اطلاعات ساختگي لپ‌تاپ آمريكايي را در 117 صفحه اثبات كردیم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 266
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۹:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: shiraz
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 436 بار
تماس:

اطلاعات ساختگي لپ‌تاپ آمريكايي را در 117 صفحه اثبات كردیم

پست توسط هوایی »

  گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، علي اكبر سلطانيه در جشن هسته‌اي بسيج دانشگاه پيام نور مشهد با بيان اينكه هماهنگي‌هاي موضوع هسته‌اي در شوراي عالي امنيت ملي انجام مي‌شود و سياست نهايي را مقام معظم رهبري اعلام مي‌فرمايند، افزود: موضوع هسته‌اي متعلق به نظام جمهوري اسلامي است و سياست‌هاي آن مبتني بر سه اصل حكمت، مصلحت و عزت استوار است.
وي خاطرنشان كرد: دولت‌هاي پيشين نيز در موضوع هسته‌اي هر كدام با روش‌هاي خود خدمتگزار بودند‌.
وي ادامه داد: براي درك صحيح موضوع هسته‌اي بايد آن را در چهار بعد فني، حقوقي، امنيتي و سياسي بررسي كرد و گرنه نتيجه‌گيري واقعي نيست.
سلطانيه ادامه داد: نخستين چيزي كه در موضوع هسته‌اي به نظر مي‌رسد كاربرد نظامي آن و استفاده از آن در بمباران‌هايي مانند هيروشيما و ناكازاكي است كه موجب نگراني تمام‌ مردم دنيا مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: با آنكه فيزيك هسته‌اي و كاربرد اين انرژي در صنعت و توليد انرژي مهم است اما آنچه كه مهم است و حساسيت ايجاد مي‌كند ايجاد ضايعاتي است كه تمام‌ كشورهاي درگير با اين انرژي ممكن است با آن روبه‌رو باشند و لذا بايد از استانداردهاي بالا در ساير صنايع برخوردار باشند.
وي افزود: بنابراين انرژي هسته‌اي ميعادگاه رشته‌هاي مختلف علمي و مهندسي در استانداردهاي بالاي خود است.
وي پيشرفت‌هاي ايران در موضوع نانوتكنولوژي و پرتاپ ماهواره اميد را از جمله گام‌هاي بلند ايران در ساير علوم برشمرد.
سلطانيه با بيان اينكه كشوري كه وارد انرژي هسته‌اي مي‌شود چاره‌اي جر برداشتن گام‌هاي بلند در علوم و صنايع ندارد، ادامه داد: نخستين ثمره حركت اصيل ايران در رفتن به سوي انرژي هسته‌اي اين است كه كشور را در مسيري قرار داده است كه چاره‌اي جز رسيدن به بالاترين استانداردهاي علمي و فناوري ندارد چرا كه دنيا نيز چنين انتظاري از چنين كشوري ندارد.
وي با اشاره به قدمت طولاني ايران در علم و صنايع افزود: انرژي هسته‌اي ارزشي براي ايرانيان است كه ثابت كردند مي‌توانند نظير موفقيت‌هاي گذشته خود را بيافرينند.
وي ادامه داد: در شوراي حكام خطاب به اعضاي آنان گفتيم كه زماني كه ايرانيان در قله‌هاي علم و فناوري بودند كشورهاي عضو اين آژانس يا مانند آمريكا كشف نشده بود و يا مردمان آن كشور در جنگل‌ها زندگي مي‌كردند.
وي گفت: چيزي كه براي غرب حساسيت ايجاد مي‌كند اين است كه انرژي هسته‌اي ظرفيتي در كشور ايجاد مي‌كند كه كشور در حال توسعه‌اي مانند ايران با ايدئولوژي خود را تبديل به كشور توسعه يافته مي‌كند.
وي همچنين با بيان اينكه غرب حساسيت خاصي به اورانيوم 235 دارد، ادامه داد: غني‌سازي اورانيوم از طريق اين نوع اورانيوم و روش ليزري انجام مي‌شود.
نماينده ايران در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي ادامه داد: تبعيض، بدبختي، استثمار و فشارهاي آمريكا را بر روي دولت شاهنشاهي و حركت با استانداردهاي دوگانه غرب را ديده‌ايم به طوري كه در گذشته هيچ‌گاه نمي‌گفتند كه چرا ايران مي‌خواهد نيروگاه هسته‌اي ايجاد كند.
وي با بيان اينكه در موضوع انرژي هسته‌اي شاهد يك تراژدي در انتقال فناوري بوديم، اظهار داشت: در رژيم گذشته 8 ميليارد مارك به كشور آلمان براي راه‌اندازي نيروگاه هسته‌اي بوشهر تا سال 1980 پرداخت شده بود كه انجام ندادن تعهد آنان باعث شد براي تكميل و راه‌اندازي اين نيروگاه يك ميليارد دلار به روس‌ها پرداخت كنيم.
سلطانيه ادامه داد: در دهه 80 به مدت هفت سال، مذاكراتي با عنوان ايجاد كميته تضمين انرژي در جريان بود كه قرار بود طرحي الزا‌م‌آور حقوقي و بين‌المللي مذاكره شده با اجماع يك سند شود تا به تمام‌ دنيا تضميني براي استفاده مناسب از انرژي هسته‌اي داده شود.
سلطانيه با اشاره به شكست اين طرح به‌ دليل كارشكني كارشناسان غربي و آمريكايي افزود: چندين سال بعد از اين نقطه ضعف بر عليه غرب استفاده كرديم و به غرب اعلام كرديم كه يكي از دلايل رفتن ايران به سمت چرخه سوخت، ندادن دانش و انرژي هسته‌اي توسط غرب به ساير كشورها و شكست اين طرح بود.
وي ادامه داد: با توجه به عدم انحراف ايران در موضوع هسته‌اي در گزارش البرادعي، چرا همچنان غرب بر انحراف ايران در اين موضوع پافشاري مي‌كند.
سلطانيه گفت: ايران جز امضا‌ كنندگان پيمان ان. پي. تي است و بر ‌اساس ماده 3 آن ايران با آژانس بين‌المللي هسته‌اي پروتكل الحاقي امضا كرده است.
وي افزود: براساس قانون ان. پي. تي كشورها بايد 180 روز قبل از تزريق مواد هسته‌اي به تاسيسات خود آژانس را مطلع كنند در حالي كه ايران اين كار را انجام داده است.
سلطانيه با بيان اينكه برخوردهاي غرب و آمريكا با ايران درست و اعتمادآميز نيست، ادامه داد: شوراي حكام ابتدا خواستار تعليق غني‌سازي اورانيوم و سپس نصب قطعات و ماشين‌آلات و نهايتا خواستار تعليق در تحقيق و توسعه شدند كه اين خط قرمز كشور ما بود.
وي افزود: ايران هم از فعاليت‌هاي هسته‌اي صلح‌آميز و هم از تعامل با آژانس هسته‌اي استقبال مي‌كند.
وي ادامه داد: در حال حاضر تمام‌ مسائل و ابهامات در پرونده هسته‌اي را با آژانس حل كرده‌ايم اما آمريكا هم‌اكنون موضوع لپ‌تاپي را مطرح مي‌كند كه براساس اطلاعات آن ايران درصدد ساخت سلاح هسته‌اي است.
وي با بيان اينكه خواستار ارائه اطلاعات آن كامپيوتر هستيم گفت: آمريكايي‌ها به ما اعلام كرده‌اند كه نمي‌توانند اطلاعات لپ‌تاپ را به ما بدهند.
وي ادامه داد: ما در 117 صفحه به آژانس هسته‌اي ثابت كرده‌ايم كه اطلاعات آن اسلايد دروغ و ساختگي بر عليه ايران است.
وي ادامه داد: در حال حاضر به غير از موضوع لپ‌تاپ تمام‌ مسائل ابهامي آژانس حل شده است و بازرسان به‌ صورت روتين بازرسي‌هاي خود را از مراكز هسته‌اي ايران انجام مي‌دهند و البرادعي در گزارش‌هاي خود اذعان كرده است كه هيچ انحرافي در فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران وجود ندارد.
سلطانيه با بيان اينكه ارجاع پرونده هسته‌اي ايران به شوراي امنيت غيرقانوني است، اظهار داشت: ارجاع پرونده هسته‌اي به شوراي امنيت توسط شوراي حكام يا به دليل گزارش بازرسان مبني بر عدم پايبندي كشوري به ان. پي. تي و يا گزارش انحراف كشوري توسط بازرسان آژانس بين‌المللي اتمي سازمان براي ساخت سلاح هسته‌اي است و يا آژانس اعلام كند كه فعاليت‌هاي راستي‌آزمايي در كشوري نمي‌تواند انجام دهد در صورتي كه هيچ‌كدام از اين مصاديق بر ايران صادق نيست.  
 [External Link Removed for Guests]
 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”