سلام به تمام دوستان من عضو تازه وارد هستم و خواستم خودم رو معرفي كنم من محمد 18 سالمه اهل اروميه و عاشق خاك مقدس كشورم ( ايران هستم )، كوچيك تمام برو بچه هاي ايراني / ديگه زياد وراجي نكنم برم سر اصل مطلب گفتم شايد نظر مردم تركيه رو نسبت به ارتش ايران بخوايد كه بدونيد مطالبي كه گذاشتم ترجمه شده توسط خودم هستش
اين نظر دهي ها همزمان با سخنراني احمدي نژاد تحت عنوان ايران بزرگترين قدرت دينا و خاورميانه از نظر تكنولوژي و نظامي است ، البته توهين هاي زيادي شده بود كه من تا اونجايي كه تونستم جوابشون رو دادم اين عنوان در سايت تركي اينچنين ايجاد شده است ( ايران بزرگترين قدرت خاورميانه ) ، اين شما و اين عقايد و افكار مردم تركيه نسبت به ايران و ارتش ايران :
فردي به نام resat85 مينويسد : از آمريكا خوشم نيمياد اما فكر كنم اگه جنگ بشه بالون غرور ايران كاملا خالي و نابود ميشود .
فردي به نام güllsüm مينويسد : بزرگانمان چه قدر درست گفته اند كه سگي كه پارس ميكند هيچ وقت قاز نميگيرد قدرت ايران چقدر است كه امروز بخواهد بزرگترين قدرت خاورميانه باشد؟ جنگنده هايي كه در اختيار دارند نصف بيشترشان به علت نبود لوازم يدكي هواپيما غبر قابل استفاده اند ، از 1500 تانك موجود در ايران فقط 500 عدد از اين رقم مدرنيزه شده هستند، داراي 650 عدد نفربر و صاحب 3000 توپخانه سنگين ميباشند بسيار تعجب ميكنم چگونه ميتوانند با اين تجهيزات بزرگترين قدرت خاورميانه باشند سلاحهايي كه در دست دارند بيشتر ساخت روسيه است عراق هم اين سلاحها را در دست داشت چند قدرچه مدت توانست مقاومت كند؟ كه ايران هم اين كار را انجام دهد؟ كه جواب اين سوال بسيار معلوم است .( اميدوارم كه جنگ نشود اگر اين اتفاق رخ دهد قلبمان با ايران است اين بحثي ديگر) بعضي از عضوها قدرت ايران را از تركيه بيشتر مي دانند اين حرف را با چه دليلي ادعا ميكنند؟
اين فرد güllsüm بعد هم به مقايسه ارتش ايران و ارتش آمريكا پرداخته خيلي به صورت آماتور و ساده لوحانه و در نوشته هاي بعد اين چنين مينويسد .
آيا ايران به تعداد جنگنده هاي مستقر آمريكا در خاورميانه تانك دارد ؟ تمام آرزويم اين است كه جنگي رخ ندهد اگر اين چنين شود ايران هم به جز پرتاب يك جفت كفش كاري ديگري نمي تواند انجام دهد .
و بعد از اينكه من از ايران دفاع كردم توهين هاي خود را افزايش دادند و بقيه نوشته هاي آنها :
فردي به نام musstafa مينويسد : نسل ايرانيان متصل است به پارسيان آريايي و جنگجو بودن پارسيان هم تا چه حدي هست بهتر ميدانيد در ثاني اين مردم افراد ي مريض و رواني را مثل حسن ثباه در كشورشان پرورش داده اند امروز پدر افراد بمب گذار و انتهاري در دنيا به حساب مي آيد و ايرانيان هم مانند ما تركها در جنگ لجوج و غير قابل كنترل هستند و آمريكا هر زمان از جمعيت شيعه دوري ميجويد چون هميشه باعث دردسر و ويراني هستند
نكته : بعد از دفاعيات بنده توهين ها بيشتر و بيشتر شد
Murat Y. مينويسد : اگر همساييمان آمريكا را حساب نكنيم بزرگترين قدرت خاورميانه و برادر بزرگ اين منطقه ما هستيم و آن هم در هر جهت چه نظامي چه اقتصادي و چه سياسي و ..... درون هر كسي از اين موضوع راحت باشد و حال ارتش كشورمان را با ارتش ايران مقايسه كردن بسيار خنده آور و ديوانه وار است و اين كارها با شهاب و موشك ، تاراپ تروپ ، پارس كردن امكان پذير نسيت ما زياد شو نشان دادن را نمي پسنديم فقط مثل بعضي ها پارس كردن را زياد دوست نداريم و پارس نكردنمان هم به معني حار نبودنمان نيست اگر بخواهيم از ريشه قطع ميكنيم و مثل سگهاي ترسو با پارس كردن طرف مقابل را نميترسانيم (دقت كنيد در اينجا پشت سر هم ايران به يك سگ كه فقط ميتواند پارس كند تشبيه شده )
و در جاي ديگري هم نوشته شده كه ما مثل احمدي نژاد مغز گنديده شما كه حتي چگونگي حرف زدن خود را نيز نميتواند در آن مغز كوچكش طراحي كند نيستيم
و يك فرد ديگر در نوشته خود افزروده است كه : يادم مي آيد كه آن مريض روحي به اسطلاح رئيس جمهور ايران گفته بود اسرائيل را از نقشه پاك خواهد كرد و بعد مثل سگهاي ترسو در مقابل سوال خبرنگاران كه چگونه ميخواهيد اسرائيل را از نقشه پاك كنيد حرفش را پس گرفته و گفته بود كه منظور من يك چيز ديگر بوده كجاست كه امروز غزه زير باران موشك قرار گرفته كجاست كه امروز صدها نفر در غره جان ميدهند كجاست كه مادران و كودكان به خاك و خون كشيده ميشوند و اين است رئيس جمهور ايران و شما از رئيس جمهور اين كشور گرفته تا ارتش ايران همه و همه دروغي محض و ساخته گي است
Guven75 مينويسد: شما هر روز در كانالهاي ايراني ماكتهايي از جنگ افزارهاي قديمي روس و چين كره را كه فقط براي كم كردن ترس مردم نشان ميدهند را ميبينيد كه هيچ كدام در زمان جنگ به هيچ دردي نخواهد خورد در ضم شما بدون داشتم نفت يك صفر بزرگ محسوب ميشويد و هيچ پشتوانه اقتصادي نداريد و آمريكا و اسرائيل هم در حال كشيدن چنين نقشه هايي هستند و (خطاب به من مينويسد ) شما هيچ وقت كشور، مردم ،ارتش و تاريختان را با كشور ما تركيه مقايسه نكنيد چون جز زباله اي بيش نيستيد و امروز اين حكومت افراطي اسلام در كشورتان كه در دنيا در ديكتاتوري و افراط گرايي لنگه ندارد و با كشتن و سركوب مردم بقاي خود را تامين ميكند حكم فرماست و اگر كه اين همه حكومت به اصطلاح اسلامي شما از خود متمئن هست چرا يك همه پرسي در ميان مردم برگزار نميكند كه چند درصد مردم راضي به ماندن اين حكومت و چند درصد به رفتن اين حكومت اسرار دارند و حال برسيم به جنگ ايران و آمريكا اين جنگ هم مانند اين نيست كه در عاشورا ميلونها از شما به خيابانها بريزند و خود را با زنجير سياه كنند و منتظر روزي هستيم كه آذربايجان شما به كشور آذربايجان فعلي وسل شود و قسمتي از آن هم به كشور ما وسل شود و فارسها و كشور ايران درس خوبي بگيرند .
TurkshFtr مينويسد : امروز اسرائيل داري 300 بمب اتمي 200 بمب هيدروژني است
(البته تمامشون هم از ايران نفرت نميكنند و بعضي وقتها از ايران حمايت ميكردن )
نظرات خيلي زياد بود باز هم اگه وقت داشتم براتون ترجمه ميكنم پس تا بعد
يا علي
نظرات مردم تركيه نسبت به ارتش ايران
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: نظرات مردم تركيه نسبت به ارتش ايران
ميبينيد كه همهء اطرافمون رو دشمن ورداشته و هر روز آرزوي نابودي ايران رو دارند و ما بايد بيشتر ازهر زمان ديگري چشمامون رو چهار باز كنيم
به اميد ايراني آباد و سرافراز
درود بر تمام ايران و ايرانيان
به اميد ايراني آباد و سرافراز
درود بر تمام ايران و ايرانيان
-
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 503 بار
- تماس:
سلام...
لطفا لینک این فروم رو بدید تا یه حالی هم ما بهشون بدیم
اینها اگه خیلی راست میگن برن ارگنه کن رو جمع کنند که همه ارتش و شخصیت های بزرگشون رو زیر سوال برده !
کلا خیلی فکر میکنن مهم هستند و خودشون رو خیلی دست بالا میگیرند ...
ممنون
لطفا لینک این فروم رو بدید تا یه حالی هم ما بهشون بدیم

اینها اگه خیلی راست میگن برن ارگنه کن رو جمع کنند که همه ارتش و شخصیت های بزرگشون رو زیر سوال برده !
کلا خیلی فکر میکنن مهم هستند و خودشون رو خیلی دست بالا میگیرند ...

ممنون
[External Link Removed for Guests]
-
- محل اقامت: network
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
شما بدون داشتم نفت يك صفر بزرگ محسوب ميشويد و هيچ پشتوانه اقتصادي نداريد

حرف حق جواب نداره
با وجود اینکه غباری از خاک ایران رو با کل ترکیه عوض نمی کنم اما برخی حرف ها درست است. برخی هم چرت و پرت
حقیقت این است که ما در بعضی امور فوق العاده ایم اما برخی دیگر از امورمان را ....
- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
سگ خطاب کردن ایرانیها فقط توسط آذری های ایران، در جواب ...ر خطاب کردن آذریها توسط پارس زبانها صورت میگیره
بسیار دور از ذهن است که مردم ترکیه این موضوع رو بدونن تا بخوان بهش دامن بزنن
با توجه به این موضوع، این توهین ها یا توسط آذریهای ایرانی نوشته شده یا ساخته و پرداخته ذهن نوسنده آن جهت شیطنت و توهین به ایرانیهاست، که احتمال مورد دوم بیشتر است.
بسیار دور از ذهن است که مردم ترکیه این موضوع رو بدونن تا بخوان بهش دامن بزنن

با توجه به این موضوع، این توهین ها یا توسط آذریهای ایرانی نوشته شده یا ساخته و پرداخته ذهن نوسنده آن جهت شیطنت و توهین به ایرانیهاست، که احتمال مورد دوم بیشتر است.
-
نظرات مردم تركيه نسبت به ارتش ايران2
بچه ها user v pasword قبلم باز نشد واسه همين مجبور شدم دوباره ثبت نام كنم .
موضوعي كه تحت عنوان نظرات مردم تركيه نسبت به ارتش ايران گذاشته بود قفل شد و جناب آقاي Captain هر چي كه از دهنش در اومده بود برام نوشت از ايشون خيلي ممنونم ، اينها رو كه از خودم ننوشته بودم از سايت WOWTURKEY.COM ترجمه كرده بودم .
آقاي Captain ميتونستيد قبل از اون همه فوش و تهمتي كه زديد بپرسيد كه اينها رو از كجا ترجمه كردم
و قصدم از نوشتن اين پست اين بود كه بگم اطراف كشورمون رو دشمن ورداشته و بايد از قبل بيشتر دقت كنيم وقتي كه هم وطن خودم اين چيزا رو مينويسه از
اجنبي چه انتظار كه توي كشورش به آمريكا و اسرائيل اجازه تاسيس پايگاههاي نظامي رو داده .
آدرس كامل سايت:wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=1050371 - 38k -
البته اگه خواستيد چيزي بنويسيد كاملا با رعايت ادب و نظاكت براشون پست بزاريد چون ما مثل اونها نيستيم و ثانيا من جوابشون رو دادم و حقشون رو گذاشتم كف دشتشون با معرفي سازمان دفاعي ايران ، و اختراعات و پيشرفتهايي كه تا به امروز در ايران ثبت شده
وقتي كه ميخونيد ميبينيد كه همشون هم از ايران بدشون نمياد و بعضي هاشون ايران رو به عنوان نگهبان اسلام و مسلمين در جهان معرفي ميكنند.
درود بر ايران پاك و آريايي
موضوعي كه تحت عنوان نظرات مردم تركيه نسبت به ارتش ايران گذاشته بود قفل شد و جناب آقاي Captain هر چي كه از دهنش در اومده بود برام نوشت از ايشون خيلي ممنونم ، اينها رو كه از خودم ننوشته بودم از سايت WOWTURKEY.COM ترجمه كرده بودم .
آقاي Captain ميتونستيد قبل از اون همه فوش و تهمتي كه زديد بپرسيد كه اينها رو از كجا ترجمه كردم
و قصدم از نوشتن اين پست اين بود كه بگم اطراف كشورمون رو دشمن ورداشته و بايد از قبل بيشتر دقت كنيم وقتي كه هم وطن خودم اين چيزا رو مينويسه از
اجنبي چه انتظار كه توي كشورش به آمريكا و اسرائيل اجازه تاسيس پايگاههاي نظامي رو داده .
آدرس كامل سايت:wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=1050371 - 38k -
البته اگه خواستيد چيزي بنويسيد كاملا با رعايت ادب و نظاكت براشون پست بزاريد چون ما مثل اونها نيستيم و ثانيا من جوابشون رو دادم و حقشون رو گذاشتم كف دشتشون با معرفي سازمان دفاعي ايران ، و اختراعات و پيشرفتهايي كه تا به امروز در ايران ثبت شده
وقتي كه ميخونيد ميبينيد كه همشون هم از ايران بدشون نمياد و بعضي هاشون ايران رو به عنوان نگهبان اسلام و مسلمين در جهان معرفي ميكنند.
درود بر ايران پاك و آريايي
- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
mohamad177,
دوست عزیز میشه به ما هم نشون بدی کجای این تاپیک ایرانیها رو سگ خطاب کرده؟
میشه بگی شما چجوری عاشق خاک ایرانی در حالی که در این فروم علنا بهم پیوستن آدربایجان شمالی و جنوبی (جدا شدن آذربایجان از ایران) رو تبلیغ میکنه؟
توجه داشته باشید که در اینجا آذربایجان شمالی منظور کشور آذربایجان و آذربایجان جنوبی منظور آذربایجان ایران است.
دوست عزیز میشه به ما هم نشون بدی کجای این تاپیک ایرانیها رو سگ خطاب کرده؟
میشه بگی شما چجوری عاشق خاک ایرانی در حالی که در این فروم علنا بهم پیوستن آدربایجان شمالی و جنوبی (جدا شدن آذربایجان از ایران) رو تبلیغ میکنه؟
توجه داشته باشید که در اینجا آذربایجان شمالی منظور کشور آذربایجان و آذربایجان جنوبی منظور آذربایجان ایران است.
آخرین ويرايش توسط 1 on Achilles, ويرايش شده در 0.
-
تمام 15 صفحه رو بخوني ميبيني
من هم براي همين جوابشون رو ميدادم اگه خوب نگا كني ميبيني كه صنايع دفاعي و پيشرفتهايي كه كرده رو معرفي كردم و عكساشون رو گذاشتم تا بفهمند با چه كشوري طرفند
يه سوال دارم آذربايجان فعلي كه جدا شده مگه الان خيلي قوي هستش اگه آمريكا كمكشون نكنه در عرض چند ماه كشور از هم ميپاشه
من هم براي همين جوابشون رو ميدادم اگه خوب نگا كني ميبيني كه صنايع دفاعي و پيشرفتهايي كه كرده رو معرفي كردم و عكساشون رو گذاشتم تا بفهمند با چه كشوري طرفند
يه سوال دارم آذربايجان فعلي كه جدا شده مگه الان خيلي قوي هستش اگه آمريكا كمكشون نكنه در عرض چند ماه كشور از هم ميپاشه
-
همونقد كه اين نوشته ها قلب تو رو به درد ميياره من رو هم عذاب ميده و از اون موقع حس ميكنم تو قلوم يه چيزي بغز كرده ميدونيد كمي هم از حسادت چون ايران در 10 سال آينده بزرگترين قدرت خاورميانه ميشه و اون وقت كه ميبينن چي به چي هستش
شما اون چيزهايي كه خطاب به آذري ها نوشته بوديد واقعن من رو ناراحت كرد
نيميدونم معني ايران رو شما چه طور برداشت ميكنيد چون مفهوم ايران تشكيل شده از : لرها فارسها تركها بلوچ ها گيلاني ها تركمن ها و .......
و ايران اگه امروز به عنوان يك كشور قدرتمند توي خاورميانه حساب ميشه اين رو مديون هم ديگه هستيم تمام هموطنهاي كشورمون نه فقط تنها يك قشر از جامعه من هميشه به اين اعتقاد داشتم كه سرزمينهايي كه از دست داديم رو بايد دوباره پس بگيريم تا ايران دوباره بتونه قدرت اوليه خودش رو به دست بياره
درود
شما اون چيزهايي كه خطاب به آذري ها نوشته بوديد واقعن من رو ناراحت كرد
نيميدونم معني ايران رو شما چه طور برداشت ميكنيد چون مفهوم ايران تشكيل شده از : لرها فارسها تركها بلوچ ها گيلاني ها تركمن ها و .......
و ايران اگه امروز به عنوان يك كشور قدرتمند توي خاورميانه حساب ميشه اين رو مديون هم ديگه هستيم تمام هموطنهاي كشورمون نه فقط تنها يك قشر از جامعه من هميشه به اين اعتقاد داشتم كه سرزمينهايي كه از دست داديم رو بايد دوباره پس بگيريم تا ايران دوباره بتونه قدرت اوليه خودش رو به دست بياره
درود
-
شايد من از حكومت فعلي ايران راضي نباشم يعني مسئولين هم تلاش خودشون رو ميكنن اما اين تحريم ها دولت رو دستگير كرده ديگه زياد نوشته ها رو شلوغ پلوغ نكنم فعلا بايد برم تا بعد در پناه حق
يا علي
يا علي