عصر ایران – عمر موسی دبیر کل مصری اتحادیه عرب نگرانی خود را

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

عصر ایران – عمر موسی دبیر کل مصری اتحادیه عرب نگرانی خود را

پست توسط hani1459 »

موسی در عین حال با اشاره به اینکه برخی کشورهای عربی منطقه خلیج فارس سالانه بیش از 20 میلیارد دلار مراودات تجاری با ایران دارند افزود که این تضاد منافع ممکن است که مانع شکل گیری یک استراتژی مشترک از جانب کشورهای عربی در مقابل ایران شود
عصر ایران – عمر موسی دبیر کل مصری اتحادیه عرب نگرانی خود را از افزایش تنش های سیاسی و دیپلماتیک میان کشورهای عربی اعلام داشت.
به گزارش عصر ایران به نقل از هفته نامه مصری " الاهرام " موسی که در جمع عده ای از بازرگانان ، روزنامه نگاران و سیاستمداران عرب در قاهره سخن می گفت ، با اشاره به این موضوع افزود: " تنش های سیاسی میان کشورهای عربی در حال و آینده به همان اندازه اختلافات ما با اسراییل تهدید آمیز هستند".
عمر موسی در ادامه با اشاره به استراتژی مشترک کشورهای عربی در برابر ایران گفت که تلفیقی از سیاست گفت و گو و مواجهه با ایران می تواند منافع متکثر کشورهای عربی در برابر ایران را تضمین کند.

دبیر کل اتحادیه عرب در ادامه با تکرار موضوع خطر آنچه که دخالت ایران در امور داخلی کشورهای عربی خواند ،افزود که خطر اختلافات میان کشورهای عربی بیش از خطر دخالت ایران در امور داخلی اعراب منافع کلی جهان عرب را با تهدید مواجه کرده است .
موسی در عین حال با اشاره به اینکه برخی کشورهای عربی منطقه خلیج فارس سالانه بیش از 20 میلیارد دلار مراودات تجاری با ایران دارند خاطرنشان کرد: این تضاد منافع ممکن است که مانع شکل گیری یک استراتژی مشترک از جانب کشورهای عربی در مقابل ایران شود.
دبیر کل اتحادیه عرب در ادامه از ایده تشکیل یک ترتیبات مشترک امنیتی برای خاورمیانه دفاع کرده و افزود که این ترتیبات امنیتی باید خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای را وجهه همت خود قرار دهد.
وزیر خارجه اسبق مصر افزود : " در زمینه خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای من مایلم در اینجا حمایت خود را از سخنان اخیر باراک اوباما در پراگ مبنی بر عاری سازی جهان از سلاح هسته ای اعلام دارم و اضافه کنم که این ایده مثبت می تواند تا زمان اجلاس بازنگری معاهده منع تکثیر سلاح های هسته ای " NPT" مورد بحث و تبادل نظر قرار بگیرد."

عصر ایران
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

Re: عصر ایران – عمر موسی دبیر کل مصری اتحادیه عرب نگرانی خود را

پست توسط atlantik »

یک کلام هم از سگ امریکا..............

عرب مصری ملخ خور اومده برای ما ادم شده
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”