بررسي قدرت اطلاعاتي موساد و سيا در ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست

آيا با اين نظر موافق هستيد که قدرت موساد و سيا پوشالي است؟

بلي
8
53%
خير
7
47%
 
مجموع رای گیری: 15

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
پست: 26
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲ تیر ۱۳۸۷, ۷:۴۴ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

بررسي قدرت اطلاعاتي موساد و سيا در ايران

پست توسط marge bozorg »

سلام دوستان عزیز:
دو سازمان مخوف موساد و سیا که بیشترین تعداد جاسوسان استخدامی و غیر استخدامی را در دنیا پس از فر پاشی شوروی و سازمان کا گ ب آن کشور دارند، آیا قدرت نفوذ و کاراییشان به اندازه اسمشان هم بزرگ است؟ این دو سازمان با داشتن نرم افزارهای جاسوسی و دسترسی به بیشترین شبکه های سری در اکثر کشورهای دنیا باز هم در جمع آوری اطلاعاتی دچار مشکلات عدیده ای هستند. مثلاً سازمان سیا در حمله آمریکا به عراق با اعلان این خبر که فرمانده یک تیپ از یکی از لشگرهای عراق با آمریکا همراه نیست و در مقابل لشگر آمریکایی ها راه را بسته است سریعاً فرمانده سازمان سیا را تعویض می کنند.آیا این موضوع به علّت ضعف مدیریتی است؟
واقعاً نه اما برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات و بی اطلاعات بودن این سازمان در مورد خیلی مسائل فدا کردن یک نفر بسیار با ارزش تر از زیر سوال بردن همه مجموعه و افراد بالا دستی است. یا در مورد سازمان موساد در جنگ 33 روزه واقعا به ضعف این سازمان ها پی بردیم.اسرائیل در کنار لبنان است اما هیچ گاه از مکان سیدحسن نصرالله با خبر نبوده است که اگر میدانست تا کنون زنده نبود. ارتش اسرائیل حتی نمی دانست چگونه در مقابل چریک های لبنانی بجنگد و کجا برود که آنها نباشند.
یا در مورد همین ایران اگر خائنان به وطن موضوع هسته ای را لو نداده بودند ما بسیار جلوتر از این مرحله ای که هستیم بودیم و هزینه بسیار کمتری می پرداختیم اما لو رفتیم نه توسط سازمان های اطلاعاتی غربی بلکه توسط دشمن های خودی نما. پس میبینیم که این سازمان ها واقعاً قدرتی برای نفوذ در کشورهایی که دولت و ملتشان با هم متحد هستند ندارند. یا نمونه دیگر تبادل اسرا در لبنان است. موساد حتی نمی دانست که اسرایش زنده اند یا مرده در کجا هستند و با این قدرت در زمینه داشتن اطلاعات حزب الله اسرایش را تحویل گرفت و اجساد شهدا را تحویل بگیرند و چندین امتیاز بزرگ دیگر.
در واقع موساد له شد. پس دوستان، قدرت این شبکه ها پوشالی است اما ما باید خودمان مواظب دادن اطلاعات به دشمن به صورت سهوی نباشیم. اگر عزیزان من و دوستان من در پادگان هایی خدمت می کنید که دارای امکاناتی است که نباید لو برود یا در پست هایی مثل آجودان تیمسار بودن یا آبدارچی فرماندهان بودن صمیمانه تقاضا می کنم با احتیاط در زمینه پادگان ها و امکاناتش صحبت کنند شاید پسر عمو عمه یا دوستتان به خاطر مقداری پول کشور و شما را بفروشند.
اما دادن بعضی اطلاعات به عزیزان موساد و سیا برای گوشزد کردن قدرت ملت ایرن بد نیست اما باید توسط نَفرش گفته شود. اما بدانید که ایران بسیار قدرتمند تر از تصورات دشمنان و حتی ایرانیان داخل است
ز شير شتر خوردن وسوسمار عرب را بدانجا رسيدست کار
که تاج کـــيــانــــي کنـــد آرزو تفو بر تو اي چرخ گردون تفو
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”