هواپیمایی بی ام آی بریتانیا به علت این که در پروازهای این شرکت به مقصد تل آویو، در نقشه ها کشوری به نام اسرائیل وجود نداشته، عذرخواهی کرده است.
در نقشه هایی که در حین پرواز نشان داده شده، به اسرائیل اشاره نشده و تنها اماکن مقدس مسلمانان و شهر حیفا در اسرائیل با نام عربی آن "خفی" ذکر شده است.
اسرائیل شرکت بی ام آی را به "پنهان کردن موجویت اسرائیل" متهم کرده است.
اما بی ام آی "اشکال فنی" را دلیل این اتفاق ذکر کرده و گفته نقشه های موجود در این هواپیماها از زمانی که از یک شرکت دیگر که به سوی خاورمیانه پرواز می کرد، خریداری شده، تغییر نکرده است.
یک سخنگوی این شرکت گفته است اگر بی ام آی اهداف سیاسی داشت، در خط پروازی به سمت تل آویو سرمایه گذاری نمی کرد.
پیش از این شرکت BMED به سمت کشورهای اسلامی در خاورمیانه پرواز می کرد که شرکت بی ام آی در سال 2007با خرید این شرکت، پروازها به کشورهای خاورمیانه ای را ادامه داد.
سخنگوی بی ام آی به بی بی سی گفته است که این نقشه ها قبل از انجام پرواز باید غیر فعال می شد اما اشکال فنی مانع از این کار شد.
یک مقام وزارت حمل و نقل اسرائیل در واکنش گفته است: " غیرقابل قبول است که اسرائیل از روی نقشه محو شود."
BBC
عذرخواهی بی ام آی به دلیل حذف اسرائیل از نقشه
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
Re: عذرخواهی بی ام آی به دلیل حذف اسرائیل از نقشه
دوست عزیز لطفن مطالبی را که ذکر میکنید توجه داشته باشید که تایپیکهای مرتبط با این موضوع قبلن ایجاد نشده باشد
اگر مطلب فوق شما با تایپیک قبلی این موضوع ادغام میشد هم بیننده بیشتری پیدا میکرد هم کاملتر میشد همین مورد هم در مورد ما صدق میکنه نه تنها من بشتر کاربران سایت این موضوع را رعایت میکنند
اگر مطلب فوق شما با تایپیک قبلی این موضوع ادغام میشد هم بیننده بیشتری پیدا میکرد هم کاملتر میشد همین مورد هم در مورد ما صدق میکنه نه تنها من بشتر کاربران سایت این موضوع را رعایت میکنند
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم
- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
Re: عذرخواهی بی ام آی به دلیل حذف اسرائیل از نقشه
, جان اگر من وقت بیشتر داشتم 100% بیشتر در سایت فعال می بودم من تنها شبها می تونم یه مطلبی بگذارم یه سری به pm هام بزنم برای همین وقت نداشتم برم لینک خبر رو پیدا کنم چون لینک خبر از قسمت hot news سی سی هم خارج شده دیگه پیدا کردنش برای من که مشکل زمان دارم سخته ! با این حال من سعی خودمو می کنم !