منطقه چهارم نيروي دريايي ارتش گفت: همزمان با سالروز ارتش، ناوشكن جماران به نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران ملحق ميشود.

سيد محمود موسوي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در رشت وقوع انقلاب اسلامي را منشأ خير و بركت دانست و اظهار داشت: با توجه به وضعيت و شرايط كنوني شاهد فعاليتهاي گسترده از طرف جوانان ايراني براي پيشبرد اهداف انقلاب هستيم.
وي ادامه داد: دشمن به دنبال ايجاد تفرقه بين ملت ايران به ويژه نسل جوان است و بايد در اين راستا با تبليغاتي كه در آستانه سيامين سال پيروزي انقلاب اسلامي براي كمرنگ كردن حضور مردم ميشود طوري برنامهريزي كنيم تا شاهد وحدت بيشتر مردم و شكست دشمنان باشيم.
موسوي با اشاره به فرمايشهاي امام راحل (ره) و مقام معظم رهبري در مورد برقراي ارتباط بيشتر با نسل جوان گفت: در اين راستا ارگانهاي مختلف برنامهريزي خاصي انجام دادهاند.
فرمانده ارشد آجا در گيلان بيان داشت: كميته هماهنگي نيروهاي مسلح در استان تشكيل شده و برنامههاي مشتركي در ايام دهه فجر برگزار ميشود كه اعزام كاروان زيارتي به مرقد امام راحل، رژه موتورسواران در روز 12 بهمن، ديدار با خانواده شهدا، صبحگاه مشترك و ديدار با نماينده ولي فقيه در استان از آن جمله است.
وي با اشاره به نقش ارتش در پيروزي انقلاب اسلامي گفت: هنگام ورود امام (ره) به ايران بحث تأمين امنيت فرودگاه و نيز حضرت امام (ره) بر عهده نيروهاي جان بر كف ارتش بود كه به صورت داوطلبانه حضور پيدا كردند.
موسوي اضافه كرد: همچنين در بحث انتخابات تاريخي مردم براي رأي دادن به جمهوري اسلامي نيز نيروهاي ارتش فعاليت ويژهاي داشتند.
به گفته فرمانده ارشد آجا، ارتش در حفاظت و حراست از تأسيسات حساس، اماكن اقتصادي و حفظ سرمايههاي ملي حضوري فعال داشته است.
فرمانده منطقه چهارم دريايي ارتش خاطرنشان كرد: نيروهاي ارتش در تمام صحنهها در 30 سال انقلاب به خودكفايي و استقلال رسيدهاند كه اين امر از شعارهاي اوليه و كليدي انقلاب اسلامي بوده و از بركات اين انقلاب محسوب ميشود.
وي در مورد يگانهاي پروازي ارتش اذعان داشت: اكنون به مرحلهاي رسيدهايم كه طراحي جنگنده ايراني در داخل كشور انجام ميشود و همچنين توانايي ساخت يگانهاي پروازي رزمي را نيز كسب كردهايم.
موسوي در بخش نيروي زميني ارتش خاطرنشان كرد: در اين زمينه نيز اقدامهاي خوبي صورت گرفته كه ميتوان به تأمين تجهيزات انفرادي، گروهي و تجهيزات تانك و خودروهاي كشتي اشاره كرد.
فرمانده ارشد آجا در گيلان به دستاوردهاي نيروي دريايي ارتش در 30 سال گذشته اشاره كرد و اذعان داشت: قبل از انقلاب در بحث يگانهاي زيرسطحي حرفي براي گفتن نداشتيم اما در حال حاضر گامهاي خودكفايي برداشته شده و براي تعمير و آموزش استفاده از آن، كارهاي خوبي صورت گرفته و يگانهاي زير سطحي سبك و نيمه سنگين در داخل كشور به صورت بومي توليد ميشوند.
موسوي اضافه كرد: در بعد يگانهاي شناور سطحي قابليت و توانمندي خوبي ايجاد شده و يگانهاي شناور رزمي در حد ناوچههاي موشكانداز توليد و در حال بهرهبرداري هستند و كارآيي آنها به مراتب بهتر و بهروزتر از تجهيزات قبل از انقلاب است كه وارد ميكرديم.
فرمانده منطقه چهارم دريايي ارتش با اشاره به اينكه در مورد ناوشكنهاي چند منظوره در جنوب و شمال كشور اقدامهاي خوبي صورت گرفته است بيان داشت: اوايل سال آينده همزمان با سالروز ارتش، الحاق رسمي ناوشكن جماران را به نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران شاهد هستيم كه توسط نيروهاي داخلي توليد شده است.
موسوي افزود: قابليتهاي اين ناوشكن در ابعاد زيرسطحي، سطحي و هوايي است كه ميتوان از آن استفاده كرد و بدنه اين ناوشكن در صنايع تمجيدي بندرانزلي ساخته شده و در حال نصب ديگر متعلقات آن هستيم.
وي گفت: قابليتهاي زماني به دست آمده براي ما مهم است زيرا تمام كشورهاي غربي و اروپايي به صورت هماهنگ شده سعي كردند نظام جمهوري اسلامي ايران را از دستيابي به تكنولوژي و توانايي ساخت تجهيزات نظامي محروم كنند كه به اين هدف خود نرسيدند.
فرمانده ارشد آجا در گيلان در مورد وضعيت ساخت ناوچه پيكان تصريح كرد: دو فروند از ناوچه پيكان تاكنون به بهرهبرداري رسيده و سومين فروند از اين ناوچه نيز 95 درصد پيشرفت فيزيكي دارد كه بعد از آزمايش تجهيزات نصب شده روي آن، به پيكره منطقه چهارم نيروي دريايي ارتش ميپيوندد.
خبرگزاری فارس