مسکو، 18 فروردین، خبرگزاری «ریا نووستی»/ "ترکی الفیصل" رئیس سازمان اطلاعات عربستان سعودی ضمن سخنرانی در مرکز پژوهش های استراتژیک اردن به نتیجه گیری از اشغال عراق توسط آمریکا پرداخت.

الفیصل اظهار داشت: "ایران، ببری کاغذی با دندان های فولادین است. نظام سیاسی و مقامات تهران ضعیف هستند، اما آنها ابزاری نیرومند دارند که به کمک آن ایران با ضرر وارد کردن به منافع ملت های عربی به اهداف خود می رسد".
وی نیرومند ترین ابزار ایران را سیاست نسنجیده آمریکا در خاور نزدیک نامید. الفیصل گفت: "آمریکایی ها عراق را در سینی طلایی تقدیم ایران کردند".
به گفته وی، این زمانی رخ داد که آمریکایی ها در عراق بر نیروهایی تکیه کردند که مخالف پان عربیسم معمول و جهت گیری بسوی ملت های عرب حکمفرما و در درجه اول عربستان سعودی بودند؛ نتیجه آن نیز گرایش ناگزیر این نیروها در عراق بسوی تهران بود.
وی افزود که در حال حاضر می توان انتظار دوره جدیدی از اختلافات و مناقشات بین اقوام و مذاهب مختلف را در عراق داشت.