فرمانده نظاميان آمريكايي به اشتباهات كشورش در عراق اعتراف كر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

فرمانده نظاميان آمريكايي به اشتباهات كشورش در عراق اعتراف كر

پست توسط hani1459 »

خبرگزاري فارس: فرمانده نظاميان آمريكايي در عراق با تاكيد بر اينكه زمان براي كنترل و تسلط بيشتر نيروهاي امنيتي عراقي بر كشورشان مهياست اذعان كرد كه آمريكا اشتباهاتي را در عراق مرتكب شد.
به گزارش فارس، ژنرال "ريموند اوديرنو "، فرمانده نظاميان آمريكايي در عراق در مصاحبه‌اي با روزنامه "خليج تايمز " امارات متحده عربي گفت: ما اشتباهاتي را در عراق مرتكب شده‌ايم.
وي تاكيد كرد حتي پس از پايان ضرب‌الاجل سي‌ام ژوئن براي خروج نظاميان آمريكايي از شهرهاي بزرگ عراق، ما به طور كامل منقطع نخواهيم شد. مربيان و مشاوران ما از شهرها خارج مي شوند، اما ما هنوز روزانه با آنها (نيروهاي امنيتي عراق) هماهنگي به عمل مي‌آوريم.
اوديرنو افزود كه وي چندين درس از جنگ عراق فرا گرفته است و اعتراف كرد كه اشتباهاتي در آنجا رخ دادند.
رئيس نظاميان آمريكايي در عراق در خصوص اينكه آيا ناامني‌هاي اخير عراق باعث تاثير گذاشتن در روند خروج نظاميان آمريكايي از شهرها تا 30 ژوئن خواهد شد يا نه، گفت: فكر نمي‌كنم كه اين امر در ارزيابي‌هاي ما تاثيري داشته باشد. اگر اين روند طي بازه زماني بلندتر ادامه پيدا كند، آن وقت ما بايد اين موضوع را مد نظر قرار دهيم. يك ارزيابي مشترك توسط ما و نيروهاي امنيتي عراق انجام و تحويل "نوري المالكي "، نخست وزير عراق خواهد شد. فكر مي‌كنم كه ما اين كار را طي 60 روز آينده انجام بدهيم. تا آنجايي كه به ارزيابي نهايي ما مربوط مي‌شود، گمانه‌زني من در حدود اوايل ژوئن خواهد بود و سپس نوري المالكي تصميم نهايي را خواهد گرفت.
وي در خصوص اينكه اگر مقامات عراقي خواستار تمديد ضرب‌الاجل ژوئن شوند، آيا شما هم مطابق آن عمل خواهيد كرد؟، گفت: بلي. ما آماده هستيم تا در زمينه‌هايي كمك كنيم كه نياز به كمك اضافي است. اگر امروز شما از من درباره تنها شهري كه نياز به حضور بيشتر دارد بپرسيد، من خواهم گفت كه آن شهر موصل است. اما اين اتفاق زماني رخ خواهد داد كه دولت عراق اين درخواست را به ما ارائه كند.
اوديرنو افزود: توافقنامه ما (آمريكا-عراق) اين است كه ما با وجود بيرون كشيدن نيروهاي خود از شهرها، به عراقي‌ها كمك خواهيم كرد. ما همچنان مربيان و مشاوران خود را در اختيار آنها قرار خواهيم داد.
وي ادامه داد: ما اكنون 14 تيپ در عراق داريم و آن را تا 12 تيپ كاهش خواهيم داد. از ماه ژوئن، اين نيروها در خارج از شهرها عمليات انجام خواهند داد. اما ما نيروهايي را در موصل، كركوك، بغداد و بصره و حدود آنها خواهيم داشت. اما آنها در شهرها نخواهند بود بلكه آنجا در صورت نياز به نيروهاي امنيتي عراق ياري خواهند رساند.
فرمانده نظاميان آمريكايي در عراق در ادامه به توانايي نيروهاي امنيتي عراقي اشاره كرد و گفت: زمان براي ارائه كنترل بيشتر به نيروهاي امنيتي عراقي مناسب است. ما اين كار را به مرور زمان انجام مي‌دهيم.
وي درباره اينكه چه درسهايي را در زمينه سياسي و نظامي از جنگ عراق فرا گرفته است، گفت: اول ار همه اينكه من فكر مي‌كنم كه ما بدون داشتن درك كافي از محيط داخلي عراق به اينجا آمديم و اگر قرار باشد ما اين كار را دوباره انجام دهيم، فكر مي‌كنم كه ما زمان بيشتري را براي درك وضعيت اجتماعي-اقتصادي، فرهنگ اين كشور و غيره صرف خواهيم كرد. آنچه كه من ياد گرفته‌ام اين است كه براي موثر بودن، شما بايد تمام موارد فوق را درك كنيد، در غير اينصورت شما اشتباهاتي را مرتكب خواهيد شد كه تاثير و كارايي شما را كاهش مي‌دهند.
اوديرنو با اشاره به وضعيت نامناسب افغانستان گفت: افغانستان فقط به راه حل نظامي نياز ندارد و بايد يك رويكرد تركيبي نظامي-غيرنظامي داشته باشيم. تلاش‌هايي بايد در زمينه اقتصاد، ساختارها، فرآيند سياسي صورت بگيرد.

منبع خبرکزاری فارس
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”