به گزارش شبکه خبر ، در نتیجه این آزمون کتبی و مراحل بعدی آن، دانشجویان برتر ، برای تحصیل در دوره کارشناسی دانشگاه های افسری ارتش ، در رشته های امور دفاعی، خلبانی، عقیدتی سیاسی و مهندسی نگهداری پذیرش می شوند.
معاون آموزش دانشگاه افسری امام علی نیروی زمین ارتش دراین باره گفت: این آزمون ساعت 8 صبح امروز ، در دو حوزه تهران و 20 حوزه در سراسر کشور ، هم زمان برگزار شد.
سرهنگ "ناصر عباسی" افزود: تعداد داوطلبان در این آزمون که همگی دارای مدرک پیش دانشگاهی در رشته های علوم انسانی، ریاضی فیزیک و علوم تجربی هستند ، 25 درصد از تعداد داوطلبان پارسال افزایش یافته است.
وی همچنین گفت: پذیرفته شدگان در آزمون کتبی، برای ورود به دانشگاه های افسری، باید مراحل پس از آزمون همچون معاینات پزشکی و مصاحبه های ورودی را با موفقیت بگذرانند
ازمون ورودی دانشگاه افسری امروز صبح برگزار شد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
Re: ازمون ورودی دانشگاه افسری امروز صبح برگزار شد
ازمون ورودی رو از طرف من قبول کنید که مثل اب خوردن قبول میشید یعنی حتی اگه یه بچه تنبل توی دبیرستان باشید براحتی قبول میشن اونایی هم که رد میشن باید خودشون به یه دکتر نشان بدن من خودم 2 بار امتحان دادم در حالی که وسط ترم دانشگاه ام بود رتبه 3 شهرمون شدم باسه قبول شدن هم کافیه فقط تست های هوش رو بزنید هرچند که سوالات ریاضی اون که سخترینه از همه سوالاتی که قبلا امتحان دادید اسون تره
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
-
من الان دانشجو ترم اول هستم من میتونم بدون انصراف از دانشگاه در آزمون ورودی دانشگاه افسری شرکت کنم و امتحان بدم
- محل اقامت: نا کجا آباد
- سپاسهای ارسالی: 408 بار
- سپاسهای دریافتی: 367 بار
من مدرک پیش دانشگاهیم رو چند ماه دیگه می گیرم و معدل دیپلمم هم زیر 14 است هیچ راهی نداره که بتونم امسال در کنکور افسری شرکت کنم؟
شکوه و سرافرازی یک انسان در گرو سه چیز است ...
گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*
[External Link Removed for Guests]
گفتار نیک*پندار نیک*کردار نیک*
[External Link Removed for Guests]