اسراییل خواستار کمک آمریکا در بمباران مراکز اتمی ایران بود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2371
تاریخ عضویت: شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

اسراییل خواستار کمک آمریکا در بمباران مراکز اتمی ایران بود

پست توسط yasermym »

 اسراییل در سال 2008 از طریق کانال های محرمانه خویش از آمریکا درخواست کرده بود که برای حمله هوایی به تاسیسات هسته ای ایران به این کشور کمک کند اما جرج بوش رییس جمهور آمریکا قاطعانه احتمال عملیات نظامی علیه ایران را رد کرده بود. 
 تصویر 

این مطلب را نیویورک تایمز به نقل از مقامات عالیرتبه دولت بوش که نخواستند نامشان فاش شود گزارش داد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکنون چندین بار تحریماتی را علیه تهران به خاطر امتناع این کشور از توقف غنی سازی اورانیوم و اجازه دسترسی کامل به تاسیست هسته ای اتخاذ کرده است. اما ایران بر حق خود در خصوص بهره برداری از انرژی اتمی اصرار ورزیده و اعلام می کند که فقط از انرژی هسته ای در زمینه های صلح آمیز استفاده خواهد کرد.

بنا به این گزارش تل آویو از آمریکا درخواست کرده بود که بمب های بسیار قوی که برای نفوذ و تخریب بونکرهای زیر زمینی بکار می روند، جهت استفاده از حملات هوایی به تاسیسات هسته ای نطنز در اختیار این کشور قرار دهد و همچنین اجازه پرواز بمب افکن های اسراییلی را بر فراز عراق که تحت کنترل آمریکاست صادر نماید.

دولت جرج بوش پیشنهاد مذکور را مطالعه کرده اما معتقد بود که حمله اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران نه تنها از نظر نظامی موثر نخواهد بود بلکه بدون تردید آمریکا را نیز به مناقشه نظامی با تهران درگیر خواهد کرد. در عوض بوش پیشنهاد کرده بود که عملیات محرمانه ای جهت کارشکنی در طرح های هسته ای ایران در سطوح بین المللی انجام شود و همچنین در صورت امکان حملاتی به شبکه های رایانه ای و برق ایران صورت گیرد.

بر اساس این گزارش تل آویو از اینکه اداره جاسوسی آمریکا در سال 2007 گزارشی منتشر ساخته که بر اساس آن ایران چهار سال پیش از آن برنامه هسته ای نظامی خود را برچیده بسیار مایوس شده بود. با خروج جرج بوش از کاخ سفید آخرین امیدهای اسراییل برای عملیات نظامی مشترک علیه ایران از بین خواهد رفت.

[External Link Removed for Guests]
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

 [FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain I
Captain I
پست: 773
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۱۱:۳۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

Re: اسراییل خواستار کمک آمریکا در بمباران مراکز اتمی ایران بود

پست توسط bill.goldberg »

 تلاش براي خرابكاري پنهاني در زيرساخت هاي اتمي ايران 
روزنامه نيويورك تايمز شنبه شب در وبسايت خود به نقل از مقام هاي ارشد آمريكايي و خارجي گزارش داده است كه جورج بوش سال گذشته درخواست اسرائيل براي دريافت بمب هاي مخصوص بتون شكن كه براي حمله به تاسيسات اصلي اتمي ايران مي خواست را رد كرده و در عوض به اسرائيلي ها گفته است كه او دستور يك عمليات پنهاني تازه با هدف خرابكاري در آنچه تلاش هاي ايران براي ساخت سلاح اتمي فرض مي شود را داده است.

براساس اين گزارش به قلم "ديويد سنگِر" خبرنگار و تحليلگر ممتاز نيويورك تايمز، مقام هاي كاخ سفيد هرگز نتوانستند با اطمينان بگويند كه آيا اسرائيل تصميم گرفته بود پيش از آنكه با اعتراض آمريكا مواجه شود، به تاسيسات اتمي ايران حمله كند يا اينكه قصد اسرائيل وادار كردن دولت بوش به اقدامات قاطعانه تر عليه برنامه اتمي ايران بود.

اما به نوشته نيويورك تايمز درخواست اسرائيل براي عبور از آسمان عراق براي رسيدن به تاسيسات اتمي نطنز - عمده ترين تاسيسات اتمي ايران در براي غني سازي اورانيوم - زنگ خطر را براي مقام هاي آمريكايي به صدا در آورد.

مقام هاي آمريكايي به اين روزنامه گفته اند كه كاخ سفيد فورا و قاطعانه آن درخواست را رد كرد و اسرائيلي ها حداقل در كوتاه مدت از طرح هاي خود عقب نشستند.

به نوشته ديويد سنگِر اما اين گفتگوي فشرده ميان اسرائيل و آمريكا، كاخ سفيد را به صرافت انداخت تا مقام هاي اسرائيلي را از تلاش هاي تازه آمريكا براي خرابكاري پنهان در زيرساخت هاي اتمي ايران با خبر كند، برنامه هايي كه اكنون تحويل دولت اوباما داده خواهد شد.

نيويورك تايمز مي نويسد كه اين شرح از برنامه مخفيانه و مفصل دولت آمريكا و تلاش دولت بوش براي منصرف كردن اسرائيل از حمله هوايي به ايران را طي 15 ماه در جريان مصاحبه با مقام هاي كنوني و سابق، كارشناسان غيردولتي، بازرسان بين المللي و مقام هاي اروپايي و اسرائيلي به دست آورده است. كليه اين افراد به شرط فاش نشدن نامشان با نيويورك تايمز مصاحبه كرده اند.

نيويورك تايمز مي نويسد اين مصاحبه ها ظاهرا نشان مي دهد كه هرچند رئيس جمهور آمريكا به طور مفصل در جريان گزينه هاي مختلف براي حمله آمريكا به تاسيسات ايران گذاشته شد اما او هرگز دستوري براي فراتر رفتن از طرح هاي احتياطي در اين زمينه صادر نكرد. و اينكه آقاي بوش از سوي گروهي از مقام هاي دولت تحت رهبري رابرت گيتس وزير دفاع قانع شده بود كه هر حمله اي به ايران احتمالا بي اثر خواهد بود و به اخراج بازرسان بين المللي از ايران و پنهاني تر شدن برنامه اتمي اين كشور منجر خواهد شد.

اين برنامه مخفيانه آمريكا، كه اوايل سال 2008 شروع شد، شامل تلاش هاي جديد آمريكا براي رخنه كردن در زنجيره تامين مواد برنامه اتمي ايران در خارج و تلاش هاي تازه، گاه آزمايشي، براي تضعيف سيستم هاي الكتريكي، كامپيوتري و ساير شبكه هايي است كه ايران بر آنها تكيه دارد

نيويورك تايمز

اين روزنامه مي نويسد: "مصاحبه ها نشان مي دهد كه در عوض آقاي بوش يك برنامه فشرده تر عمليات مخفيانه عليه ايران را اختيار كرد چرا كه نتيجه گيري كرده بود تحريم هاي آمريكا و متحدان آن در آهسته كردن تلاش هاي غني سازي اورانيوم (ايران) ناكام مانده است."

"اين برنامه مخفيانه آمريكا، كه اوايل سال 2008 شروع شد، شامل تلاش هاي جديد آمريكا براي رخنه كردن در زنجيره تامين مواد برنامه اتمي ايران در خارج و تلاش هاي تازه، و گاه آزمايشي، براي تضعيف سيستم هاي الكتريكي، كامپيوتري و ساير شبكه هايي است كه ايران بر آنها تكيه دارد."

مخالفت جورج بوش با حمله نظامي اسرائيل به ايران قبلا نيز گزارش شده بود.

روزنامه گاردين اواخر ماه سپتامبر گزارش داد كه اسرائيل در سال 2008 به طوري جدي بمباران تاسيسات اتمي ايران را مد نظر قرار داده بود اما جورج بوش در واكنش گفت از چنين حمله اي حمايت نمي كند.

گاردين به نقل از منابع ارشد ديپلماتيك اروپايي نوشت كه اهود اولمرت نخست وزير اسرائيل اين مساله را در ملاقاتي در روز 14 مه با جورج بوش در ميان گذاشته بود.

روزنامه اسرائيلي هاآرتص نيز در ماه اوت گزارش داده بود كه دولت آمريكا درخواست اسرائيل براي فروش تجهيزات نظامي به اين كشور را رد كرده است. براساس آن گزارش مقام هاي آمريكايي گفته بودند كه اين درخواست نشان مي دهد اسرائيل در "مراحل پيشرفته" مقدمه چيني براي حمله به ايران است.

اما اين بخش از گزارش نيويورك تايمز كه به وجود يك برنامه مخفيانه براي خرابكاري در تاسيسات اتمي ايران مربوط مي شود تازگي دارد.

منبع: سايت ايرانيان انگلستان
Colonel I
Colonel I
پست: 643
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۹ تیر ۱۳۸۶, ۱:۰۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

Re: اسراییل خواستار کمک آمریکا در بمباران مراکز اتمی ایران بود

پست توسط Frogfoot »

هر از چند گاهی اینگونه اخبار منتشر میشه. اگر عملیات Covert واقعا موفقی در جریان بود، چه لزومی داشت که با انتشار همچین خبری نیروهای ایرانی را به موضوع حساس کرد؟!
هر چند وقت یک بار خبری منتشر میشه که اسرائیل می خواست فلان بلا را به سر ایران بیاره، آمریکا یا اروپا مانع شدند! کدوم اسرائیل؟! با این افتضاحاتی که در جنگ لبنان و در حال حاضر در جنگ با حماس بوجود آوردند، واقعا انتظار دارند کسی ازشون حساب ببره؟! در هر دو جنگ هر وقت به مقاومتی از طرف نیروهای مقابل برخورد کردند، فشل شدند! پنجمین ارتش قوی دنیا نمیتونه بعد از 16 روز بمباران بی وقفه، و پشتیبانی کامل بین المللی، و یک هفته حمله زمینی با استفاده از مدرترین تجهیزات و انواع تانک، و با وجود نفوذ گسترده اطلاعاتی در بین نیروهای فلسطینی، و با وجود شش ماه محاصره کامل نیروهای فلسطینی، حتی یک دست آورد مهم نظامی بدست بیاره! یک هفته هست که تانک هاشون فقط در اطراف شهرهای باریکه غزه می چرخند. حالا خوبه که این نیروهای فلسطینی به اندازه نیروهای حزب الله آموزش دیده نیستند، ادوات ضد تانک چندانی ندارند، و عقبه ایی هم برای تامین سلاح ندارند، و نیروهای اسرائیلی دو سال هست که مثلا دارند از جنگ لبنان درس می گیرند.

واقعا کسی تصور میکنه که موقعیتی برای اسرائیل فراهم بود که تاسیسات ایران را بزنه، و آمریکا مانع شد؟! نه، بلکه همه اش یک بازی بچگانه بود. آمریکا می دانست که موقعیت حمله به ایران برای اسرائیل وجود ندارد. اگر همچین موقعیتی وجود داشت، آمریکا منتظر درخواست اسرائیل نمی شد، یا خودش مستقیما دست به کار می شد، یا اسرائیل را تحریک به حمله می کرد.
کار اسرائیل هم خیلی جالبه، به اسم ایران بمب های bunker buster میخره، بعد اون بمب ها را برای منهدم کردن تونل های دست ساز فلسطینیان استفاده میکنه!! خیلی هم با افتخار ازش فیلم میگیره و منتشر میکنه، انگار تاسیسات فوق سری ایران در عمق چند ده متری زمین را منهدم کرده، اون تونل های بخت برگشته با یک گلوله توپ هم منهدم می شدند.

اینها چنان توی گل گیر کردند که نمی دونند از شدت ناراحتی سرشون را به کدوم دیوار بزنند، ولی بازم از رو نمیرن، و دائم ایران را از تجهیزاتشان می ترسانند. این همه تجهیزات نظامی و امنیتی اگه نتونه باعث بشه که یک شب سرشون رو راحت روی بالش بزارند، بدرد لای جرز میخوره! ما از این اسباب بازی ها نداریم، ولی خدا رو شکر حداقل من یک نفر شب ها راحت میخوابم! ::ns
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2371
تاریخ عضویت: شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۷, ۱۱:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

Re: اسراییل خواستار کمک آمریکا در بمباران مراکز اتمی ایران بود

پست توسط yasermym »

جرج بوش رییس جمهور آمریکا سال گذشته در امتناع از برآورد کردن درخواست اسراییل در خصوص تحویل بمب های سنگرشکن، تجهیزات سوختگیری هوایی و پرواز هواپیماهای این کشور بر فراز عراق جهت حمله به اهداف و تاسیسات هسته ای در خاک ایران، درست عمل کرد. اگر بوش اجازه می دهد که اسراییل تاسیسات ایرانی را منهدم سازد وی نظامیان آمریکایی حاضر در عراق را عملا به اهدافی برای اقدامات تلافی جویانه ایران مبدل می ساخت و بدین وسیله آمریکا را درگیر جنگی جدید می ساخت.
 تصویر 

اما بوش همچنین مسئول شرایطی است که در نتیجه آن آمریکا، اسراییل، کشورهای عرب همسایه ایران و ترکیه شاهد آن شوند که ایران به اندازه کافی اورانیوم غنی سازی شده برای ساخت سلاح هسته ای تولید کند. بوش از روی حماقت سال 2003 پیشنهاد دیالوگ با تهران را رد کرد زمانی که دولت ایران پیشنهاد کرده بود که حاضر است کلیه "تک خال" های خود از جمله برنامه هسته ای را روی میز مذاکره قرار دهد. در نتیجه ایران شش سال زمان مناسب برای تولید فناوری های غنی سازی اورانیوم کسب کرد.

طی این سالها بوش بر تحریمات اقتصادی تکیه کرده و از برقراری دیالوگ مستقیم با ایران خودداری نمود. این تحریمات نه تنها بی اثر بودن خود را ثابت کردند بلکه ایران را به تسریع در امور غنی سازی سوق دادند.

این کمبودهای سیاست بوش بود که اسراییل و برخی از مقامات آمریکایی را وادار کرد که در مورد تهاجم هوایی به تاسیسات هسته ای ایران تامل کنند.

چنین گام نابخردانه ای می توانست بدان منجر شود که دولت عراق از آمریکا در خواست کند تا بلافاصله نیروهایش را از این کشور خارج نماید. ضمنا حداکثر نتیجه این اقدام آن بود که تا چند سال کوتاه اجرای برنامه هسته ای ایران به تعویق افتد.

اسراییلی ها مدتهاست که درک کرده اند آمریکا چه موضعی را در مورد این مسئله اتخاذ کرده است. مطبوعات اسراییل سال گذشته به سیاست محتاطانه آمریکا در خصوص چنین تهاجمی پرداختند و به سخنان "روبرت گیتس" وزیر دفاع و دریاسالار "مایک مولن" رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این زمینه اشاره کردند.

ایهود اولمرت نخست وزیر اسراییل نیز عملا ضمن اعتراف به ناتوان بودن اسراییل علیه تهران بدون تایید و حمایت بوش، اعلام کرد که فقط تلاش های مشترک جامعه جهانی می تواند تهدید ایران هسته ای را از بین برد.

خوشبختانه باراک اوباما سخن از آن می گوید که در روش های خود در قبال ایران اهمیت خاصی برای پرداختن به دیالوگ قائل است.

چنین روشی ممکن است موثر واقع شود و یا برعکس. اما به هر حال این آغاز همان راهی است که باید چند سال پیش طی می شد.

" The International Herald Tribune" آمریکا، خبرگزاری «[External Link Removed for Guests]»
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

 [FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”