افتتاح خط توليد هواناو يونس6

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: افتتاح خط توليد هواناو يونس6

پست توسط CAPTAIN PILOT »

hani1459 عزیز سلام :

جا داره از شما دوسته عزیزم بابت توضیحات بسیار خوب در غالب نوعه عملیات هواناوها تشکر کنم. :razz:

CAPTAIN PILOT
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

CAPTAIN PILOT
دوست عزیزم راستش در پست قبلی تازه من متوجه شدم که منظور شما هوا ناوهای بزرگ بوده و توضیحات قبلی من راجع به هوا ناو یونس 6 بوده است حال توضیحات کاملتری رو برای شما میگزارم
از انجایی که هواناو ها بر روی بالشتکی از هوا قرار میگیرند و چه از زمین چه از سطح اب موقع حرکت فاصله میگیرند و بر روی هوا معلق میمانند به همین دلیل اصطکاکی بین هواناو و سطح خشکی و اب به وجود نمی اید و این امر باعث میشود که از سرعت بالایی برخوردار باشد معمولن هواناوها برای جابجایی نیرو مهمات تجهیزات استفاده میشوند و برخی از هوا ناوها قابلیت شلیک موشک را نیز دارا هستند هوا ناو یکی از بهترین وسایل برای حرکت در مرداب ها هستند از همین رو بیشتر از این وسایل در این مناطق استفاده میشود هوا ناو ها قابلیت حرکت در خشکی را نیز دارا هستند و به این دلیل از این وسایل برای جابجایی نیروها استفده میشود این وسایل بدون توقف میتوانند وارد خشکی شده و به عمق خشکی نفوذ کرده و در جایی امن نیرو هارا تخلیه منند برای همین منظور در اکثر جزایر ایرانی جاده هاییی برای این کار ساخته شده(هواناو ها در حرکت بر روی زمین با مشکلاتی مواجه هستند و باید جادهای که در ان در حال حرکت هستند صاف و بدون سنگ و سخره باشد) در زیر عکس هواناوی را خواهید دید که قابلیت شلک موشک sm-1 یا موشک استاندارد را دارد و همچنین در بعضی از هوا ناو ها از موشک هارپورن نیز استفاده میشود

[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

hani1459 دوست عزیزم راستشو بخواین منم بعد از خواندن پاسخ شما کمی تعجب کرد !! ::sa آخه اون هواناوی که من دیدم استتار نظامی داشت و به هیکلشم نمیخورد بره مصدوم نجات بده ! ولی چون اطلاعات خودم در این زمینه کامل نبود چیزی نگفتم تا کمی بیشتر تحقیق کنم !!! هانی جان یک سوالم در مورد موتور این هواناو داشتم : آیا واقعا توربوپراپ هست یا اینکه از تکنولوژی دیگه ای استفاده میکنه ؟ در حالت کروز سرعتش معادل چند گره هستش ؟
بازم از لطف شما دوست عزیز و فرهیخته ام سپاسگزارم :D :razz: :razz:
CAPTAIN PILOT
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

captain pilot
دوست عزیزم نخیر این هواناو ها از موتورهای توربوپراپ استفاده نمیکنند این هواناوها معمولن از توربین های گازی برای پیشرانش خود با ملخ هایی مجهز به داکت استفاده میکنند ولی در در مورد هواناوهای نظامی باید یگم که بدلیل سنگینی داکت از ان استفاده نمیشه معمولن سرعت هواناو ها به 140 کیلومتر هم میرسه (البته بسته به نوع و کاربردش) امید وارم مفید بوده باشه
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”