فعالیت پدافند هوایی در غرب تهران در نخستین دقایق بامداد امروز
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
شلیک ضدهوایی ها در غرب تهران(ديشب)
عصرایران - دقایقی پیش ،صدای شلیک های هوایی در بخشی از غرب تهران و اطراف استادیوم آزادی ، مردم این منطقه را مضطرب کرد.
به گزارش خبرنگار عصرایران ، ساکنان دهکده المپیک منبع این شلیک ها را توپ های ضد هوایی مستقر در منطقه دانستند که تا کیلومترها آن سوتر ، صدایشان شنیده می شد.
شاهدان عینی ماجرا همچنین گفتند که همزمان با این شلیک ها،یک شیء پرنده را در فضای منطقه دیده اند که برای دقایقی ثابت بود ولی پس از پرحجم شدن شلیک ها، از آسمان غرب تهران دور شده است
[External Link Removed for Guests]
به گزارش خبرنگار عصرایران ، ساکنان دهکده المپیک منبع این شلیک ها را توپ های ضد هوایی مستقر در منطقه دانستند که تا کیلومترها آن سوتر ، صدایشان شنیده می شد.
شاهدان عینی ماجرا همچنین گفتند که همزمان با این شلیک ها،یک شیء پرنده را در فضای منطقه دیده اند که برای دقایقی ثابت بود ولی پس از پرحجم شدن شلیک ها، از آسمان غرب تهران دور شده است
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
تمرين يا چيزي مثل اين نبوده؟

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
-
خدمت دوستان عرض كنم كه من تا صبح بيدار بودم نيمه شب صدايي توجهم رو جلب كرد اول فكر كردم حتما توي فاصله دور دارن تيرآهن خالي مي كنند اما وقتي دقت كردم احساس كردم صداي تيربار يا ضدهوايي است فكر مي كنم دست كم 15 دقيقه يا حتي بيشتر طول كشيد . سريعا ذهنم به ضدهوايي مهرآباد و ورزشگاه آزادي رفت گفتم نكنه امريكايي ها .... !
من ساكن منطقه بلوار فردوس هستم و اين صدا رو توي سكوت نيمه شب حس كردم البته مطمئنم اگه كمي سر و صدا بود به هيچ عنوان قابل درك نمي شد فقط اين رو بگم تا صبح استرس داشتم !
من ساكن منطقه بلوار فردوس هستم و اين صدا رو توي سكوت نيمه شب حس كردم البته مطمئنم اگه كمي سر و صدا بود به هيچ عنوان قابل درك نمي شد فقط اين رو بگم تا صبح استرس داشتم !
-
- سپاسهای ارسالی: 381 بار
- سپاسهای دریافتی: 132 بار
پس اگه دوست دیگمونم صدایی شنیده حتماًخبری بوده ولی اینکه من با اطمینان گفتم که صدایی نشنیدم بخاطر این بود که سال 67 بااینکه سن کمی داشتم شلیک این سامانه را به یاد دارم
که صدا که جای خود داره نور شلیکشم اسمان منطقه را روشن میکرد طوری که از انتهایی ترین ساختمانهای دهکده المپیک هم کاملاً قابل رویت بود!!!
که صدا که جای خود داره نور شلیکشم اسمان منطقه را روشن میکرد طوری که از انتهایی ترین ساختمانهای دهکده المپیک هم کاملاً قابل رویت بود!!!