دوستان گلم درود
در تماسی که با دوستانم در نیروی دریایی در بوشهر و بند عباس داشتم کسی از این موضوع چیزی نمیدونست
درگیری شناورهای ایرانی و امارات در خلیجفارس
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: درگیری شناورهای ایرانی و امارات در خلیجفارس
سایت مذکور که نباید آن را خبرگزاری دانست (به موجب تصویب قوانین جدید در مورد خبرگزاری ها)
سابقه درخشانی در موارد این چنین دارد که هدفش تنها جذب بیننده و معروف کردن نام خود دارد. بعد از مدت کمی خودش اخبار را از رده خارج و حذف میکند. پیشنهاد می کنم این سایت را نیز فراموش کنید. هر چند باید پی هر خبر را گرفت اما نه از هر جا.
به نظر من اخبار قابل استناد در حال حاضر از خبرگزاری های زیر به دست خواهند آمد:
BBC
CNN
IRNA
Ynet
RiaNovosti
و البته Aljazeera
در این میان خبرگزاری های دیگر میان اخبار خود شایعات نیز مطرح می کنند که بیشتر سیاست خبری است برای جذب مخاطب.
مانند:
FoxNews
SkyNews
abc
و تقریباً 90% خبرگزاری ها و شبه خبرگزاری های فارسی زبان
در کنار این مجموعه ها، برخی خبرگزاری ها نیز کلاً از ماجرا به دور هستند. به این معنا که ایشان از روی غرض اخبار نامربوط منتشر نمیکنند بلکه کلاً دور از ماجرا به سر میبرند به زبون خودمانی تو باغ نیستن مانند:
VOA
Franc24
Reuters
cbc
و از این دست.
البته بنده این میون سعی کردم از خبرگزاری های فارسی غیر معتبر نامی نبرم. فقط ایرنا که تنها خبرگزاری قابل استناد فارسی هست را معرفی کردم. البته این مربوط به عملکرد 4 ماه گذشته هست. روند برخی از این خبرگزاری ها دوره های مختلف تغییر میکنه.
سابقه درخشانی در موارد این چنین دارد که هدفش تنها جذب بیننده و معروف کردن نام خود دارد. بعد از مدت کمی خودش اخبار را از رده خارج و حذف میکند. پیشنهاد می کنم این سایت را نیز فراموش کنید. هر چند باید پی هر خبر را گرفت اما نه از هر جا.
به نظر من اخبار قابل استناد در حال حاضر از خبرگزاری های زیر به دست خواهند آمد:
BBC
CNN
IRNA
Ynet
RiaNovosti
و البته Aljazeera
در این میان خبرگزاری های دیگر میان اخبار خود شایعات نیز مطرح می کنند که بیشتر سیاست خبری است برای جذب مخاطب.
مانند:
FoxNews
SkyNews
abc
و تقریباً 90% خبرگزاری ها و شبه خبرگزاری های فارسی زبان
در کنار این مجموعه ها، برخی خبرگزاری ها نیز کلاً از ماجرا به دور هستند. به این معنا که ایشان از روی غرض اخبار نامربوط منتشر نمیکنند بلکه کلاً دور از ماجرا به سر میبرند به زبون خودمانی تو باغ نیستن مانند:
VOA
Franc24
Reuters
cbc
و از این دست.
البته بنده این میون سعی کردم از خبرگزاری های فارسی غیر معتبر نامی نبرم. فقط ایرنا که تنها خبرگزاری قابل استناد فارسی هست را معرفی کردم. البته این مربوط به عملکرد 4 ماه گذشته هست. روند برخی از این خبرگزاری ها دوره های مختلف تغییر میکنه.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]