بنابر گزارشها رسانه اى رسيده از تهران، روز يكشنبه 28-12-2008 در پى يك انفجار در يكى از کارخانجات اسلحه سازی واقع در استان اصفهان در وسط ايران، دست كم 8 تن كشته شدند.
به گزارش روزنامه سعودى (الوطن) در شماره روز دوشنبه 29-12-2008 به نقل از آقاى مجيد ناصر، رييس کارخانجات اسلحه سازی مذكور ،اين انفجار درمركز زرين شهر در کارخانه ای كه متخصص توليد اسلحه براى ارتش ايران است روى داده است ، به گفته وى علل وقوع اين انفجارى كه چند قربانی برجای نهاد ، تحت بررسى قرار دارد، وى به خانواده های قربانيان اين حادثه تسلیت گفت .
منبع مذكور افزود، تحقيقات در مورد شناسايى زیان های ناشی از اين انفجار جريان دارد، خبرگزارى فارس كه اين خبر را منتشر كرد نام كارخانه ياد شده ونوعيت اسلحه ى را كه در آن تولید می شود ذكر نكرده است .
لازم به ياد آورى است، بخش مهمی از تاسيسات هسته اى ايران از جمله كارخانه نطنز كه در آن غنى سازى يورانيوم انجام مى گيرد، در استان اصفهان قرار دارند .
از سوی دیگر خبرگزاری مهر طی گزارشی روز دوشنبه 29/12/2008 اعلام داشت که دو مامور پلیس ایران درمنطقه سراوان واقع در استان سیستان وبلوچستان کشته شدند و10 تن دیگر نیز زخمی شدند .
این خبرگزاری به نقل از یک فرمانده نیروهای انتظامی این استان که در جنوب شرقی ایران همرز با پاکستان قرار دارد اعلام داشت این افراد درپی یک"هجوم تروریستی " در سراوان کشته وزخمی شده اند ، این فرمانده نخواست که نامش فاش شود .
گفتنی است که در نتیجه فعالیت گروه شورشی بلوچ به نام جندالله که آن را عبد المالک ریگی رهبری می کند ، استان سیستان وبلوچستان ایران از سطح امنیت پایینی برخوردار است .
پیشتر در شانزدهم دسامبر گذشته پلیس ایران اعلام کرده بود که شورشیان بلوچ 16 تن از اعضای نیروهای انتظامی این کشور را ربوده وبه پاکستان برده وآنان را به قتل رساندند .
در اوت گذشته نیز گروه مسلح جند الله آمادگی خود را جهت برزمین نهادن اسلحه وگفت وگو با دولت ایران به شرط تامین حقوق مذهبی وملی اقلیت بلوچ اعلام داشت .
شایان ذکر است که جمعیت ایران همچون بسیاری از کشورهای منطقه از تنوع قومی و زبانی برخوردار است وطی دو سال گذشته برخی از مناطق کردنشین ،عرب نشین وترک نشین این کشور شاهد تظاهرات و نا آرامی هایی در اعتراض به سیاست های دولت مرکزی بود .
برخی از فعالان قومیت ها در ایران جمهوری اسلامی ایران را متهم می کنند که تلاش دارد هویت ملی وزبانی آنان را از بین ببرد وخواهان برقراری شرایط برابر شده اند.
در همین حال مقامات ایرانی بارها کشورهای خارجی به ویژه ایالات متحده امریکا را متهم کرده اند که تلاش دارند از این تنوع ملی به منظور ضربه زدن به امنیت ملی این کشور سوء استفاده کند .
يا حق
انفجار در يك كارخانه توليد سلاح در اصفهان 8 كشته داشت
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
Re: انفجار در يك كارخانه توليد سلاح در اصفهان 8 كشته داشت
روزنامه سعودی؟!! منبع موثق تر نداشتید؟! از طرف دیگه، از کی تا بحال یک مسئول وزارت دفاع مجاز شده به این راحتی با ذکر اسم درباره انفجار کارخانه اسلحه سازی صحبت کنه؟!! نکته جالب دیگه این خبر سعودی این هست که تا پایان متن خبر به انواع و اقسام مسائل پرداخته:
- انفجار کارخانه اسلحه سازی
- تاسیسات هسته ایی و پرونده هسته ایی ایران
- شهادت دو مامور نیروی انتظامی در سیستان و بلوچستان
- معرفی گروه جند الشیطان
- ذکر اعتراضات قومیت های ایرانی به سیاست های دولت مرکزی
توصیه می کنم از ذکر خبرهای اینچنینی که منبع موثقی ندارند، خودداری کنید. اینجور خبرهای نشریات سعودی بدرد مهدکودک می خورند!
- انفجار کارخانه اسلحه سازی
- تاسیسات هسته ایی و پرونده هسته ایی ایران
- شهادت دو مامور نیروی انتظامی در سیستان و بلوچستان
- معرفی گروه جند الشیطان
- ذکر اعتراضات قومیت های ایرانی به سیاست های دولت مرکزی
توصیه می کنم از ذکر خبرهای اینچنینی که منبع موثقی ندارند، خودداری کنید. اینجور خبرهای نشریات سعودی بدرد مهدکودک می خورند!
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
-
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
دوست عزيز من اين تو سايت العربيه ديدم
چشم از فردا مي برمش تو مهد كودك ولي خدا كنه اونجا هم مثل شما بچه باهوش داشته باشه
چشم از فردا مي برمش تو مهد كودك ولي خدا كنه اونجا هم مثل شما بچه باهوش داشته باشه
-
دوست عزيز من اين تو سايت العربيه ديدم
حتما اطلاع دارید که سایت العربیه وابسته به عربستان سعودی هست و دیدگاه های رسمی این کشور را منعکس میکنه.
بچه باهوش نیاز نداره، همینکه بچه هاشون مثل شما "با گوش" باشند و حرف را خوب بشنوند، کفایت میکنه.
-
اينكه شما با العربيه مشكل داريد به من مربوط نيست به هرحال يه خبر گزاريه
منبع خبر رو خواستيد كه گفتم
اگه شما خبري از تكذيب اين خبرتوسط مسئولين داشتيد بگيد تا بدونيم
پس تا اون موقع از جعلي بودن خبر صحبت نكنيد چون به قيافتون نمي خوره از مقامات كشوري يا لشكري باشيد كه ايشالله بشيد ما كه بخيل نيستيم
اتفاقا بچه باهوش لازم چون اگه نباشه كسي نيست كه به مربيش بگه حرفهاش درست نيست
واينكه فرموديد من حرف گوش كن هستم نظر لطف شماست
يا حق
منبع خبر رو خواستيد كه گفتم
پس تا اون موقع از جعلي بودن خبر صحبت نكنيد چون به قيافتون نمي خوره از مقامات كشوري يا لشكري باشيد كه ايشالله بشيد ما كه بخيل نيستيم
اتفاقا بچه باهوش لازم چون اگه نباشه كسي نيست كه به مربيش بگه حرفهاش درست نيست

واينكه فرموديد من حرف گوش كن هستم نظر لطف شماست
يا حق
-
بحث تایید و تکذیب خبر نیست، بلکه بحث درباره مطالب حاشیه ایی هست که اون به قول شما رسانه به خبر اضافه کرده، و خبر را جهت دار کرده. مثلا اینها مدعی هستند ایران کشور مسئولیت پذیری نیست، و داشتن نیروگاه هسته ایی در همچین کشور بی مسئولیتی موجب به خطر افتادن کل منطقه میشه. در خبر هم سعی کرده تاکید بکنه که تاسیسات هسته ایی مهمی در اصفهان وجود داره، و این انفجار هم در همین شهر اتفاق افتاده، تا این انفجار و یادآوری وجود تاسیسات هسته ایی در این شهر، ذهن خواننده را وادار به یادآوری اتهامات گذشته این به اصطلاح رسانه به ایران بکنه. یا به کشته شدن ماموران ایرانی، و ادعاهای گروه جند الشیطان اشاره کرده، تا نوعی آشفتگی و هرج و مرج را از ایران در ذهن خواننده به تصویر بکشه، و نوعی تصور برای وی بوجود بیاوره که شاید گروه جند الشیطان هم واقعا حق دارند، و واقعا در ایران به اقوام بلوچ و ترک و کرد و عرب ظلم می شود!
خیلی رسانه های دیگه هم این خبر را منتشر کرده بودند که می توانستید از آنها نقل قول کنید. وقتی خبری را همینطوری Copy\Paste می کنید در یک فوروم، حداقل سعی کنید با جهت گیری های رسانه منبع آشنا باشید، تا خدای نکرده بصورت ندانسته آب به آسیاب آنها نریزید.
به قيافتون نمي خوره از مقامات كشوري يا لشكري باشيد
الحمدلله شما چشم بصیرت هم دارید و از پشت مانیتورتان قیافه ما را هم رصد کردید

-
اولا ممنون از ارشاد اينجانب بله من مي تونستم در خبر دست ببرم و به قول شما از ابراز گرايش هاي رسانه مزبور جلوگيري بكنم اما اون وقت يك خبر نبود بلكه نظر شخصي من بود نه چيز ديگه اي جا لب كه من و شما در خيلي از موارد با هم تفاهم داريم و نظراتمون شبيه همه اما من دوست ندارم نظر خودم رو به ديگران تحميل كنم ايجا فقط خبر رو اعلام مي كنن شما مي تونستيد دلايل خودتون رو بعد از خبر بياريد نه اينكه من رو به جعل خبر و دشمني با نظام متهم كنيد و من رو بكوبيد كه اين خبر به درد مهد كودك مي خوره اين طور گفتگوي من وشما شكل ديگه اي مي گرفت و من هم با شما موافق بودم در بعضي از موارد بايد حقايقي رو باور كرد از 10سال پيش تا به حال بيش از 3500 نفر از نيروي انتظامي در اين استان به شهادت رسيدن حالا شما حساب كن روزي چند نفر ميانگينش ميشه يه چيز ديگه كه برام خيلي جالب شده اينكه مي بينم هر كي عليه من پست مي ده سريع مدير سايت ازش تشكر مي كنه كلا همه در مقابل م جبهه مي گيرن
من كه دعا كردم ايشا الله از مقامات بشيد
اگه شديد ما رو فراموش نكنيد دست ما رو هم بگير

من كه دعا كردم ايشا الله از مقامات بشيد

اگه شديد ما رو فراموش نكنيد دست ما رو هم بگير

-
شما مي تونستيد دلايل خودتون رو بعد از خبر بياريد نه اينكه من رو به جعل خبر و دشمني با نظام متهم كنيد و من رو بكوبيد كه اين خبر به درد مهد كودك مي خوره اين طور گفتگوي من وشما شكل ديگه اي مي گرفت و من هم با شما موافق بودم
مشکل اینجا ست که شما اون مطالب را به خودتان گرفتید. من نگفتم شما جعل خبر کردید، یا با نظام دشمنی دارید، یا مطالب شما بدرد مهد کودک میخوره، بلکه گفتم مطالب این نوع خبرگزاری ها بدرد مهد کودک میخوره، و اینها به دفعات درباره ایران جعل خبر کردند، و با نظام دشمنی دارند. به جمله زیر دقت کنید:
"توصیه می کنم از ذکر خبرهای اینچنینی که منبع موثقی ندارند، خودداری کنید. اینجور خبرهای نشریات سعودی بدرد مهدکودک می خورند!"
جمله بالا موید این نکته هست که از نظر بنده نشریات سعودی منبع موثقی برای خبر نیستند (حتی اگر در یک ماجرا اصل خبرشان درست باشد)، و مطالب این نشریات بدرد مهد کودک میخوره، نه اینکه شما دشمنی دارید، یا جعل خبر کردید.
در هر حال، به نظر میاد بیشتر یک سوء تفاهم بوده تا یک اختلاف نظر.
موفق باشید