تاپيک جامع اخبار تهديدهای نظامی عليه ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط soheil_riazi »

دوستان سلام. فقط بگم که در برگزاري يک مانور با حدود 100 فروند جنگنده در کشور اسراييل کميترديد وجود داره!
تاحالا هيچ کشوري غير از يونان حرکت اين 100 فرونئ رو تاييد نکرئه. اصلا معلوم نيست که اين جنگنده ها 1500 مايل به کدوم سمت حرکت کردند که با آسمون هيچ کشوري تلاقي نکردند.
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: سلماس
سپاس‌های ارسالی: 1256 بار
سپاس‌های دریافتی: 1595 بار

پست توسط Hadi1001 »

گذشته از اون اگه اين کار رو هم کرده باشند بدون هيچ پدافند و هواپيماي رهگيري کردند اينو نيروي هوايي هر کشوري مي تونه انجام بده
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

هشدار

پست توسط 121314 »

سلام.دوستان چندتا هشدار یا پیشنهاد داشتم:شماها مگه ماله این اب و خاک نیستید؟.مگه وطنتونو دوست ندارید؟.مگه نمی خواید که اگر جنگ شد ارتش ایران شکست نخوره در مقابل یه مشت نژاد پرستی که به هیچ کس رحم نمی کنن چه برسه به کودک 3ساله!.وحشیایین که لنگشون خودشونن شماها یه چندتا عکس از بچه های کوچک عراقی دیدید تو بمباران نژاد پرستا چه طوری دل و جیگرشون ریخته بود بیرون که من 15 دقیقه wc‏ بودم.دوست دارین اگر خدای نکرده جنگ شد برادرتون جلوی چشماتون پرپر شه یا مادر و خواهر یا پدر؟.بنده خودم یه اشتباه بزرگی کردم در همین سایت و دیگه هم نخواهم کرد و پستمو پاک کردم.سو تفاهم نشه مثلا دوست عزیزی که امده سریالای اف5 را رو کرده به نظر خودتون کار درستی کرده؟.اگر می خواید بگید امریکا تمام سریالا را داره اشتباه کردید به چند دلیل:امریکا اگر داشت نمی امد هرچند سال تو مجله اویویشن ویک و فلایت و امثالش در مورد تعداد جنگندها ی ایران بنویسه که هر سال یا تعداد را افزایش میدن یا کاهس!.هدف انها بدست اوردن سریالی که رو بدنه جنگنده می نویسن از روی عکسا و به این تعداد میرسن. ببخشیدا سوتفاهم نشه ولی تا حالا فکر نکردید که شاید تو همین سایت یا سایت میلیتاری یا هر سایت دیگه چند نفر اسراییلی باشه یا وطن فروش که اطلاعاتو از زیر زبان ماها که فکر کنیم طرف هم وطنه بکشه بیرون و ما صاف و ساده در اختیارش بزاریم!.باورش سخته ولی دشمن از هردری وارد میشه! تا اینکه بره هزینه کنه و جاسوسی کنه راحت و بدون هیچ دردسری از بچه های ایران اطلاعاتو بکشن بیرون.به فرض مثال اقای x‏ باباش خلبان اف4 پسرش ازش میپرسه بابا اف4 ها رو اپگیرید کردید؟ باباش میگه فلان سیستم نصب کردن.پسرش خوشحال میشه که اطلاعات باهالی بدست اورده و مثلا تو این سایت و هر سایت دیگه میاد حرف باباشو پست میکنه و اقای y‏ که وطن فروشه یا هرچی قشنگ بدون هیچ زحمتی اطلاعاتو بدست میاره.یا مثلا اقای y‏ میگه برو از بابات بپرس فلان.اینا شیوه حرف کشیدنه.شما یه اسراییلی گیر بیارید که قشنگ جیک و جوک پایگاهی که توش ساکنه بهتون بگه ببینم بهتون میگه!.شما اگر عکسی پست می کنید دقیقا نگاه کنید ببینید شماره سریالش معلومه مخصوصا کسایی که تو پایگاها عکس میندازن توجه کنید چیزی که زیاده برنامه فتوشاپ است برید و شماره سریالشو تیره و تار کنید.متاسفانه بعضی از عکسا شمارها معلوم است.خواهشا توجه کنید که گوله افرادی که شما رو تشویق می کنن نخورید .اگر عکس میگیرید حداقل سریالشو پاک کنید چون هدف بدست اوردن سریالاست.تو یه نمایشگاه روی تمام سریالا برچسب زده بودن!مگه امریکا نداره یا اسراییل نداره؟اگر داشت که زحمت پوشاندن سریالو نمی دادن!.هر عکسی که پست می کنید حداقل گفته های منو توش بکار ببرید. نه چیزی از شما کم میشه نه با سریال نوشتن چیزی به شما میدن جز استفاده دشمنا!. یا مثلا شنیدید که اسراییل به ایران داره فشار میاره که به داشتن میگ31 و سوخو30 اعتراف کنه ولی ایران تکذیب میکنه؟.به فرض مثال میگم ایران داشته باشه و هیچ عکسی نباسه بعد به فرض مثال شما تصادفی تو هوا یا پایگایی میبینید بعد عکسشو میزنید تو سایت به این کار میگن چی؟دادن راحت اطلاعات در اختیار کسایی که دشمنن.تا اینکه پیشه خودتون نگهش دارین تا مدرک بدین.دوستان منافقا زمان جنگ که یادتون نرفته که چه گراهایی میدادن که همش دقیق بود.فکر می کنید چه جوری بدست اوردن ؟.به صورت رزمنده وارد لشکر میشدن و امار همه چی را از رزمنده ها بدست می اوردن که جوونای ما شهید می شدن که یکی از شیوهاشون تشویق بود.اگر واقعا به ایران و ایرانی بودن خود معتقدید به خاطر این اب و خاک مواظب حرفا و عکساتون باشید.امیدوارم به عنوان یه هم وطن بپذیرید.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

دوست عزيز چند مطلب :
اسرائيليها ننشستن تا ببينن من و شما توي اين سايت چي ميزاريم . اونها جاسوسهايي دارن که اطلاعاتي بسيار مهم تر از اين چيزها که من و شما با هم رد و بدل ميکنيم براي اسرائيل مخابره ميکنن . بر فرض هم که ايران میگ31 و سوخو30 داشته باشه . مطمئن باشيد اون رو در روز پرواز نميده تا من و شما ببينيم . ضمن اينکه اين شايعه و اون عکسهاي گرفته شده از سوخوي 30 که گفته شده بود در ايران هستند بيشتر بهش مياد توطئه خود اسرائيل باشه . گذشته از اين ، در حفاظت اطلاعات هميشه عده اي مامورند تا مخصوصا اخبار دروغي و جعلي را بين مردم و در جاهاي مختلف پخش کنند تا به اين طريق دشمن را در محاسباتش به اشتباه بيندازن و اون رو گيج و گم کنن . اين اطلاعاتي هم که شما در اين سايت و يا جاهاي ديگه ميبينيد چيزهاي محرمانه نيستند . من و شما يک عکس از صاعقه ميزاريم در جلوي خودمان و يک ساعت بهش نگاه ميکنيم تا بلکه يک چيزي دستگيرمون بشه ، در صورتي که فلان متخصص يا خلبان امريکايي يا اسرائيلي يک نگاه به همن عکس بکنه همون چند ثانيه اول صد تا چيز ميفهمه . ما چند تا چيز کوچک از تجهيزاتمون مبينيم و ميفهميم و فکر ميکنيم واي ديگه همه چيز لو رفت ! نخير اينطور نيست .
گذشته از همه اينها امريکا نيازي به عکاسهاي ما نداره . اون خودش ماهواره داره و هر نقطه اي رو که بخواد ( البته اخيرا ضدش رو ايران ساخته ) با اون ميبينه . وقتي من با يک برنامه بسيار ساده مثل گوگل ارت ميتونم پايگاه نظامي امريکا در فلان جا را ببينم ، مطمئن باشيد اونها اگر لازم بدونن صد برابر راحت تر و دقيق تر از من ميتونن از پايگاه ها و هواپيماهاي ما عکس بگيرن .
با اينحال در حفظ اطلاعات بايد کوشا بود .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

هشدار

پست توسط 121314 »

دوست عزیز یکم عمقی به این حرفام توجه کنید: مگر جنگ ایران و عراق نبود،مگر امریکا با عراق نبود مگر امریکا قدرت نداشت مگه نگفته بود اف14 های ایرانی زمینگیر شده بودن و اگر قابل پرواز باشند قابلیت رهگیری ندارند چه شد ایا به قول شما مگر قوی نبود و از نظر اطلاعات بهتر از ماها و امثال ما نبود چی شد؟.چرا بیشتر جنگنده های عراقی توسط اف14ها شکار شدن مگه امریکا از زمینگیریشون اطلاع نداشت!؟ چرا بهترین خلبانای عراقی از دست اف14 های ایران فرار می کردن یا توسط شون کشته می شدن!مگه قابلیت رهگیریشونو به قول امریکا از دست نداده بودن؟و از همه مهمتر مگه سازندش نبود ؟.یا مگه نگفته بود رادار awg-9 انها از کار افتاده! یا حتی وحشت خلبانای عراقی ازاف14 های ایران یادشون مانده بود که در جنگ با امریکا فرار را بر قرار ترجیح می دادن!پس کو جاسوسای زبده که خبر درست در مورد اف14ها یا اف4 ها به امریکا مخابره کنن؟حرفارو از خودم در نمیارم میتونی تحقیق کنی.ببینید دوست عزیز نمی خواستم بگم ولی این سخن را از پدربزرگم که در iiaf‏ خدمت می کرد چند سال پیش شنیدم که می گفت زمان شاه ماها را که با خلبانای امریکایی در ارتباط بودیم می بردن تو یه اتاق ازمون می پرسیدن که ایا چیزی در مورد بعضی از مسایل نظامی به امریکایا گفتیم یا نه؟!!.که من تعجب کردم و به پدربزرگم گفتم مگه رفیق ایران نبود؟.گفت بود ولی نه در حدی که ارتش ایران همه چی را در کف دستش بزاره بالاخره هرارتشی یه سری مسایل سری و امنیتی خاص خودشو داره.حالا بگید امریکا فلان امریکا بیسار اسراییل فلان.مگه امریکا قوی نیست و همش میگه ایران بمب اتم داره یا دنبالشه کو مدرکش کو اطلاعاتش که به شورای امنیت یا اژانس بده مگه قوی نیست.مگه اسراییل ادعاش نمیشه که ایران دنبال بمب اتمه بیاد مدرک بده فقط دنبال یه دستی زدن و چرت و پرتن که بهانه واسه جنگ داشته باشن. من گفتم که حواستون باشه و تحت تاثیر تشویق بعضی ها در این سایت قرار نگیرید که فلان عکسه هواپیمارو بگیر یا مثلا میگه در مورد کبراهای جدید ایران مطلب و عکس بزارید. در مورد این صحبت جدیدم دوست عزیز توجه کنید.ما ماله این مملکتیم و باید هوای یکدیگر و مسایلشو داشته باشیم. یکم توجه کنید دوستان.و خواهشان اگر به درخواست کاربرا در زمینه نظامی جواب میدید در گذاشتن عکس دقت کنید که ایا مجاز بوده یا نه .نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی عکسایی از اف14 و اف4 دارم که به خاطر مسایل به هیچ احدی نمی دم جز بعضیا که قابل اطمینان باشن ان هم فقط اجازه دیدن نه بهش بدم یا بفرستم.حالا اگر طرف ناشی باشه فرطی می زنه توسایت و کسیم نیست بهش بگه اقاجون چرا این کارو کردی و کلیم از این حرف بدش میاد.دوستان نه من دشمنتونم نه شما.بیایید حواسمون باشه چی میگیم و چه عکسایی رو می زنیم.در مورد میگ 31 و سوخو 30 ها گفتم چی؟.گفتم مثلا شما تو هوا می بینید مثلا.در صورتی که برای حفظ کردن این جنگنده ها از دید و اطلاعات دشمن به قول شما باید در شب پرواز کنن و محل نگه داریشون هم مثلا اشیانه های زیر زمین باشه. در مورد اطلاعات سایت نگفتم محرمانس میگم اگر عکسی میزارید شمارشو پاک کنید و مواظب باشید چی می گید شاید چیزی بگید که واسه اونا مهم باشه .خیلی براتون سخته. در مورد عکس صاعقه شما فرمودی چی؟فلان متخصص یا خلبان امریکایی یا اسراییلی برادر عزیز وقتی کسی خلبان یه جنگنده باشه کارکشته باشه یا متخصص می خوای که چیزی نفهمه .شما گوشیت ایراد میاره نمی دونی چشه می بری پیش تعمیر کار نشونش میدی اونم چند ثانیه باهاش کار می کنه بهت میگه چشه چون علم مربوط به کارشو داره حالا شما و من و دوستان که چیزی از مسایل پیچیده جنگنده و امثالش نمی دونیم انتظار دارید مثل اونا اطلاعات بدست بیاریم از روی عکس. در اخر اگر نمی خوای قبول کنی نکن کسی هم مجبورت نکرده.واز شما هم تشکر می کنم که صحبتم را خواندی.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

درود بر شما ، :razz: :razz:
البته از بعضي نظرها حق با شماست . « کساني که دستشون در جايي بنده و اطلاعات خوبي دارن » نبايد از روي جو گير شدن و يا براي جلب توجه حرفهايي که نبايد زد را بزنن .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

پست توسط bxit »

من فکر نکم جنگ بشه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: سلماس
سپاس‌های ارسالی: 1256 بار
سپاس‌های دریافتی: 1595 بار

پست توسط Hadi1001 »

بله دوست عزيز اينا تا حالا 6 يا 7 بار گفتند حمله مي کنيم اون وقت هنوز هيچ چيزي نشده ما نبايد قول اين چيز ها رو بخوريم و خودمونم بريم و وحشت رو در جامعه رواج بديم
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

KH.I.A.2500, شما نترس کسانی که دستشون جایی بنده بهتر میدونن که نباید چیزی بگن و حفاظت اطلاعات یک اصل اساسی هست که داره به خوبی اجرا میشه شما مطمعن باش توی این تایپیک وکل این سایت مطلبی که از نظر اطلاعاتی به واقعا به درد بخور باشد وجود ندارد ! با این حالا نمی دانم چرا پست قبلی من اینجا پاک شده ! کسانی که اطلاعات با ارزشی دارن بیشتر از هر کسی از اینجور جاها و جواب دادن به این گونه سوالات خود داری می کنن ! :-o
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”