ابوظبی، 29 آذر، خبرگزاری «ریا نووستی»/ "آلن ازوائو"(Alain Azouaou)
سفیر فرانسه در امارات متحده عربی روز جمعه در پایتخت امارات اعلام نمود که پایگاه دائم نظامی فرانسه در بهار سال 2009 میلادی در ابوظبی افتتاح می شود که در آن 500 نظامی فرانسوی، از جمله از نیروهای هوایی، دریایی و زمینی حضور خواهند داشت.
فرانسه و امارات متحده عربی توافقنامه همکاری نظامی و ایجاد پایگاه نظامی را در ژانویه 2008 در زمان سفر "نیکلا سارکوزی" رئیس جمهور فرانسه به دوبی امضا کرده بودند.
ازوائو در مصاحبه ای با روزنامه The National
که روز جمعه منتشر شد، اظهار داشت: "ساخت پایگاه جدید نظامی طی چند ماه آینده پایان خواهد یافت
وی خطار نشان نمود که "با توجه به اهمیت فزاینده آسیا در امنیت بین المللی، تصمیم به ایجاد پایگاه نظامی دائمی در امارات متحده عربی بخشی از سیاستی است که باید تامین کننده حضور فرانسه در جاهایی باشد که لازم است در آنجا حضور داشته باشد".
به گفته سفیر، انتظار می رود که سارکوزی در مراسم افتتاح این پایگاه حضور بیابد.
[External Link Removed for Guests]
زنگ خطر براي ايران,فرانسه رو در روي ما
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
زنگ خطر براي ايران,فرانسه رو در روي ما
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Yasser
از من خواست از این بعد دقیق و نکته سنجانه به مسائل بپردازم...البته قبلا هم همینطور بودم ولی چون الان بحث پایگاه شناسی پیش امد که شدیدا مورد علاقه من است...حتی بیشتر از کلاس ناو ناو شکن وقایق و زیردریایی...به بررسی دقیق موضوع پرداختم.
پایگاه نیروی دریایی فرانسه در نزدیکی ابوظبی پایتخت امارات که به نظر بنده نوعی اعمال فشار غیر مستقیم به ایران است و نوعی دلگرمی به امارات برای جزایر سه گانه...در فاصله 160 کیلومتری ابوموسی نزدیکترین خشکی ایرانی قرار دارد...ابوموسی تا دبی 70 کیلومتر است.
برای من که خیلی در بحث پایگاه شناسی تحقیق کرده ام و تا می توانم در این باره در این سایت خواهم نوشت اینکه چرا فرانسویها از مرز ایران دورتر پایگاه ساختند سوال است...چرا در دبی که نزدیک است نساختند..پس چیزهایی می دانند..مس دانند که 37 پایگاه در معرض حمله ایران است و به خیال خامشان اگر 90 کیلومتر دورتر باشند در امانند.
البته حضور فرانسه در ائتلاف چیزی زیر 5 درصد است...چون فرانسویها زیاد در جنگها راغب به شرکت نیستند..و حتی به افغانستان با زور و التماس نیرو تحت امر ناتو فرستادند.
این هم موقعیت جغرافیایی
خودتان قضاوت کنید

از من خواست از این بعد دقیق و نکته سنجانه به مسائل بپردازم...البته قبلا هم همینطور بودم ولی چون الان بحث پایگاه شناسی پیش امد که شدیدا مورد علاقه من است...حتی بیشتر از کلاس ناو ناو شکن وقایق و زیردریایی...به بررسی دقیق موضوع پرداختم.
پایگاه نیروی دریایی فرانسه در نزدیکی ابوظبی پایتخت امارات که به نظر بنده نوعی اعمال فشار غیر مستقیم به ایران است و نوعی دلگرمی به امارات برای جزایر سه گانه...در فاصله 160 کیلومتری ابوموسی نزدیکترین خشکی ایرانی قرار دارد...ابوموسی تا دبی 70 کیلومتر است.
برای من که خیلی در بحث پایگاه شناسی تحقیق کرده ام و تا می توانم در این باره در این سایت خواهم نوشت اینکه چرا فرانسویها از مرز ایران دورتر پایگاه ساختند سوال است...چرا در دبی که نزدیک است نساختند..پس چیزهایی می دانند..مس دانند که 37 پایگاه در معرض حمله ایران است و به خیال خامشان اگر 90 کیلومتر دورتر باشند در امانند.
البته حضور فرانسه در ائتلاف چیزی زیر 5 درصد است...چون فرانسویها زیاد در جنگها راغب به شرکت نیستند..و حتی به افغانستان با زور و التماس نیرو تحت امر ناتو فرستادند.
این هم موقعیت جغرافیایی
خودتان قضاوت کنید

بی
Darya salar MILAD,
از قديم ميگن حريف را نبايد کوچک شمرد دليل دارم:
فرانسه با رياست جمهوري جديدش ميخواد مثل سالهاي سال قبل غربي باقي بماند
فرانسه هم با بحران انرژي روبروست شايد چاههاي گاز ابوموسيو بقول فرانسوي ها بتونه اونها رو از اين بحران خلاص کنه
اينکه چرا پايگاه دور تر ساختند دليل داره موقيعت جفرافيايي اون منطقه حکم ميکنه هيچ موشکي درون اون دره که پايگاه نظامي زدند نميتونه بره
از قديم ميگن حريف را نبايد کوچک شمرد دليل دارم:
فرانسه با رياست جمهوري جديدش ميخواد مثل سالهاي سال قبل غربي باقي بماند
فرانسه هم با بحران انرژي روبروست شايد چاههاي گاز ابوموسيو بقول فرانسوي ها بتونه اونها رو از اين بحران خلاص کنه
اينکه چرا پايگاه دور تر ساختند دليل داره موقيعت جفرافيايي اون منطقه حکم ميکنه هيچ موشکي درون اون دره که پايگاه نظامي زدند نميتونه بره
obamast,
به هر حال مطمئن باش اگر نيروهاي مسلح از اين ناحيه خطري احساس کنند راه مقابله با آن نيز را خواهد يافت...
فاصله 160 کيلومتري تا ابوظبي فاصله اي دست نيافتني نيز که موضوع را بيهوده پر و بال دهيم...
باز هم ميگويم فرانسه زياد اهل شرکت در جنگ و درگيري نيست و بيشتر به ماموريت هاي صلحباني علاقه مند است.اين پايگاه نيز به خيال خامشان فشار بر ايران را تشديد کرده اند...
اين پايگاه بيش از اينکه بار نظامي داشته باشد بار سياسي دارد..همين و بس...
به هر حال مطمئن باش اگر نيروهاي مسلح از اين ناحيه خطري احساس کنند راه مقابله با آن نيز را خواهد يافت...
فاصله 160 کيلومتري تا ابوظبي فاصله اي دست نيافتني نيز که موضوع را بيهوده پر و بال دهيم...
باز هم ميگويم فرانسه زياد اهل شرکت در جنگ و درگيري نيست و بيشتر به ماموريت هاي صلحباني علاقه مند است.اين پايگاه نيز به خيال خامشان فشار بر ايران را تشديد کرده اند...
اين پايگاه بيش از اينکه بار نظامي داشته باشد بار سياسي دارد..همين و بس...
بی
-
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
يک نکته لطفا بحث با آرامش پيش برود:
مگر قرار است با فرانسه بجنگيم!
فعلا سروصدا خوابيده است و مثل چند وقت پيش نيست...ضمنا فرانسه اهدافي دراز مدت تر نيز در سر دارد...
ولي درگيري با ايران
نه ايران با فرانسه سر جنگ داشته و دارد و نه فرانسه با ايران.
همانطور که گفتم فقط بار سياسي...تقريبا نوعي اظهار وجود
مگر قرار است با فرانسه بجنگيم!
فعلا سروصدا خوابيده است و مثل چند وقت پيش نيست...ضمنا فرانسه اهدافي دراز مدت تر نيز در سر دارد...
ولي درگيري با ايران

نه ايران با فرانسه سر جنگ داشته و دارد و نه فرانسه با ايران.
همانطور که گفتم فقط بار سياسي...تقريبا نوعي اظهار وجود
بی