ژنرال "آموس یادلین" مدیر اداره جاسوسی نظامی اسراییل (امان) روز چهارشنبه در برابر کمیسیون امور دفاع و بین الملل پارلمان هشدار داد که "حزب الله" برای عملیات تروریستی در راستای انتقام خون "عماد مغنیه" که روز 13 فوریه سال گذشته در دمشق به قتل رسید، آماده می شود.
وی هشدار داد که حزب الله می تواند عملیات تروریستی خود را علیه کلیه مراکز یهودیان در اسراییل و در کل جهان انجام دهد.
مدیر اداره جاسوسی نظامی اسراییل در مورد حماس گفت که اگرچه توان بازدارنده ارتش دفاع ملی کشور در نتیجه عملیات "سرب ریخته" در نوار غزه افزایش یافته اما به هر حال حماس به طور کامل نابود نشده و برای مقابله بعدی آماده می شود.
یادلین همچنین به نمایندگان پارلمان اطلاع داد که ایران می تواند طی چند ماه آینده بمب اتمی تولید کند و اینکار را فقط به خاطر ملاحظات سیاسی انجام نمی دهد تا به اسراییل و آمریکا بهانه ای برای عمیلات نظامی علیه این کشور ندهد. در همین حال اسراییل فعلا می تواند از تبدیل ایران به کشوری هسته ای جلوگیری کند.
به گفته این مقام نظامی اسراییل، ایران امور مربوط به تولید موشک های "زمین-زمین" که قابلیت حمل کلاهک هسته ای داشته باشند را به پایان رسانده و مقادیر هنگفتی اورانیوم ذخیره نموده و از فناوری غنی سازی اورانیوم نیز برخوردار است و این همه به تهران اجازه می دهد که تا چند ماه بعد حملات هسته ای خود را انجام دهد. برای این منظور فقط نیاز به تصمیم (از سوی ایران) وجود دارد.
وی گفت: آنها (ایرانی ها) برای تولید هر چه سریعتر بمب عجله ای به خرج نمی دهند چرا که نمی خواهند بهانه ای علیه خود بوجود آوردند. آنها تلاش می کنند تا به مرحله ای برسند که برای تولید بمب به اندک زمانی نیاز باشد و با چنان سرعتی به غنی سازی اورانیوم مشغولند که اتهام وارد آوردن به آنها را با مشکل مواجه کرده است.
مدیر اداره جاسوسی نظامی اسراییل تاکید کرد: آنها در یکی از کارخانه های خود که تحت نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی در حدود 4000 سانتریفیوژ دارند. ایرانی ها از دانش غنی سازی اورانیوم لازم جهت تولید بمب اتمی یعنی 93% برخوردارند. در حال حاضر آنها اورانیوم را تا 4,5% غنی می کنند اما فقط به چند ماه نیاز دارند که پروسه را به 93% برسانند.
یادلین با رسم این تصویر وهشتناک تاکید کرد که بازی علیه تبدیل ایران به کشوری هسته ای هنوز به شکست منجر نشده است: تهدید اسراییل، تهدید نظم جهانی است نه تنها اسراییل. به همین خاطر ما باید به جهانیان اسنادی نشان دهیم که قصد واقعی آنها (ایرانییان) را نشان می دهد. تلفیق صحیحی از تحریم و تشویق ممکن است که تغییراتی را در سیاست ایران بوجود آورد.
مدیر اداره جاسوسی نظامی اسراییل درباره ایران
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
Re: مدیر اداره جاسوسی نظامی اسراییل درباره ایران
سلام سال نو مبارک
من واقعا نمیدونم که آنها( اسراییلی ها ) از کجا این اطلاعات دقیق رو میارن که تا این حد مطمئن حرف میزنن واقعا بچه های اطلاعات و سپاهی چیکار میکنن باید از حزب الله یاد بگیریم که کناره گوش آنها ( اسراییل) هستند ولی هنوز اسراییل ها نتوانستن انبارهای مهماتشون رو پیدا کنن طبق چیزهایی که من از این اسراییلی ها خوندم اونها حتی ساعته دستشویی رفتن کسایی که تو این جاهای حساس کار میکنن میدونن اونوقت میگن اطلاعات ایران تو دنیا پنجمین هست
نمیدونم چی بگم دیگه
مرسی
من واقعا نمیدونم که آنها( اسراییلی ها ) از کجا این اطلاعات دقیق رو میارن که تا این حد مطمئن حرف میزنن واقعا بچه های اطلاعات و سپاهی چیکار میکنن باید از حزب الله یاد بگیریم که کناره گوش آنها ( اسراییل) هستند ولی هنوز اسراییل ها نتوانستن انبارهای مهماتشون رو پیدا کنن طبق چیزهایی که من از این اسراییلی ها خوندم اونها حتی ساعته دستشویی رفتن کسایی که تو این جاهای حساس کار میکنن میدونن اونوقت میگن اطلاعات ایران تو دنیا پنجمین هست
نمیدونم چی بگم دیگه
مرسی
-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
اسراییلی ها خوندم اونها حتی ساعته دستشویی رفتن کسایی که تو این جاهای حساس کار میکنن میدونن
اینها بافته های خودشان هست! اگر اینقدر اطلاعات دقیقی از ایران داشتند، اینقدر برای درو کردن ایران دست دست نمی کردند! قبل از جنگ با حزب الله هم از این حرف ها زیاد می زدند، و وانمود می کردند که از همه چیز حزب الله با خبر هستند، و هر وقت اراده کنند، کار تمام هست، اما دیدیم که اطلاعاتشان به اندازه پشم هم ارزش نداشت! اینها حتی اطلاعات دقیقی از نیروهای حماس، که در منطقه ایی کاملا تحت نظر و نفوذ اسرائیل زندگی می کنند، و جاسوسان و خائنین فلسطینی زیادی دور و برشان هست، نداشتند، و ظرف 22 روز جنگ نتونستند بیش از دو سه نفر از افراد بلند پایه حماس را بکشند!
اینها فک و دهنشان زور زیادی داره، شما زیاد به تعریف هایی که از خودشان می کنند، توجه نکنید! البته کسی را دست کم هم نگیرید. هر کس در اندازه خودش. اوج کار سه نیروی هوایی، دریایی، و زمینی اسرائیل همونی بود که در لبنان 2006 و غزه 2009 دیدید.
- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 194 بار
با درود
خوب برادر سينوهه بزار بگن از كجا معلوم كه حرفشون درست باشه؟
نه اينا همشون سياسته تابلوبازيه
اگه اينا به اين مطمعني سخن از هسته اي بودن ايران را مي زنن چرا نه تحريم مجدد نه تهديدي نه حمله اي؟
نه برادر اين حرفا نيست

خوب برادر سينوهه بزار بگن از كجا معلوم كه حرفشون درست باشه؟
نه اينا همشون سياسته تابلوبازيه
اگه اينا به اين مطمعني سخن از هسته اي بودن ايران را مي زنن چرا نه تحريم مجدد نه تهديدي نه حمله اي؟
نه برادر اين حرفا نيست

است كه ايران ويران
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
اول تشکر میکنم به خاطر توضیحی که دوستان راجع به موضوع بالا دادند
و اینکه منهم امید وارم که همیطور که شما گفتید باشه
چیزهایی که من گفتم به خاطر شینده هایی که راجع به کارهای اطلاعاتی که در مورد دانشمندان هسته ای ایران دارن و شروع کردند به از بین بردن آنها که خیلی ناراحت کننده هست
و دیگه مطلبی که خوندم راجع به دزدیدن اگه اشتباه نکم یکی از میگهای عراقی که نشون دهنده توجه آنها به جاهایی مثل فرودگاه ها یا مراکز هسته ای بود
من هم با شما دوست عزیز موافقم که اسراییلیها نتونستن در جنگ حزب الله اطلاعاته خوبی از حزب الله بدست بیارند منهم منظورم این بود که ای کاش ایران هم از نظره حفاظتی مثل حزب الله عمل کنه
مرسی
و اینکه منهم امید وارم که همیطور که شما گفتید باشه
چیزهایی که من گفتم به خاطر شینده هایی که راجع به کارهای اطلاعاتی که در مورد دانشمندان هسته ای ایران دارن و شروع کردند به از بین بردن آنها که خیلی ناراحت کننده هست
و دیگه مطلبی که خوندم راجع به دزدیدن اگه اشتباه نکم یکی از میگهای عراقی که نشون دهنده توجه آنها به جاهایی مثل فرودگاه ها یا مراکز هسته ای بود
من هم با شما دوست عزیز موافقم که اسراییلیها نتونستن در جنگ حزب الله اطلاعاته خوبی از حزب الله بدست بیارند منهم منظورم این بود که ای کاش ایران هم از نظره حفاظتی مثل حزب الله عمل کنه
مرسی
- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 194 بار
تمام سياست . روش جنگ.حفاظت اطلاعات و هزاران روش ديگر به دست ايرانيان به حزب الله داده شده و اين امري نيست كه ما مردم عادي براي دلخوشي خودمون بگيم
اين امري ثابت شدست و مي خوام اينو بگم شك نكنيد ايران حفاظت اطلاعاتي داره كه موصاد بايد بياد 10 سال زير دستش كار كنه تا بتونه بگه منم هستم
اين امري ثابت شدست و مي خوام اينو بگم شك نكنيد ايران حفاظت اطلاعاتي داره كه موصاد بايد بياد 10 سال زير دستش كار كنه تا بتونه بگه منم هستم

است كه ايران ويران