احمدي نژادصهيونيست‌ها منفورترين گروه‌ نزد ملت‌هاي عالم هستند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major II
Major II
محل اقامت: shiraz
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 436 بار
تماس:

احمدي نژادصهيونيست‌ها منفورترين گروه‌ نزد ملت‌هاي عالم هستند

پست توسط هوایی »

گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به شيراز، محمود احمدي نژاد رئيس جمهور در ادامه سخنان خود در جمع مردم پرشور شيراز كه در ورزشگاه حتفظيه اين شهر گردهم آمده بودند، گفت: آزادگي و آزادي درس جاودان حضرت سيدالشهداء به ملت ايران است. امروز ملت ايران با چنين سرمايه ارزشمندي است كه با قدرت به پيش مي‌رود.
وي اظهار داشت: امروز صهيونيست‌ها و اربابانشان مي‌دادند كه منفورترين گروه‌ها نزد ملت‌هاي عالم و زشت‌ترين افراد نزد انديشه‌هاي پاك و متعهد هستند. آنها به دنبال رفع حساسيت‌هاي جهانيان بر روي اعمال خود هستند. در اجلاس ژنو بدنبال اين بودند كه عبارت "رژيم‌صهيونيستي مساوي نژادپرستي " را حذف كنند و مي‌خواستند بدون حضور دولت‌ها همان كاري كه با هولوكاست كردند در خصوص نژادپرستي نيز دنبال كنند و بدون اطلاع رساني درست، موضوع هولوكاست را مطرح كردند و گفتند هولوكاست يك امر واقع است و كسي حق ندارد راجع به آن سئوال كند و يا شبهه‌اي وارد كند و در كنار آن مدارس خود را مجبور كردند كه درس هولوكاست را در كتاب‌هاي درسي دانش آموزان در دبيرستان و غير آن بگنجانند. وقتي كه ايران خواست در اين اجلاس شركت كند آنها سر و صدا بر پا كردند و با پيغام‌دادن به ما مي خواستند بيان كنند كه اين جلسه مهمي نيست و هيچ رئيس جمهوري نمي‌آيد و بي‌اعتنايي و غير مي‌شود.
رئيس جمهور بيان كرد: هر كدام از اين پيغام‌ها نشان مي‌داد كه كاسه‌اي زير نيم‌كاسه است و مصمم شديم در اين اجلاس شركت كنيم و حتي بعضي‌ها از روي دلسوزي و تحت تاثير القائات و قبل از سوار شدن به هواپيما به من بيان مي‌كردند كه بي‌احترامي مي‌شود، ولي به آنها گفتم تو از اين چه مي‌داني كه حرف دشمن را براي من بازگو مي‌كني؟ البته در اجلاس اخير ژنو جلسه‌اي با دبيركل سازمان ملل داشتيم كه پرسيد در خصوص رژيم صهيونيستي چه مي‌خواهيد بگوييد و دعوت به آرامش مي‌كرد، اما گفتم شما در جايگاه دبيركل سازمان ملل متحد هستيد و بايد اين را نشان دهيم، آيا مي‌شود درباره غزه و جنايات روا داشته بر ملت فلسطين و ترور مسئولين اين دولت و حمله به لبنان و از ساير تهديدات منطقه‌اي سخن نگويم.
رئيس جمهور در ادامه با بيان اينكه در اجلاس دوربان 2 افرادي از راه دور با علامت‌هاي مشخص با اتوبوس آوردند و برنامه برهم زدن آن اجلاس را دنبال و سخن ما را قطع كنند و يا وسط صحبت، كلام را قطع كرده و با ترك گسترده از جلسه، ايران را منزوي كنند. دلقكي هم درست كردند - كه البته همه زندگي‌شان دلقكي و خيمه شبازي است- به سمت من حمله كرده و يك شي پلاستيكي‌ نيز پرتاب كرد؛ مي خواستند كه ما جا بزنيم؛ خدا را شاهد مي‌گيرم كه از ذهن من چنين گذشت كه اينها چقدر بيچاره و بدبخت هستند؛ ملت ايران از توپ و تانك و مسلسل نمي‌ترسند و چقدر نفهم هستند كه گمان مي‌كنند نماينده ملت ايران از اين پلاستيك‌ها مي‌ترسد. در آن اجلاس از امام كمك خواستم كه مرا ياري كند. مطمئن باشيد حتي در ايران يك نفر پيدا نمي شود كه در برابر استكبار جهاني يك ثانيه عقب نشيني كند.
احمدي نژاد بيان داشت: مدعيان آزادي بشر قصد داشتند جلسه‌اي را كه با هدف ارائه حرف‌هاي آزادانه تشكيل شده بود را به هم بريزند كه تنها 25 نفر از آنها در برابر 2500 نفر جلسه را ترك كردند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به مصوبات دور اول سفر استاني اشاره كرد و افزود: از 4 هزار و 438 پروژه مصوب 2 هزار و 330 پروژه به اتمام رسيد و بقيه در حال اقدام‌اند و در حوزه بيكاري نيز در ابتداي آغاز به كار دولت 12 و نيم درصد بود كه در اين دولت با اقدامات گسترده صورت گرفته اين ميزان به حدود 10 درصد رسيد و در دور دوم سفرهاي استاني در استان فارس موانع متعدد توسعه اين استان مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت و مصوباتي در بخش هاي مختلف خواهيم داشت كه بتواند مسير رشد شتابان شيراز و استان فارس را تسهيل كند.
رئيس جمهور به دو جلسه كار گروه تخصصي و جلسه هيئت دولت در سفر به شيراز اشاره كرده و گفت: به خواست خدا با همت و تلاش مردم همين منطقه با مديريت آنها گام هاي بلندي در راستاي رفع بيكاري ، مشكلات اقتصادي و مسائلي از اين دست بر خواهيم داشت.

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”