ايران، قفل سپر موشکي را شکسته است !!؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

ايران، قفل سپر موشکي را شکسته است !!؟

پست توسط Shahbaz »

به گزارش روابط عمومي نيروي مقاومت بسيج،حسين طائب فرمانده نيروي مقاومت بسيج
در بازديد از يكي از مراكز توليد علم و فناوري نظامي در حضور بيش از 200 نخبه بسيجي گفت: حمايت از توزيع علم از ضروريات اجتناب ناپذير انقلاب است و امروز جامعه به علوم انساني نياز جدي دارد.

وي كه به همراه هيئتي از مسئولين تخصصي جهاد علمي به اين بازديد رفته بود، اضافه كرد: جوانان بويژه نخبگان علمي بايد همچون پدران خود در دفاع مقدس براي ساختن كشور از هيچ تلاشي فروگذار نكنند و جهاد علمي را در سرلوحه كار خود قرار دهند.

معاون فرمانده كل سپاه تصريح كرد: موفقيتهاي بدست آمده در عرصه توليد علم در بخش هاي نانوتكنولوژي، مهندسي، فن آوري پزشكي و پيراپزشكي
و همچنين در عرصه‌هاي دفاعي و نظامي قابل توجه است
و همانگونه كه شاهد هستيم قفل سپر موشكي دشمن را شناسايي كرده و آن را شكسته است.

طائب در پايان از زحمات و تلاشهاي سجادي، بسيجي مبتكري كه دارنده 35 مدال افتخار و رتبه ممتاز كشوري و جهاني است، به عنوان نخبه نمونه قدرداني كرد.

عصر ایران
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

بعضی وقتها حرفهایی می شنویم که واقعا تا چند لحظه جز سکوت مطلق کاری نمی توان کرد.

شکستن قفل موشکی دشمن؟

shahbaz,
1 سوال دارم قبل از اینکه به صحت و سقم این خبر بپردازی کمی از تحصیلات و دوره های نظامی که این آقای طائب دیده است به ما بگو.

این آقا بدجوری توی توهمه!!!!!!!!!!!!!!
  بی  
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

این هم مثل اون حرفه که دختر بچه تو خونشون انرژی هسته ای کشف کرده .
مثل آدم لاف که خودشو مقابل همه کم میبینه شروع میکنه ترکوندن ، اینا هم میدونن مقابل کشور های دیگه کاری نمی تونن بکنن دارن ......
فکر کنم با کردان نسبتی داره جفتشون بدجور توهم زدن :smile:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

دوستان عزيز همونطوري که شما کسي را که اين صحبت را کرده متهم مي کنيد که ندانسته حرف زده بهتر است خود شما هم تا چيزي را کامل نمي دانيد و مطمئن نيستيد حرف نزنيد.

من حداقل خودم يک دختر 22-23 ساله را مي شناسم که در شغلي مربوط به صنايع هسته اي داره و چند تا هم محافظ داره، البته اين اون دختر مورد نظر شما نيست.

در کل خوب نيست آدم تا چيزي نمي دونه الکي حرف بزنه، حالا اگه شما یک چیز به عقلتون غیر ممکن میاد خوب بیاد، نباید کل قضیه رو زیر سوال ببرید، بهتره بگید احتمالا غیر ممکن است.
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط soheil_riazi »

آره، به نظر من هم احتمالا غير ممكنه كه يه دختر بچه تو خونشون انرژي هسته اي !!! كشف كنه و احتمالا غير ممكنه
كه كردان دكترا داشته باشه و احتمالا غير ممكنه كه صاعقه حريف اف 18 باشه و احتمالا غير ممكنه كه ايران قفل سپر.......
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

yasermym نوشته شده:دوستان عزيز همونطوري که شما کسي را که اين صحبت را کرده متهم مي کنيد که ندانسته حرف زده بهتر است خود شما هم تا چيزي را کامل نمي دانيد و مطمئن نيستيد حرف نزنيد.

من حداقل خودم يک دختر 22-23 ساله را مي شناسم که در شغلي مربوط به صنايع هسته اي داره و چند تا هم محافظ داره، البته اين اون دختر مورد نظر شما نيست.

در کل خوب نيست آدم تا چيزي نمي دونه الکي حرف بزنه، حالا اگه شما یک چیز به عقلتون غیر ممکن میاد خوب بیاد، نباید کل قضیه رو زیر سوال ببرید، بهتره بگید احتمالا غیر ممکن است.

ببین این موضوع اصلآ نیازی به دونستن نداره وقتی ما مثلآ سیستمی مثلآ مثل پاتریوت را اصلآ ندیدیم و اصلا نمی دونیم چی هست چطور میتونیم قفلشو بشکنیم ؟
واصلا حرف شکستن قفل از نظر علمی اصلآ چه ربطی به سیستم موشکی داره ؟

یک کشور با تکنولوژی مثل آمریکا برای اینکه بتونه سیستم اس 300 رو کشف کنه اون سیستم رو خرید به کشورش برد روش چندین سال کار کرد آخرش هم
موفقیت مهمی بدست نیاورد حالا تو کشور ایران با این سطح تکنولوژی یک نفر بسیجی اومده و مثلآ سیستم موشکی که اصلآ معلوم نیست منظور چه سیستمی
هست رو هک کرده ؟

تا اونجایی که می دونم در حال حاضر دشمن ما آمریکا و اسرائیل حساب میشه و جفت این کشور ها هم از پاتریوت و سیستم جدید راداری که فقط آمریکا تکنولوژی اونو داره
استفاده می کنن و جالب اینجاست که حتی اسرائیل نمی تونه به اطلاعات اون دست یابی پیدا کنه اونوقت ما می تونیم قوی ترین سیستم دفاعی جهان رو مختل کنیم ؟
خودتون میشنوین خندتون نمی گیره ؟

در مورد اون دختر 22 ساله ، جوان ترین کارمند و تکنسین فعال در سازمان انرژی هسته ای ایران در حال حاضر 27 سال سن داره و من نمی دونم این دختر 22 ساله از کجا اومده ؟
درسته اینجا ایرانه ولی نه دیگه در این حد که یه بچه 22 ساله توش کاره ای بشه !
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

ببین این موضوع اصلآ نیازی به دونستن نداره وقتی ما مثلآ سیستمی مثلآ مثل پاتریوت را اصلآ ندیدیم و اصلا نمی دونیم چی هست چطور میتونیم قفلشو بشکنیم ؟

همه چیز نیاز به دونستن داره و حرف زدن باید با دانستن و اطلاع باشد

جوان ترین کارمند و تکنسین فعال در سازمان انرژی هسته ای ایران در حال حاضر 27 سال سن داره و من نمی دونم این دختر 22 ساله از کجا اومده ؟
درسته اینجا ایرانه ولی نه دیگه در این حد که یه بچه 22 ساله توش کاره ای بشه !

دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم همیشه گفته شده میانگین سن 27 ساله و نگفتن کم سن ترین فرد 27 ساله است. در ضمن قبلا هم استثناهای زیادی در ضمینه های مختلف تحصیلی و... دیده شده است.

گفتم که اگه شما یک چیزی را نمی دونید دلیل بر نبودن و یا نشدنش نیست، اما حالا شما اصرار بر این موضوع دارید به خود شما مربوط میشه اما کسی که می خواهد بحث علمی و عقلی کند نباید احتمال هیچ چیز را صفر بگیرد.

در این مورد هم استدلال شما قابل قبول نیست، زیرا بطور مثال می توان از طریق کار جاسوسی و اطلاعاتی کدی را بدست آورد و نمی شود این موضوع را به سادگی رد کرد.

خودتون میشنوین خندتون نمی گیره ؟

نه من خندم نمی گیره ، شاید در صحت آن تردید کنم اما بطور کلی هم رد نمی کنم، زیرا در این دنیا هرچیزی بگی ممکنه اتفاق بیفته .در هر صورت این توصیه ای بود که من دوستانه مطرح کردم حالا هرکسی خودش میدونه.
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

بعضی وقتها حرفهایی می شنویم که واقعا تا چند لحظه جز سکوت مطلق کاری نمی توان کرد.
شکستن قفل موشکی دشمن؟

shahbaz,
1 سوال دارم قبل از اینکه به صحت و سقم این خبر بپردازی کمی از تحصیلات و دوره های نظامی که این آقای طائب دیده است به ما بگو.

والله بنده يک خبر را تنها نقل کردم
خودم که چيزي سر در نياوردم به همين دليل علامت تعجب و سوال گذاشتم

حالا انشا الله دفعه بعد ميگيم ارم دوره هايي که ديده را رو سينشون بچسبونه !!
يا يه پلاکارد از گردنش آويزون کنه!!

با توجه به شغل اين بنده خدا ، احتمالا چيزي در اين رابطه از فرماندهان نيروي هوايي و موشکي شنيده است
اما در بيانش به دليل پيجيدگي موضوع دچار مشکل شده است.

قبلا اعلام شده بود که به دليل ويژگيهاي موشک شهاب 3 ، قدر ، عاشورا و... اين موشکها قادر به عبور از سيستمهاي ضد موشکي هستند
همچنين ايران سر جنگي موشکها را به کلاهک خوشه اي مجهز کرده بود

شايد ايران راهي ديگر براي عبور از سپر موشکي يافته است!
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

در گوگل گشتم و مختصری از سوابق این فرد را پیدا کردم ولی برایم عجیبه که چرا یک فرد غیر نظامی به فرماندهی بسیج منصوب شده.اصلا قابل هضم نیست.این فرد دوره نظامی خاصی نیز ندیده است و یک شبه ره صد ساله پیموده است.

خبرگزاري فارس: حسين طائب پس از تصدي مسئوليتهاي مختلفي چون معاون فرهنگي ستاد مشترك و فرمانده دانشكده فرهنگي دانشگاه امام حسين (ع) سپاه به عنوان فرمانده نيروي مقاومت بسيج منصوب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي نيروي مقاومت بسيج، حسين طائب در سال 1342 در تهران متولد شد و پس از طي دوران تحصيلي ابتدايي و متوسطه در مدارس محله 17 شهريور تهران، به جرگه طلبگي پيوست و دروس حوزوي را در حوزه‌هاي علميه تهران، قم و مشهد تا سطح خارج سپري كرد.
وي درس خارج فقه و اصول را نزد اساتيد عاليقدر و حضرات آياتي چون شيخ جواد تبريزي، فاضل لنكراني و مقام معظم رهبري (مدظله العالي) فرا گرفت.
طائب در سال 1361 به عضويت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي درآمد و خدمات ارزشمند و اثربخش خود در سپاه را از سپاه منطقه 10 تهران آغاز كرد و در ادامه داراي مسئوليت هاي متعددي در سپاه استانهاي قم و خراسان رضوي بود.
وي مدتي معاون هماهنگ كننده دفتر مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و همچنين مدت بيش از سه سال معاون فرهنگي ستاد مشترك سپاه و نيز فرمانده دانشكده فرهنگي دانشگاه امام حسين (ع) بود.
آخرين مسئوليت طائب جانشيني فرمانده نيروي مقاومت بسيج بوده است.
وي روز22 تیر 87 با توجه به رويكرد جديد نيروي مقاومت بسيج در تعميق موضوعات فرهنگي و عقيدتي، به عنوان فرمانده نيروي مقاومت بسيج منصوب شد
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

دوستان عزیز دقت کنند کسانی که می گن فلان چیز رو ارتش ندیده پس نیست و نوع کارکردشو نمی دونیم
این رو بدنند که ایران مل خر بسیار خوبی است من چون خیلی چیز هارو دیدم این حرف رو میزنم ندونستن شما دلیل بر این نمیشود که ایران پاتریوت یا x یا y رو به طور بازار سیاه و قیر قانونی نخریده
یک مثال :همه ی شما حتی اسراییلی ها نیز نمی دونستن که سر تانک مرکاوا جامانده در لبنان چه رفت تا زمان جنگ 33 روزه که تانک های مرکاوا آش و لاش شدن بعدن فهمیدن این تانک به ایران آورده شده است !!!

این کار در مورد سلاح فلان و غیره هم صدق می کند !!!

ولی اینکه توان دفایی رو دکود کرده باشیم یک خورده جای بحث است !!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

دوستان منو به خاطر اشکالات تایپ ببخشید کی برد من خراب شده بود از کی بردی استفاده می کردم که فارسی نداشت مجبور بودم از نرم افزار پینگلیش به فارسی استفاده کنم که آن هم مشاا.. همه چی رو خطا می نویسه !!!
:razz:
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط soheil_riazi »

من در توانايي بچه هاي ايراني هيچ شكي ندارم. هرچند ما نظامي نيستيم ولي در رشته ي تخصصي خودمون تا حالا كارهاي خوبي كرديم. ولي بعضي ادما تو جمع بسيجيا حرف هاي خنده دار مي زنن. نمونش يكي از دوستان من از قول فرمانده بسيجشون مي گفت ايران يه موشك ساخته با سرعت 40 ماخ :::P :::P :::P تازه چيزاي ديگه هم ميگفت كه تو انجمن طنز بعدا مي زارم!!
حالا اين بنده خدا رفيق ما اصلا نميدونه ماخ چيه؟ موشك چيه؟ ساخت موشك چيه و ..... :-o
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”