امير شاهصفي:
شناسايي و نشاندن هواپيماهاي بيگانه مصداق آمادگي نيروي هوايي ارتش است
خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي هوايي ارتش گفت: مصداق بارز آمادگي اين نيرو، در شناسايي و تعقيب و فرونشاندن چند فروند هواپيمايي است كه اخيرا به هر دليلي به حريم هوايي ميهن اسلاميمان تجاوز كرده بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس ، امير خلبان حسن شاهصفي فرمانده نيروي هوايي ارتش در مراسم صبحگاه عمومي ستاد نيروي هوايي ارتش در جمع فرماندهان و كاركنان اين نيرو، افزايش قدرت روز افزون نيروي هوايي و توان بالاي دفاعي اين نيرو را نماد قدرت و بازدارندگي اعلام كرد و گفت: امروز نيروي هوايي ارتش دژ مستحكمي در برابر هرگونه تهديد و تعدي دشمنان است.
وي همچنين بر آمادگي و هوشياري كاركنان اين نيرو بيش از گذشته تاكيد كرد و گفت: اگر دشمن تاكنون نتوانسته است به خاك ميهن عزيزمان تجاوز و تعدي كند، نشان از ميزان آمادگي و هوشياري و توانمندي نيروهاي مسلح است كه مصداق بارز اين آمادگي در هوشياري عقابان تيزپرواز نيروي هوايي در شناسايي و تعقيب و فرونشاندن چند فروند هواپيمايي كه اخيرا به هر دليلي به حريم هوايي ميهن اسلاميمان تجاوز كرده بودند، جلوه ميكند.
فرمانده نيروي هوايي ارتش با تبيين رزمايش اخير نيروي هوايي در تبريز به تحليل و تاثير اين رزمايش در محافل خبري و امنيتي و دفاعي كشور پرداخت و افزود: هرگونه ركود و عقبماندگي علمي و نظامي و ... در نيروي هوايي قابل و قبول نيست چراكه نيروي هوايي بنا به فرمايش حضرت امام(ره) يك نيروي الهي دانست و هرگونه غفلت و درنگ و سستي در اين نيرو جايگاهي ندارد.
شاه صفي تاكيد كرد: نيروي هوايي ارتش با پيروي از وليفقيه و فرماندهي كل قوا اجازه هيچ تهديد و تجاوز و تعدي را به دشمنان نخواهد داد.
سرتيپ خلبان شاه صفي:جزييات جديد دستگيري جنگنده هاي متجاوز خارجي
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
درسته که هواپيماهاي متجاوزجنگنده نبودند ولي غير نظامي هم نبودند. هواپيماها VIP بودند و چند ژنرال امريکايي در اونها بوده(هواپيماي اول).
در ضمن سر لشگر فيروز ابادي گفته اند هواپيماهاي ما به يکي از انها که قصد فرار داشت شليک کرده اند. و ان را مجبور به فرود کردند. از لحاظ جنگي اين کار خيلي سخت نيست ولي منظور فرمانده نيروي هوايي سرعت عمل نيروي هوايي است که سريع وارد عمل شده و اجازه فرار به جت هاي VIP را نداده است
میلاد جان بحرینی ها فقط حدس زدند چون هیچ اطلاعاتی در این مورد منتشر نشده است. ولی احتمال محتملیه
. من یه جا خوندم پایگاه مهراباد بوده ولی فکر نکنم از پایگاه یکم باشه. من خودم به شخصه فکر میکنم از پایگاه دوم(تبریز) یا سوم(همدان) شکاری رهگیری شده باشند.
در ضمن سر لشگر فيروز ابادي گفته اند هواپيماهاي ما به يکي از انها که قصد فرار داشت شليک کرده اند. و ان را مجبور به فرود کردند. از لحاظ جنگي اين کار خيلي سخت نيست ولي منظور فرمانده نيروي هوايي سرعت عمل نيروي هوايي است که سريع وارد عمل شده و اجازه فرار به جت هاي VIP را نداده است
میلاد جان بحرینی ها فقط حدس زدند چون هیچ اطلاعاتی در این مورد منتشر نشده است. ولی احتمال محتملیه