پیشبینی شمادرمورداخرین دستاوردایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

چه پیشرفت مهم نظامی راانتظاردارید؟

1-شلیک موشک قاره پیما
7
11%
2-فرستادن ماهواره به فضا و بازشدن فضا به روی ایران
8
13%
3-ازمایش جدیدترین جنگنده ایرانی (رادارگریز)
36
56%
4-پیشرفت های جدید ایران در علوم هسته ای
5
8%
5-هیچکدام
8
13%

مجموع رای گیری: 64

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: پیشبینی شمادرمورداخرین دستاوردایران

پست توسط Solver »

yasermym, جان

جنگ جهانی اول 23 و جنگ جهانی دوم 12 سال بود. :-o البته تا فرو کشی کامل جنگ در همه نقاط همانطور که می دانید تاریخ شروع جنگ جهانی دوم نیز به 3 روایت مختلف است. عده ای حمله ژاپن به چین را شروع جنگ می دانند، عده ای حمله آلمان به لهستان و عده ای نیز حمله دیگر ژاپن را.

البته بنده خواستم بالاترین را گفته باشم که هیچ جای شبه ای وجود نداشته باشد. تشکر از تذکر به جای شما. :razz:

میلاد جان، شاید برای شما خنده دار باشد اما منظور من از آینده حدود 20 سال دیگر است. البته من بسیاری از تحلیل های خود را اینطور پایه گذاری می کنم، چنان که انگلیس در حال برنامه ریزی 200 ساله است، حداقل من 20 سال را که از دستم برمیاد در نظر بگیرم. :o

بنده کاملاً نقش نیروی هوایی را در سال های آتی درک می کنم، و قبول دارم جنگنده برای ما مفید است، اما سرمایه گذاری در توان موشکی را الویت کار میدانم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

دوستان به نظر من دوباره یک جنگ روانیه و چیزای قبلی را معرفی می کنند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

morteza_1234m, جان

جنگ روانی در کار نبود،

فکر کنم همه خبر ساخت مدل 1 به هفت جنگنده رادارگریز فوق پیشرفته و خبر رونمایی آن در سال 88 را شنیده باشید!

همچنین، پرتاب ماهواره به فضا با موشک بالاستیک به معنای توان ما در ساخت موشک قاره پیما است. همانطور که فرماندهان نظامی نیز ابراز کردند در صورت دست یابی کامل ما به سوخت هسته ای و به کار گیری این سوخت در جای سوخت جامد، توان این موشکل چندین برابر خواهد شد.

در حقیقت میشود گفت هم خبر جنگنده درست بود و هم حدس موشک! اما همه از ماهواره غافل بودیم :D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

در صورت دست یابی کامل ما به سوخت هسته ای و به کار گیری این سوخت در جای سوخت جامد، توان این موشکل چندین برابر خواهد شد.

Negar.int, جان منظورتون از سوخت هسته ای برای موشک چیه؟ مگه میشه موشک با سوخت هسته ای درست کرد؟
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 »

سلام
به همه دوستان
به نظرم همه اين پستايي كه زده شد و البته نظرسنجي يه چيز رو ناديده گرفته بود واون نقش نيروي انساني در تمام موارد گفته شده است.شايد همه ما از تعدادي از طرحهاي مثلا امريكا براي داشتن سوپر سربازها يا چيزي شبيه اين چيزايي شنيده باشيم و اين خودش نشون ميده كه اونا به غير از ساخت تجهيزات به فكر تربيت نيروي رزمنده هم تا چه حد هستن .پس اگه ايران بخواد در مقابل كشوري مثل امريكا بايسته به نظرم بيشتر از تجهيزات پيشرفته به مرداني احتياج داره كه در شرايط سخت مثل زمان جنگ با عراق بتونن از كشور دفاع كنن حتي اگه شده از خط بارلو بگذرن. البته همه اينا به معني تعطيل كردن صنايع نظامي و اكتفا به بيل و چماق نيست.
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

N@VID, جان

فکر کنم بشه، قبلاً هم در موردش شنیده بودم، شاید ابتکار خود ایران باشه! از نظر فنی من هنوز ندیدم از انرژی هسته ای جایی مستقیماً استفاده بشه فقط تبدیل به برقش را دیدم که تو موشک کاربرد نداره!

حالا منظور این فرمانده نظامی چی بود، خدا داند. :-(
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

Negar.int,

میلاد جان فرض کنیم سوخت هسته ای به جای سوخت جامد کنونی در موشک های زمین به زمین استفاده شود...
بعد از برخورد به زمین باقیمانده این سوخت در موشک همراه با انفجار حاصله از برخورد چیزی شبیه به یک سلاح هسته ای خفیف را پدید خواهد آورد.
:-)
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

salar  , درسته،
البته این بعد از ماجرا هست،
موضوع اصلی اینه که چطور می خوان از سوخت هسته ای استفاده کنند که ایجاد نیروی رانش کنه؟ :-(

الان انرژی برق هم در حقیقت به کمک گرمایش و توربین بخار هست که ایجاد میشه و نه مستقیم از سوخت هسته ای :-x
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

فکر کنم بشه، قبلاً هم در موردش شنیده بودم، شاید ابتکار خود ایران باشه! از نظر فنی من هنوز ندیدم از انرژی هسته ای جایی مستقیماً استفاده بشه فقط تبدیل به برقش را دیدم که تو موشک کاربرد نداره!

حالا منظور این فرمانده نظامی چی بود، خدا داند

میلاد جان بنده خیلی در مورد علم شکافت اتم اطلاعات ندارم ولی شنیده ام در نیروگاه ها برای اینکه بتونند انفجار حاصل از شکافت هسته رو کنترل کنند از یک دیواره ی چندین متری از سرب و ساروج استفاده میکنند. فکر نمیکنم بدنه ی موشک بتونه انفجار اتمی رو کنترل کنه. به نظر من که امکان نداره بشه از سوخت اتمی در موشک استفاده کرد.
میلاد جان فرض کنیم سوخت هسته ای به جای سوخت جامد کنونی در موشک های زمین به زمین استفاده شود...
بعد از برخورد به زمین باقیمانده این سوخت در موشک همراه با انفجار حاصله از برخورد چیزی شبیه به یک سلاح هسته ای خفیف را پدید خواهد آورد.

میلاد عزیز اورانیوم مانند سایر فلزات در اثر انفجار هیچ اتفاقی براش نمیفته. هسته ی اورانیوم تنها با بمباران نوترونی شکافته میشه و در غیر این صورت حتی اگر انفجاری هم در کنار اون رخ بده هیچ شکافتی صورت نمیگیره.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

N@VID,

نوید جان منظورم بمب های کثیف بود :-) که قادر به آلوده کرده میحیط وسیعی به رادیو اکتیو است.
قبلا پیرامون این موضوع در این لینک مطلبی خوانده ام.
[External Link Removed for Guests]
در مباحث نظامی هم جسته و گریخته پیرامون ان شنیده ام.سوخت هسته ای نیز می تواند یکی از عوامل آن باشد.
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”