هديه دختران اسراييلي به كودكان غزه مهم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

هديه دختران اسراييلي به كودكان غزه مهم

پست توسط ebrahim13552000 »

دختران اسراييلي برروي هداياي خود براي بچه هاي غزه يادگاري مينويسند
تصویر

تصویر
اين هم از تصاويري كه رسيدن هداياي اين يهوديهاي ملعون را نشان ميدهد.بيخود نيست كه در روايات ما امده كه در هنگام ظهور نسلي ميايند كه شعارشان بكش بكش است و اين قوم به اسراييل حمله كرده و به هيچكس رحم نميكند و حتي اگر يك يهودي در پشت سنگي مخفي شده باشد به صدا در مي ايد كه اين يهودي اينجاست او را بكش
به اميد ان روز

تصویر
تصویر
تصویر
ببخشيد بقيه عكسها بسيار دلخراش و فجيع بودند
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 446 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار
تماس:

Re: هديه دختران اسراييلي به كودكان غزه مهم

پست توسط The Passenger »

ebrahim13552000
عكس ها قابل مشاهده نيستند، لطفا بررسي بفرمائيد.

ebrahim13552000 نوشته شده:بيخود نيست كه در روايات ما امده كه در هنگام ظهور نسلي ميايند كه شعارشان بكش بكش است و اين قوم به اسراييل حمله كرده و به هيچكس رحم نميكند و حتي اگر يك يهودي در پشت سنگي مخفي شده باشد به صدا در مي ايد كه اين يهودي اينجاست او را بكش

ممكن است بفرمائيد اين پيشگوئي در كدام روايات ما (يا شما) آمده؟ تصویر

اين يعني اسرائيل تا هنگام ظهور حضرت مهدي (ع) پا برجا خواهد ماند؟تصویر
Major
Major

سلام
انشائ الله به زودي اين روايات رو در پستي ميارم .دليل اينكه الان نميارم اينه كه تحريفي انجام نشه.
اگه شما به روايات ما در مورد اخرالزمان دقت ميكرديد شايد چنين سوالي براي شما پيش نميامد.
Fast Poster
Fast Poster
محل اقامت: network
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پست توسط snifferman »

تصویروالا نحوه بیان این حدیث آدم رو به شک می اندازد
ما عالم علم رجال و حدیث نیستیم که بگیم این حدیث وجود داره یا درست است اما لطفا منبع رو بگید.
در مورد احادیث آخر الزمان هم همش تو جلد 13 بحارالانوار جمع است اما چنین چیزی!!! نیست
ممنون
شاید تنها موردی که به ذهنم می رسد این باشد که در این هم اشاره ای به این گفته های شما نیست

در تفسير كلام خداي بزرگ : بعثنا عليكم عباداً لنا اولي بأسٍ ‍ شديد

«به بني اسرائيل اعلام نموديم در كتاب ، «تورات » كه دو بار در زمين فساد و سركشي بزرگي خواهيد كرد، پس چون وعده يكي از آنها (فساد) برسد. بندگاني از خود را كه داراي قوت و نيرومندي شگرفي هستند به طرف شما مي فرستيم تا در همه جا جستجو كنند و اين وعده اي انجام شده است، سپس پيروزي را مجدداً براي شما برگردانيم و شما را با اموال و فرزندان ياري كنيم و شما را از آنان (دشمنانتان ) بيشتر و قوي تر گردانيديم. اگر نيكي نموديد، براي خودتان و اگر بدي نموديد گريبانگير خودتان مي شود و زماني كه ديگر وعده آن (فساد) آيد رويهاي شما را بد جلوه دهند تا اينكه داخل مسجد شوند همانگونه كه نخستين مرتبه وارد شوند و تا اينكه نابود و تباه كنند آنچه را كه بر آن غلبه يافتند تباه كردني» (اسراء آيات 4 تا 7)

در تفسير نورالثقلين از روضه كافي پيرامون تفسير آيه شريفه «بعثنا عليكم عباداً لنا اولي بأسٍ شديد» از امام صادق (ع ) نقل شده است كه فرمود: «آنان كساني هستند كه خداوند تبارك و تعالي قبل از ظهور قائم (ع ) آنها را برنمي انگيزد و آنان دشمني از آل پيامبر (ص ) را فرا نمي خوانند مگر اينكه او را به قتل مي رسانند» سپس فرمودند: «او قائم (ع ) و ياران اويند كه داراي قوت و نيروي زياد مي باشند.»

و در بحارالانوار از امام صادق (ع ) منقول است كه : «حضرت آيه شريفه فوق را قرائت كردند... عرض كرديم فدايت شويم اينها چه كساني هستند؟ سپس حضرت 3 مرتبه فرمودند: بخدا سوگند آنان اهل قم هستند، به خدا سوگند آنان اهل قم هستند، بخدا قسم آنان اهل قم هستند» (بحارالانوار، ج 60 ص 216)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

بله اسرائیل حالا حالا مهمان کره خاکی هست .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

,

من تونستم 2 تا عکس اول رو ببینم. این عکس ها جدید نیستند من اینها رو در موقع جنگ 33 روزه حزب الله - اسرائیل دیده بودم و ارتباطی به درگیری های جدید ندارند .

من عکس هایی که از جبهه سمت اسرائیل فرستاده می شود را دنبال می کنم بین عکس های جدید به خصوص کنار توپ های خود کششی هیچ غیر نظامی ندیدم.

فکر می کنم لازم باشد در مورد فرستادن تصاویر ی مشابه عکس های دلخراشی که شما فرستادید یک سری قوانین در سایت وضع شود . مثلا به جای عکس لینک آن با یک هشدار در مورد محتویات لینک و....

نتیجه فرهنگ ترویج نفرت کشته شدن زن و بچه فلسطینی و زن و بچه اسرائیلی است . قطع حیا ت از سوی هر کسی جنایت است مهم نیست که فلسطینی باشد یا اسرائیلی مسلمان باشد یا یهودی یا هر دین دیگری.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

ه در روايات ما امده كه در هنگام ظهور نسلي ميايند كه شعارشان بكش بكش است و اين قوم به اسراييل حمله كرده و به هيچكس رحم نميكند و حتي اگر يك يهودي در پشت سنگي مخفي شده باشد به صدا در مي ايد كه اين يهودي اينجاست او را بكش

ابراهیم جان مهدی فاطمه سمبل مهر و عطوفت استتصویر نه خونریزی و آدمکشیتصویر...اینگونه احادیث را من به هیچوجه قبول ندارم.تصویر
می گویند علی را 100 قسمت کنی 99 تاش رحمته یکی اش خشونت.شما با این حدیث مجعول و جدید الساخت این ضرب المثل را به 99 خشونت و صفر رحمت تبدیل کردی.

با اینگونه تفسیرها سایر ادیان را به شیعه علی که سمبل عشق و رحمت است بدبین نکنیم.سعی کنیم قبل از اینکه به ارسال پست اقدام میکنیم چند ثانیه ای به آن بیندیشیم.تصویر

اینگونه احادیث جعلی جز ترویج فرهنگ خشونت چیزی در پی نخواهند داشت.تصویر

اینگون احادیث معمولا این شکلی هستند.

فلان بن فلان بن فلان از فلان بن فلان بشنیده بود که در بادیه ای می گفتند فلان بن فلان گفته است که الفلانو من الفلان الفلانون.

عزیزان خدا به همه ما عقل داده است.حدیثی که با عقل جور در نمی آید که نباید مبنای زندگی ما قرار گیرد.

یا علی
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

, دوست گرامی برای روشن شدن مطلب خواهشمندیم منبع خود را بیان بفرمایید

تا آنجا که بنده شنیده بودم این یکی از سخنانیست که گروه حماس آن را بیان میکنند و به آن ایمان دارند ولی منبع اصلی این مطلب را نمیدانم
شاد زی مهر افزون ...
Major
Major

Miliali نوشته شده:ebrahim13552000,

من تونستم 2 تا عکس اول رو ببینم. این عکس ها جدید نیستند من اینها رو در موقع جنگ 33 روزه حزب الله - اسرائیل دیده بودم و ارتباطی به درگیری های جدید ندارند .

من عکس هایی که از جبهه سمت اسرائیل فرستاده می شود را دنبال می کنم بین عکس های جدید به خصوص کنار توپ های خود کششی هیچ غیر نظامی ندیدم.

فکر می کنم لازم باشد در مورد فرستادن تصاویر ی مشابه عکس های دلخراشی که شما فرستادید یک سری قوانین در سایت وضع شود . مثلا به جای عکس لینک آن با یک هشدار در مورد محتویات لینک و....

نتیجه فرهنگ ترویج نفرت کشته شدن زن و بچه فلسطینی و زن و بچه اسرائیلی است . قطع حیا ت از سوی هر کسی جنایت است مهم نیست که فلسطینی باشد یا اسرائیلی مسلمان باشد یا یهودی یا هر دین دیگری.

سلام
در مورد اولي اين عكسها در دنيا به اسم هديه دختران اسراييلي پخش شده و من خودم اين عكسها رو نگرفتم.
در مورد دومي منم موافقم اگه بقيه موافق باشن خوبه اين كار بشه.
در مورد سوم من هزار درصد مخالفم چون اگه يه دو پست پايينتر رو بخونين شايد جوابتون رو بگيريد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: saboonat- kazamon
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار
تماس:

پست توسط alenkita »

من که عکسی نمیبینم . در مورد کدوم عکسا دارید صحبت میکنید؟
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

عکسها فکر کنم ماله سایت میلیتاری باشه و چون گالری اختصاصی دارند و .... کاری کردند که عکسها فقط و فقط توی سایت خودشون نشون داده بشه

برا دیدنش باید برید تو اون لینک!

منم ویندوز عوض کردم ندارمش...!

معذرت!

یا حق
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

ebrahim13552000 نوشته شده:
Miliali نوشته شده:ebrahim13552000,

سلام
در مورد اولي اين عكسها در دنيا به اسم هديه دختران اسراييلي پخش شده و من خودم اين عكسها رو نگرفتم.
در مورد دومي منم موافقم اگه بقيه موافق باشن خوبه اين كار بشه.
در مورد سوم من هزار درصد مخالفم چون اگه يه دو پست پايينتر رو بخونين شايد جوابتون رو بگيريد.

من می دونم که شما این عکس ها رو نگرفتید. من فقط گفتم این عکس ها به درگیری های اخیر ربطی ندارند . در عنوان تاپیک نوشته شده " ... به کودکان غزه.....".

این کار به نوعی سو استفاده از کودکانه حالا هر کی این کار رو بکنه . من موارد زیادی دیدم که روی بمب ها و گلوله ها شعار نوشته می شه ولی این کار رو بچه ها انجام نمیدن!

در مورد سوم من دقیقا متوجه نشدم که شما با چه چیزی به میزان بالایی مخالفید.

کشتن غیر نظامی توجیهی نداره این مسئله مثل روز روشنه . دوست عزیز چه فرقی بین کودک 2 ساله فلسطینی و کودک 2 ساله اسرائیلی هست؟

هم اون اسرائیلی که با اون تکنولوژی میاد با UAV هدف رو زیر نظر می گیره و می زنه و هم حماس که یک موشک رو که با دقت پائین میزنه بین اسرائیلی ها و کار هر دو منجر به کشتن زن و بچه مردم می شه هر دو کار اشتباهی می کنند .
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”