اگه؟؟
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
اگه؟؟
سلام.يك سوال داشتم وان اينكه اگه من خدمت نروم چي ميشه؟ديروز دفترچه رو گرفتم اما از اينكه پستش كنم وكجا بيافتم مي ترسم.اخه من يك شب هم از خانواده ام دور نبودم ودانشگاه هم تو استان خودمون قبول شدم.از اموزشي و دوري و ...نگرانم.به هر حال اگه دفترچه رو نفرستم و نرم چي ميشه؟بعدش بايد چكار كنم؟چند سال بعد عفو مي خورم؟كساني رو ميشناسيد كه نرفته باشند؟الان وضعيتشون چطوره؟(5272ليسانس حقوق از اصفهان)ممنون وتشكر از شما.
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
شما دفترچه پست نکنی هیچ مشکلی نداری در نهایت هم تو یه سنی معاف میشی ولی تا زمانی که معاف نشدی
از تمام امکانات دولتی محروم میشی البته اگر بخوای سربازی هم بری ولی مثلآ 1 یا 2 سال تاخیر بدی یکم جریمه داره
که اونم هر سال بخشیده میشه پس خیالی نیست .
ولی در کل شمایی که لیسانس داری دیگه چرا ؟
شاید تو آموزشی یکم از خونه دور بشی یا سخت بهت بگذره ولی با این مدرک تو شهر خودتی اونم نصف روز سربازی باقی
روز هم در اختیار خودتی .
از تمام امکانات دولتی محروم میشی البته اگر بخوای سربازی هم بری ولی مثلآ 1 یا 2 سال تاخیر بدی یکم جریمه داره
که اونم هر سال بخشیده میشه پس خیالی نیست .
ولی در کل شمایی که لیسانس داری دیگه چرا ؟
شاید تو آموزشی یکم از خونه دور بشی یا سخت بهت بگذره ولی با این مدرک تو شهر خودتی اونم نصف روز سربازی باقی
روز هم در اختیار خودتی .
-
- سپاسهای ارسالی: 39 بار
- سپاسهای دریافتی: 51 بار
سلام
من هم شرايطم مثل شما بود تا قبل از رفتن به سربازي حتي يک شب هم بدون بابا و مامان جايي نرفته بودم
اما بعد از گرفتن ليسانس الکترونيک مجبور شدم دفترچه را پست کنم
خوشبختانه با يکي از دوستان دوران دانشگاه با هم افتاديم تهران نيروي هوايي ارتش
من هم اول خيلي خيلي مي ترسيدم اما بابام ميگفت کاري مي کنه که بعد از آموزشي در شهر خودمان بيفتم اما روزي که ما را تقسيم مي کردند من افتادم چابهار پايگاه دهم شکاري و دوستم رفت بندر عباس
خيلي خيلي سخت بود
به نظر من اگر مي خواهي خدمت راحتي داشته باشي حتما برو دنبال امريه براي افرادي مثل شما فکر کنم جاهايي باشد که هنوز به بخش خصوصي واگذار نشده باشد و بتواني امريه بگيري
از همين الان اقدام کن - با امريه هم خدمت انجام مي دي هم حقوق خوبي دريافت مي کني و هم تجربه کاري پيدا مي کني اگر مجبور شدي به پارتي هم متوسل شو که بتواني امريه بگيري.
چون خدمت در شهر ديگه خيلي سخت است
يک کار ديگه هم ميتوني بکني و اون ازدواج است. يکي از همدوره ايهاي من در خدمت اولين مرخصي را که بهش دادند با هواپيما رفت شهرشون و روز شنبه با سند ازدواج اومد.
روز تقسيم هم افتاد شهر خودش.
به هر حال اگر کارت پايان خدمت نداشته باشي حتي يک خريد و فروش نمي توني انجام بدي
اين تجربيات من بود اميدوارم هر تصميمي که مي گيري موفق باشي و هيچ وقت به خودت نگي که کاري مي تونستي انجام بدي و چرا ندادي
موفق باشي
من هم شرايطم مثل شما بود تا قبل از رفتن به سربازي حتي يک شب هم بدون بابا و مامان جايي نرفته بودم
اما بعد از گرفتن ليسانس الکترونيک مجبور شدم دفترچه را پست کنم
خوشبختانه با يکي از دوستان دوران دانشگاه با هم افتاديم تهران نيروي هوايي ارتش
من هم اول خيلي خيلي مي ترسيدم اما بابام ميگفت کاري مي کنه که بعد از آموزشي در شهر خودمان بيفتم اما روزي که ما را تقسيم مي کردند من افتادم چابهار پايگاه دهم شکاري و دوستم رفت بندر عباس
خيلي خيلي سخت بود
به نظر من اگر مي خواهي خدمت راحتي داشته باشي حتما برو دنبال امريه براي افرادي مثل شما فکر کنم جاهايي باشد که هنوز به بخش خصوصي واگذار نشده باشد و بتواني امريه بگيري
از همين الان اقدام کن - با امريه هم خدمت انجام مي دي هم حقوق خوبي دريافت مي کني و هم تجربه کاري پيدا مي کني اگر مجبور شدي به پارتي هم متوسل شو که بتواني امريه بگيري.
چون خدمت در شهر ديگه خيلي سخت است
يک کار ديگه هم ميتوني بکني و اون ازدواج است. يکي از همدوره ايهاي من در خدمت اولين مرخصي را که بهش دادند با هواپيما رفت شهرشون و روز شنبه با سند ازدواج اومد.
روز تقسيم هم افتاد شهر خودش.
به هر حال اگر کارت پايان خدمت نداشته باشي حتي يک خريد و فروش نمي توني انجام بدي
اين تجربيات من بود اميدوارم هر تصميمي که مي گيري موفق باشي و هيچ وقت به خودت نگي که کاري مي تونستي انجام بدي و چرا ندادي
موفق باشي
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
سلام.يك سوال داشتم وان اينكه اگه من خدمت نروم چي ميشه؟ديروز دفترچه رو گرفتم اما از اينكه پستش كنم وكجا بيافتم مي ترسم.اخه من يك شب هم از خانواده ام دور نبودم ودانشگاه هم تو استان خودمون قبول شدم.از اموزشي و دوري و ...نگرانم
مرد حسابي بلند شو برو خدمت
لاقل چند سال ديگه بتوني براي بچه هات لاف بزني !!

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
- محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
- سپاسهای ارسالی: 844 بار
- سپاسهای دریافتی: 779 بار
- تماس:
باسلام.
5272
نه دوست عزيز اين كه مي گن حتما تو شهر خودت مي افتي ، نه اينكه نيست و لي زيادشم خيالات محضه.
من خودم فوق ديپلم دارم مدرك معافي فرستادم ( پدر و مادر در قيد حيات نيستن) ولي دفترچه اعزام اومد آموزشي ، 92 زرهي 2 ماه و 2 ماهم دوره كد ، سرپل ذهاب واسه دوره تخريب ( يعني واسه رسته تخريب ) بعدشم ، شدم گروهبان يكم و يگانم هم تو كاني مانگا تو كردستان بود 8 ماهم اونجا بودم معافيم اومد!!!!!!!!!
ولي با حرف دوستم موافقم برو خدمت اين بازيها فايده نداره 20 ماه كه بيشتر نيست. ليسانسه هم هستي مثل سرباز سردوشي باهات برخورد نمي كنن!!!!!!!
5272
نه دوست عزيز اين كه مي گن حتما تو شهر خودت مي افتي ، نه اينكه نيست و لي زيادشم خيالات محضه.

من خودم فوق ديپلم دارم مدرك معافي فرستادم ( پدر و مادر در قيد حيات نيستن) ولي دفترچه اعزام اومد آموزشي ، 92 زرهي 2 ماه و 2 ماهم دوره كد ، سرپل ذهاب واسه دوره تخريب ( يعني واسه رسته تخريب ) بعدشم ، شدم گروهبان يكم و يگانم هم تو كاني مانگا تو كردستان بود 8 ماهم اونجا بودم معافيم اومد!!!!!!!!!

ولي با حرف دوستم موافقم برو خدمت اين بازيها فايده نداره 20 ماه كه بيشتر نيست. ليسانسه هم هستي مثل سرباز سردوشي باهات برخورد نمي كنن!!!!!!!

-
- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 752 بار
Re: اگه؟؟
مرد حسابي خجالت بكش5272 نوشته شده:سلام.يك سوال داشتم وان اينكه اگه من خدمت نروم چي ميشه؟ديروز دفترچه رو گرفتم اما از اينكه پستش كنم وكجا بيافتم مي ترسم.اخه من يك شب هم از خانواده ام دور نبودم ودانشگاه هم تو استان خودمون قبول شدم.از اموزشي و دوري و ...نگرانم.به هر حال اگه دفترچه رو نفرستم و نرم چي ميشه؟بعدش بايد چكار كنم؟چند سال بعد عفو مي خورم؟كساني رو ميشناسيد كه نرفته باشند؟الان وضعيتشون چطوره؟(5272ليسانس حقوق از اصفهان)ممنون وتشكر از شما.

-
- سپاسهای ارسالی: 39 بار
- سپاسهای دریافتی: 51 بار
سلام
من دو سه دفعه بيشتر با ارشد آموزشي در گير نشدم تازه 3روز کول پشتي 24 ساعته کولم بود و 2 هفته هم بازداشت در يگان بودم (مرخصي نداشتم)
واقعا هم حرف زور مي زد اگر الان هم همون حرفها را به من بزنه بازم فحشش مي دم
ليسانس هم بودم
به نظر خودم هم بچه خوبي بودم
اما افتادم چابهار
بعضي حرفها براي آدم خيلي گران تمام ميشه
من دو سه دفعه بيشتر با ارشد آموزشي در گير نشدم تازه 3روز کول پشتي 24 ساعته کولم بود و 2 هفته هم بازداشت در يگان بودم (مرخصي نداشتم)
واقعا هم حرف زور مي زد اگر الان هم همون حرفها را به من بزنه بازم فحشش مي دم
ليسانس هم بودم
به نظر خودم هم بچه خوبي بودم
اما افتادم چابهار
بعضي حرفها براي آدم خيلي گران تمام ميشه
-
- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 752 بار
درسته ولي برادر خوبم اين که ميگي روحيه جنگي کاملا اشتباه وغير منطقيهBoyka نوشته شده:خوب تو همه جا ادمهایی پیدا میشن که بیخود گیر بدن تو سربازی هم بعضی ها مثل همینی که شما میگی به ناحق گیر میدن ولی به نظر من همین برخورد سخته که باعث میشه تو یه سرباز روحیه جنگی بوجود بیاد ...

-
- سپاسهای ارسالی: 108 بار
- سپاسهای دریافتی: 197 بار
عزيز من همشهري من، هر کي گفت سربازي فايده داره دروغ گفته چون واسه من که خيلي بد بود منم مهندس بودم اما خيلي بد بود اما چاره چيه؟ تو دوره اي که من رفتم چند تا از همخدمتيام بيشتر از 30 ساله بودن و زن و بچه داشتن.بيچاره ها به خيال اينکه خدمت نرن تا حالا اقدام نکرده بودن اما مجبور شده بودن چون هر جا مي خواستن برن سر کار ازشون پايان خدمت مي خواستن و حالا با زن و بچه و تو سن بالا و بدبختي مجبور شده بودن برن خدمت.همين حالا قالشو بکني هنر کردي.عزت زياد