hani1459 نوشته شده:نمیدونم چرا بعضی ها مثل شخص بالا فقط میخوان ایران رو ضعیف جلوه بدن و موضوع رو از مسیرش منحرف کنند وبه بحث های سیاسی بکشونن
در جواب ان شخص باید بگم که که که که تمام کشور هایی که میتونن به ما ها وامسال ما زور بگن مثل امریکا و .... نون قدرت نظامیشون رو میخورن البته ما هیچ وقت تسلیم خواسته انها نمیشیم ولی من به افرادی مثل شما که اینجوری سعی در تخریب دارند اینو بگم که اشتباه بزرگی میکنید من اینو بگم ایرا نو بچه های ما با بهترین تجهیزات وبه روزترین تجهیزات از چنگ عراق در نیاوردن بلکه ایمانشون ارقشون وعشقشون ایران رو نجات داد روحشان شاد
ديدم خيلي داغ برو بچه هاي جبهه هستيد خواستم بگم اگه ريا نباشه من خودم چند سالي را در مناطق مختلف عملياتي بودم وحالاهم افتخار جانبازي را يدک مي کشم ولي آقاي عزيز من نه بچه هستم ونه ساده لوح وبه روشهاي تخليه اطلاعاتي دشمن هم کاملاً آشنا هستم .اين که يک نفر يک پست مي زنه وبقيه را دنبال خودش ميکشه و آنها را تخليه اطلاعاتي ميکنه خيلي بد است دشمن براي بدست آوردن اين اطلاعات حاضر است ميلياردها دلار خرج کنه ولي يک جاسوس با يک پست بقيه را تخليه ميکنه بدون هيچ زحمتي و بدون هزينه به اين شما چي خواهيد گفت ؟؟؟وقتي محل پرتاب موشک وماهواره محرمانه است شما چگونه به خود اجازه مي دهيد مختصات جغرافيائي محرمانه ترين محل هاي کشور را به راحتي در اينترنت قراردهيد.براي اين کار خود چه استدلالي داريد؟ براي اينکه بهتر من را بشناسيد فقط کارت جانبازي خودم را براي شما ارسال مي کنم.