و اکنون ! عرب ها تحلیل می کنند ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

و اکنون ! عرب ها تحلیل می کنند ؟

پست توسط sand_fighter »

عربستان: آمریکا عراق را در سینی طلایی تقدیم ایران کرد!

مسکو، 18 فروردین، خبرگزاری «ریا نووستی»/ "ترکی الفیصل" رئیس سازمان اطلاعات عربستان سعودی ضمن سخنرانی در مرکز پژوهش های استراتژیک اردن به نتیجه گیری از اشغال عراق توسط آمریکا پرداخت.
تصویر

الفیصل اظهار داشت: "ایران، ببری کاغذی با دندان های فولادین است. نظام سیاسی و مقامات تهران ضعیف هستند، اما آنها ابزاری نیرومند دارند که به کمک آن ایران با ضرر وارد کردن به منافع ملت های عربی به اهداف خود می رسد".

وی نیرومند ترین ابزار ایران را سیاست نسنجیده آمریکا در خاور نزدیک نامید. الفیصل گفت: "آمریکایی ها عراق را در سینی طلایی تقدیم ایران کردند".

به گفته وی، این زمانی رخ داد که آمریکایی ها در عراق بر نیروهایی تکیه کردند که مخالف پان عربیسم معمول و جهت گیری بسوی ملت های عرب حکمفرما و در درجه اول عربستان سعودی بودند؛ نتیجه آن نیز گرایش ناگزیر این نیروها در عراق بسوی تهران بود.

وی افزود که در حال حاضر می توان انتظار دوره جدیدی از اختلافات و مناقشات بین اقوام و مذاهب مختلف را در عراق داشت.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 731 بار
سپاس‌های دریافتی: 145 بار

Re: و اکنون ! عرب ها تحلیل می کنند ؟

پست توسط HOGUO »

sand_fighter نوشته شده:
الفیصل اظهار داشت: "ایران، ببری کاغذی با دندان های فولادین است.

خدایا خالصانه و از ته دل از تو میخوام مددی کنی تا یه روزی دندونای این ببر به گوشت تن این بی همه چیزا گیر کنه . یه روزی این شیر هایی که تو قفس گیر کردن رها بشن . تا بقول یه بنده خدا این نادان ها ببینن بیداری اراده و طلوعی سرخ رو . یه روزی اذان مرحوم موذن زاده رو توی مسجدالحرام پخش کنیم مثل بار اولی که بلال از دیوار کعبه بالا رفت و اذان گفت . ما شا ءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظم و صلی الله علی نبیه محمد و اله و سلم تسلیما
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 194 بار

پست توسط آريو »

به نام اهوره مزدا

اين پان عربها به چي ميخوان افتخار كنن؟به دختر كشيشون؟به عقب موندگيشون؟به آتش زدن كتاب خانه هاي ما؟به بت پرست خواندن ما پس از ورود به تخت جمشيد؟

اين تلزيان روزي به زير پرچم پارس خواهند رفت تا بدانند كه ((پارس هميشه جاويد))است
  است كه ايران ويران  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

HOGUO نوشته شده:
sand_fighter نوشته شده:

خدایا خالصانه و از ته دل از تو میخوام مددی کنی تا یه روزی دندونای این ببر به گوشت تن این بی همه چیزا گیر کنه . یه روزی این شیر هایی که تو قفس گیر کردن رها بشن . تا بقول یه بنده خدا این نادان ها ببینن بیداری اراده و طلوعی سرخ رو . یه روزی اذان مرحوم موذن زاده رو توی مسجدالحرام پخش کنیم مثل بار اولی که بلال از دیوار کعبه بالا رفت و اذان گفت . ما شا ءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظم و صلی الله علی نبیه محمد و اله و سلم تسلیما

آریو نوشته شده:ين تلزيان روزي به زير پرچم پارس خواهند رفت تا بدانند كه ((پارس هميشه جاويد))است

بیخودی نیست مسلمون ها اینه وضعشون ! مثکه همه به خون هم تشنه ن !
در روح و جان من میمانی ای وطن
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

پست توسط abdolmahdi »

pedmehr نوشته شده:
HOGUO نوشته شده:
sand_fighter نوشته شده:

آریو نوشته شده:ين تلزيان روزي به زير پرچم پارس خواهند رفت تا بدانند كه ((پارس هميشه جاويد))است

جناب pedmehr ...مشكوك ميزني. تصویر

مسلومنا وضعشون اينه .!! شما وضعت چيه ..؟!
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط pedmehr »

abdolmahdi نوشته شده:
pedmehr نوشته شده:
HOGUO نوشته شده:خدایا خالصانه و از ته دل از تو میخوام مددی کنی تا یه روزی دندونای این ببر به گوشت تن این بی همه چیزا گیر کنه . یه روزی این شیر هایی که تو قفس گیر کردن رها بشن . تا بقول یه بنده خدا این نادان ها ببینن بیداری اراده و طلوعی سرخ رو . یه روزی اذان مرحوم موذن زاده رو توی مسجدالحرام پخش کنیم مثل بار اولی که بلال از دیوار کعبه بالا رفت و اذان گفت . ما شا ءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظم و صلی الله علی نبیه محمد و اله و سلم تسلیما

جناب pedmehr ...مشكوك ميزني. تصویر

مسلومنا وضعشون اينه .!! شما وضعت چيه ..؟!

ما مسلمونها ... اینجوری بهتره ! ولی دوستان واقعا چرا باید اینجوریباشهکه حتی خود ما مسلمونها هم با خودمون مشکل داشته باشیم چه برسه باآمریکاو اسرائیل و غرب ... مهم ترین کاری که انگلیس تونسته تو این چند صدسالبکنه همین اختلاف و تفرقه ای هست که بین دول اسلامی انداخته !که واقعاهمباید بهشون آفرین گفت تو این زمینه ... سنگ تموم گذاشتن!
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط HOGUO »

pedmehr نوشته شده:ما مسلمونها ... اینجوری بهتره ! ولی دوستان واقعا چرا باید اینجوریباشهکه حتی خود ما مسلمونها هم با خودمون مشکل داشته باشیم چه برسه باآمریکاو اسرائیل و غرب ... مهم ترین کاری که انگلیس تونسته تو این چند صدسالبکنه همین اختلاف و تفرقه ای هست که بین دول اسلامی انداخته !که واقعاهمباید بهشون آفرین گفت تو این زمینه ... سنگ تموم گذاشتن!

pedmehr عزیز گفتی مسلمونها اما من منظورتو از مسلمونها نفهمیدم خدایی نکرده ، نکنه منظورت اونایی هستند که کنار آقای بوش گیلاس مشروب سر میکشن یا هزینه کشتن بی دلیل جونای ما رو به عراق میدادن یا بنده های خدا رو که در راه حق جهاد میکنن توی سوریه ترور کردن یا هزینه کشتن بچه های یکی دو ساله رو توی غزه به اسراییل میدادن یا اونایی که یه عمره به آب و خاک ما چشم طمع دارن فکر میکنن این تو بمیری از اون تو بمیری هاست یا اونایی که توی فرودگاهاشون به ناموس ما اهانت میکنن منظورت کدوم مسلمون هاست مگه ما بابت این کارهایی که میکنن با اونا چکار کردیم که متهم به ایجاد تفرقه ایم . مطمئنم که شما اشکهای مادران و پدرانی رو که بچه هاشونو توی جنگی که به ناحق اتفاق افتاد فراموش نکردید یا بچه هایی که بدون پدر بزرگ شدن .یا رنج زنهایی مثل زن شهید تند گویان که شوهرش رو زیر شکنجه کشتن به چه جرمی نمی دونم یا نگاه پر طمعشون به آب و خاک این کشور یا سر پایین افتاده مردهایی که به ناموسشون توهین شد. آیا حقشون نیست که اونا رو زیر پاهامون له کنیم آیا طبق قانون و کتاب خدا حق نیست که به اندازه ظلمی که به ما کردن جزا پس بدن.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط pedmehr »

HOGUO نوشته شده:
pedmehr نوشته شده:ما مسلمونها ... اینجوری بهتره ! ولی دوستان واقعا چرا باید اینجوریباشهکه حتی خود ما مسلمونها هم با خودمون مشکل داشته باشیم چه برسه باآمریکاو اسرائیل و غرب ... مهم ترین کاری که انگلیس تونسته تو این چند صدسالبکنه همین اختلاف و تفرقه ای هست که بین دول اسلامی انداخته !که واقعاهمباید بهشون آفرین گفت تو این زمینه ... سنگ تموم گذاشتن!

pedmehr عزیز گفتی مسلمونها اما من منظورتو از مسلمونها نفهمیدم خدایی نکرده ، نکنه منظورت اونایی هستند که کنار آقای بوش گیلاس مشروب سر میکشن یا هزینه کشتن بی دلیل جونای ما رو به عراق میدادن یا بنده های خدا رو که در راه حق جهاد میکنن توی سوریه ترور کردن یا هزینه کشتن بچه های یکی دو ساله رو توی غزه به اسراییل میدادن یا اونایی که یه عمره به آب و خاک ما چشم طمع دارن فکر میکنن این تو بمیری از اون تو بمیری هاست یا اونایی که توی فرودگاهاشون به ناموس ما اهانت میکنن منظورت کدوم مسلمون هاست مگه ما بابت این کارهایی که میکنن با اونا چکار کردیم که متهم به ایجاد تفرقه ایم . مطمئنم که شما اشکهای مادران و پدرانی رو که بچه هاشونو توی جنگی که به ناحق اتفاق افتاد فراموش نکردید یا بچه هایی که بدون پدر بزرگ شدن .یا رنج زنهایی مثل زن شهید تند گویان که شوهرش رو زیر شکنجه کشتن به چه جرمی نمی دونم یا نگاه پر طمعشون به آب و خاک این کشور یا سر پایین افتاده مردهایی که به ناموسشون توهین شد. آیا حقشون نیست که اونا رو زیر پاهامون له کنیم آیا طبق قانون و کتاب خدا حق نیست که به اندازه ظلمی که به ما کردن جزا پس بدن.

در اینکه اعراب در حق ایرانیان همیشه ظلم کردند که هیچ شکی نیست ... ولی هیچوقتم نباید حکومت هارو با همه ی مردم جمع ببندیم قبول کنید که ما ایرانی ها تنفری بعضا نا بجا در بعضی از موارد نسبت به یک قوم بیش از سیصد میلیونی داریم! بحث من سر اینه که چی شد که ملت مسلمان به اینجا رسیدن که بخوان کشورهای همدیگر رو فتح کنن به جای اینکه به فکر وحدت باشن. حرفی که خود امام هم خیلی روش تاکید داشت . من فقط از دید ایران نگاه نمیکنم . عربهایی که تا خر خره تجهیزات نظامی از آمریکا گرفتن که هدفی جز تهدید کشور ما هم نداره همینن! شیعه و سنی های پاکستان و افغانستان هم که دیگه جای خود دارن !
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

جناب pedmehr با درود به شما
بايد بگم كه اين نازيان چه مسلمان باشن چه نباشن چه مردمشون چه پادشاهشون همه ضد پارسي هستند و وقتي ميري به مكه رفتارشونو با پارسيان ميبيني پس نگو مردمشون و با سردمدارانشون يكي نكنيم همشون دختر كشن

پارس هميشه جاويد
  است كه ايران ويران  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فکر ميکنم از حدود خودتون گذشتيد!
حق نداريد تمام يک قوم يا نژاد رو به خاطر اشتباه عده‌اي و بعضا در صدها سال پيش به چيزي متهم کنيد
يکي از نشانه‌هاي تمدن و فرهنگ رعايت اداب نگارش حتي در زماني که از دشمن قسم خورده‌ي خود صحبت ميکنيم هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط HOGUO »

pedmehr نوشته شده:در اینکه اعراب در حق ایرانیان همیشه ظلم کردند که هیچ شکی نیست ... ولی هیچوقتم نباید حکومت هارو با همه ی مردم جمع ببندیم قبول کنید که ما ایرانی ها تنفری بعضا نا بجا در بعضی از موارد نسبت به یک قوم بیش از سیصد میلیونی داریم! بحث من سر اینه که چی شد که ملت مسلمان به اینجا رسیدن که بخوان کشورهای همدیگر رو فتح کنن به جای اینکه به فکر وحدت باشن. حرفی که خود امام هم خیلی روش تاکید داشت . من فقط از دید ایران نگاه نمیکنم . عربهایی که تا خر خره تجهیزات نظامی از آمریکا گرفتن که هدفی جز تهدید کشور ما هم نداره همینن! شیعه و سنی های پاکستان و افغانستان هم که دیگه جای خود دارن !

به نام خدا
با سلام
pedmehr عزیز بنده هم از همه اونها تنفر نداشتم و ندارم ولی اگه شما یه سر به این کشور های حاشیه زده باشی می بینی که رفتار مردمشون با ما تفاوت زیادی با حکومتشون نداره و من این موضوع که حکومت به طور مطلق از مردم جداست رو قبول ندارم . مامورین فرودگاه ، ادارات ، پلیس ، وحتی اونهایی که موقع زیارت به شما میرسن چیزی جدا از مردم اون ملت نیستند و برای بوجود اومدن تنفر در دل انسانها حتما لازم نیست که همه یک ملت سیصد میلیونی رفتار تنفر انگیز داشته باشن ازهمین ملت سیصد میلیونی حد اقل ده میلیون نفرشون آماده اند تا وقتی که شما برای یه لحظه سرتو برگردونی خرخرتو بجون چنانکه جویدن و دیدید در حالی که نه تنها به اونها بدی نکردیم که شایسته این باشه بلکه هروقت به کمک نیاز داشتن ما زود تر از خودشون برای کمک رسیدیم و چیزی که شما به عنوان حس انتقام جویی میبینی حاصل یک عمر رنجیه که به ما تحمیل کردن و میکنن در حالی که ما همیشه از اونها به عنوان دوست و برادر نام بردیم و در رسانه های رسمی نه تنها به اونها توهین نمی کنیم بلکه به اونها احترام هم میزاریم و حتی در همین سنترال کلابز هم و قتی که یکی از دوستان احساساتی میشه سریع بهش اخطار میدن اما یه سری به سایت های اونا بزنید ببینید چه خبره بعد بگید مردمشون از حکومتشون جداست . شاید بعضی از دوستان رعایت ادب و احترام را با سکوت در مقابل این همه ظلم اشتباه بگیرن اینکه از فتح اون کشورها برای پایان دادن به ظلمی که در حق ما و دیگران میکنن صحبتی به عمل بیاد که توهین نیست کسی نگفته باید همشونو بکشیم همین که به ظلمی که در حق ما و دیگران میکنن پایان بدیم و ظالمان رو مجازات کنیم کافیه کسی حرف از توهین به همه یا کشتن همه نزده . مثل زمانی که آقا رسول الله مکه رو فتح کرد و به اون درد چندین ساله پایان داد .
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط آريو »

آريو
,
فکر ميکنم از حدود خودتون گذشتيد!

بله من نه تنها در این پست بلکه در پستهای پیشین که سخن از این تازیان سوسمار خور بود به جز اعراب پارسی که در خوزستان و جاهای دیگه میشینن را عرض می کنم.من تند تر از این سخن گفتم و دست خودم نیست هر وقت از این تازیان سخن به میان میاد من از کوره در میرم با پوزش فراوان در مورد اینها نباید ادب را رعایت کرد اگر این تازیان نبودند ما 30 سال پیش سفیر امید می فرستادیم به فضا 50 سال پیش نیروی هسته ای داشتیم . خیلی چیزهای دیگر
باز هم پوزش از این پس یا برای این گونه موضوعات پست نمی دهم یا اگر بدهم سعی می کنم تا از این واژه ها کم استفاده کنم باز هم پوزش فراوان
  است كه ايران ويران  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”