آمریکایی ها و انجام این جنگهای ناوفق شاهد سقوط آمریکا خواهیم بود و چین جای اون رو میگیره که بنظرم آمریکا خیلی بهتر از چین هست!
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط iranp301 »

سکه رو وقتي بندازي بالا هزار تا چرخ ميخوره تا بياد روي زمين بيفته. در اينکه آمريکا به ايران حمله نميکنه شکي ندارم ولي نيازي به حمله هم نداره.
چيزي که عيان است چه حاجت به بيان است.
يه نگاه به اوضاع و احوال کشور بندازي ميفهمي چي ميگم.
اونايي که يادشونه الانو با زمان جنگ مقايسه کنند ميفهمن من چي ميگم.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

وقتي اسرائيل سربازهايي که از زنا متولد شدن رو تغيير ژنتيکي ميده با دو تا " Y " ميفرسته جنگ مادر اينو جلوي چشماش جر بدي ککش هم نميگزه

iranp301, خداييش اينجاي حرفتون اصل خنده بود.
1- مگه آدم گوسفند که بشه به همين راحتي دي ان اي تغيير داد؟
ثانيا به قول شما اين سربازهاي بي احساس خشن غول تشن که اگه جلو چشمشون مادرشون چيز... ککشون نميگزه تو جنگ با حزب الله با ديدن کوماندوهاي حزب الله چرا فرار ميکردن؟
چرا همشون از پشت تير ميخوردن؟ وسايلشون رو ميذاشتن در ميرفتن؟
واقعا اوج قساوت قلب و خشونتشون هم نشون دادن. اون هم بمباران پناهگاه غانا بود.
ميدوني قرص اکستازي چطور اختراع شد؟
تو جنگ دوم جهاني دانشمندان نازي دنبال يه داروي محرک قوي بودن که سربازها تو جبهه جنگ بتونن بجنگن. ولي نتيجه اش چي شد؟
اين موش هاي آزمايشگاهي اسراييل هم همينطورن. انگيزه و شجاعت براي جنگ با دارو و تغييرات ژنتيکي بوجود نمياد. بايد چيزي باشه که از نهاد آدمي بلند شه.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”