3 برابر شدن سپاه در صورت بروز هرگونه تهديد احتمالي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

3 برابر شدن سپاه در صورت بروز هرگونه تهديد احتمالي

پست توسط Mil@d »

مسکو، 13 آذر، خبرگزاری «ریا نووستی»/ جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران گفت با ایجاد فرماندهی واحد در استانها، آمادگی سپاه چندین برابر و بستر لازم برای افزایش سه برابری سازمان، مهیا شده است.

به گزارش «ریا نووستی» به نقل از خبرگزاری فارس علی شوشتری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در جمع اعضاء شورای فرماندهی سپاه قمربنی هاشم (ع) به تشریح طرح تحول در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت و گفت :" طرح تحول در سپاه آمادگی این نهاد مقدس را چندین برابر کرد".
وی افزود:" با این تغییر و تحول، سپاه‌های استانی در هنگام لزوم می‌توانند نقش اصلی خود را که همان حفاظت و دفاع از انقلاب اسلامی است ایفا کنند". وشتری یادآور شد:" مدیریت جدید سپاه در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و به منظور ارائه خدمات بهتر و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی عملی شد و با ایجاد فرماندهی واحد، آمادگی سپاه چندین برابر و بستر لازم برای افزایش سه برابری سازمانی سپاه مهیا شده است".
وی تأکید کرد:" با ایجاد فرماندهی واحد، امکان ارتباط هرچه بیشتر گردان‌های عاشورا و امام حسین (ع) بیشتر شده و این گردان‌ها در پشتیبانی از نیروهای یگان رزم منسجم‌تر، پرقدرت‌تر و آماده‌تر حاضر می‌شوند" .
رضا محمدسلیمانی فرمانده سپاه قمربنی هاشم (ع) نیز ساختار جدید را باعث تقویت بیش از پیش سپاه و بسیج دانست و گفت: همه این تحولات به منظور ارتقاء سطح تعالی و رشد بسیجیان و نیروهای سپاه و ایجاد روحیه ایثارگری و شجاعت بوده است.
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”