حمله نماینده طالبان پاکستان به مرکز مهاجرتی در نیویورک

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
محل اقامت: shiraz
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 436 بار
تماس:

حمله نماینده طالبان پاکستان به مرکز مهاجرتی در نیویورک

پست توسط هوایی »

"بیت الله مقصود" رئیس گروهک طالبان در پاکستان مسئولیت حمله به مرکز مهاجرتی در ایالت نیویورک آمریکا را بر عهده گرفت. این مطلب را رویترز به نقل از خود بیت الله مقصود خبر داد.  

روز جمعه یک مهاجر آسیایی در زمان آزمون دریافت تبعیت آمریکا در مرکز مهاجرتی واقع در بینگمتون نیویورک اقدام به تیراندازی نموده و پس از آن افرادی گروگان گرفت. طی این حمله، 14 تن از مهاجرین و از جمله خود جنایتکار کشته شدند. 26 نفر نیز زخمی شدند که 4 نفر از آنها در وضعیتی وخیم بسر می برند.
به گزارش خبرنگار «ریا نووستی» از پلیس نیویورک، 37 نفر از گروگان ها آزاد شدند و در صحت و سلامت بیرون از ساختمان هستند.
بیشتر آسیب دیدگان، مهاجرین ویتنامی هستند. خود این جنایتکار که "جیورلی وونگ" نام داشت، متولد آمریکا و ویتنامی تبار بود که 42 سال داشته و ساکن جانسون سیتی بود. او پس از تیراندازی به 14 نفر خودش را نیز کشت. وونگ اجازه حمل دو هفت تیر را داشت و به چاقو نیز مسلح بود.
بیت الله مقصود تلفنی به رویترز گفت: "من مسئولیت را برعهده می گیرم. این ها آدم های من بودند. من این دستور را در پاسخ به حمله دستگاه های پرنده بدون سرنشین آمریکا (به پاکستان) دادم".
بیت الله مقصود سرکرده جنگجویان طالبان پاکستان است. پیشتر اسلام آباد او را به سازماندهی قتل "بی نظیر بوتو" نخست وزیر سابق این کشور در ماه دسامبر سال گذشته متهم کرده بود، اما مقصود این را رد می کند. بر اساس اطلاعات موجود، گروهک وی انفجارها و حملات متعددی را ترتیب داده است.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”