زندانبان آمريكايي درباره مسلمان شدن خود در گوانتانامو مي‌گوي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

زندانبان آمريكايي درباره مسلمان شدن خود در گوانتانامو مي‌گوي

پست توسط hani1459 »

تهران - يكي از زندانبانان در زندان آمريكايي گوانتانامو، در گفت و گو با شبكه تلويزيوني الجزيره قطر، چگونگي مسلمان شدن خود در اين زندان را شرح داد.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا، شبكه الجزيره روز دوشنبه گفت:
در حالي كه همواره رابطه بين زنداني و زندانبان، رابطه خوبي نيست، اما آنچه در زندان گوانتانامو به وقوع پيوست يك استثنا بود. شبي از شب‌هاي سال ‪ ۲۰۰۴‬مسير زندگي تري هولدبروكس يك سرباز آمريكايي كه نگهبان شب بود تغيير كرد، به گونه‌اي كه شهادتين خود را در برابر زنداني شماره ‪ ۵۹۰‬كه تبعه مغرب (مراكش ) و به ژنرال معروف بود بر زبان آورد و مسلمان شد.
تري هولدبروكس در تشريح چگونگي مسلمان شدن خود به شبكه الجزيره گفت:
سرباز ارتش آمريكا بودم و به عنوان نگهبان در زندان گوانتانامو كار مي كردم و همانجا اسلام آوردم. پيش از آن، بيشتر ساعات شب را با نوشيدن افراطي شراب سپري مي‌كردم. وارد ارتش شدم، زيرا مايل بودم زندگي من بهتر از زندگي والدينم باشد. مسوولان ارتش پيش از بردن ما به گوانتانامو كوشيدند به هر نحو ممكن، كينه و تنفر از زندانيان اين زندان را در دل سربازان ايجاد كنند. ‪ ۷۷۵‬زنداني در اين زندان بودند و من نمي‌توانستم بپذيرم كه همه آنها عليه آمريكا توطئه كرده باشند. بنابراين چنين تصوري از آنها در ذهن من بي‌ارزش بود و پس از مدتي هم اين امر به من ثابت شد، زيرا ‪ ۵۵۰‬نفر از اين زندانيان اكنون در كشورهاي خود حضور دارند و هيچ گناه و اتهامي عليه آنان وجود ندارد. اين زندانيان معمولا خندان بودند. هر كس اموري در زندگي و دين خود دارد كه از آن بهره‌هاي روحي مي‌برد، ولي من از داشتن چنين اموري محروم بودم. بارها صداي اذان براي اداي نماز را مي شنيدم و گفته‌هاي زندانيان در نمازهايشان را هم مي‌شنيدم. اذان و نماز آنان براي سربازان ارتش آمريكا امري ناراحت‌كننده بود و آنها هيچ اهميتي براي فرهنگ و دين زندانيان قائل نبودند و هيچ كس فكر نمي‌كرد كه بعضي از سربازان ممكن است با زندانيان سخن بگويند.
وي افزود: زنداني شماره ‪ ۵۹۰‬كه ژنرال ناميده مي‌شد، فردي خوشنام براي سربازان نبود، زيرا پرسش‌هايي را مطرح مي‌كرد كه انسان را به فكر فرو مي برد، بدون اينكه وارد بحث و احتجاج شود. همين فرد بود كه اسلام را به من شناساند و من شهادتين را در برابر او بر زبان آوردم و او نيز اسلام آوردن را به من تبريك گفت. من معتقدم درك مفاهيم اسلام براي همه امكانپذير است و ما مي‌توانيم مسلمانان خوبي باشيم در عين حال كه آمريكايي هستيم.
هولدبروكس در ادامه افزود : از جمله مسائلي كه پس از اسلام آوردن، توجه مرا جلب كرد اين بود كه اگر دري بر روي انسان بسته شود ، خداوند در ديگري را كه بهتر از آن است مي‌گشايد. اسلام را در گوانتانامو كشف كردم، در حالي كه در هيچ مكان ديگري از جهان نتوانسته بودم به آن دست پيدا كنم.
منبع خبرگزاری جمهوری اسلامی
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

Re: زندانبان آمريكايي درباره مسلمان شدن خود در گوانتانامو مي‌گوي

پست توسط hani1459 »

نظامي آمريكايي پس از گفتگو با يك مسلمان مغربي در زندان گوانتانامو مسلمان شد.
به گزارش هفته‌نامه آمريكايي نيوزويك، اين نظامي در شبي كه به نگهباني مشغول بود بر اثر گفتگو با زنداني شماره 590 كه يك مغربي ملقب به جنرال بوده است تحت‏تاثير قرار گرفت. اين جريان در آغاز سال 2004 در حاليكه هولدبروكس(نظامي آمريكايي) نيمي از خدمت خود را در گوانتانامو گذرانده بود، اتفاق افتاد.

به نوشته اين هفته‌نامه، هولدبروكس تا آن روز وظايف روزمره خود را انجام مي‏داد: همراهي با زندانياني كه براي بازجويي مي‏بردند و يا گشت زدن مقابل سلولهاي انفرادي براي اطمينان از اينكه آنها با يكديگر نامه رد و بدل نكنند. ولي شبهايي كه نوبت نگهباني او بود برايش به كندي مي‌گذشت. هولدبروكس مي‌گويد: تنها كاري مي توانستي انجام دهي اين بود كه حياط زندان را وجب كني. به همين علت او بخشي از شبها روي زمين درحاليكه يك پايش را بر روي پاي ديگر مي انداخت ، از شبكه فلزي درهاي سلولها با زندانيان به صحبت مي نشست.

به گزارش نيوزويك، هولدبروكس با جنرال كه اسم اصلي او احمد الراشدي است ارتباط عميقي برقرار كرد و گفتگوهاي آنها كه اواخر شب به پايان مي رسيد باعث شد كه او درباره زندان هر چه بيشتر دچار ترديد شود و فكر فرو رود. او بلافاصله به خريدن كتبي درباره زبان عربي و اسلام روي آورد و بالاخره يكي از گفتگوهاي شبانه با الراشدي در آغاز سال 2004 منجر به اداي شهادتين هولدبروكس شد. او از بين شبكه آهني در سلول، قلم و كاغذي به الراشدي داد و از او خواست شهادتين را به زبان انگليسي و سپس به زبان عربي با حروف انگليسي بنويسد، سپس با صداي بلند شهادتين گفت و مسلمان شد.

اين هفته‌نامه آمريكايي مي‏افزايد: محققان بايد از زاويه ديگري به گوانتانامو توجه كنند و به مسائلي ديگر علاوه بر بدرفتاري با زندانيان و ناديده گرفتن حقوق آنان بنگرند. هولدبروكس كه سال 2005 به خدمت در نيروهاي مسلح امريكا پايان داد نشان مي دهد اگر پرده ها كنار برود متوجه مي شويم مسائل ديگري هم در گوانتانامو اتفاق افتاده و آن گفتگوهايي است كه ميان زندانيان و نگهبانان درباره مسائل سياسي، ديني و حتي هنري مانند موسيقي ديده مي شود. اين گفتگوها ناشي از روحيه كنجكاوي آنها و بلكه كشش عاطفي انسانها است. راشدي كه 5 سال در گوانتانامو بود و سال 2007 آزاد شد در نامه اي الكترونيكي كه از منزلش در مغرب به نيوزويك فرستاده مي گويد: «زندانباناني كه كمي حرمت زندانيان را نگه مي داشتند،‌ با آنان به صحبت مي‌پرداختند و ما درباره هرچيزي صحبت مي كرديم، چيزهاي معمولي تا دغدغه هاي مشترك.»

نيوزويك سپس مي افزايد: مورد هولد بروكس يك مساله استثنايي است و البته گرچه مورد ديگري از اسلام آوردن در زندان گوانتانامو گزارش نشده است، به گفته راشدي افراد ديگري هم بوده اند كه از خود براي تشرف به اسلام تمايل نشان داده‌اند.

بنا به گزارش اين هفته‌‌نامه امريكايي،‌ ترديد نظاميان امريكا درباره گوانتانامو و اينكه افراد در بند آن بدترينها هستند – به سال 2002 باز مي گردد. براندون نيلي كه سال 2002 نخستين زندانيان را به گوانتانامو برده به نيوزويك گفته است: « تعدادي از ما نظاميان از خود مي‌پرسيديم چرا با اين زندانيان اينگونه بد‌رفتاري مي‌شود؛ حتي اگر تروريست باشند.»

هولد بروكس كه دوران سختي را در شهر فينيكس پشت سر گذاشته بود و والدين او معتاد به مواد مخدر و خود او غرق مشروبات الكلي بود. اكنون مي گويد: « بسياري از مردم آمريكا از خدا غافلند ، ولي حتي در اين مكان زندانيان به نماز پايبندند.»

منبع مذهب نیوز
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

اقا مهدی سلام یک پیشنهاد
به نظر من انجمن جنگ افزار اگر دو زیر انجمن خبری نظامی داشته باشه بهتره
1-اخبار اختصاصی نظامی
2-اخبار عمومی نظامی

خوب اینم یک پیشنهاد بود ولی به نظرم با این کار مطالب خیلی راحت تر در دسترس خواهند بود و مطالب زود از دور خارج نمیشوند :?
New Member
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار
تماس:

پست توسط kala »

وای بر ما که یک آمریکایی شراب خوار که تو کشورش همه جور تبلیغات ضد اسلامی هست مسلمان بشه ولی ما (در اصل خودم) با اینکه خودمون را مسلمان مینامیم و با اینکه این همه امکانات و منابع برای تحقیق در مورد اسلام در اختیارمون هست ولی باز طوری عمل میکنیم که حتی نام کافر و منافق هم برامون کمه!!!!!!!!!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, موافقم .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون