اين دفتر با تعدادي از بيماران و مجروحان تجاوز اخير رژيم صهيونيستي به نوار غزه به گفتوگو نشست و "هاني حموده " از مجروحان تجاوزگري صهيونيست ها به غزه گفت: پزشكان بعد يك دوره درماني دو ماهه به وي گفتهاند كه بايد براي ادامه درمان خود به خارج از نوار غزه سفر كند.
حموده 35 ساله و ساكن شهر غزه است كه دست چپ وي در يورش ارتش رژيم صهيونيستي به خانهاش در جريان تجاوز اخير به نوار غزه جراحت شديدي برداشته است.
ارتش رژيم صهيونيستي در تجاوزگري 22 روزه اخير خود به نوار غزه بيش از 1350 شهروندان فلسطيني از جمله زنان و كودكان را شهيد و افزون بر پنج هزار و پانصد نفر ديگر را زخمي كرد.
حموده گفت: من بعد از انجام مقدمات سفر به گذرگاه رفح رفتم اما با بسته بودن اين گذرگاه مواجه شدم و به من اجازه سفر براي ادامه درمان داده نشد و مجبور شدم كه به غزه باز گردم و من از درد هميشگي رنج ميبرم و با بي صبري منتظر گشوده شدن گذرگاه رفح هستم.
اين مجروح فلسطيني ابراز اميدواري كرد كه موانع براي سفر آزادانه وي به خارج از نوار غزه به منظور ادامه درمان خود برچيده شود.
رژيم صهيونيستي با اعمال محاصره عليه نوار غزه گذرگاههاي اين منطقه را به روي فلسطينيان بسته است. دولت مصر نيز با وجود درخواستهاي مكرر مردم كشورهاي عربي و اسلامي، از بازگشايي گذرگاه رفح به عنوان تنها گذرگاه ارتباطي فلسطينيان با جهان خارج خودداري ميكند.
مسئولان مصري اين گذرگاه را تنها براي ساعاتي باز كرده و بار ديگر ميبندد و حتي اجازه ورود كمكهاي بشردوستانه به اين منطقه به ندرت داده ميشود.
وزارت بهداشت فلسطين اخيرا در گزارشي اعلام كرد كه 307 بيمار فلسطيني از آغاز محاصره نوار غزه به خاطر بسته بودن گذرگاهها از جمله گذرگاه مرزي رفح و ناتواني جهت خروج از اين منطقه به منظور درمان خود جان باختهاند.