فوري:حضور مقتدرانه نيروي دريايي ارتش در خليج عدن ...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

ميلاد جون دوست و دشمن لب به تحسين چي گشوده اند؟؟؟

این را قاطعانه می گویم چون معمولا هنگامی که به اینترنت م آیم تا «جا که می توان سعی در آگاه کردن دشمنان ایران دارم...آرش جان من و سایر دوستان در سایت های فارسی زبان که به مسائل واقفیم...وقتی یک عرب به من می گوید مگر ایران ناو هم دارد :-O من ساکت بنشینم و بگویم نه نیروی دریایی ایران همان قایق ها است!!
اينكه ما سوار يه ناو شديم و 4هزار مايل رفتيم تا اونجا؟؟خب كه چي؟ :-O :-O

اگر دریانوری می کردی می فهمیدی 4000 مایل در طوفان و روی آب یعنی چه... :? این را فقط تجربه ثابت می کند نه دو سه جمله من در این تاپیک

بذار يه كاري بكنن بعد اينجوري افتخار كنين!حالا كه امريكا هم و كشوراي اروپايي هم چند تا ناو فرستادن اونجا تو كشورشون نشستن و افتخار ميكنن كه ناوهاشون رسيدن اونجا؟؟؟ :-O :-x

نکته جالب همی نجاست که اصلا انتظار حضور ایران را نداشتند تا انجا که رسانه ها را بررسی کردم همه مبهوت بودند که ایران ماموریت های نظامی فرا سرزمینی هم دارد
بعدشم كسي كه تو نيروي درياييه ديگه 4هزار مايل رو اب بودن و ...كه براش مهم نيايد باشه!ديگه كارشه!البته خدا همراهشون ولي وقتي يكي رفت نيري دريايي ديگه ميدونسته كه ممكنه 1يا2 ماه تو هر ماموريت از خانوادش دور بشه!!

درسته ولی این عزیزان خیلی زحمتکشن و من به خوبی ازشون شناخت دارم...اینطوری نباید ازشون صحبت بشه...همه عاشق این مملکتن...تو خودت حاضری 2 ماه روی آب بدون هیچونه تفریح و تنوع خاصی بمونی...پس ببین آوار دهل از دور خوش است.
چندین فیلم فیلم از نیروی دریایی در پست های قبلی خودم که مرتبط با نیروی دریایی ایران است موجود است برو ببین که چگونه زحمت میکشند.قید همه چیز را زده اند و به دفاع از مرزهای ایران مشغولند تا یک ناو که چه عرض کنم یک قایق و بلم هم جرات غیرمجاز وارد شدن به ایران را نکند.

ما باید به این عزیزان دلگرمی و روحیه بدهیم نه اینکه زبان به نیش و کنیه و متلک باز کنیم.مگر انها از ما چیزی خواستند.به عنوان یک ایرانی وظیفه خود میدانم از زحماتشان سپاس گذاری کنم.

فقط ميخوام بدونم پس فردا كه شبكه 1 ميگه اين ناو دزدان دريايي دستگير و عدن رو ارام كرد!شماها ميخواين چي بگين؟!

آرش جان :x

البته میدونم کمی بیشتر به محتوای پستت فکر کنی در آینده در این طرز فکرت تجدید نظر کنی.. :razz: :razz: :razz:
  بی  
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط soheil_riazi »

دوستان عزيز شايد همه‌ي اين بحث ها از اينجا نشئت گرفته باشه كه ما شناخت خوبي از نيروي دريايي خودمون و منطقه
نداريم. ببينين آمريكا اون سر دنياست و لي ناوگانش توي همه ي اب هاي جهان هست و صددرصد به همه اطمينان ميده كه هر جا ناآرامي باشه ما هستيم و ساكتش مي كنيم. نيروي دريايي ايرن هم سال هاست در مرزهاي ابي خودمون مستقره و داره كارش رو انجام ميد.
حالا تو يه منطقه يه آشوب درست و حسابي بر پا شده. به نظر شما حتي اگه نيروي دريايي امريكا اين اشوب رو كنترل كنه افتخار بايد بكنه؟ اونا سال هاست كه برنامه ريزي و خرج كردن و اسه همچين روزي. حالا كه روزش فرا رسيده هنوز كار خاصي انجام ندادن.
اما در مورد نيروي درياي ايران، ما هيچوقت برنامه ريزي و خرجي براي عمليات برون مرزي ( اونم در 4000 مايلي يعني حدوداً 6000 كيلومتري) انجام نداديم. اين يك پيغام آشكار براي همه است. توانايي ما منحصر به سواحل خودمون نيست. بنابراين فكر مي‌كنم با اين كمبود امكانات دوش به دوش قدرت هاي بزرگ ناو به عدن فرستادن افخار بسير بزرگي است. در ضمن دوستان من دوست دارم اين پديده ي دزدان دريايي رو تو يه تاپيك ديگه به كمك دوستان كامل بررسي كنيم.
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط samiramis »

چقدر كم جنبه!!براي چي پست قبلي من حذف شد؟؟اينجا هركس جز تعريف چيز ديگه اي بگه ......واي به حالش!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

samiramis,

اتفاقا من بارها بر خلاف خط مشي فکري مديران اين سايت مطلب نوشته ام ولي حذف نشده است.مواردي که هم حذف شده مربوط به ايجاد خطر براي سايت وهمچنين مطالب بي محتواست.

شما درباره زحمتکشان نيروي دريايي کم لطفي کرديد و غير مستقيم زحمات شبانه روزي و سختيهاي زياد شغل انها را به استهزا گرفتيد.

قبول دارم همه نياز به لحظاتي شادي و تفريح داريم ولي از هر چيزي نبايد به عنوان سوژه خنده استفاده کرد.
غرور ملي و نيروهاي مسلح يک کشور هويت ان به شمار مي رود.
به مضحکه گرفتن ان فرقي با کاري که دشمنان اين مملکت در حال انجام ان هستند فرقي نمي کند.

اميد که کسي از لحن بيان من دلخور نباشد.

يا علي.
  بی  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط arash88 »

اقايون من ميدونم يه كم تند رفتم و حرف زدم اما فقط اينو بدونين كه قصدم اصلا تو هين به نيروي دريايي ايران نبوده!
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط salehyan »

به گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از یک روزنامه المانی شايعاتي در باره استقرار تجهيزات نظامي ايران در بندر "عصب" اريتره منتشر شده است

به نوشته روزنامه آلماني يونگه ولت، چند هفته اي است که در اخبار اينترنتي، گزارشهايي دال بر استقرار موشکهاي دور برد، راکتهاي دفاع هوايي و نيز سربازان ايراني در حومه بندر عصب اريتره که در کرانه درياي سرخ واقع است، انتشار يافته است. يونگه ولت با اشاره به اينکه هدف و منظور اصلي از اين استقرار، حفاظت از پالايشگاه نفت "عصب" اريتره که از قرار معلوم بنا به سفارش ايران، نفت را تصفيه مي کند، عنوان شده است، در عين حال نوشت... البته اين فرض نيز مطرح است که ايران قصد دارد تنگه باب المندب را که در سي کيلومتري اريتره و يمن قرار دارد، تحت کنترل خود درآورد. اين تنگه که به آن "دروازه اشکها" نيز گفته مي شود، نزديکترين محل به خليج عدن است که درياي سرخ و کانال سوئز را به اقيانوس هند متصل مي کند
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

به نوشته روزنامه آلماني يونگه ولت، چند هفته اي است که در اخبار اينترنتي، گزارشهايي دال بر استقرار موشکهاي دور برد، راکتهاي دفاع هوايي و نيز سربازان ايراني در حومه بندر عصب اريتره که در کرانه درياي سرخ واقع است، انتشار يافته است. يونگه ولت با اشاره به اينکه هدف و منظور اصلي از اين استقرار، حفاظت از پالايشگاه نفت "عصب" اريتره که از قرار معلوم بنا به سفارش ايران، نفت را تصفيه مي کند، عنوان شده است، در عين حال نوشت... البته اين فرض نيز مطرح است که ايران قصد دارد تنگه باب المندب را که در سي کيلومتري اريتره و يمن قرار دارد، تحت کنترل خود درآورد. اين تنگه که به آن "دروازه اشکها" نيز گفته مي شود، نزديکترين محل به خليج عدن است که درياي سرخ و کانال سوئز را به اقيانوس هند متصل مي کند

اگر این خبر صحت داشته باشه، فرماندهان آمریکایی تا الان چندین بار با سر به دیوار کوبیدن! علتش هم اینه که اون منطقه بیش از حد استراتژیک هست، و من بعید میدونم آمریکا به همین راحتی فرصت حضور نیروهای ایرانی را در آن منطقه فراهم کنه! حضور در آن منطقه برای ایران یعنی؛ کنترل بر بخش عظیمی از حمل و نقل دریایی دنیا!
اگر خبر تایید بشه، و حضور نیروهایی ایرانی شامل نصب سایت های موشکی و سیستم دفاع هوایی باشه، یک وزنه فوق العاده استراتژیک برای ایران محسوب میشه، ولی همچین خبر مهمی در کل جهان موجی از اخبارها و تحلیل ها را ایجاد خواهد کرد. با توجه به محدود بودن پخش خبر به یک روزنامه آلمانی، احتمال صحت آن کم هست. شاید فقط تعدادی سرباز ایرانی آنجا برای حفاظت مستقر باشند.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”