تاپيک جامع اخبار تهديدهای نظامی عليه ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

برگ‌هاي برنده و واكنش سهمگين ايران به‌ تجاوز ‌احتمالي آمريكا-اسرائيل

پست توسط ghalamman »

 ‌هاي برنده و واكنش سهمگين ايران به‌ تجاوز ‌احتمالي آمريكا-اسرائيل(1) 


 تصویر 



خبرگزاري فارس: تاوان هرگونه تجاوز احتمالي آمريكا و رژيم صهيونيستي به ايران به دليل برگ‌هاي برنده و واكنش غافلگير كننده ايران، به شدت سهمگين خواهد بود.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري المحيط، برخي از كارشناسان بسياري از تهديدهاي اخير عليه ايران را تبليغ صرف مي‌دانند و معتقدند مطرح كردن گزينه نظامي عليه ايران تنها به دليل سرپوش گذاشتن بر افتضاح‌‌هاي "ايهود اولمرت" نخست‌وزير اسرائيل و شكست "جرج بوش" رئيس‌جمهور آمريكا در عراق و افغانستان است.

المحيط با اشاره به برخي گزينه‌هاي پيش‌روي ايران براي واكنش تاكيد مي‌كند، ايران در صورت حمله احتمالي آمريكا و اسرائيل، برگ‌هاي برنده بسياري براي پاسخ‌گويي دارد كه قطعا مهاجمان را غافلگير خواهد كرد.

بنا بر اين گزارش، دليل تبليغاتي بودن تهديدات عليه ايران اين است كه نتيجه چند لحظه بعد جنگي كه عليه تهران آغاز مي‌شود اصلا روشن نيست، چون ايران به عنوان قدرتي منطقه‌اي داراي وزني اقتصادي، انساني و راهبردي است كه قادر است روند كشتي‌راني در خليج فارس را متوقف و تنگه هرمز را مسدود كند.

اين در حالي است كه روزانه 15 ميليون بشكه نفت از تنگه هرمز عبور مي‌كند و بنابراين اقتصاد كشورهاي عربي فلج مي‌شود. علاوه بر اين در پي قطع روند صادرات نفت، ثبات سياسي و امنيتي جهان بر هم خواهد ريخت همچنانكه اروپا و ژاپن، به ترتيب 52 و 70 درصد نفت خود را از نفت خليج فارس تامين مي‌كنند.

المحيط از توان داخلي ايران به عنوان يكي از برگ‌هاي برنده ايران نام مي‌برد و ومي‌نويسد: در يك گزارش از واحد پژوهش كنگره آمريكا كه مركزي پژوهشي-مطالعاتي و وابسته به كنگره است آمده است " آمريكا در زمان كنوني با تهديدي خطرناك‌تر از ايران رو‌به رو نيست. زيرا ايران پرونده‌هاي نگران‌كننده بسياري براي آمريكا مانند درگيري اسرائيلي ‌عربي، رابطه ايران با عراق و كشورهاي خليج[فارس]، رابطه آن با كشورهاي اسلامي آسيا و افغانستان، دارد كه پروند هسته‌اي هم بايد به آن افزود.

گزارش واحد پژوهشِ وابسته به كنگره مي‌افزايد: مهم‌ترين و اصلي‌ترين مانع و مشكل آمريكا، دشوار بودن ضربه زدن به ايران از درون است، چون دولت كنوني ايران به رياست محمود احمدي‌نژاد از لحاظ سياسي بسيار با ثبات به نظر مي‌رسد، همچنانكه از لحاظ اقتصادي نيز به لطف بالا رفتن قيمت نفت و سياست‌هاي دولت احمدي‌نژاد در كمك به قشر ضعيف و بخشودن برخي قروض كشاورزان وضعيت با ثباتي دارد.

بنا بر گزارش واحد پژوهش كنگره، علاوه بر عوامل مذكور، سياستي كه جرج بوش در سال 2002 براي تغيير نظام در ايران در پيش گرفت نيز امروزه بسيار بعيد و دور از دسترس مي‌رسد، همچنانكه حمايت آمريكا از گروه‌هاي مخالف ايران به حد حمايت مردم ايران از حكومتشان نيست.

المحيط از شكست اطلاعاتي آمريكا و اسرائيل در خصوص برنامه هسته‌اي ايران از ديگر برگ‌هاي برنده ايران نام مي‌برد و مي‌نويسد: مركز مطالعاتي شوراي روابط خارجي واشنگتن معتقد است حمله هوايي برق‌آساي آمريكا و اسرائيل به ايران شكست مي‌خورد. از جمله دلايل آن، شكست اطلاعاتي آنان در دستيابي به اطلاعات دقيق و با ارزش از برنامه هسته‌اي و توانمندي نظامي ايران است.

بنا بر اين گزارش، ايران به اين دليل كه دائما به دليل برنامه هسته‌اي خود احساس خطر مي‌كند براي بدترين احتمالات خود را آماده كرده است. تاسيسات هسته‌اي خود را در مكان‌هاي مختلف پراكنده و كاملا محافظت‌شده تاسيس كرده است.

در گزارش شوراي روابط خارجي واشنگتن اين پرسش مطرح شده است كه "چگونه 200 جنگنده(كه اين 200 فروند، كل جنگنده‌هاي موجودِ آمريكا در خليج [فارس] است) مي‌تواند صدها هدف پراكنده در كل مساحت جغرافيايي ايران را كه بيش از يك ميليون 600 هزار كيلومتر مربع است هدف قرار بدهد؟"

گزارش اين مركز مطالعاتي مي‌افزايد: ايران همچنين بر در اختيار داشتن سامانه دفاعي هوايي موثر كه شامل موشك‌هاي روسي پيشرفته "تورام‌" مي‌شود متمركز شده است. علاوه بر اين موشك‌هاي گوناگون و مختلف "سام" نيز هست كه در كنار آن ايران تلاش مي‌كند صدها پايگاه ضد هوايي مجهز به رادار پيشرفته محلي كه بارزترين آن پايگاه "ميثاق" است، داشته باشد كه قادر است صدها حمله هوايي را با قدرت عالي پاسخ بدهد و موشك‌هاي متحرك را هدفگيري كند.

اين گزارش مي‌افزايد، ايران ناوگان دريايي‌اي دارد كه حاوي ناوشكن، زيردريايي، صدها قايق تندرو و مجهز به موشك دريايي با بُردهاي مختلف و همچنين موشك‌هاي پيشرفته "زمين به دريا" است كه قادر است هر هدف دريايي در خليج فارس و دريايي عمان را نابود كند. مثلا، "كوثر" نمونه‌اي از موشك ميان بُرد است كه در جنگ 33 روزه توانست ناوچه پيشرفته اسرائيلي "ساعر" را نابود كند.

گزارش شوراي روابط خارجي واشنگتن مي‌افزايد، جز اين، موشك‌هاي بالستيك ايران نيز هست كه يكي از بهترين برگ‌هاي برنده ايران است. ايران هزاران موشك از انواع مختلف در اختيار دارد كه مهم‌ترين آن: شهاب 1، 2 و3 است كه 2000 كيلومتر برد دارد و قادر است هر هدف و پايگاه آمريكايي را در خليج[فارس] بزند و حتي مي‌تواند اسرائيل را هدفگيري كند.

المحيط از نفت به نام سلاح و برگ برنده ديگر ايران در مقابل حمله احتمالي ايران نام مي‌برد و مي‌نويسد: تكيه‌گاهي كه ايران در مقابل تهديدات اسرائيل و آمريكا به آن اعتماد مي‌كند_حداقل در زمان كنوني_ سلاح نفت است. قيمت هر بشكه نفت تا حد بي‌سابقه‌اي بالا رفته است، در نتيجه متوقف شدن توليد نفتي ايران كه حدود 7/2 ميليون بشكه در روز است صنعت شهرهاي مهم دنيا را فلج خواهد كرد و اگر كل دنيا بخواهد اين كاهش را جبران كند نهايتا مي‌تواند 5/1 ميليون بشكه توليد كند كه در اين صورت هم حدود 2/1 ميليون بشكه كمبود خواهد بود.

المحيط علاوه بر اين به نفوذ منطقه‌اي ايران اشاره مي‌كند و مي‌افزايد: برگ برنده ديگر ايران نفوذ منطقه‌اي تهران است. تغييرات بسياري در منطقه ديده ميَ‌شود. شكست سياست‌هاي خاورميانه‌اي آمريكا عرصه وسيعي براي ايران گسترده است. علاوه بر اين متحدان ايران در منطقه مثل "حزب‌الله لبنان" و جنبش "حماس"(جنبش مقاومت اسلامي فلسطين) دستاوردهايي در منطقه به دست آورده‌اند كه امكان ايفاي نقشي منطقه‌اي، روزافزون و به ضرر متحدان آمريكا به ايران مي‌دهد.

بنا بر اين به محض حمله آمريكا به ايران منافع آمريكا در خاورميانه چه مستقيم، چه غيرمستقيم(از طريق متحدان عربي و اسلامي) به سرعت هدف قرار مي‌گيرد.
بنا بر اين گزارش، چه بسا حمله نظامي به ايران، به وسيله تشديد جنگ چريكي عليه پايگاه‌هاي مختلف آمريكا در عراق منعكس شود. به طوريكه باعث مي‌شود حدود 140 هزار سرباز آمريكايي در حالت اسارت جنگي يا گروگان قرا بگيرند يا "مقاومت" در فلسطين و لبنان عليه اسرائيل شعله‌ور بشود.

منبع:فارس

ادامه دارد ...


دوستان لطف کنند به جای نوشتن مطالب بی پایه واساس از منابع موثق برای گمانه زنی استفاده کنند
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 1189
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۵۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

 ‌هاي برنده و واكنش سهمگين ايران به‌ حمله‌احتمالي آمريكا-اسرائيل (2) 



 تصویر 


به گزارش فارس، پايگاه خبري المحيط در ادامه تحليل خود از واكنش سهمگين ايران به حمله احتمالي آمريكا-اسرائيل افزود: علاوه بر برگ‌هاي برنده گذشته، ايران در كنار توانمندي نظامي به مرحله‌اي پيشرفته در برنامه هسته‌اي خود، و حداقل از لحاظ دستيابي به دانش فني آن، رسيده است.

المحيط افزود: روزنامه آمريكايي "كريستين ساينس مانيتور" در تاريخ 21 ژوئن سال جاري هشدار داد كه نيروهاي ايران قادرند در صورت حمله احتمالي به آنها، به نيروهاي آمريكا در خليج[فارس]، عراق و افغانستان و آن هم به وسيله سلاح‌هاي غير كلاسيك حمله كند همچنانكه " ايران قادر است در دقيقه نخست آغاز هر جنگي عليه آن، 11 هزار موشك شليك كند".

المحيط نوشت: "مصطفى نجار" وزير دفاع ايران تاكيد مي‌كند، پاسخ ايران بسيار دردناك خواهد بود. علاوه بر اين "محمد البرادعي" مدير كل آژانس بين‌المللي اتمي نيز تهديد كرد در صورت حمله نظامي به ايران استعفا مي‌كند و دليل اين امر را اينگونه بيان كرد كه حمله به ايران سبب ترغيب تهران در دستيابي هر چه سريع‌تر به سلاح اتمي مي‌شود.

المحيط تاكيد كرد: اين جنبه‌اي از تحليل و مطالعه ميزان قدرت نظامي ايران است. همچنانكه "كمال" پژوهشگر لبناني در امور راهبردي در پژوهشي تصريح مي‌كند، حضور نظامي آمريكا در عراق، قواي نيروي انساني آمريكا، بويژه نيروي زميني آن را به شدت تحليل برده است.

علاوه بر اين "جرج بوش" رئيس‌جمهورآمريكا معتقد است حمله احتمالي به ايران محدود به جنگ هوايي و دريايي مي‌شود ولي به احتمال بسيار ايران، آمريكا را به جنگي زميني مي‌كشاند تا از ضعف نيروي زميني آمريكا كه در همه جاي دنيا منتشر شده است بهره ببرد.

اين پژوهشگر لبناني مي‌افزايد: نگراني كنوني فرمانده مركزي آمريكا اين است كه "آيا ايران واكنشي غافلگير كننده نيز در جنگ احتمالي رو مي‌كند؟"، به ويژه اينكه ايران سامانه جديدي از موشك‌هاي ضد هوايي را در روز ارتش به نمايش گذاشت كه اين خود معنا و مفهومي راهبردي براي جنگ آينده دارد.

از جمله اين موشك‌ها به موشك "رعد"، موشك هدايت شونده "زوبين"، موشك‌هاي هوا به زمين "ماوريك"، موشك‌هاي هوا به هواي رادار گريز و حرارتي "فينيكس، اسپارو_سايدوايندر ، سكوهاي پرتابگر موشك زمين به هواي"هاك"، و سامانه "اسکای گارد " و موشك زمين به زمين "نازعات" و "زلزال" مي‌توان اشاره كرد.



 تصویر 




المحيط در ادامه‌ ذكر برگ‌هاي برنده ايران در حمله احتمالي آمريكا به اسرائيل به تهران، به موشك‌هاي پيشرفته روسي اشاره مي‌كند و مي‌افزايد: علاوه بر آنچه گفته شد ايران به وسيله موشك‌هاي روسي نيز مي‌تواند آمريكا را غافلگير كند.

بنا بر اين گزارش، از جمله اين موشك‌ها موشك‌هاي ضد ناو نوع SS-N-22 است كه قابليت حمل كلاهك‌هاي كلاسيك را دارد كه اين كلاهك‌ها خود توان تخريبي شديد دارند.

المحيط افزود: اين چيزي است كه آمريكا و تصميم‌گيرندگان آمريكايي بويژه نيروي دريايي آمريكا را به هراس انداخته است.

گزارش‌هايي وجود دارد كه اعلام مي‌كند، مسكو اين موشك متحرك پيشرفته را در دهه هفتاد در فهرست صادرات خود قرار داد و هنگامي كه روسيه در آن زمان نياز به ارز داشت ايران تمايل شديدي براي خريد آن نشان داد، ولي نهاد اطلاعاتي آمريكا نتوانست دريابد كه آيا مسكو توانست اين موشك‌ها را به ايران بفروشد و آيا اين سلاح وارد نيروي دريايي ايران شد يا خير.

بنا بر اين گزارش، حال اگر ايران عملا اين موشك‌هاي پيشرفته را در اختيار داشته باشد قادر است دو ناو هواپيما بر آمريكا را تنها در ساعات اوليه درگيري غرق كند. همچنانكه مسكو اين موشك‌ها را به طور ويژه بر ضد سامانه "اي‌جس" ساخت كه اين سامانه مهم‌ترين سامانه دفاعي نيروي دريايي آمريكا به شمار مي‌رود.

برد اين موشك 150 كيلومتر است. ويژگي مهم آن سرعت بالاي آن بويژه در مسافت نهايي آن يعني در زماني كه به هدف نزديك مي‌شود است به طوري كه سرعت آن در آن لحظات پاياني به دو برابر سرعت صوت مي‌رسد، كه علت اين سرعت در مراحل و مسافت نهايي موشك، فرار از موشك‌هاي ضد موشك است.

بنا بر اين گزارش، حجم كلاهك آن حدود 300 كيلوگرم است كه قابليت مجهز شدن به كلاهك هسته‌اي را دارد. به همين دليل كارشناسان احتمال مي‌دهند، در صورت رخداد جنگي جديد، كه پس از جنگ جهاني در نوع خود بزرگ‌ترين خواهد بود، جنگي است كه خليج[فارس] شاهد آن خواهد بود. زيرا نيروي دريايي آمريكا بر نابود كردن كامل نيروي دريايي ايران و پايگاه‌هاي دفاعي آن در ساحل متمركز مي‌شود تا از نابودي نيروي دريايي خود به دست نيروهاي دريايي ايران يا از بسته شدن تنگه هرمز جلوگيري كند غافل از اينكه ايران برگ‌ برنده خود يعني آنچه در خصوص موشك‌هاي روسي بدان اشاره شد رو مي‌كند.


 تصویر 



پايگاه خبري المحيط مي‌افزايد: كار به همين جا ختم نمي‌شود. علاوه بر اين در سايه انتظاراتي كه از وراي جنگ احتمالي عليه ايران مي‌رود مبني بر اينكه حمله هوايي آمريكا به عراق عليه ايران نيز تكرار مي‌شود، ولي احتمالاتي وجود دارد كه نيروي هوايي ايران داري توانمندي دفاعي مستحكم و پيشرفته‌اي است كه مجهز به موشك‌هاي روسي "تور ام-1" و سامانه موشكي ضدهوايي S-300 است كه قادر است مانع تحقق بيشتر اهداف آمريكا شود.

علاوه بر اين اين سامانه دفاعي مي‌تواند بسياري از جنگنده‌هاي آمريكا را كه از پايگاه‌هاي هوايي در آذربايجان، عراق و كشورهاي ديگر به هوا برمي‌خيزند، ساقط كند.

المحيط در بخش ديگري مي‌نويسد: "انتوني كوردزمن" تحليلگر مركز مطالعات راهبردي و بين‌المللي واشنگتن در يكي از پژوهش‌هاي خود با اشاره به توانايي ايران در دفاع از خود نوشت، ايران قدرتمندترين نيروي نظامي در منطقه خليج فارس است.

وي با اشاره به نيروي نظامي ايران در زمان شاه مخلوع نوشت، درست است كه ايران در زمان سقوط شاه در سال 1979 و به هنگام قطع مناسبات با آمريكا مشكلاتي در تجهيز ارتش خود به سلاح‌هاي روز داشت ولي بي‌ترديد ايران هم‌اكنون قدرت نظامي نخست منطقه خليج فارس است.

اين تحليلگر آمريكايي مي‌افزايد،‌ ايران 540 هزار نيروي رزمنده، بيش از 350 هزار سرباز ذخيره، 1600 تانك پيشرفته، 1500 خودروي رزمي(زرهي)، 3200 واحد توپخانه‌اي، 306 جنگنده، 50 بالگرد تجهيز شده، 3 فروند زيردريايي، 59 كشتي جنگي(ناو) و 10 كشتي جنگي براي انتقال نيرو به دريا دارد.

وي مي‌افزايد، علاوه بر اين، ايران قادر است دست به حمله‌هايي بزند كه اثرات و نتايجي راهبردي در منطقه دارد كه با امكانات و توان نظامي خودش متناسب است، به طوريكه مي‌تواند نقاطي در ساحل خليج [فارس] و خليج عمان را هدف قرار بدهد و از جزاير خود در بندر عباس در نزديكي تنگه هرمز نيز به عنوان پايگاهي دريايي و هوايي بهره ببرد.

پايگاه خبري المحيط مي‌نويسد: تاوان حمله به ايران بشدت سهمگين خواهد بود. آيا ژنرال‌هاي آمريكايي و اسرائيلي نتايج آن را تاب مي آورند؟

* ادامه دارد...


[External Link Removed for Guests]
Senior Poster
Senior Poster
پست: 797
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ فروردین ۱۳۸۶, ۹:۱۱ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

ا عراب هم ياد گرفتن هندوانه بزارن زير بقل ايران

بيا اين برگ های برنده مال تو ببينم چکار ميکنی
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

مقام صهيونيست حمله به تأسيسات هسته‌اي ايران را بسيار دشوار دانست

پست توسط ghalamman »

مقام صهيونيست حمله به تأسيسات هسته‌اي ايران را بسيار دشوار دانست
خبرگزاري فارس: يك ژنرال اسبق نيروي هوايي رژيم صهيونيستي اظهار داشت كه حمله هوايي به تأسيسات هسته‌اي ايران بسيار دشوار است.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آلمان، "اسحاق بن اسراييل"، نماينده فعلي كنيست و عضو حزب كاديما، در مصاحبه با هفته‌نامه آلماني اشپيگل گفت: «به رغم اين كه اسراييل از توان حمله موفقيت‌آميز به تأسيسات هسته‌اي ايران برخوردار است اما يورش هوايي به تأسيسات پراكنده اين كشور بسيار دشوار خواهد بود.»
بن اسراييل كه گفته مي‌شود در طرح حمله هوايي 1981 به رآكتور هسته‌اي عراق دست داشت اعتراف كرد كه آسيب رساندن به تأسيسات پراكنده هسته‌اي ايران بسيار دشوارتر است.
وي همچنين خاطرنشان كرد كه احتمال حل و فصل مناقشه بر سر برنامه هسته‌اي ايران توسط ديگر ابزارها موجب مي‌شود اسراييل از حمله خودداري كند.
اين مقام صهيونيست مدعي شد: «فقط وقتي كه به وضعيت حساس برسيم گزينه نهايي را انتخاب مي‌كنيم و درباره اين نقطه حساس بر اساس گزارش‌هاي سرويس‌هاي اطلاعاتي تصميم‌گيري خواهد شد.»
وي در ادامه نسبت به اين ادعا كه مقامات ايراني از بمب اتم براي مبارزه با رژيم صهيونيستي استفاده كنند، ابراز ترديد كرد.
بن اسراييل در ادامه اين ادعاها گفت: «ايرانيان مستقيماً از بمب اتمي عليه اسراييل استفاده نمي‌كنند اما مي‌توانند براي حزب‌الله لبنان ارسال كنند.»
اظهارات اين صهيونيست در شرايطي ابراز مي شود كه مقامات ايراني بارها برصلح آميز بودن فعاليتهاي هسته‌اي كشور تاكيد كرده‌اند و گزارشهاي آژانس بين المللي انرژي اتمي اين مدعا را تأييد مي‌كند.ضمن اينكه ايران توان دفاعي خود را دفاعي و بازدارنده اعلام كرده است.


منبع:فارس
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

رايزني رئيس ستاد مشترك آمريكا با مقامات صهيونيست درباره ايران

خبرگزاري فارس: ارتش رژيم صهيونيستي شنبه اعلام كرد كه رئيس ستاد مشترك آمريكا به منظور گفتگو و همچنين رايزني درباره برنامه هسته‌اي به سرزمين‌هاي اشغالي سفر كرده است.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، مقام دفاعي از گفتگوي دريادار "مايك مولن" با "ايهود باراك"، وزير دفاع رژيم صهيونيستي، خبر داد.
اين مقام دفاعي كه خواست نامش فاش نشود، گفت: «باراك و مولن درباره موضوعات منطقه‌اي از جمله مسئله ايران تبادل‌نظر كردند.»
دفتر سخنگوي ارتش رژيم صهيونيستي نيز اعلام كرد كه مولن جمعه وارد سرزمين‌هاي اشغالي فلسطين شد و قرار است با "گابي اشكنازي"، رئيس نيروهاي مسلح، ديدار و گفتگو كند و همچنين از مرزهاي شمالي و جنوبي سرزمين‌هاي اشغالي بازديد داشته باشد.

منبع:فارس
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 879
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۴ دی ۱۳۸۶, ۱:۳۲ ب.ظ
محل اقامت: سلماس
سپاس‌های ارسالی: 1256 بار
سپاس‌های دریافتی: 1595 بار

پست توسط Hadi1001 »

عرب ها يک بار برگ برنده دستشون بود که ديديم چه شدند
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
Old Moderator
Old Moderator
پست: 778
تاریخ عضویت: جمعه ۲۶ آبان ۱۳۸۵, ۳:۰۴ ب.ظ
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

ميخواستم بدمونم اگه ما موجوديت اسراييل رو با موشكهاي بالستيك مثلا شهاب3 به خطر بندازيم(به فرض ايران و امريكا در گير شدن و ما براي ايجاد فشار به امريكا اسراييل رو بزنيم) ايا احتمال ميديد كه اسراييل براي تلافي 200 بمب هسته اي خودشو روانه ايران كنه؟؟يا به قول معروف پيش خودش بگه حالا ما كه داريم غرق ميشيم شما هم روش

ايا دوستانت عزيز چنين حمله ديوانه واري رو محتمل ميدونن؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 175
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۸۵, ۴:۳۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط jupiter_2xl »

استفاده از بمب هسته اي به اين راحتي ها نيست اولا بسيار مخرب هست ثانيا ممکنه تنها اسرائيل اين بمب ها را نداشته باشد!
منم «كـورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابل، شاه سومر و اَكَّـد، شاه چهار گوشه‌ي جهان(بخشي از فرمان كورش بزرگ)
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2371
تاریخ عضویت: شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

قايق‌هاي تندرو ايران قادر هستند در 10 دقيقه، 16 كشتي‌جنگي آمريكا را نابود كنند
خبرگزاري فارس: رزمايش شبيه‌سازي شده وزارت دفاع آمريكا (پنتاگون) در سال 2002 نشان مي‌دهد، قايق‌هاي تندرو ايران در خليج فارس قادر است با يورش همزمان و از جهات مختلف، در 5 الي 10 دقيقه 16 كشتي جنگي آمريكا را نابود كند.


به گزارش فارس، روزنامه آمريكايي "كريستين ساينس‌مانيتور" در شماره سه‌شنبه هفته گذشته (24/6/2008) با اشاره به احتمال حمله آمريكا و رژيم‌صهيونيستي به ايران مقاله‌اي به نام "اگر جنگ شود انتقام ايران چگونه خواهد بود؟"‌ منتشر كرد و نوشت: هر چند فن‌آوري نظامي ايران به حد فن‌آوري نظامي آمريكا نيست ولي ايران قادر است با شيوه‌هايي غيركلاسيك، پاسخ آمريكا را بدهد.
روزنامه ساينس‌مانيتور نوشت: پس از آنكه تحريم‌ها و فشارها عليه ايران به دليل تداوم برنامه هسته‌اي ايران افزايش يافت و جرج بوش (رئيس‌جمهور آمريكا) ايران را تهديد كرد كه اگر تهران به فشارهاي بين‌المللي تن ندهد راه‌هاي خطرناك‌تري -شايد اقدام نظامي- وجود خواهد داشت، ‌بسياري از كارشناسان بي‌درنگ درباره عواقبي وخيم و خطرناك كه ممكن است پس از حمله احتمالي آمريكا به ايران رخ دهد، به شدت هشدار دادند.

* واكنش ايران:

اين روزنامه آمريكايي افزود: هر چند فن‌آوري نظامي ايران در ميدان جنگ به حد فن‌آوري‌ آمريكا نيست ولي ايران از راه‌هاي غيركلاسيك توانايي پاسخگويي را به آمريكا دارد زيرا شبكه‌هاي ايراني مي‌توانند در عراق و افغانستان منافع آمريكا را به شدت تهديد كنند.
بنا بر اين گزارش، در صورت حمله به ايران، نيروهاي آمريكايي حاضر در منطقه خليج [فارس] هدف باراني از گلوله و موشك قرار خواهند گرفت و اين در حالي است كه اگر جنگ، فراگير باشد متحدان ايران در منطقه نيز مثل حزب‌الله لبنان وارد جنگ خواهند شد.

* پاسخ طوفاني و آتشين:

كريستين ساينس‌مانيتور نوشت: تحليلگران معتقدند ممكن است پاسخ ايران، جهاني و فراگير باشد ولي مقدار دامنه واكنش ايران، متناسب با حمله آمريكا خواهد بود.
بنا بر اين گزارش، "مگنوس رانسترب"، عضو مركز مطالعات "تهديدهاي نابرابر "‌دانشكده دفاع ملي (دانشگاه) استكلهم سوئد مي‌گويد: يك چيز براي دستگاه اطلاعاتي آمريكا بسيار مهم است و آن پيش‌بيني واكنش ايران است كه اين پيش‌بيني بسيار دشوارتر از پيش‌بيني خطر القاعده است.
اين كارشناس نظامي افزود: پيش از اين، ايران [در سال‌هاي گذشته] واكنش‌هايي بسيار دور از مرزهاي خود نشان داده بود كه مي‌شد آن را ناديده گرفت و به حساب نياورد، ولي اكنون شديدا ترديد دارم كه اگر ما (آمريكايي‌ها) به ايران حمله كنيم آيا مي‌توانيم عواقب آن را تحمل كنيم يا خير؟
رانسترب با بيان اينكه حمله آمريكا شايد واكنش آتشين و طوفاني نيروهاي داخلي و خارجي گروه‌هاي تندرو را برانگيزاند تصريح كرد: تو وقتي به ايران حمله كردي، بي‌ترديد طوفاني آتشين در داخل ايجاد كرده‌اي كه وظيفه آن تنها تقويت جايگاه قدرت‌هاي انقلابي بوده است. ولي به نسبت وضعيت خارج [از ايران] سناريويي كابوس‌وار براي هر طراح جنگي خواهد بود.
استاد دانشكده دفاع ملي استكلهم تاكيد كرد: قطعا چنين سناريويي براي هر كارشناس راهبردي، كابوسي وحشتناك است چون ما وارد برهه زماني مبهمي مي‌شويم.
اين تحليلگر مركز مطالعات راهبردي "تهديدات نابرابر" گفت: با آنكه آمريكايي‌ها سپاه قدس را (كه ايران آن را يكي از اركان مهم سپاه پاسداران اسلامي مي‌داند) به عمليات ضد آمريكايي‌ در عراق متهم مي‌كند، سران آمريكا توانمندي نظامي ايران را كم‌اهميت مي‌دانند.
وي افزود: حتي دريادار "ويليام فالون" فرمانده سابق نيروهاي آمريكايي كه آشكارا با حمله به ايران مخالف بود، كساني كه ايران را تهديد نظامي مي‌خواندند مسخره مي‌كرد به حدي كه در يك مصاحبه مطبوعاتي گفته بود، ايراني‌ها آنقدر ضعيف هستند كه هر گاه بخواهند مي‌توانند آنها را از سه راه برداشت ولي بايد زمان مناسب آن فرا رسد.
كريستين ساينس‌مانيتور در اين خصوص نوشت: ولي پس از اين اظهارات، سرلشگر "غلامعلي رشيد" (جانشين ستاد كل نيروهاي مسلح) به سخنان فالون واكنش نشان داد و تاكيد كرد ايران قادر است بوسيله تحركات موثر تاكتيكي ضرباتي مهلك بر پيكره متجاوزان آمريكايي وارد آورد و امكان ندارد آمريكا بتواند آن را پيش‌بيني كند، پس براي دشمني كه مي‌خواهد ريشه ما را قطع كند هيچ فرصتي باقي نمي‌گذاريم.

* دو ضربه ايران براي هر ضربه آمريكا

كريستين‌ساينس‌مانيتور نوشت: همچنين رهبر معنوي ايران، آيت‌الله سيدعلي خامنه‌اي با هشدار به مهاجمان، آنها را از واكنش ايران برحذر داشت و تاكيد كرد، هيچ كسي نمي‌تواند حجم واكنش ايران را پيش‌بيني كند و آمريكايي‌ها بايد بدانند كه اگر به ايران حمله كنند منافعشان در تمام نقاط دنيا به خطر مي‌افتد و ايراني‌ها هر ضربه را با دو ضربه پاسخ مي‌دهند.
در همين خصوص تحليلگران معتقدند ايران ابزارهايي براي عمل كردن تهديدات خود دارد كه بسيار نگران كننده است به ويژه اينكه ايراني‌ها به اين افتخار مي‌كنند كه آنها با دشمني قوي‌تر از خود مبارزه مي‌كنند.
"آلكس واتانكا" كارشناس امور خاورميانه‌ و مسائل ايران در گروه اطلاعاتي "جين" در اين خصوص اذعان مي‌كند، هر چند ايراني‌ها نمي‌توانند آمريكا را وارد جنگ كلاسيك بكنند ولي ابزارهايي ديگري در (چنته) اختيار دارند كه مي‌توانند پاسخ ما را بدهند و ما بايد اين نكته را در نظر داشته باشيم كه ايران اخيرا فرمانده جديدي براي لشكرهاي سپاه پاسداران تعيين كرده‌اند و آن به اين دليل است كه اين فرمانده در به كارگيري راهبردهاي جنگي مختلف ميان قدرت‌هاي نابرابر متخصص و متبحر است.
وي افزود: احتمال ديگر اين است كه درگيري ايران و آمريكا قيمت‌هاي نفت را تا بالاترين حد ممكن بالا ببرد همچنانكه ايران مي‌تواند خطوط صادرات نفت را در خليج [فارس] مسدود كنند.
از سوي ديگر منطقه خليج فارس محيط بسيار مناسبي است كه اهداف آمريكايي بسياري را در خود جاي داده است و ايران قادر است هزاران موشك (11 هزار) در دقيقه نخست به سوي آن شليك كند و با همين ميانگين آن را ادامه دهد.
ساينس مانيتور تصريح كرد: همچنين اسرائيل نيز در تيررس موشك‌هاي شهاب 3 است و علاوه بر اين حزب الله لبنان پس از جنگ 33 روزه (در تابستان سال 2006) حدود 30 هزار موشك ديگر به ذخيره موشكي خود افزوده است زيرا حزب‌الله طرف ديگري در جنگ است كه مي‌تواند هر نقطه از اسرائيل مثل تاسيسات هسته‌اي ديمونا را هدفگيري كند.
همچنين پر واضح است كه تهران در جنگ احتمالي آينده، تاكتيك معيني را در دستور كار قرار مي‌دهد كه در آن قايق‌هاي كوچك مسلح و تندرو در يك لحظه و از جهت‌‌هاي مختلف به ناوهاي دشمن يورش خواهند برد.

* رزمايش شبيه‌سازي‌شده پنتاگون براي قايق‌هاي كوچك تندرو:

ساينس مانيتور نوشت: "روزنامه نيويورك تايمز" در ژانويه گذشته نوشت كه وزارت دفاع آمريكا (پنتاگون) در رزمايشي شبيه‌سازي شده و محرمانه‌اي كه آن را در سال 2002 اجرا كرد، مشخص شد كه در جنگ احتمالي آمريكا حداقل 16 كشتي جنگي اصلي خود را از دست خواهد داد.
بنا بر اين گزارش، در رزمايش شبيه‌سازي شده قايق‌هاي كوچك و تندرو مسلح از جهات مختلف و هم‌زمان به كشتي‌هاي جنگي(ناو) نزديك شدند و روشن شد كه در جنگ اين‌چنيني ناوگان دريايي آمريكا 16 بخش خود را از دست مي‌دهد.
ژنرال بازنشسته "كي. وان رايبر" كه در اين رزمايش شبيه‌سازي شده فرماندهي نيروهاي[فرضي] ايراني را بر عهده داشته است مي‌گويد: قدرت اين تعداد قايق كه اطراف كشتي‌ها تجمع كرد، بسيار بيش از قدرت عقلاني و الكترونيكي [كشتي‌ها] براي مقابله با آنها بود.
وان رايبر افزود: بسيار روشن است كه تعداد زياد قايق‌ها كار را بسيار دشوار مي‌كند چون كل ماموريت شبيه‌سازي شده قايق‌ها بيش از 5 تا 10 دقيقه به طول نينجاميد.
بنا بر اين گزارش، مگنوس رانسترب "عضو مركز مطالعات تهديدات نابرابر" با اشاره به دستگاه اطلاعاتي ايران مي‌گويد: دستگاه اطلاعاتي ايران قدرت برتر اطلاعاتي در منطقه است. بايد دستگاه اطلاعاتي ايران را كه نيرويي بالغ بر 30 هزار تن در منطقه در اختيار دارد، كاملا در نظر قرار داد زيرا عناصر آن قادرند بوسيله قدرت اكتشافي و ابزار پيشرفته‌ و پيچيده‌اي كه در اختيار دارند حتي در دورترين نقاط دنيا نيز، اهداف دلخواه و مد نظر را هدف قرار دهند و آن را بزنند.
كريستين ساينس مانيتور نوشت: بر اساس گزارشي كه "پاتريك كلاسون" و "مايكل اسنستد" در مركز سياست خاور نزديك واشنگن تهيه كرده‌اند، تهران گاهي اوقات احساس مي‌كند خويشتن‌داري بيش از هر چيزي به حفظ منافعش كمك مي‌كند، ولي در عين حال اين قدرت را دارد كه آمريكا را هدف قرار دهد و اين امر بستگي به حجم حمله آمريكا به آن دارد.
گزارش "كلاسون" و "اسنستد" در مركز سياست خاور نزديك واشنگن مي افزايد: اگر جنگي در بگيرد، قدرت ايجاد هراس و ويرانگري ايران تنها يكي از ابزارهاي قدرت اين كشور خواهد بود. بنا بر اين موفقيت آمريكا در جنگ احتمالي، بسته به فلج كردن قدرت واكنش ايران است.

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 532
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۴, ۵:۲۵ ب.ظ
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

jupiter_2xl نوشته شده:استفاده از بمب هسته اي به اين راحتي ها نيست اولا بسيار مخرب هست ثانيا ممکنه تنها اسرائيل اين بمب ها را نداشته باشد!


ميدوني از تصميم تا اجراي حمله اتمي هيروشيما چقدر طول كشيد؟ :-o فكر نكنم اسراييل براي شليك كلاهك هست هاي بسمت ايرات كوچكترين لحظه ايي ترديد بخودش راه بده. :shock:
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

فرمانده پنتاگون:
گشايش جبهه سوم در مقابله با ايران براي ارتش آمريكا مخاطره‌آميز است
خبرگزاري فارس: فرمانده ارشد پنتاگون چهارشنبه هشدار داد كه گشودن جبهه سوم براي ارتش آمريكا بسيار پردغدغه و مخاطره‌آميز خواهد بود.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، دريادار "مايكل مولن" اظهار داشت: «از منظر ارتش آمريكا، هم‌اكنون گشايش جبهه سوم براي ما شديداً پردغدغه خواهد بود.»
به رغم اين كه مقامات آمريكا استفاده از زور در برخورد با برنامه هسته‌اي ايران را كاملاً رد نمي‌كنند اما به دليل گسترش دامنه حضور سربازان آمريكايي در عراق و افغانستان توان گشودن جبهه سوم را ندارد.
رژيم صهيونيستي به تهديدهاي خود عليه تهران شدت بخشيده است و حمله پيشگيرانه را كه با قوانين بين‌المللي مغايرت دارد، مطرح مي‌كند.

منبع:فارس
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1236
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

آغاز كنندگان بحران پايان‌دهندگان آن نخواهند بود

پست توسط ghalamman »

متكي در نشست خبري با سردبيران و اصحاب رسانه‌ها در آمريكا:
آغاز كنندگان بحران پايان‌دهندگان آن نخواهند بود
خبرگزاري فارس: وزير امور خارجه كشورمان با اشاره به اينكه خاورميانه دور جديدي از حياتش را مي‌گذراند، ‌گفت: امروز برخلاف گذشته هويت درگيري‌ها در اين منطقه متفاوت است و آغاز كنندگان بحران پايان‌دهندگان آن نيستند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، منوچهر متكي وزير امور خارجه كشورمان كه به منظور شركت در اجلاس اكوسوك، در نيويورك به سر مي‌برد در نشستي صميمي با جمعي ازمديران مسئول، سردبيران رسانه‌هاي آمريكايي و تعدادي از خبرنگاران ارشد به سوالات آنها پاسخ داد.
‌متكي با اشاره به اهميت منطقه خاورميانه گفت اين منطقه دور جديدي از حياتش را مي‌گذراند و تحولات آن جدي است.
وي افزود: برخلاف گذشته امروز هويت درگيري‌ها در اين منطقه متفاوت است و آغاز كنندگان بحران پايان‌دهندگان آن نيستند.
وزير امور خارجه كشورمان در پاسخ به سئوالي پيرامون مقاله نشريه نيويورك در خصوص كمك آمريكا به مخالفين جمهوري اسلامي ايران با اشاره به دخالت‌هاي آمريكا در امور داخلي كشورمان گفت: آمريكا طي 30 سال گذشته همه راه‌ها از جمله تلاش‌ براي جاسوسي، حمايت از اغتشاش و ناآرامي‌هاي داخلي،حمايت گسترده از صدام در جنگ، حمايت از گروه‌هاي تروريستي، تحريم وتحريك كشورها عليه ايران را تجربه كرده است اما همه با شكست مواجه شده است.
وي افزود: وقت آن فرا رسيده عقلاي آمريكا اين كارنامه 30 ساله را ارزيابي كنند.
متكي در خصوص انتخابات امريكا تصريح كرد: ما به دليل عملكرد 30ساله گذشته، به افراد و احزاب در آمريكا نگاه نمي‌كنيم و وارد مسايل انتخاباتي آنها نمي‌شويم.
وي افزود: با توجه به اين سابقه سي‌ساله تكيه جمهوري اسلامي بر سياست‌هاي اعمالي سياستمداران آمريكايي است و نه سياست‌هاي اعلامي آنها.
وي در خصوص موضوع هسته‌اي اظهار داشت با ارايه بسته جمهوري اسلامي ايران و سپس بسته پيشنهادي 1+5 روند جديدي در اين موضوع آغاز شد و ما مي‌توانيم نقاط مشترك تفاهم دو بسته را در قالب مداليته‌اي جديد بررسي و گفتگوها را از اين نقاط مشترك آغاز كنيم.


منبع:فارس
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”