پرتاب موفقيت آميز موشك دوربرد سجيل 2 با فنآوري پيشرفته

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Fast Poster
Fast Poster
محل اقامت: network
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پرتاب موفقيت آميز موشك دوربرد سجيل 2 با فنآوري پيشرفته

پست توسط snifferman »

احمدي‌نژاد خبر داد:
پرتاب موفقيت آميز موشك دوربرد سجيل 2 با فنآوري پيشرفته و سوخت جامد
خبرگزاري فارس: رئيس جمهور‌ امروز در سفر به استان سمنان از پرتاب موفقيت آميز موشك دوربرد سجيل 2 با فنآوري پيشرفته و سوخت جامد به ماورا‌ي جو خبر داد.

تصویر

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، محمود احمدي‌نژاد لحظاتي قبل در جمع هزاران نفر از مردم سمنان در ورزشگاه تختي اين شهر اظهار داشت: موشك‌هاي سجيل داراي عملكرد چند مرحله‌اي هستند و به سرعت حركت مي‌كنند و وارد جو مي‌شوند و در نقطه هدف فرود مي‌آيند.
وي با بيان اينكه موشك‌هاي سجيل از نوع موشك‌هاي دوربرد است، ادامه داد: وزير دفاع صبح امروز در مسير پرواز اعضاي هيئت دولت به سمنان در تماسي تلفني اعلام كرد موشك سجيل 2 كه داراي فناوري بسيار پيشرفته‌اي است، از سمنان شليك شد و در نقطه هدف فرود آمد.
احمدي‌نژاد ادامه داد: اين موشك با سوخت جامد كار مي‌كند و متخصصان مي‌دانند كه سوخت جامد قدرت تحرك بسيار بالايي دارد و برد آن بسيار زياد است.
وي با بيان اينكه در موشك‌هاي قبلي از طول 26 متري موشك حدود 23 متر را سوخت تشكيل مي‌داد، اظهار داشت: استفاده از سوخت جامد حجم سوخت را به يك هشتم، 1/0 و حتي يك دوازدهم كاهش مي‌دهد.
رئيس جمهوري كشورمان ادامه داد: سوخت جامد براي موشك‌هاي ماهواره‌بر كاربردهاي فراواني دارد و هر كدام از اين موشك‌ها دقت عملكرد دارند و وقتي مي‌خواهند به هدف برخورد كنند، دايره‌اي به شعاع 250 تا 300 متر را در جو به وجود مي‌آورند و موشك سجيل 2 امروز به دايره وسط مورد نظر برخورد كرد و پيروزي كامل نصيب سازمان هوا فضاي ايران شد.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

شليك موفق موشك زمين به زمين سجيل 2

پست توسط aliaminfar »

‌جمهور از شليك موفق موشك پيشرفته و زمين به زمين سجيل 2 خبر داد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاي فارس، محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهوركشورمان پيش از ظهر امروز چهارشنبه طي سخناني در جمع مردم استان سمنان كهجزو برنامه‌هاي سفر دوم هيات دولت به اين استان بود، با اشاره بهپيشرفت‌هاي علمي استان سمنان گفت: يكي از پيشرفت‌هاي ملت ايران در بخش هواو فضا است و امروز سكوهاي پرتاب موشك‌هاي ايران در سمنان مستقر است وماهواره اميد كه اميد و آرزوي ملت ايران است از اين استان به آسمان پرتابشد و در آينده نه چندان دور نيز موشك‌هايي با قدرت بيشتر و موشك‌هايدوربردتر به فضا پرتاب خواهيم كرد.
احمدي‌نژاد با اشاره به گفتگوي خود با سردار نجار وزير دفاع كشورمان كه درمسير حركت به استان سمنان انجام شده است، گفت:‌ مي‌دانيد كه موشك‌هاي شهابو سجيل جزو موشك‌هاي زمين به زمين محسوب مي‌شوند. سجيل موشكي چند مرحله‌اياست و پس از اينكه وارد جو شد به ماوراي جو وارد مي‌شود و پس از آن از جوخارج شده و به نقطه هدف برخورد مي‌كند.
رئيس‌جمهور در ادامه اظهار داشت: وزير دفاع در مسير حركت من به اين استاندر تماسي كه با من داشت خبر خوشي را اعلام كرد و گفت: به لطف خداوند وامام عصر موشك سجيل 2 كه داراي فناوري پيشرفته‌اي است از استان سمنان شليكشده و دقيقا به هدف مورد نظرش برخورد كرده است.
احمدي‌نژاد همچنين افزود: ‌اين موشك با سوخت جامد كار مي‌كند لذا قدرتتحرك و برد بالايي دارد و بخش مهمي از فناوري موشكي ما مسئله سوخت آن استو وزير دفاع به من گفت كه پيش از اينك اين موشك را آزمايش كنيم از قرآنكريم مدد گرفتيم كه آيه 68 سوره هود آمد كه در آن خداوند فرموده است، وقتياراده خداوند براي نابودي دشمن حضور پيدا كند، خداوند افرادي كه بي‌جهت درصدر و بالا قرار گرفته‌اند را به زير خواهد كشيد و باراني از سنگ كه درقرآن به سجيل تشبيه شده است، بر سر آنها فرود خواهد آورد. اين موشك نيزامروز نام سجيل را بر خود دارد و امروز پيروزي كامل نصيب ملت ايران وسازمان هوافضاي ايران شده است.

وي ادامه داد: خبرنگاري از من پرسيد كه شما اهل كجاييد من در پاسخ گكفتممن اهل ايرانم اما او اصرار كرد من گفتم قطره‌اي از درياي زلال ملت ايرانهستم اما آن خبرنگار باز هم اصرار كرد و من به او گفتم كه من افتخارمي‌كنم از خاك پاك زلال كوير ايران زمين هستم. به آن خبرنگار گفتم كه شمابا همشهريان ما طرف نشده‌ايد چرا كه يك از آنها براي نابود كردن چهرهدشمنان كافي است. لذا امروز بايد تلاش كنيم اين گونه سمت‌ها مانند رياستجمهوري را به نوكري براي ملت تبديل كنيم.
[External Link Removed for Guests]

ناپلئون بناپارت : کساني که روح ناميد دارند مقصرترين مردم هستند.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: پرتاب موفقيت آميز موشك دوربرد سجيل 2 با فنآوري پيشرفته

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
اخبار ساعت 2:00 پرتاب موشک رو از لانچر نشون داد
رنگ موشک سفید بود و فکر کنم دمش ابی بود
ب تشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

بنده هم فيلم مزبور رو كه آرم شبكه ي استاني سمنان رو داشت ديدم
موشك با كلاهك آبي رنگ و بدنه ي سفيد و فاقد زائده هاي ميان بدنه ي سجيل بود
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

خدا رو شکر وزیر دفاع قبلا گفته بود که خبرهایی درباره سجیل و s300در راه است این از سجیلش خدایا واقعا شکر ایشالله تو روزهای اینده اس300ساخت داخل و یا وارداتی رو رونمایی کنن تا یه تودهنی محکم به اسرییل وامریکا بزنیم تا دیگه جرئت تهدید ملت ایران ر نکنن و به امید خدا 3خرداد هم جنگنده به پرواز در میاد تا یخ نیروی هوایی ما بشکنه
خدا رو شکر می کنم دوباره دست دانشمندان ایرانی درد نکنه به امید سربلندی روز افزون ملت ایران
راستی بچه ها ببخشید اون چتری که بعد ز پرتاب از موشک جدا شد چی بود
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

از طرف خودم و تمامی اعضا سی سی از مختصصین و دست اندرکاران وزارت دفاع تشکر و سپاس گزاری می کنم و بهشون یه خدا قوت جانانه می گم
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

موشك‌هاي سجيل داراي عملكرد چند مرحله‌اي هستند و به سرعت حركت مي‌كنند و وارد جو مي‌شوند و در نقطه هدف فرود می اید

این یعنی که ما بالای 2500 میلومتر رو نشونه رفتیم و در یه کلام بگیم پیش به سوی موشک های قاره پیما
Captain I
Captain I
محل اقامت: يك رسانه
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 525 بار
تماس:

پست توسط reporter »

من به اين تصوير موشكي كه صدا و سيما نشون داد شك دارم !!! :-(
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

به دلیل یک دفعه ایی شدن خبر صدا و سیما به نظرم تصویر ارشیوی گزاشته بود
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

تصویر 

در آستانه سوم خرداد سالروز حماسه فتح خرمشهر و عملیات غرورآفرین بیت ‌المقدس یک فروند موشک زمین به زمین سجیل2 با رمز مقدس یا فاطمه ‌الزهراء با موفقیت کامل پرتاب شد و به هدف فرضی اصابت کرد. 

پس از انجام موفق رزمایش موشکی بیت ‌المقدس، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تلاوت آیه شریفه :« فلما جاء امرنا جعلنا عالیها سافلها و امطرنا علیها حجاره من سجیل منضود » (چون صبح شد، فرمان قهر ما دیار آن قوم نابکار را ویران و زیر و زبر ساخت و بر سر آنها مرتب از آسمان سنگ هلاک فروریختیم) گفت: این موشک پس از پرتاب، به طور دقیق به هدفی که از قبل تعیین شده بود، اصابت کرد. 
 سردار سرتیپ مصطفی محمد نجار افزود: در این رزمایش علاوه بر نمایش سرعت عمل یگان های موشکی، دقت بسیار بالای هدفگیری به اثبات رسید. 
 وزیر دفاع گفت: موشک سجیل 2 دو مرحله ‌ای است و از دو موتور سوخت جامد مرکب تشکیل شده است. 
 سرتیپ محمد نجار با بیان این که این موشک دارای سیستم ناوبری جدید است و از سنسورهای دقیقی برخوردار است افزود: همین ویژگی موجب شده است اصابت به هدف آن در مقایسه با نسل قبلی افزایش یابد. 
 وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت:  
 با بهینه ‌سازی سکوی پرتاب و سیستم نشانه ‌روی، متخصصان ما توانسته‌ اند سرعت عمل در استقرار پرتاب و ترک موضع پرتاب این موشک را به نحو چشمگیری افزایش دهند. 
 سرتیپ محمد نجار در ادامه افزود: این حماسه ماندگار و افتخارآمیز، سند زنده دیگری از مقاومت، رشادت، قدرت ابتکار و خلاقیت رزمندگان دیروز حماسه خرمشهر است که امروز در کسوت متخصصان و دانشمندان صنعت دفاعی، پیروزی دیگری را برای ملت ایران به ارمغان آوردند. 
 وزیر دفاع تصریح کرد: صنایع هوافضای این وزارتخانه با پرتاب موفقیت‌ آمیز سجیل 2 خط بطلانی بر تحریم گسترده و پیچیده ‌ای که علیه ایران در جریان است، کشید و با توکل بر خدا و تکیه بر استعداد، توان و خلاقیت خود یکی از پیچیده‌ترین فناوری‌ های موشکی را در موشک سجیل 2 به نمایش گذاشت. 
 سرتیپ محمد نجار افزود:  
 قدرت تخریب بسیار بالا، هدف ‌گیری دقیق، کوتاه بودن زمان مورد نیاز برای استقرار، سرعت عمل بالا در پرتاب و خروج از محل پرتاب و مدت زمان بالای نگهداری موشک از ویژگی‌ هایی است که توان عملیاتی و قدرت موشکی نیروهای مسلح کشورمان را ارتقاء داده است. 
 وی گفت: 
 خط تولید انبوه این موشک آغاز شده است و ما قادریم نیازمندی های نیروهای مسلح به این موشک را به هر میزان که باشد، تأمین کنیم. 
 وزیر دفاع افزود: 
 با پرتاب موشک سجیل 2 این نوید را به ملت بزرگ ایران می‌ دهم که قدرت موشکی یک قدرت ملی و کاملاً تثبیت شده است که می تواند دودمان هر متجاوز بدسیرتی‌ را که چشم طمع به این آب و خاک داشته باشد، براندازد. 
 سرتیپ محمد نجار تاکید کرد: 
 نیروهای مسلح هوشیارانه و به طور شبانه ‌روزی آماده دفاع از کشور هستند و این هوشیاری مانع از هرگونه غافلگیری و تعرض از سوی دشمنان شده است. 
 وزیر دفاع گفت: این موفقیت بزرگ، بسان فتح خرمشهر و عملیات پیروز بیت ‌المقدس است، چرا که در فتح خرمشهر، رزمندگان اسلام، دشمن بعثی را از سرزمین عزیزمان بیرون و قلوب رهبر و ملت را شاد کردند و امروز متخصصان صنایع هوافضای وزارت دفاع با فتح قله ‌های فناوری موشکی ایران تحریم های گسترده دشمنان را ناکام و قلوب ملت ایران و فرمانده معظم کل قوا را شاد و مسرور کردند. 
 وزیر دفاع خاطرنشان کرد: توان موشکی ایران که امروز در موشک سجیل به منصه ظهور رسیده است، یک قدرت کاملاً بازدارنده و در خدمت صلح، ثبات و آرامش منطقه است و هیچ کشوری را تهدید نمی ‌کند. 
 سرتیپ محمد نجار با بیان این ‌که قدرت بازدارندگی ایران موجب خواهد شد؛ جنگ های ناخواسته از سوی بدخواهان به منطقه تحمیل نشود، تصریح کرد: این قدرت ثبات، آرامش و امنیت پایدار را در منطقه ایجاد می‌کند. 
 وزیر دفاع با تحلیل شرایط منطقه افزود: دشمنان امنیت و آرامش منطقه، همواره تلاش کرده‌ اند قدرت موشکی و بازدارنده ایران را به عنوان خطری برای کشورهای همسایه ایران، منطقه و جهان القاء کنند اما ما اعلام می ‌کنیم قدرت موشکی ایران، قدرت جهان اسلام برای دفع هر گونه تجاوز است؛ زیرا معتقدیم امنیت ایران با امنیت جهان اسلام گره خورده است. 
 سرتیپ محمد نجار توان و قدرت دفاعی ایران را مرهون توکل به خدا، هدایت های پیامبرگونه امام خمینی(ره) و وصی شایسته ‌اش حضرت آیت‌ الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، خون شهیدان و تلاش بی ‌وقفه دانشمندان و متخصصان سازمان هوافضای وزارت دفاع بیان و از برگزارکنندگان این رزمایش موفق موشکی قدردانی کرد. 

واحد مرکزی خبر 

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Fast Poster
Fast Poster

پست توسط snifferman »

من چند عکس از سجیل 2 می گذارم
هم اونی که امروز شلیک شد و هم یکی دیگه که سردار نجار کنارش مصاحبه کرد
اگر تمایل دارید فیلمش رو هم از العالم ضبط کردم اگه تلوزیون ایران نمایش نداد که بعید می دانم نشون نده! بگید که آپلود کنم
سجیل 2 هم اون زائده ها رو کنارش داره

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

تصویر 

Fast Poster
Fast Poster