نیروی هوایی عراق: طرح خرید F16 برای دفع تهدید بالقوه ایران!
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
Re: نیروی هوایی عراق: طرح خرید F16 برای دفع تهدید بالقوه ایر
چرابه برادران سنی بعضی ها توهین می کنندمگر ایت الله خامنه ای چند روز پیش ان پیام وحدت بخش راصادر نکردند حالا چرا بعضی ها به کردها وسنی ها توهین میکنند
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
Re: نیروی هوایی عراق: طرح خرید F16 برای دفع تهدید بالقوه ایر
کسانی که درباره سنی ها صحبت می کنند باید مراقب باشند باعث اختلاف نشن.سنی های ما با شیعه فرقی ندارن .
همه کسانی که به این سایت میان ایرانی نیستن. کما اینکه در جنگ با عراق با فارس زبان های بعضا ایرانی هم می جنگیدیم. به هر حال بعضی یا خائن اند یا ناآگاه که به یک نسبت برای ایران خطرناکند.من به شخصه فرقی بین ایرانی های فارس و عرب و.... و شیعه و سنی و ارمنی نمی بینم.
در مورد عراق هم فکر نکنم بعد از جنگ پرهزینه با ایران دیگر انگیزه و خطری داشته باشن. به هر حال ایران بهانه خوبی برای همسایگان ایران و فروشندگان سلاح است تا به سود خود برسند.
همه کسانی که به این سایت میان ایرانی نیستن. کما اینکه در جنگ با عراق با فارس زبان های بعضا ایرانی هم می جنگیدیم. به هر حال بعضی یا خائن اند یا ناآگاه که به یک نسبت برای ایران خطرناکند.من به شخصه فرقی بین ایرانی های فارس و عرب و.... و شیعه و سنی و ارمنی نمی بینم.
در مورد عراق هم فکر نکنم بعد از جنگ پرهزینه با ایران دیگر انگیزه و خطری داشته باشن. به هر حال ایران بهانه خوبی برای همسایگان ایران و فروشندگان سلاح است تا به سود خود برسند.