موشک های بالستیک ایران را رها کنید،کوتاه بردهایش خطرناک ترند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 266
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۹:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: shiraz
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 436 بار
تماس:

موشک های بالستیک ایران را رها کنید،کوتاه بردهایش خطرناک ترند

پست توسط هوایی »

 " الن تاچر" سناور دموکرات ایالت کالیفرنیا درمجلس سنای آمریکا اعلام کرد که درباره تهدید قابلیت های موشکی دوربرد ایران در آمریکا اغراق می شود.

خانم تاچر که احتمالا در آینده ای نزدیک به سمت معاونت کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا منصوب خواهد شد،در سخنانی در کنفرانسی درباره سپر دفاع موشکی آمریکا در واشنگتن با اشاره به این موضوع افزود: استقرار سیستم دفاع ضد موشکی آمریکا در اروپا چندان ارتباطی با قابلیت های موشک های دور برد ایران ندارد.

اظهارات این سناتور آمریکایی در حالی است که واشنگتن در دوره زمامداری جرج بوش رییس جمهور پیشین ایالات متحده همواره در توجیه استقرار سامانه ضد موشکی خود در اروپا و در پاسخ به مخالفت های شدید روسیه در برابر اجرای این طرح، تهدید موشکی رو به گسترش کشورهایی چون ایران و کره شمالی را دلیل اصلی استقرار این سامانه ضد موشکی در دو کشور لهستان و جمهوری چک اعلام می داشته است.

روسیه به شدت مخالف این طرح نظامی آمریکا است وهدف استراتژیک استقرار این سامانه نظامی در قلب اروپا را مهار قابلیت موشک های بالستیک خود می داند.

سناتور تاچر در ادامه اظهارات خود در این کنفرانس با رد تاثیر استقرار سامانه ضد موشکی آمریکا در لهستان و جمهوری چک اعلام کرد که تهدید موشکی ایران هم اکنون در اندازه ای نیست که اروپا و آمریکا را تهدید کند .و

وی افزود: به جای فکر کردن برای مهار قابلیت های موشک های بالستیک دوربرد ایران هم اکنون لازم است تا به مهار موشک های کوتاه برد کنونی ایران اندیشید.
این سناتور آمریکایی ادعا کرد که هم اکنون کشورهای همسایه ایران و نیروهای آمریکایی حاضر در مرزهای ایران در برابر تهدید موشک های کوتاه برد و میان برد ایران قرار دارند و به جای اندیشیدن درباره مهار قابلیت های موشکی ایران در دهه آینده باید فکری برای مهار موشک های کوتاه برد و میان برد ایران کرد.

اما سناتور " کارل لوین" رییس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا در سخنان خود در این کنفرانس خواهان همکاری واشنگتن و مسکو در مهار قابلیت های رو به گسترش موشک های بالستیک ایران شد.

سناتور لوین با اشاره به تهدید توسعه قابلیت های موشکی دوربرد ایران افزود که اگر روسیه و ایالات متحده در برابر تهدید موشکی ایران همکاری کنند می توانند تهدید موشکی ایران را تخفیف دهند.

موضوع استقرار سپر دفاع ضد موشکی آمریکا در اروپا از جمله موضوعات مناقشه بر انگیز بین واشنگتن و مسکو در دو سال پایانی دوره زمامداری بوش بوده است و مخالفت های روسیه با استقرار موشک های ضد موشک آمریکا در لهستان و رادارهای فوق پیشرفته در جمهوری چک مانع از عقد قرار داد استقرار این سامانه موشکی آمریکا در دو کشور اروپایی مزبور نشد و واشنگتن در تابستان سال گذشته میلادی و با استفاده از فرصت جنگ روسیه و گرجستان توانست قرار داد استقرار این سامانه موشکی خود را با دو کشور لهستان و جمهوری چک امضا کند.

انعقاد قرار داد استقرار سپر دفاع موشکی آمریکا در اروپا با دو کشور لهستان و چک در حالی است که اکثریت افکار عمومی دو کشور مزبور با استقرار این سامانه نظامی آمریکا در خاک کشورشان مخالفند و هنوز این دو قرار داد در مجالس این دو کشور به تصویب نهایی نرسیده است.

با به قدرت رسیدن باراک اوباما رییس جمهور جدید آمریکا ، ناظران آگاه معتقدند که دولت اوباما به دلیل بحران اقتصادی کنونی آمریکا و هزینه های اقتصادی این طرح نظامی ، موضوع استقرار این سامانه نظامی در اروپا را از دستور کار خود خارج خواهد ساخت. اما این ناظران معتقدند که دولت اوباما مایل است این موضوع را تبدیل به ابزار چانه زنی با روسیه در برابر برنامه اتمی ایران کند.

ملاقات اوباما با مدودف رییس جمهور روسیه در هفته آینده در حاشیه کنفرانس " جی 20 " در لندن فرصت چانه زنی دو رهبر بر سر استقرار سامانه ضد موشکی آمریکا در اروپا و برنامه اتمی ایران خواهد بود.
دولت اوباما امیدوار است همکاری روسیه را در پرونده اتمی ایران داشته باشد و دولت روسیه مایل است تا دولت اوباما موضوع استقرار سپر دفاع ضد موشکی را برای همیشه از دستور کار خود خارج کند.
از این رو ناظران آگاه معتقدند که احتمال انجام یک معامله بین دو طرف بر سر سپر دفاع ضد موشکی و برنامه های اتمی ایران چندان دور از انتظار نخواهد بود.
<!-- / message --> 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”