مانور سه روزه نیروی هوایی ارتش و تعطیلی فرودگاههای جنوب کشور
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت : همزمان با رزمایش سه روزه نیروی هوایی ارتش ، پروازهای سه فرودگاه جنوب کشور صبح ها انجام نمی شود.
گزارش واحد مرکزی خبر ، رضا جعفرزاده گفت: با توجه به برگزاری رزمایش بمب افکن های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیش از 2 هزار کیلومتر از آب های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان ؛ از امروز دوشنبه 11 خرداد تا چهارشنبه 13 خرداد در فرودگاه های بندرعباس ، قشم و لار( به منظور ایمنی پرواز ) از ساعت 8 تا 12 هیچگونه پرواز مسافری انجام نخواهد شد. وی تصریح کرد : این پروازها با چند ساعت تاخیر ساعت 12 به بعد همان روزها از سر گرفته خواهد شد. به گفته جعفرزاده ، اطلاعات هوانوردی و تغییر برنامه های پروازی قبلا به شرکت های هواپیمایی اعلام شده است و مسافران حتما قبل از حرکت به سمت فرودگاهها ، از زمان پرواز خود مطمئن شوند.
نام این رزمایش رعد 02 است و جزو مانور های بزرگ نهاجا به حساب می اید. در این رزمایش هواپیماهای بمب افکن، شکاری، سوخت رسان، ترابری و شناسایی شرکت خواهند داشت. پرواز های 2000 کیلومتری هواپیماهای شکاری ارتش با سوخت گیری هوایی(از نوع سوخت گیری شکاری به شکاری) و پرواز های طولانی مدت هواپیماهای رهگیر و استفاده از مهمات هوشمند ساخت داخل از برنامه های این رزمایش است. مرحله ی اصلی این رزمایش روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
رزمایش رعد دو امروز با موفقیت بر فراز آب های نیلگون خلیج فارس در بندرعباس برگزار شد. به گزارش شبكه خبر، فرمانده پایگاه نهم شکاری گفت: در این رزمایش هواپیماهای شکاری از پایگاه های مختلف کشور پرواز و در مسافت طولانی اهداف از پیش تعیین شده را در آب های خلیج فارس نابود کردند .
سرتیپ دوم خلبان محمد تسویه چی هدف از برگزاری این رزمایش را حفظ آمادگی رزمی خلبانان تیزپرواز کشور در منطقه بیان کرد.
وی گفت: در این رزمایش هواپیماهای بمب افکن صاعقه ساخت متخصصان کشور و شکاری بمب افکن اف 4 – صاعقه و هواپیماهای سوخت رسان به کار گرفته شد.
فرمانده پایگاه نهم شکاری افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران گوش به فرمان مقام معظم رهبری آماده مقابله با تهدیدات دشمن است و به هیچ کشوری اجازه تجاوز به آب و خاک ایران اسلامی نخواهد داد.
شبکه خبر
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم
مرحله سوم؛ مانور هوايي رعد 02 - 88 فردا در خليج فارس پايان مييابد
[External Link Removed for Guests]
جانشين فرماندهي نيروي هوايي ارتش گفت: مانور هوايي رعد 02-88 فردا در مرحله سوم خود با بمباران هوايي نقاط مشخص شده در جزيره هنگام به پايان ميرسد
سرتيپ محسن درهباغي ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بيان اينكه مانور رعد 02-88 نهم خرداد ماه جاري با مشاركت پايگاههاي هوايي بندرعباس، شيراز، بوشهر، اصفهان، تهران، همدان و چابهار با محوريت مانوري منطقه هرمزگان و خليج فارس آغاز شده افزود: اهداف اين مانور در سه مرحله گسترش، انجام تمرينات بدون مهمات و انجام و تمرين بمباران هوايي توسط مهمات دنبال ميشود.
وي ادامه داد: در نهم خرداد جاري مرحله گسترش، در روزهاي دهم و يازدهم خرداد جاري نيز مرحله دوم شامل تمرينات و قلكگيري بدون مهمات انجام شده است. درهباغي در ادامه با بيان اينكه مانور 02-88 اهداف جزئي خود را نيز در چند محور كليدي دنبال ميكند،اظهار داشت: حفظ و ارتقاي توان عملياتي و بازدارندگي نهاجا، حفظ توان پشتيباني نيروي دريايي و سطحي توسط هواپيماها از جمله محورهاي قابل ذكر برگزاري اين مانور است. جانشين فرماندهي نيروي هوايي ارتش در ادامه اظهار داشت: انجام سوختگيري هوايي توسط هواپيماهاي سوخو 24 با هدف پرواز با برد بالاي 2 هزار متر از پايگاههاي مبدا از نقاط تركيبي اهدافي قابل توجه مانور رعد 02-88 است. درهباغي گفت: در اين مانور تاكنون عمليات سوختگيري به وسيله هواپيماهاي شكاري از تانكر و شكاري به شكاري تحقق يافته است. وي افزود: در اين مانور براي نخستين بار از مهمات جديد و هوشمند آزمايش شده براي بمباران اهداف فرضي استفاده ميشود. اين مقام مسئول در ادامه گفت: به كارگيري تاكتيكهاي جديد حمله هوا به زمين، پرواز در ارتفاع پست بر روي آب و ايجاد هماهنگي بين نيروها از ديگر دستاوردهاي مانور رعد 02-88 است. درهباغي با اشاره به ساير دستاوردهاي اين مانور در نيروي هوايي ارتش افزود: ارتقاي توان پرسنل نگهداري در پايگاههاي هوايي نيز ديگر دستاوردي است كه به وسيله لودينگ، شارژ مهمات و آمادهسازي جنگندهها در حاشيه مانور محقق ميشود. وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه ايجاد پيشزمينهها و تبادل اطلاعات نيز در اين مانور نقش بسزايي دارد، اضافه كرد: در اين مانور از هواپيماهاي شناسايي كه قابليت رصد و پيگيري امواج راداري شناورهاي مختلف و هواپيماهاي منطقه را دارند، استفاده ميشود. جانشين فرماندهي نيروي هوايي كشور در ادامه گفت: در اين مانور هواپيماهاي اف4، سوخو، سوخت رسان، شناسايي و ترابري نيز شركت داده شدهاند. وي ادامه داد: موشكهاي هوا به هوايي كه در آخرين رزمايش نهاجا از آن استفاده شده و بمب هوشمند هوا به زمين آزمايش شدهاي كه بالاي 50 كيلومتر برد دارد و به صورت نقطهسنج هدف خود را پيدا ميكند نيز از ديگر مهمات مشخص شده براي مرحله سوم مانور رعد 02-88 است.
درهباغي در پايان با اشاره به اوضاع نامطلوب استعماري صنعت هوايي كشور در دوره قبل از انقلاب يادآور شد: پرسنلي كه زمان اجازه باز كردن كوچكترين پيچ از هواپيماها را نداشت، اكنون با تعمير و ساخت بزرگترين هواپيماهاي بزرگي همانند 747 تا هواپيماهاي كوچك شكاري اين نويد را به ملت ميدهد كه در آينده نزديك صنعت هواپيمايي كشور به طور كامل خودكفا شود.
فارس
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) : اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .