سرهنگ محسن شاه حاتمی: موفقیتهای جدید ارتش ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 266
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۷, ۹:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: shiraz
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 436 بار
تماس:

سرهنگ محسن شاه حاتمی: موفقیتهای جدید ارتش ایران

پست توسط هوایی »

خبرگزاری «ریا نووستی»/جانشین معاون تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا (نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران) از دستیابی ارتش به دانش فنی برخی تجهیزات مورد نیاز نیروهای سه گانه گفت: معاونت خودکفایی نزاجا با کاربردی کردن فناوریهای نوین در ساخت هواپیما، ناوچه و رادار موفق به ایجاد امنیت در مرزهای کشور شد.
به گزارش «ریا نووستی» از مهر محسن شاه حاتمی افزود: طبق فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح از سال 1372، معاونتهای تحقیقات جهاد خودکفایی نیروهای سه گانه ارتش با هدف راه اندازی و به روز کردن ادوات و تجهیزات نیروهای مسلح جهت توانمندی در برابر تجهیزات نوین کشورها فرا منطقه ای ایجاد شد.
وی به دستاوردهای نیروهای سه گانه ارتش اشاره کرد و اظهار داشت: با تلاشهای محققان و مهندسان تانک ذوالفقار در نیروی زمینی، هواپیمای "آذرخش" در نیروی هوایی و ناوچه "پیکان" در نیروی دریایی طراحی و تولید شد.
جانشین معاون نزاجا به جزئیات این دستاوردها اشاره کرد و ادامه داد: ناوچه پیکان یکی از ناوچه های قهرمان در طول جنگ تحمیلی بود. نیروی دریایی، ناوچه ای را بر اساس ناوچه کلاس پیکان، طراحی و ساخته است. این ناوچه در حال حاضر جایگزین ناوچه هایی شده است که در عملیاتهای جنگی مورد اصابت موشکهای دشمن قرار گرفته بودند.
وی با تاکید بر اینکه تمامی تجهیزات این ناوچه ها به دست مهندسان نیروی دریایی و شرکتهای وابسته انجام شد، اضافه کرد: موتور این ناوچه ها خارجی است ولی سایر قسمتها تولید داخل است. مهمترین قسمت آن بدنه ناوچه است که از تکنولوژی بالایی برخوردار است و در حال حاضر در مرزهای آبی از آن استفاده می شود.
شاه حاتمی به راه اندازی هواپیمای آذرخش در نیروی هوایی اشاره و خاطرنشان کرد: در نیروی هوایی هواپیمای آذرخش ساخته شده و به تولید رسیده است. بر روی این هواپیما تستها و آزمایشهای متعدد انجام شد که با تایید آن در نیروی هوایی کشور کاربردی شده است.
جانشین معاون نزاجا با تاکید بر اهمیت رادارها در ارتش گفت: این سیستمها با توجه به تهدیداتی که در زمینه ردیابی فرکانس ها وجود دارد، برای هر کدام از نیروها تقسیم بندی شده است از این رو سقفی که برای نیروی زمینی وجود دارد رادارهای ارتفاع پست است که در این زمینه اقدامات خوبی در معاونت "آرال" انجام شده به طوری که امنیت مرزها توسط این سیستها تامین شده است.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”