فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ایران در بهترین شرایط نظامی برای دفاع از تمامیت ارضی كشور است، گفت: تاسیسات هسته ای رژیم صهیونیستی در تیررس پدافند موشکی ایران قرار دارد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از ایرنا، سرلشگر پاسدار محمد علی جعفری افزود: ایران دارای موشک هایی با برد بیش از 2 هزار کیلومتر است به همین علت تاسیسات هسته ای در نقاط مختلف سرزمین های تحت اشغال رژیم صهیونیستی در سیطره توان موشکی ما قرار دارد.
وی افزود: دکترین نظام ما دفاعی است و با قاطعیت كامل آماده پاسخگویی به هرگونه اقدام از سوی دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی و دفع حملات هستیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره تهدید نظامی کشورمان از سوی برخی مقامات رژیم صهیونیستی گفت: رژیم صهیونیستی برای بقای خود چاره ای جز بیان این حرف ها ندارد و این گونه یاوه گویی های نظامی هیچ گونه مبنا و اتکایی به لحاظ نظامی ندارد.
سرلشگر پاسدار محمد علی جعفری با بیان اینکه ایران امروز در اوج آمادگی دفاعی است، افزود: جمهوری اسلامی در شرایط کاملا برتر نظامی در منطقه قرار دارد و توان نظامی و دفاعی امروز ما با قبل قابل مقایسه نیست.
وی گفت: امروز به لحاظ نظامی و دفاعی در شرایطی قرار داریم که آمریکا و رژیم صهیونیستی توان هیچ گونه تحرک و اقدام نظامی علیه کشورمان را ندارد.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: اکنون به اذعان دوست و دشمن ،جمهوری اسلامی ایران به لحاظ نظامی در شرایطی کاملا مقتدرانه و برتر قرار دارد و من هم امروز با قاطعیت جمله معروف امام راحل (ره) را تکرار می کنم که آمریکا و رژیم صهیونیستی هیچ غلطی نمی توانند، بکنند.
تاسیسات هستهای رژیم صهیونیستی در تیررس پدافند موشکی ایران
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
تاسیسات هستهای رژیم صهیونیستی در تیررس پدافند موشکی ایران
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
Re: تاسیسات هستهای رژیم صهیونیستی در تیررس پدافند موشکی ایران
در تیر رس پدافند موشکی؟!!!!
واقعا شایسته است که خبر نگاران توجه عمیق تری در انعکاس خبر های مربوط به مراجع نظامی مبذول کنن
و بهتره خبر گذاری ها به تربیت خبرنگاران نظامی حرفه ای روی بیارن تا شاهد نشر این گونه خبر ها نباشیم
این جور انعکاس بدخبر موجب میشه عده ای از دشمنان داخلی و یا خارجی بهانه هایی واهی برای زیر سوال بردن تخصصو کفایت فرماندهان نظام ید ما داشته باشن.
هر چند این فرماندهان پولاد ابدیده در کوره ی جنگ هستن و لیاقت اونها هر چند هویداست ، در زمان حادثه هویدا تر ش خواهد شد.
خبر گذاری ها باید دقت بیشتری در این موارد بکنن.
واقعا شایسته است که خبر نگاران توجه عمیق تری در انعکاس خبر های مربوط به مراجع نظامی مبذول کنن
و بهتره خبر گذاری ها به تربیت خبرنگاران نظامی حرفه ای روی بیارن تا شاهد نشر این گونه خبر ها نباشیم
این جور انعکاس بدخبر موجب میشه عده ای از دشمنان داخلی و یا خارجی بهانه هایی واهی برای زیر سوال بردن تخصصو کفایت فرماندهان نظام ید ما داشته باشن.
هر چند این فرماندهان پولاد ابدیده در کوره ی جنگ هستن و لیاقت اونها هر چند هویداست ، در زمان حادثه هویدا تر ش خواهد شد.
خبر گذاری ها باید دقت بیشتری در این موارد بکنن.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 194 بار
به نام اهوره مزدا
بگم كه من مينديشم كه پدافند در موضوع دفاع بحث مي شه نه در حمله.در بحث حمله به كشوري بحث آفند به ميان مياد اگه اشتباه نكرده باشم.
دوم اين كه ما هميشه در هر جا پس از ساخت پيشرفته ترين تجهيزات نظامي گفتيم اين سلاح در مورد دكترين دفاعي است و هيچ خطري براي هيچ كشوري ندارد اونوقت يهو مي گيم تاسيسات اتمي اسراييل در تيررس ماست؟؟!!!!!!!!
اين موضو بسيار تنش ايجاد مي كنه و رسانه هاي نيرومند آمريكا از اين موضوع نهايت استفادرو مي برن؟
پارس هميشه جاويد
بگم كه من مينديشم كه پدافند در موضوع دفاع بحث مي شه نه در حمله.در بحث حمله به كشوري بحث آفند به ميان مياد اگه اشتباه نكرده باشم.
دوم اين كه ما هميشه در هر جا پس از ساخت پيشرفته ترين تجهيزات نظامي گفتيم اين سلاح در مورد دكترين دفاعي است و هيچ خطري براي هيچ كشوري ندارد اونوقت يهو مي گيم تاسيسات اتمي اسراييل در تيررس ماست؟؟!!!!!!!!
اين موضو بسيار تنش ايجاد مي كنه و رسانه هاي نيرومند آمريكا از اين موضوع نهايت استفادرو مي برن؟
پارس هميشه جاويد
است كه ايران ويران
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 32 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
تاسیسات هسته ای رژیم صهیونیستی در تیررس پدافند موشکی ایران قرار دارد.

پدافند ؟
این حرفها چیه ؟ کمی دقت کنید .
تانگردی آشنا زين پرده رمزی نشنوي ..........گوش نامحرم نباشد جای پيغام سروش
من در Power House ([External Link Removed for Guests])
من در Power House ([External Link Removed for Guests])
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار
بابا من عذر ميخام. بيخيال شين ديگه. آفند نه پدافند خوبه؟
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند