كمك فوري براي معافيت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member

كمك فوري براي معافيت

پست توسط 5272 »

سلام.يك سوال دارم و اينكه من شهريور امسال به خدمت اعزام ميشم با مدرك ليسانس.اما نكته اي كه ذهنم را چند روزه مشغول كرده اينه كه پدرم متولد 15 بهمن 1329 هست و يك برادر هم دارم كه تازه وارد 15 سالگي شده.حال با اين شرايط ايا مي توانم براي معافيت كفالت اقدام كنم؟يعني راهي هست كه اصلا به خدمت نروم تا بهمن و بعد معافي بگيرم؟كي بايد اقدام كنم و چطور؟در ضمن دو خواهر بزرگتر از خودم و مادر هم دارم كه همگي با هم زندگي مي كنيم.
در كل ايا مي توانم معافيت كفالت بگيرم و اگر خدمتم را عقب بيندازم تا اسفند مي شود از اين قانون استفاده كنم؟و شامل من مي شود؟ممنون از همه شما دوستان عزيزم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

Re: كمك فوري براي معافيت

پست توسط Professional »

من یکی از شرایط معافیت رو که هر کسی نمی دونه براتون میگم:
1.باید پدرتون بالای 59 سال باشه یعنی وارد 60 سال شده باشند.
2.شما بالای 18 سال باشید که هستید و برادرتون زیر 18 سال باشند .
در این صورت شما می تونید برای گرفتن معافیت به محض این که پدرتون وارد 60 سال شدند برای معافیت کفالت اقدام کنید.
موفق باشید. :razz:
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

پست توسط arashtabaie »

پدر من متولد 2 آذر 1328 هستش و برادرم هم 20 تیر امسال 18 سالش میشه. من آذر پارسال برای کفالت اقدام کردم و معافی کفالت هم گرفتم. مطلبی که هست اینکه، اونطوری که یکی از افسر ها به من گفت، تمام فعالیت های نظام وظیفه به صورت 6ماهه(نیمه ی سال) انجام میشه. مثلا اگر شما متولد تیر باشید از اول فروردین سالی که وارد 18 سالگی میشید مشمولید و مثلا پدر من که متولد آذر هست من میتونستم از اول مهر اقدام کنم. شما اگه تهران هستید میتونید یه سر به میدان سپاه بزنید اونجا راهنماییتون میکنن.
چیزی که هست شما اگه نتونید آموزشیتونو بندازید اسفند باید آموزشیتونو برید و حالا یا از بعد آموزشی معاف میشید یا تا بهمنم پاتون گیره! ولی به هر حال معاف میشید!!
یعنی اگه غیبت نداشته باشید در حین خدمت هم میتونید معاف شید.
امیدوارم موفق باشید!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

البته این کفالت برای کسانی هست که اصلا غیبت نداشته باشند. :-)
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”