نیروی هوایی عراق: طرح خرید F16 برای دفع تهدید بالقوه ایران!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

Re: نیروی هوایی عراق: طرح خرید F16 برای دفع تهدید بالقوه ایران!

پست توسط nasir irani »

ول کنید این جنگنده های امریکاهی رو اون زمانی که ما نگران این بودیم که امریکا الآن به این کشور F-15 میده به اون کشور F-18 میده بمب هدایت شونده سنگر شکن ماهواره ای و .........می ده گذشته

خود همین اقدام هزینه بسیار زیادی به عراق وارد می کنه تازه در صورت جنگ و از دست دادن اونها پیغامی خطرناک به امریکاهیها از سوی نیروی هوایی ایران خواهد بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

شاید ربطی نداشته باشه ولی 9 فروردین از همدان به سمت کرج داشتم میامدم بالای 100 تا کامیون حمل سوخت عراقی به سمت تهران حرکت می کردن ! حالا برای چی نمی دونم فکر کنم برادرمون با کمبود سوخت مواجه شدن ! تصویر
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

این خرید زیاد دور از ذهن نبودتصویر

پرواز ژنرال عراقی با F-16
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

New Member
نمایه کاربر
محل اقامت: آلمان-ایلام-آبدانان
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

Re: نیروی هوایی عراق: طرح خرید F16 برای دفع تهدید بالقوه ایر

پست توسط romel »

Miliali نوشته شده:
Darya salar MILAD نوشته شده:
جالب این است از سوی مسئولین کرد عراقی که سالها با ایران رابطه خوبی داشته اند.
.

این حضرات غیر قابل اعتماد ترین بخش در میان گروه های مختلف عراق هستند. برای منافع خودشون هر کاری می کنند .کارشون که گیر باشه همه جور چاپلوسی می کنند (حتی برای صدام) ولی وقتی که کارشون راه افتاد دیگه طرف رو نمی شناسند. همین آقایون سال ها در ایران از ترس صدام قایم شده بودند و امروز برای ایران خط و نشون می کشند.کردها در طول این 30-40 سال اخیر در سه کشور ایران ترکیه و عراق ساز تجزیه طلبی کوک کردند و کارشان به درگیری مسلحانه رسیده است . حداقل 2 بار سعی جدی درجداسازی بخشی از ایران داشته اند آن هم در زمانی که اوضاع داخلی ایران خوب نبوده. . به نظر من با کسانی که به قول شما ما را صفوی می خوانند و دشمن می دانند مشکل کمتری داریم

جناب سنی ها معتقند که کشتن 3 ایرانی=رفتن به بهشت!!!!!!!!!!!!؟؟اما کرد =صاحب ایران زمین و پاسدار ایران.............ضمنا اشکال از حضرات اینوری نه طالبانیو..........................................بیشتر دقت کن جنابببببببببببببببببببببببببببببب
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

پست توسط salam_2407 »

.

جناب سنی ها معتقند که کشتن 3 ایرانی=رفتن به بهشت!!!!!!!!!!!!؟؟اما کرد =صاحب ایران زمین و پاسدار ایران.............ضمنا اشکال از حضرات اینوری نه طالبانیو..........................................بیشتر دقت کن جنابببببببببببببببببببببببببببببب
تصویر

آقا جان من در میون سنی ها زندگی میکنم هیچ کدام از سنی ها همچین نظری ندارند
خواهش میکنم قبل از ارسال مطلب کمی به متنتون نگاه کنید
این جمله شما واقعا زشت و بچگانه است
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1080 بار
سپاس‌های دریافتی: 3413 بار

پست توسط dolphine »

اونایی که این عقیده رو داران وهابیان تکفیری هستن.
==========================================
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .  
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]   
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)  
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: لامرد فارس
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط ولايي »

.

اخه مرديكه ي ...
تو كه هيچ اطلاعاتي از اهل تسنن نداري چرا الكي اراجيف مي بافي و همين كردها هم اكثرا اهل تسنن هستندو
اكثر(پيش مرگا) از اهل تسنن بودنو اتفاقا صادق ترين مردم باوفا ترين مردم و ميهمان نوازترين مردمو بطور خلاصه
ايراني تمام هستند .در خيلي از موارد چه مسايل ديني اعم از نماز و روزه... وچه مسايل اخلاقي از ما كه ادعا
ميكنيم شيعه اثني عشري هستيم (خيلي خيلي) بهتر هستند اما نكات منفي هم دارند كه همين هم باعث شده
ما شيعه باشيم وانها اهل تسنن

[COLOR=#4f6128]گزيده اي از اشعار ولايت

زآه سینه سوزان ترانه می سازم چو نی زمایه جان این فسانه می سازم
به غمگساری یاران چو شمع می سوزم برای اشک دمادم ، بهانه می سازم
پر نسیم به خوناب اشک می شویم پیامی از دل خونین روانه می سازم
نمی کنم دل ازین عرصه شقایق فام کنار لاله رخان آشیانه می سازم
 [COLOR=#494429][COLOR=#953734]در آستان به خون خفتگان وادی عشق برون ز عالم اسباب ، خانه می سازم

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

البته ناگفته نماند که ما شهیدان زیادی را در کردستان دادیم که به دست کرد های دمکرات کشته شدن پدر خودم 8 سال در این مناطق جنگید ! کرد ها هم اینوری دارن هم اونوری مثل هر جامعه ی دیگری در بینشون هم خوب هست و هم بد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 249 بار
سپاس‌های دریافتی: 105 بار

پست توسط 7421 »

من خودم شيعه هستم و دو سال خدمتم رو سرباز معلم بودم . يه مسيري را بايد در زمستان هاي سرد پياده روي مي كرديم تا به اولين روستا كه شيعه نشين بودند و ماشين تا اونجا مي اومد برسيم . به محض رسيدن به اين روستا مردمش نهايت لطفي كه به ما مي كردند اين بود كه در مسجد رو باز مي كردند تا ما آنجا استراحت كنيم(بدون هيچ پذيرايي. حتي بخاري مسجد رو نيز روشن نمي كردند) .
بعد ها ما ديگه تو اون روستا توقف نمي كرديم و نيم ساعت ديگه به پياده رويمان در سرماي زمستان ادامه مي داديم تا به روستاي بعدي كه كردهاي سني بودند برسيم ، چون به محض رسيدن اولين نفري كه ما رو با اون حالت يخزده مي ديد مهمان منزلش مي كرد و مثل بچه هاي خودشان با ما رفتار مي كردند و از هيچ پذيرايي دريغ نمي كردند .
پس دوستان خواهشن در مورد كردها الكي حرف نزنيد . منهم يه زموني فكر مي كردم اينها فقط سر مي بررند ولي فهميدم كه خيلي با معرفت هستند.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

متاسفم مدیر سایت با اراجیف برخورد کنند من بچه گلستانم 50 درصد دوستام سنی هستند سنی ها پنج فرقه دارند که یکی از انها وهابی تندرو هستند اما بقیه نه لطف کرده در ارسال مطالب دقت کنید
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

hani1459 نوشته شده:متاسفم مدیر سایت با اراجیف برخورد کنند من بچه گلستانم 50 درصد دوستام سنی هستند سنی ها پنج فرقه دارند که یکی از انها وهابی تندرو هستند اما بقیه نه لطف کرده در ارسال مطالب دقت کنید

با آقا هانی موافقم تنها فرقه ای که دشمن خونی ایرانی ها هستند و از صهیونیستا به خون ما تشنه ترند فرقه ی وهابیون هستند یادمه چندین وقت پیش برای بمب گذاری انتحاری در ایران در عربستان صف کشیده بودن !
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”