هديه دختران اسراييلي به كودكان غزه مهم
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: هديه دختران اسراييلي به كودكان غزه مهم
, موافقم
آنکه در اسرائیل هست = صهیونیست
آن که موافق وجود چنین کشوری است = صهیونیست مسیحی ، و متاسفانه صهیونیست مسلمان
من خودم یه مقاله تفسیری در همین مورد دارم، خطر صهیونیست و نفوذش در ادیانی مثل اسلام و مسیحیت و خصوصاً یهود
این هم لینکش در خبرگزاری ایکنا: [External Link Removed for Guests]
آنکه در اسرائیل هست = صهیونیست
آن که موافق وجود چنین کشوری است = صهیونیست مسیحی ، و متاسفانه صهیونیست مسلمان
من خودم یه مقاله تفسیری در همین مورد دارم، خطر صهیونیست و نفوذش در ادیانی مثل اسلام و مسیحیت و خصوصاً یهود
این هم لینکش در خبرگزاری ایکنا: [External Link Removed for Guests]
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
اول ، بنده هيچ ادعايي در مورد صحت يا عدم صحت اين حديث ندارم ... (آخه مثل بعضي دوستان از تواناييهاي ويژه بهره مند نيستم) فقط رواي هستم 
دوم ، منبع حديث ...
يكي از جاهايي كه اين حديث بكار رفته مقاله اي هست با عنوان «شيوه رفتار امام زمان (عج) با دشمنان» نوشته نجم الدين طبسي
لينك مطلب اين هست : [External Link Removed for Guests]
بخشهايي از مطلب را با هم ميخونيم ...

دوم ، منبع حديث ...
يكي از جاهايي كه اين حديث بكار رفته مقاله اي هست با عنوان «شيوه رفتار امام زمان (عج) با دشمنان» نوشته نجم الدين طبسي
لينك مطلب اين هست : [External Link Removed for Guests]
بخشهايي از مطلب را با هم ميخونيم ...
...افراد اخلالگر در انقلاب امام، كسانى هستند كه دستشان به خون بشريّت آلوده است يا انسانهاى بىتفاوتى هستند كه در برابر جنايات تجاوز گران، سكوت پيشه كرده، ولى در برابر حضرت، پرچم مخالفت بر مىدارند و يا كج فهمانى هستند كه درك خود را بر سخن حضرت برترى مىدهند. طبيعى است كه بايد آنان با قاطعيت تمام سركوب شوند تا جامعه بشرى براى هميشه از شرّ آنان مصون بماند. از اين رو، روش و سياست حضرت مهدى(عج) با آنان بسيار قاطعانه و بدون اغماض است.
در اين مقاله به بررسى دو مطلب اساسى كه از روايات فهميده مىشود، مىپردازيم:
الف) قاطعيت امام(ع) در رويارويى با دشمنان
آنچه در اين قسمت مورد نظر است، اين كه حضرت در برخورد با دشمنان، ازيكنوع مجازات استفاده نمىكند؛ بلكه برخى از آنان را در جنگ نابود مىسازد و حتى فراريان و زخميان آنان را نيز تعقيب مىكند. گروهى را اعدام نموده، خانههاىشان را ويران مىكند و گروهى را تبعيد مىنمايد و دست برخى را قطع مىكند.
1. جنگ و كشتار
...
2. اعدام و تبعيد
...
3. قطع دست
...
ب) برخورد با گروههاى مختلف
هنگامى كه حضرت مهدى(عج) قيام مىكند، با گروهها و دستههاى گوناگونى برخوردخواهد كرد. برخى از آنان قوم و نژاد خاصى هستند، گروهى پيرو اديان ديگرىغير از اسلامند و گروهى هر چند به ظاهر مسلمانند، ولى منافقانه رفتار مىكنندويا از مقدس نماهاى كج فهمى هستند كه با حضرت مخالفت مىنمايند و يا پيروفرقههاى باطل مىباشند. امام(ع) با هر يك ستيز خاصى دارد كه با نقل رواياتى آن را بازگو مىكنيم:
1. قوم عرب
....
2. اهل كتاب
امام فرمود: «اين آيه درباره قائم(عج) فرود آمده است؛ هنگامى كه عليه يهود، نصارا،صابئيان، مادى گرايان و برگشتگان از اسلام و كافران در شرق و غرب كره زمين قياممىكند و اسلام را به آنان پيشنهاد مىنمايد. هر كس از روى ميل پذيرفت، دستور مىدهد كه نماز بخواند وزكات بدهد وبر طبق آن چه فرد مسلمان مأمور به انجام آن است، رفتار نمايد و هر كس مسلمان نشود، گردنش را مىزند تا آن كه در شرق و غرب جهان، يك كافر برجاىنماند».
عبداللَّه بن بكير پرسيد: قربانت گردم، در روى زمين مردم بسيارى هستند؛ چگونه حضرت مىتواند همه آنان را مسلمان كند يا گردن بزند؟
امام كاظم(ع) فرمود: «وقتى خداوند چيزى را اراده كند، چيز اندك را بسيار و بسيار اندك مىگرداند».(21)
شهر بن حوشب مىگويد: حجاج به من گفت: اى شهر! در قرآن آيهاى است كه مرا خسته كرده است (و معناى آن را نمىفهمم). گفتم: كدام آيه؟ گفت: آنجا كه خداوند مىفرمايد: (وإن من أهل الكتاب إلاّ ليؤمننّ به قبل موته؛(22) هيچ يك از اهل كتاب نيست مگر آن كه قبل از مرگش ايمان مىآورد) و مكرر اتفاق افتاده است كه فردى نصرانى يا يهودى را پيش من مىآورند وگردنش را مىزنم و آنگاه به لبهايش خيره مىشوم، ولى حركتى نمىكند تا اين كه نفس او قطع مىشود.
شهر بن حوشب مىگويد: به او گفتم: معناى آيه، اين نيست كه تو پنداشتى؛ بلكه مراداين است كه وقتى پيش از قيامت، عيسى بن مريم از آسمان فرود آيد و به حضرتقائم(عج) اقتدا كند، در آن هنگام هيچ يهودى و نصرانى نمىماند، مگر آن كه پيش از مرگ به او ايمان مىآورد.
حجاج پرسيد: اين تفسير را از كجا فرا گرفتهاى و چه كسى آن را به تو آموخته است؟ گفتم: اين تفسير را امام باقر(ع) فرمود. حجاج گفت: از چشمهاى زلال به دست آوردهاى.(23)
رسول خدا(ص) مىفرمايد: «قيامت برپا نمىشود، مگر آن كه با يهود بجنگيد. آنگاه يهوديان (شكست خورده) مىگريزند و پشت سنگها پنهان مىشوند؛ ولى سنگ فرياد مىزند: اى مسلمان! اى بنده خدا! اين يهودى پشت من پنهان شده است».(24)
رسول خدا(ص) مىفرمايد: «... يهوديانى كه با دجّال هستند، مىگريزند و پنهان مىشوند؛ ولى درختان و سنگها فرياد برمىآورند: اى روح اللَّه! اين يهودى است. حضرت نيز آنان را مىكشد و كسى را بر جاى نمىگذارد».(25)
البته از روايات ديگرى فهميده مىشود كه ستيز و رويارويى حضرت با اهل كتاب هميشه يكسان نبوده، بلكه در مواردى با دريافت جزيه به آنان اجازه مىدهد به دين خودشان بر جاى بمانند و با گروهى به بحث و مناظره بپردازد و آنان را با اين روش به اسلام دعوت مىكند و ممكن است بگوييم در آغاز قيام با آنان به بحث مىپردازد و با كسانى كه حق را پنهان سازند، مىجنگد.
ابوبصير مىگويد: به امام صادق(ع) عرض كردم: حضرت قائم(عج) تا پايان زندگانى در مسجد سهله (كوفه) خواهد ماند؟ فرمود: «آرى». پرسيدم: اهل ذمّه، در نظرش چگونه خواهند بود؟ فرمود: «با آنان از راه مسالمتآميز وارد مىشود؛ همچنانكه پيامبر(ص) رفتار مىكرد. آنان در حال خوارى جزيه مىپردازند».(26)
ابن اثير مىگويد: در آن روزگار هيچ اهل ذمّهاى نمىماند كه جزيه بپردازد.(27)
ابنشوذب مىگويد: بدين علّت به حضرت قائم(عج) مهدى مىگويند كه به سوى يكى از كوههاى شام هدايت مىشود و در آنجا اسفار تورات را خارج مىسازد و با آن با يهوديان به بحث و مناظره مىپردازد و گروهى از آنان به دست حضرت اسلام مىآورند».(28)
3. فرقههاى باطل و منحرف
...
4. مقدس نماها
...
5. ناصبىها
...
6. منافقان
...
7. شيطان
...
پي نوشت :
....
21. عياشى، تفسير، ج1، ص183؛ نورالثقلين، ج1، ص362؛ اثبات الهداة، ج3، ص549؛ تفسير صافى، ج1، ص267؛ بحارالانوار، ج52، ص340.
22. نساء (4) آيه 159.
23. تفسير قمى، ص146؛ احقاق الحق، ج13، ص332؛ العرائس الواضحه، ص209؛ بحارالانوار، ج14، ص349.
ابناثير مىگويد: در آن روزگار هيچ اهل ذمّهاى نمىماند كه جزيه بپردازد. شايد مراد اين باشد كه اهل ذمّه يا اسلاممىآوردند يا كشته مىشدند. البته رواياتى نيز برخلاف اين معنا وارد شده است ؛ نهايه، ج5، ص197.
24. احمد، مسند، ج2، ص398، 520.
25. احمد، مسند، ج3، ص367؛ حاكم، مستدرك، ج4، ص503؛ ر. ك: ابنحمّاد، فتن، ص159؛ ابنماجه، سنن، ج2، ص1359.
26. بحارالانوار، ج52، ص376.
27. نهايه، ج5، ص197.
...
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
هنوز کسی به این سوال صراحتا جواب نداده...!
آیا 7 میلیون صهیونیست(یهودی سابق) که احتمالا تا ظهور تعداشان بیشتر خواهد شد بی برو برگرد باید کشته شوند...؟
ضمنا کسی درباره آن تیکه بحث برانگیز روایت چیزی نگفت که چرا باید از پشت سنگ یهودی بکشیم؟چیزی که مرا به تعجب می اندازد همین حالت مصنوعی روایت است.
ضمنا هنوز گوینده این روایت و ریشه اصلی مشخص نشده است.آیا نباید این را بدانیم.؟
یا طبق فرمول فلان بن فلان بن فلان از فلان بن فلان شنیدند که باید روایت را بپذیریم
لطفا به این 3 سوال اساسی بدون صغری کبری چیدن پاسخ داده شود.بحث را پیچیده نکنیم.
با تشکر از همگی
آیا 7 میلیون صهیونیست(یهودی سابق) که احتمالا تا ظهور تعداشان بیشتر خواهد شد بی برو برگرد باید کشته شوند...؟
ضمنا کسی درباره آن تیکه بحث برانگیز روایت چیزی نگفت که چرا باید از پشت سنگ یهودی بکشیم؟چیزی که مرا به تعجب می اندازد همین حالت مصنوعی روایت است.
ضمنا هنوز گوینده این روایت و ریشه اصلی مشخص نشده است.آیا نباید این را بدانیم.؟

با تشکر از همگی
بی
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Darya salar MILAD نوشته شده:هنوز کسی به این سوال صراحتا جواب نداده...!
ضمنا هنوز گوینده این روایت و ریشه اصلی مشخص نشده است.آیا نباید این را بدانیم.؟یا طبق فرمول فلان بن فلان بن فلان از فلان بن فلان شنیدند که باید روایت را بپذیریم
با تشکر از همگی
Daryache salar MILAD
برای اینکه بحث پیچیده نشود بهتر است خودتان به سوالهایتان جواب بدهید و در پست بعدیتان ارسال بفرمایید.
سپاس

در ضمن متاسفانه من تصویری در پست اول نمی بینم

اگر به تصاویر دسترسی دارید ،آنها را الصاق بفرمایید.
جاوید ایران

[External Link Removed for Guests]
این عکسها به درخواست آقا رسول...اینکه دلخراشه و یا دلخراش نیست را از این عکسها فاکتور بگیرید.انشا الله از این به بعد دیگر عکس دلخراش نگذاریم.
و اما در پاسخ به پست رسول جان حقیقتش ما امشب به درجه والای داشتن توانایی های ویژه مفتخر گشتیم خواستیم بگوییم این تواناییها را نداریم.
این 3 سوال را پاسخ دهند و خانواده ای را از نگرانی برهانند.
ضمنا رسول
طبع طنز پیدا کردی جدیدا...خواستم بگم من رودخانه سالار هم نیستم چه برسه دریا و دریاچه
با سپاس...یا علی.
این عکسها به درخواست آقا رسول...اینکه دلخراشه و یا دلخراش نیست را از این عکسها فاکتور بگیرید.انشا الله از این به بعد دیگر عکس دلخراش نگذاریم.
و اما در پاسخ به پست رسول جان حقیقتش ما امشب به درجه والای داشتن توانایی های ویژه مفتخر گشتیم خواستیم بگوییم این تواناییها را نداریم.
این 3 سوال را پاسخ دهند و خانواده ای را از نگرانی برهانند.
ضمنا رسول
Daryache salar MILAD
طبع طنز پیدا کردی جدیدا...خواستم بگم من رودخانه سالار هم نیستم چه برسه دریا و دریاچه
با سپاس...یا علی.
بی
-
- سپاسهای ارسالی: 502 بار
- سپاسهای دریافتی: 231 بار
من هم مطالبی که Reza 313 عزیز بیان فرمودند قبلا دیده بودم
البته "بکش بکش" رو ندیدم
Darya salar MILAD
یهودی با صهیونیست متفاوت است. یهودی هایی هستند که مخالف اسرائیل هستند، پس با هم متفاوت هستند. در عین حال مسلمان و مسیحی و بی دین صهیونیست هم وجود داره.
تمامی اینها(اسرائیلی ها) نظامی هستند. تقربیا کسانی که کشتار روزانه فلسطینی ها و خراب کردن خانه های اونها به دلیل توسعه شهرک سازی و کشتن تروریست ها! و... انجام می دن از زن و مرد و جوان و پیر اسرائیلی هستند که از نظر بعضی دوستان باید برای اونها حق حیات قائل شد. اینها از مناطق مختلف جهان به اینجا کوچ کردند که در سرزمین فلسطینی ها اقامت کنن و اینها رو یا بیرون کنند یا بکشند یا در وضعیتی بین مرگ و زندگی (اردوگاه ها) نگهداری کنن.
در حالت کلی اگر بدونن چه جنایتی می کنن و در مقابل حق کوتاه نیان به فضل الهی از دم تیغ گذرانده می شن.
در مورد فلان بن فلان....
هم علم رجال و حدیث هستن که پیشنیه افراد رو بررسی می کنن
اگر حدیث یا مطلبی را بیش از 5 نفر مطمئن نقل نکنند اصلا معتبر تلقی نمی شه
شناسایی مطمئن بودن افراد روشهای بسیار سختی داری.
البته "بکش بکش" رو ندیدم
Darya salar MILAD
یهودی با صهیونیست متفاوت است. یهودی هایی هستند که مخالف اسرائیل هستند، پس با هم متفاوت هستند. در عین حال مسلمان و مسیحی و بی دین صهیونیست هم وجود داره.
تمامی اینها(اسرائیلی ها) نظامی هستند. تقربیا کسانی که کشتار روزانه فلسطینی ها و خراب کردن خانه های اونها به دلیل توسعه شهرک سازی و کشتن تروریست ها! و... انجام می دن از زن و مرد و جوان و پیر اسرائیلی هستند که از نظر بعضی دوستان باید برای اونها حق حیات قائل شد. اینها از مناطق مختلف جهان به اینجا کوچ کردند که در سرزمین فلسطینی ها اقامت کنن و اینها رو یا بیرون کنند یا بکشند یا در وضعیتی بین مرگ و زندگی (اردوگاه ها) نگهداری کنن.
در حالت کلی اگر بدونن چه جنایتی می کنن و در مقابل حق کوتاه نیان به فضل الهی از دم تیغ گذرانده می شن.
در مورد فلان بن فلان....
هم علم رجال و حدیث هستن که پیشنیه افراد رو بررسی می کنن
شناسایی مطمئن بودن افراد روشهای بسیار سختی داری.
و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت
كوچك
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت
كوچك
- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
سپاس از Reza 313 گرامي به سبب توجهي كه دارند و منابعي كه در اختيار ما گذاشتند.
حال با فرض بر صحت منابعي كه داريم مقايسه كنيد:
با مقايسه مشاهده ميشود كه اگر دوستمان ebrahim13552000 منظور نقل احاديث فوق از رسول اكرم (ص) را داشته اند، بلاشك در نقل آنها تحريفاتي صورت گرفته است.
يادمان باشد ما حق نداريم براي تاييد نظرات شخصي مان احاديث را باب طبع خودمان تحريف كرده و به بازي بگيريم. همچنين حق استخراج حكم از احاديث نيز كار مجتهد است و از عهدۀ ما خارج.
ebrahim13552000 لطفا در نقل احاديث و روايات بيشتر توجه كنيد
سپاس از همه كساني كه توجه داشتند
حال با فرض بر صحت منابعي كه داريم مقايسه كنيد:
ebrahim13552000 نوشته شده:بيخود نيست كه در روايات ما امده كه در هنگام ظهور نسلي ميايند كه شعارشان بكش بكش است و اين قوم به اسراييل حمله كرده و به هيچكس رحم نميكند و حتي اگر يك يهودي در پشت سنگي مخفي شده باشد به صدا در مي ايد كه اين يهودي اينجاست او را بكش
Reza 313 نوشته شده:]رسول خدا(ص) مىفرمايد: «قيامت برپا نمىشود، مگر آن كه با يهود بجنگيد. آنگاه يهوديان (شكست خورده) مىگريزند و پشت سنگها پنهان مىشوند؛ ولى سنگ فرياد مىزند: اى مسلمان! اى بنده خدا! اين يهودى پشت من پنهان شده است».(24)
رسول خدا(ص) مىفرمايد: «... يهوديانى كه با دجّال هستند، مىگريزند و پنهان مىشوند؛ ولى درختان و سنگها فرياد برمىآورند: اى روح اللَّه! اين يهودى است. حضرت نيز آنان را مىكشد و كسى را بر جاى نمىگذارد».(25)
البته از روايات ديگرى فهميده مىشود كه ستيز و رويارويى حضرت با اهل كتاب هميشه يكسان نبوده، بلكه در مواردى با دريافت جزيه به آنان اجازه مىدهد به دين خودشان بر جاى بمانند و با گروهى به بحث و مناظره بپردازد و آنان را با اين روش به اسلام دعوت مىكند و ممكن است بگوييم در آغاز قيام با آنان به بحث مىپردازد و با كسانى كه حق را پنهان سازند، مىجنگد.
با مقايسه مشاهده ميشود كه اگر دوستمان ebrahim13552000 منظور نقل احاديث فوق از رسول اكرم (ص) را داشته اند، بلاشك در نقل آنها تحريفاتي صورت گرفته است.
يادمان باشد ما حق نداريم براي تاييد نظرات شخصي مان احاديث را باب طبع خودمان تحريف كرده و به بازي بگيريم. همچنين حق استخراج حكم از احاديث نيز كار مجتهد است و از عهدۀ ما خارج.
ebrahim13552000 لطفا در نقل احاديث و روايات بيشتر توجه كنيد
سپاس از همه كساني كه توجه داشتند

از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
یهودی با صهیونیست متفاوت است.
به قول بچه های اونور آب Exactly
با هم متفاوت هستند
عین مسلمونا وهابی و سلفی خونریز داریم تا شیعه مرتضی علی
تمامی اینها(اسرائیلی ها) نظامی هستند
اینو تو مقالات قبلیم به طور مبسوط شرح دادم.
ن از زن و مرد و جوان و پیر اسرائیلی هستند که از نظر بعضی دوستان باید برای اونها حق حیات قائل ش
اگه راضی شدن برگردن کشورها و ممالک خودشون که دیگه برای چی از دم تیغ گذرانده بشن.اگه به زور موندن آره فرمایش مقبول..کشتن 7 میلیون به زبون آسونه...فرض کن کل تهران با بمب اتمی اسراییل با خاک یکسان بشه..تقریبا یه چیزی تو همین مایه ها...
مرسی..حالا نگفتی این روایت از کی بوده و ما در چه منبع معتبری باید دقیقا این روایتو ببینیم.مخصوصا این تیکه عجیب کشتن یهودی از پشت سنگ...
اگر همانطور که رضا 313 گفت از پیامبره این باید به اثبات رسیده باشه توسط همان افرادی که علم رجال و حدیث خوانده اند و تواناییهای ویژه دارند اعلام شده باشد.به هر حال امیدوارم این حدیث مورد دخل و تصرف و تحریفات مرسوم قرار نگرفته باشد...
لطفا در نقل احاديث و روايات بيشتر توجه كنيد
من نیز امیدوارم دوستان پس از این بحث طولانی و داغ دیگر اینگونه با احادیث را مورد تحریف گفتاری قرار ندهند.
یا علی
لطفا در نقل احاديث و روايات بيشتر توجه كني
بی
-
اگه راضی شدن برگردن کشورها و ممالک خودشون که دیگه برای چی از دم تیغ گذرانده بشن.اگه به زور موندن آره فرمایش مقبول..کشتن 7 میلیون به زبون آسونه...فرض کن کل تهران با بمب اتمی اسراییل با خاک یکسان بشه..تقریبا یه چیزی تو همین مایه ها...
بخاطر جنایاتی که در گذشته مرتکب شدن باید محاکمه بشن
نگرانی از اینکه 7 میلیون نه 50 میلیون انسان محارب کشته بشه؟
نگرانی از اینکه دشمنان خدا کشته بشن؟
خداوند حضرت نوح و یاران ایشان رو نجات داد و اکثر مطلق ساکنان زمین از بین رفتند
لطفا در مقام تعیین کننده دشمن یا دوست قرار نگیرید.
این وظیفه به عهده حضرت و یاران مورد تایید ایشون است و اجرای اون انشا الله اگر سعادتی بود به عهده همه ما
و يارانم
كوچك
كوچك
این وظیفه به عهده حضرت و یاران مورد تایید ایشون است و اجرای اون انشا الله اگر سعادتی بود به عهده همه ما
حضرت اگر نظر به نابودی این قوم داشته باشند بنده نیز انشالله اگر لایق باشم سربازی در رکاب ایشان خواهم بود.
یا علی...
بی
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
آقا امان از این ملت،
بحث را به کجا ها کشیدید؟ می دونید همه مشکلات ما در این بحث ها از کجاست از بی توجهی به یک سخن بسیار گران بها و با ارزش نمی گم از کی که باز نخواین پیگیر بحث بشید:
وقتی خبری را شنیدید در پی فرصتی باشید که به آن اندیشه کنید، نه به دنبال فردی که او را نیز مطلع کنید!
البته منظور مخالفت با خبر رسانی نبوده ها، اما به نظر من بحثی که اینجا در جریان هست به هیچ کدام از افراد حاضر نه آرامش خواهد داد، نه رشد در دانش هاشون، چون هر کس برای اثبات حرف خودش حرس داره و همینطور فقط داشته های خودش را بیرون میریزه و سعی می کنه که به داشته های دیگران جبهه گیری کنه.
آرامش و فراگیری دو واژه مکمل هستند، اصولاً در زمان فراگیری ما در فشار هستیم و بعد از یادگیری دارای آرامش، همینطور زمانی که آرامش داشته باشیم زمینه یادگیری در ما فراهم است، اما در این بحث نه آرامش هست و نه فراگیری!
بحث را به کجا ها کشیدید؟ می دونید همه مشکلات ما در این بحث ها از کجاست از بی توجهی به یک سخن بسیار گران بها و با ارزش نمی گم از کی که باز نخواین پیگیر بحث بشید:
وقتی خبری را شنیدید در پی فرصتی باشید که به آن اندیشه کنید، نه به دنبال فردی که او را نیز مطلع کنید!
البته منظور مخالفت با خبر رسانی نبوده ها، اما به نظر من بحثی که اینجا در جریان هست به هیچ کدام از افراد حاضر نه آرامش خواهد داد، نه رشد در دانش هاشون، چون هر کس برای اثبات حرف خودش حرس داره و همینطور فقط داشته های خودش را بیرون میریزه و سعی می کنه که به داشته های دیگران جبهه گیری کنه.
آرامش و فراگیری دو واژه مکمل هستند، اصولاً در زمان فراگیری ما در فشار هستیم و بعد از یادگیری دارای آرامش، همینطور زمانی که آرامش داشته باشیم زمینه یادگیری در ما فراهم است، اما در این بحث نه آرامش هست و نه فراگیری!

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
در قران و احادیث روایت شده به طیف ذر سالار و دنیا پرست قوم حضرت موسی(ع) یهودی گفته میشه و به طیف مومن بنی اسرائیل
ولی در حال حاضر به طیف مومن دین حضرت موسی یهودی و به طیف اصطلاحا ذر سالار، صهیونیست گفته میشه
احتمالا ریشه برداشت بد از احادیث مربوط به یهودیت به این مطلب بر می گرده که ما یهودیت فعلی رو با یهودیت قدیم یکی فرض می کنیم
ولی در حال حاضر به طیف مومن دین حضرت موسی یهودی و به طیف اصطلاحا ذر سالار، صهیونیست گفته میشه
احتمالا ریشه برداشت بد از احادیث مربوط به یهودیت به این مطلب بر می گرده که ما یهودیت فعلی رو با یهودیت قدیم یکی فرض می کنیم
و يارانم
كوچك
كوچك